Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük 3 gündür içimdeki sıkıntı gitmiyor benden
daral getirdi bana bu içimdeki garip hüzün
Hayırdır inşallah diyerek hayra yormak istiyorum
geçicek inş. günlük geçicek..

günnüş beklemekten öldük açıklasınlar şu sonucu ya.bir de alerji çıktı cildimde çok kaşınıyor.

merhaba günlükcan..
nabersin?ben az biraz depresyondayım valla..
bizim kiracımız doğum yaptı bugün az önce bebişe bakmaya gittik..annelik içgüdülerim tavan yaptı
ben de istiyorum o harika şeyden..benim de bebişim olsun öpeyim koklayayım
ne güzel hayallerimiz vardı bizim hödükle..o da kızımız olsun istiyodu
adını ben masal istiyordum o kayra diye diretiyordu ama kandırmıştım
şimdi ben kimin çocuğunun annesi olucam acaba..kimin karısı olucam
barıştığımız gün 'o kadar hayal kur sonra gelsin elin adamı hepsinin üzerine otursun'demişti bana..ben de buna engel olmak senin elinde demiştim..madem canını bu kadar yakıyodu başka bi adamın karısı olacağım fikri neden vazgeçti benden?
nasıl yediriyo bunu kendine?ben kendimi başkası ile beraber düşünemezken o nasıl bunu kaldırabiliyo?
kardeşim geldi demiştim ya..bi kız arkadaşı var..annemle konuşurken bugün baya bi 'aşkım' diye hitap etti..alışkanlık olur da dersin ya başkalarına da bana da oluyodu..
gökhana da oluyodu bu çok..özellikle kardeşine sürekli 'aşkım' diyodu yanlışlıkla..kardeşi de abi ne aşkı kafayı mı yedin diyomuş ona..
ortak arkadaşlara da demişti bikaç kere yanlışlıkla..yani o kadar benimsemişti o kelimeyi ki çok sık kullanırdı..biz isimle asla hitap etmezdik
şimdi sen kimlere aşkım dicen gökhan?peki ben buna nasıl katlanıcam
benim tek istediğim adam sensin..nolur sen ol kaderimdeki..nolur yollarımız yine kesişsin
off günlük dağıldım ben bu akşam..oysa çok iyiydim ya da iyiyim sanıyodum
çok özlüyorum onu ben..o da beni özlüyo mu ki..
seviyodu o beni be günlük..çok seviyodu çok bağlıydı..dizimin dibinden ayrılmak istemezdi yanyanayken..ne güzel günlerimiz oldu bizim..ben şimdi nasıl kaldırıp atayım hepsini..
off neyse kendime gelmeliyim..bu sefer dağılmıcam..
görüşürüz..

Bugün Ankara'nın kavuran sıcağında yanlışlıkla klimasız bir otobüse binerek merkeze gittik. Babaanemin gönderdiği yelpaze bile işe yaramıyordu... Deli gibi bir sıcak var gündüzleri. Akşam eve dönerken ılıdı biraz neyse ki... Ama uyurken yine aynı boğuk, basık, sıkıcı ve sıcak hava hakim. Uyuyamıyorum yaaa... Ciddi boyutta rahatsızlık verici.

Kendime tam istediğim gibi bir çanta aldım. Bu kez çok şükür 85 ya da daha üzeri bir miktar vermeden 54tlye kapattım işi. :lepi:
Diğeri 1 yıl içinde soldu. :bbo: Oysa ki çok seviyordum o çantamı.
Okul için ideal yeni bir çantam daha olduğu için çok mutluyum.kaydirigubbakcemile2
Benim için çanta detayı çok önemli. :1closedeyes:

Kitap kurdu bölümündeki topikte kızlar açlık serisinin ne kadar güzel olduğundan bahsedince karar vermiştim 2 kitabını da almaya. Bugün onu da hallettim. Kinyas ve Kayra bitince onlara geçeceğim.Ama film ya da dizi almadım.

