Popüler Konu Sevgili günlük...

herkese hayırlı ramazanlar dılıorum.hayrlara vesıle olsun ıns

hergece 3lere kadar oturan ben,sımdı uykum geldı bayılıcam nerdesakannehir
goya sahura kadar oturcaktımmirmirmirmiracayıp uyku modundayım kovalamam laızmsempatiksalakcinni

allah yardımcımız olsun cok sıcak havalr yarın azalcakmıs galıba bıraz sıcaklık,,hger agızdan bısı cıkıo,,yok bayram akadr bolmıe eylulde dahada sıcak olcakmısakannehir
allahın ısıne karııslmaz ,kolaylıgınıda verır elbet

ben bayadr yazmadım dımı sana
hadı baslayalımkaydirigubbakcemile3
hafta sonu dugun vardı,cumartesı kına gece pazar dugun
kınada cok oynadım cok guzel oldu,sonra burda adettır heyemalo yaptık kınadan sonra
geldık ustumuzu degıstık kapı kapı gezdık dabruklarla davullarla sarkı soledık oynadık her kapıdan cerez aldık meyvalar kolalr
sonra gttık kahveye masalar hazr otrduk yedık ıctık,bunda oynamadık aslında ordad oynanr halaylar kasaplar
3te evdeydım ,pazarda nıkahtı gece ama uzun yemeklı bı nıkahtı,
su gelın almalarında kendımı tutamıorum dokunsalar aglıcam cok duygulanıorum ya
nese dugunde arkadasımdan msj geldı,bıttı artık dıe:gitme:
butun moralım alt ust oldu
karsıumda bırbırlerıne mutlulukla bakan ıkı cıft goz
elımde telde ayıldıgını bıttıgını yazan bı msj
arkadasım evlendıgındne berı huzurlu degıldı
en sonunda karar almıslar esı evdn gtmıs annesıne babasın asolemıs arkadasımda
annesı ılla bızı ıstemıs annemle nolur bıze gelın dedı
daha dugun toparlanmadan kalktık onlara gttık aglastık bıraz:gitme:
moral verdık,allah yardımcısı olsun
sabah kalktım ıkıde dılkece yazıp mahkemeye gttıler
ve bı saate bıtmıs
aradı arkadasım bıttı dıe basladı aglamaya:gitme:dedım hemen gelıorum
gttım yanına,ısten ızın aldı gttık bı yerde yemek yedık,konustuk
allahım kımseye mutsuz evvlılık nasıp etme
herseyın en hayrlıısnı nasıp et
ben onların nıkah sahıdıydımfisfisfisılk defa nıkah sahıtlıgı yaptım oda bole oldu
sımdıdıen plan yapıors yok sole yapıcaz yok bole yapıcazkaydirigubbakcemile2sankı evlıyken yapamıomusuz gıbısempatiksalakcinni
ıyıkı evlenmedın dıolar bana:ecrin_bebek:
nese ıste bugudne evdeydım evı sıldım supurdum baya ıs yaptım bı on gun yapmamsempatiksalakcinni
bu sıcaklarda hemde oruclu oruclu
sonracıgıma kendımede ramazanlık bakım yaptımbayanssulusmile
ıns hayrlıısyla allah orucumuzu tutmayı nasıp etsın
gece oturup gunduz uyurum dıorum ama baksana uykum geldı benımbilmiyorumkismile
bu sene mukabele yok yakın komsularda kendım okucam allah ıızn verrse
zaten baslanmıs vardı onu tammlıcam ıns
hadı ben gııdom ya bıraz bakıncak yer bulursam bakarım yoksa yatıcam galıba:umursamaz:

meg arkadaşımıza ve tüm kk lılara hayırlı ramazanlar diliyorumolumunekankayizsmile
sahura sayılı saatler kala acayip su içmeye başladım Rabbim sen yardım et şu susuzluğa bi alışsak tamamdır
ben kk yı çok seviyombe günnüş
her geçen gün çok değerli dostlar kazanıyorum
bu hafta pembe koltuğada ben oturuverdim pekte rahatmış hani:kedi:
ilk iftarımızı kalabalık yapıcaz abimler , kaynımlar ve ev arkadaşları gelcek
sabah çok işim var evi temizliycem markete gitcem

Heyyttt ben geldim günnüşşüümmm
bu saatte ne ayak dimi
İlk sahurumuzu heycanla bekliyorum
Herkesede hayırlı Ramazanlar Diliyorum
Ben seviyorum Ramazan ayını
Kokusu,bereketi,tadı bambaşka yani herşeyin

Az önce kocikle film izledik ne film ama
Bana süprüss olsun diye AVATAR ı almış can parçam
Şahane bir film bayıldım bayıldık valla

Bu arada konser şahaneydi
MacBook smile koymama izin vermiyor ama konseri anlatırken smillerle doldurma isterdim :)
Bayıldım Yakından görmek Ferhat Göçeri bütün şarkıları onunla söylemek
O ipek sesiyle
Yani Rüya gibi 3 saat yaşadık
Kociğim tuttu elimi hiç bırakmadı romantik şarkılarda
Gözlerime baka baka söyledi
benimle hareketli şarkılarda tempo bilem tuttu
Nasıl yakışır bir sanatçı bir sahneye
Ancak bu kadar yakışırdı
Lütfen bir konser daha İstiyorum...
Yine Ferhat Göçer olsun ama