Sanırım yarın yeniden çıkmam gerekecek. Atladığım detaylar oldu. Ramazana girmeden yapmam gerekiyor. Son günü iyi değerlendirmeliyim.

Eve varır varmaz hemen böğürtlenli pastamı da yaptım. Şimdi dolapta hala...Nasıl olacak merak ediyorum.

Bu arada geceleri uyumadan önce kitabımı okuyorum ya, bırakıp yatağa girdiğimde sürekli beynimde çınlıyor okuduğum cümleler. Dün gözlerimi kapadım ve uyku moduna geçmeye çalışırken bir baktım ki beynim konuşuyor hiç durmadan. Açtım gözlerimi, kendime geldim... Noluyor yaa dedim... :bbo: Garipti.

Çok ilginç bir olay daha oldu. Yeri ve zamanı gelince yazarım artık.
İnşallah ekim, kasım gibi olur da yazarım.kaydirigubbakcemile2

Haydi görüşürüzzz...opuyorumnanaktan

Senin beni unutma ihtimalini hatırlayıp çıldırıyorum bazı günler ve bazı geceler yüzünü eskisi gibi hayal edemeyeceğimden korkup kahroluyorum. sonra tevbeler ediyorum. seni unutma ihtimalini düşündüğüm için. sensizlik içinde nefes almaya çalışıyor, güneşte zerre, kamerde gurre gibi sana ait kalıyor ve senin için yaşıyorum. ama senden bir haber, bir selam yok... kuşlar uçmuyor mu yurdundan, bir haber gönder, bir söz de ne olur!..âşık ağlayan olur derler, bağışla bunca cüretsiz sözlerimi... içim sıkılıyor, ruhum mengenelerde... sana ulaşmak istiyorum, yollarım kapalı. seni bulamasam da ararken ölmektir emelim. kader denen hekim perhiz vermiş, gönlüm şeker istiyor. göz senden ayrılınca gönlü ıstırapta bırakmak daha kolay bana. önünce ölemedim madem ardınca ağlayarak mutlu olmanın çarelerini tedariktir artık niyetim.......

İşte böyle günlük.... Gözümde yaş kalmadı diyorumda hala varmış... 3 ay oldu... bitmedi, bitmiyor... ben güçsüzün tekiyim... kendim için hiçbir şey yapamıyorum...

onsuz yapamıyorum ben senağlama

yine yalnız bi gece günlükcan cok sıkıldım ylnızlıktan artık neolur gönlümden gecen artık benımle olsunnn:gitme:

Bundan boyle kimseye ama kimseye teslim olmadan ,sadece aklim ve gonlum isterse varim,kararliyim....:içelim:

kendi hayatının başrolünde olamamak ne kadar acayip bir duygu, kukla gibiyim resmen, direktifle yaşıyorum.. aslında çekip gitmeliydim kendi kararımı vermeliydim aslında ben bunu içten içe hep istemiomuydum, ee neden şimdi bu saplantı , hazır fırsatını bulmuşsun kurtarsaydın ya kendini :umursamaz: biliyorum ben aslında olacakları , daha ne göstersin bana Allah ne :umursamaz: Allahım ben niye böyle bi insan oldum ya niye mafoldumben
bnm bir an önce bu çıkmazlardan kurtulmam gerek, tek istediğim huzur ve iç rahatlığı..
o da bende gram yok mafoldumben

hmmss günlüğüm..
bugün sabah bşr başağrısı ile uyandım.. ama nedense enteresan birşekilde rahatsız değilim bu ağrıdan.. olsun olabilir ne yapayım modundayım.. Aslında bu kadar kötü zamanlarımdan sonra migrenimin geri gelmemiş olması benim için büyük bir şans; umarım şansım yaver gider..
Çok güzel şarkılar dinliyorum çok güzel şiirler yazılar okuyorum.. Sanki ruhum iyileşmek için can atıyor da onu durduran benmişim gibi.. evet komik ama öyle hissediyorum.. önümde 3 yol var.. hatta çeşitlendirirsem 4 veya 5 bile olabilir.. neyse yolların sayısı mühim değil çünkü çook uzun zamandan sonra dün dua ettim.. ve biliyorum ya da bilmiyorum belki de ama sanki Allaha daha çok dua edeyim diye içimde böyle sıkıntılar oluyor..
ve artık gönlümdekini hakkımda hayırlı demektense, nasıl yüreklerimizi evirip çevirmek O nun elinde ise, hakkımda hayırlı olan kimse yüreğimi ona döndür dedim..
mantıklı bir dua bence bu
e napiiim bilmediğimin peşinde koşmaktansa artık karşıma çıkan şeyin hayırlı olduğuna inanıcam.. gönlümün aktığı yerin doğru olduğuna..
çok mutluyum bir de, yarı dönem de bitirebilirim okulu.. yani bana bağlı hocaların hepsi erkenden bitirmene lüzum yok diyor ama bilemiyorum.. tezim bitsin ondan sonra konuşucam..
hadi bakalım iş başı.

gut morning günnük beybiiii
napıyosun bakim görüşmeyeli...biz iyiyiz çok şükür nolsun...
yarın mübarek Ramazan ayı başlıyor ve ben son 2 senedir hipoglisemi yüzünden oruç tutamıyorum yasaksenağlama etrafımı bi araştırıyım da bi ihtiyacç sahibini doyurayım elimden geldiğince...
höööfff günnük hayat hep aynı bea sar başa her günboshayallersmile ne yazayım ki sana
Allah bugünümüzü aratmasın demi
hadi baş baş

Günlük,
Belim , boynum, sırtım tamamen tutulmuş ve ağrısından da duramıyorum. Klima zede oldum. Açım ama çok yorgun hissediyorum, yemeeeeekkkkkkkkkkk...cokacimcoook

Kız günlük bayılacam sıcaktan, höfff:gitme:
Yarın hayırlısıyla ilk oruç günümüz.Açlığa değilde sususluğa nasıl dayanıcaz kız, söylesene

Zabahınan bide ekşın yaşadım günlükcan.sempatiksalakcinni

Sabah zati işe geç kalmak üzereyim, hızlı hızlı yürüyorum. yanımda bir araba durdu, içinden genç ve yağuşuklu bir adam indi. "Pardon hanfendi" diyince bende adres filan soracak sandım. Salak salak sormasını bekliyorum bide he. Baktım adam kara kara düşünüyor (ne söylesem diye herhalde) bu adres filan sormayacak herhalde dedim tam bir iki adım attım baktım dibimde bitti tekrar.

İşte beni görüyormuş hergün, (bide heyecanlı ki aman aman:roflol:) beni bir daha görme şansı varmıymış:1shok:, "Yok" dedim, işe geldim. Çocuğa desemki benim boyum kadar çocuklarım var, 35 yaşında kadınım, kalpten gidecek valla

Tübe tübe ramazan arifesinde

günlük uğursuzluk getiryo diye tüm eski anılarımı simeye çalışyodum
kk daki açtığım konular uğursuzluk getirmesin diye yeni bi üyelik bile aldım
ama yok günlük olmuyo
değişmedi yine
yine verdiği sözler havada kaldı
yapamıyoruz
beceremedik
dediği lafları haketmedim
istemiyorum artık
ne onu nede bir başkasını.
bilyomusun günlük onun için tercihlerimi bile değiştirmiştim
ama boşaymış hepsi
bide pişkin pişkin hakettin demezmi
madem hakedyorum niye 4 yıldır hala benleydin niye?!!

merhaba günlük

süperim harikayım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gecen hafta aralık ayında aldıgım ceyizlerim gelmişti.
tabi problem diz boyu.2 milyarlık eşyayı ben 6 ayda ödemişim 10 ay vadeli olmasına ragmen. Problem yaşamam beni kudurtmuştu.Telefon acıp agzımı yüzümü yummuştum
cok fena tartışmıştım telefondakiyle.
30 yıllık esnaflarmış da bilmem neymiş.Beyfendi 30 yıllık esnafsanız bu tarz porbleminiz sıfır olması lazım! yada elemanlarınızı iyi secin. Ben bu problemi yaşamak zorunda degilim ilk defa sizden alışveriş ettim ve bir dahada etmicem bu son oldu saolun dedim.
2 milyarlık eşyaya da kıcı kırık bi cerceve yollamışınız evimin neresine koyacagımı bilemiyorum dedim. adam süslü süslü kelimeler sarf ediyor. Beyfendi susun ve beni dinleyin cok gergin ve sinirliyim dedim. Ben ilk defa ceyizime bu denli geniş eşyalar aldım ama siz beni hayal kırıklıgına ugrattınız. Ben bunu kabullenmiyorum 2 milyarımı peşin ödüceksiniz dedim. sempatiksalakcinni neyse beni ikna etmeye calışıyodelikafadulden
650 tllikde daha gecen alış veriş yaptım onuda iptal ediceksiniz etmiyosanızda de gelinde ödetin bana dedim. mahkemeye verin umrumda degilsiniz dedimkaydirigubbakcemile3
2 gün sonra yengemle gittik
Kapının girişinde başladık bagırmaya cagırmaya sırnaşık şeysırnaşık şey
Günlük sana bişi itiraf edimmi? cok yelloz karıyım ben valla bak
damarıma basılmasına gör
neyse o telefonda görüştüğüm adam yoktu. başka bi müdürle görüştük
onada aynen dedim. yahu ben bu kutulara bakmadan bi kenra koyup evlencem zaman baksam resmen bi fiyaskoydu dedim.Benim yerimde olun ve öyle düşünün dedim.
Sırf eşyalarım gelsin diye 2-3 taksit birden ödedim dedimkaydirigubbakcemile
Yemek takımını değiştirmeye koyulduk. Bakın fark falan isterseniz dedim akşam akşam dellendirmen beni gene dedim sakinleşmişim zaten dedim
gülüyolar tırsıyolar sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
değiştirdik.. suplemde gelmemişti. bunu bile bildirmediniz bana dedim sizin hizmet anlayışınız bumu dedim kaydirigubbakcemile
onlarıda degiştirdik. artı olarakda cerezlik ve pastorel aldık yemek takımıma uygundelikafadulden
adamla kız korktum sizden dövceksiniz diye dedi.
o haddeye gelmem ama beni cok sinir ettiniz dedim.
diger borcuda gelinde ödetin bana buyrun buda size ceza olsun dedim gülüyolar
şaka yapıom sanıyolar ama ciddiyim benödemicem süründürücemhihoyyyt
Dün geldi işte hepsi. cok güzel oldu bu defa içimede sindi...
ama ne hıcım cıkarmıştım sempatiksalakcinni
ve dün elektronik eşyalarımda geldi. epilatörde aldım braun un son serisi.
alırken iş yerindeki adam abla bırak onuda nişanlansın alsın dedi
yok abi ya dedim ben alırım başka şey aldırırım dedimdelikafadulden
epilatörün yanında maşada var braun un elektriklendirmeyen bilmem neli işte
sabah deniyim dedim alnıma degdi nasıl yandı sorma gitsin
neyseki gecti. yanmıyor artık

işte böyle günlük... gayet iyiyim gördüğün gibi...

son kez yazıyorum... artık...o adinin ne adının ne sanını ne burda nede başka yerde asla anmıcam asla...degecek bi insan degil...
dün ne varsa hepsini yok ettim. giden adiye dair.
he bana aldıgı üç beş parca hediyeler var onlarında hiç gözünün yaşına bakmadan cöpe atıcam. bi ihtiyacı olana verim dedim. Geri vazgectim.
Herşeyi cöpe attım onları niye atmımki

carşıyada gidemedim dün
bu gün gidip numaramın 4 hanesini değiştiricem :lepi::lepi:
yeni enişte aday adaylarıyla papaz olamamsengözlerimebaksanab

hadi gittim günnüş görüşmek üzere
ayrılan tüm herkese söyle...degmez bi erkek için can sıkmaya üzülmeye
kendimizden başka kimimiz var şu dünyada bizi anlıcak
ailemiz bile yeri geliyor anlamıyor. her ne olursa olsun dünyaya tek geldik tek gidicez.
Ve kimse vazgecilmez degildir. Önemli olan kafanda bitirmek ve yılmadan güclü olmak lazım şu hayatta. Kazanan sen olasın...

Çok konuştum hadi gittimmmmmmmm

selam günlükk
bence kuzu cidden yaşlandı sen ne diyosun
baksanaa herifler yolunu kesince ne mutlu olmuş
ule benim önümü hergün kesiyorlar heç ağzımı açıyomuyum
vay vayy tranvayy
acep o amca kaç nümara miyoptu da kuzuyu beğendi
valla merak ettim günlük
hemi de mırat 121 i önünde durdurmuş,
türk filmi gibi valla
öperim günlükümmm

Kız günlük iyiki bu sidikli kadın var (AYN oluyor kendileri), yoğusa kime gülerdim bu kadar.:roflol::roflol:

Ayrıca şunuda kendilerine iletmeni isterim şekerim, emice filan değildi adam, yağuşuhlu 30 yaşlarında bir çıtırdısırnaşık şey, kendi şeyleriyle karıştırmasın-tatlicadiarzu-

mılapa günnükbayanssulusmilenabersın ayy ben ıkı gündür yorgunlktan ölüyom desem yerıdırmirmirmirmirbaşıma gelmeyen kalmadı
2 gün dışarı cıktık koçiişle dondurucunn kapısını acık unutmuşuk eve geldımkı bı koku bı koku
hemen servısı aradımeyvahedigeldismileama nasıl iğrenc kokuyo
Allahtan kışlıklarıma bısey olmamış hemen komsuma verdım dondurdum tam çözulmeden:gitme:ama cok üzüldm
acayıp sesler cıkmaya başladı sankı ıcınden ırmak akıoakannehirservıs elemanı bırıken pis suyu dökt ve gıttı
hemen heryerı sıldım cifledım çamaşır suyuyla sılıverdım ama öldm yaa tam koçişin gelme saatı bı taraftanda yemek hazrladım
bugünde erkenden kalkıp kahvaltı ettık aşkımı işe yolladım:kedi:cnm benım
sonra bugünde evı bı güzel kendımı bı güzel temızledımsempatiksalakcinniyoruldm ama değdı
daha barbunya var ayıtlanıp dolaba koncakakannehiroff yemek yapılcak daha
yenı oturmuştm sabah 7den berı üstelıkmafoldumben

he unutmadan günnük
bugün ılk teravıh kılıncak ıcımde ınanılmaz huzr var
Ramazan geldıkaydirigubbakcemile2Allahım tüm dualarımızı kabul etsın ınş
hiç korkmuyom ne sıcakmış ne acıkmakmış
zaten Allah yardım edıo hıssetmıyorsn bıle
Allahım çok şükr sana mübarek ayına bızı ulaştırdığın ıcın

ayy bıde bu benım koçişle ılk ramazanım:kedi:sahurdu ıftardı bı heycan başladı bende
hiç bıtmese desem yerıdır ramazan
ınanılmaz güven huzur buluyorm
Allahım sen nımetlerını üzerımızden eksık etme nıce ramazanlara ulaşmamızı nasıp et:Saruboceq:

günlük koskoca kadın olmuş bana sidikli diyo yaff
insanın bi kere adı çıktımıydı işte çıkıyoo
zavallı ehmetcikde evde bebe baksın
kuzu hanımda 30 luklara yol kestirsin
hey giddi dünya işleri heyyy
bi de duydum feyste takılıyomuş,
bi den anlamadım şu feysi
daa doğrusu aldım da kullanan yok
sıcaklarda çok fena hanii,
serinlemek için lavaboya bacamı soksam gören olur mu ki
yoksa elbisemi çıkarıp bi yüğünüp çıksam mı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…