Sahur yaklaşıyorrrrrr
Rabbim ibadet etmek isteyenlerin elinden tutup sabır ve güç versin
havalar çok ama çok sıcak
Rabbim sabrını verecek ama biliyorum

Heyyyy KK uyan hadi sahur yapıcazzzzz

HAYIRLI RAMAZANLAR KK.....

hayırlı ramazanalr günlük
günaydınnnnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sabah sabah baş ağrım vardı ama gecti
şimdiden susadım be günlük-tatlicadiarzu-
böbrekler bagırsaklar yüzünden hep eşşek sıpaları:mymeka::mymeka:

kitap okumaya koyulcam...
neydi nan o hatunun adı...
buldum. AYŞE KULİN NEFES NEFESE yi okucam
bu hatunun bi kaç kitabı daha var onlara gectikce sana bildiririm yafrimolumunekankayizsmile

o allegria mannakına söleeee kırk yılın başında bi tiramusu yapmış hele onun tarifini bana versinde bende işe yaratım merak ettimşakkıdışakkıdışakkıdı
he birde o mannaka söyle gökhan kadar kac tanesi elinden gecer
o neylon zühtüye bakıpda onu dünyanın merkezi yapmasınsırnaşık şeysırnaşık şey

neylon zühtüde şooo bi film var cumartesi günü oynuyo düruyemin gügümleri ordan geliy.
len zühtü elimdeki sopa sana benziyo sen gibi oda neylon. neylon zühtü diyosırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

koptum yaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mesaj cekmiş inek öküs... ne gurursuz günlük şu erkekler ya adama defol diyorum bana mesaj cekiyo. ula ben ayrılcam ve bana karşımdaki defol git dicek yerim lan onu yerim sırnaşık şeysırnaşık şey

neyse ya ne bahsediyorum bahsetmicektim:mymeka::mymeka::mymeka:

numaramın son 4 rakamını yine değiştiremedim allah benim bilamı vermeye:icecream::icecream::icecream:

değiştircem ama
hadi baş baş görüşürüz
dua et bana ve diğer şu mübarek günde sıcak günlere inat oruc tutan tüm arkadaşlarıma
şu mübarek ayda orucumuzu tutalım hiç yemeden inş.olumunekankayizsmile

len günnük sende tutuyon deyülmü oruccccşakkıdı
akşam iftara ne yecün lennnn:icecream:
ekşili eşşek başı sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
neyse susum sonu cok kötü demeyeyim-tatlicadiarzu-:tomato:

günaydın günnük beybi...herkese hayırlı ramazanlar...Allah dualarımızı, ibadetlerimizi kabul etsin:Saruboceq:
ben malumunuz oruç tutamıyorum, şekerim düşüyo aç kalınca hasta oluyom bi taraftan da ilaçlarım var...ama kocem tutyo Allah kabul etsin...
dün sahu vaktinden sonra azcık uyuyabildim onun için şu an ruhlar alemi gibi geziniyom...arada bi uyukluyom felan...
benden şimdilik bu kadar beybi görüşmek üzreeebayanssulusmile

yorgunum...
bir güçsüzlük var yüreğimde...
neden? diye sorma inan bende bilmiyorum nedenini
sanırım biraz kendimle kalmalıyım,şöyle dinlemek kafamı...
ne olacak kestiremiyorum...
Allah'ım yardım et... :çok üzgünüm:

ramazan herkese hayırlara vesile olsun diyerek çok susadığımı belirtmek istiyorum Çok üzgünüm çoook

akşama kadar nasıl dayanıcam bakalım zaten ilk gün allak bullak oldum
gece sahurdan sonra uyuyamadım tam daldım 5,30 gibi yarım saat sonra tekrar kalk akannehir

bugün ilk işim güllaç almak olucak kaydirigubbakcemile2

Günaydın günlükcüm, herkese hayırlı ramazanlar.
Ayy akşam ve sahurda içim çok huzurluydu, malum mübarek aydayız.
Günlük bu gece hiç uyuyamadım, susuzluk psikolojisiyle akşam midemi doldurdum.
Sahura kadar her saat başı wcye gittim.
Sahurda yine bol bol içtim ama yinede hepsi wcde tükendi.
Tutayım desen olmuyor, kaktüs gibi vücudumda tutmayı beceremiyorum suyu malesef (

herkese hayırlı ramazanlar Rabbim oruc tutan herkese sabır versin yardımcısı olsun
özelliklede günes altında calısanların
susuzluga nası dayancam diyodum ama masallah şimdilik tık yok iyi gidiyorum
cok şükür inş bütün bi ramazan böyle olur yemede gözüm yokta su olayı nolcak bakalım
sabah ilk uyandıgımda biraz vardı susuzluk ama işe gelince gecti cok şükür
Rabbim hepimizin dualarını oruclarını kabul etsin

Günlükcan Herkeslerin Ramazanı Mubarek Olsun..
Büyüklerimin Ellerinden Yaşıtlarımın Yanacıklarından Küçüklerimin Gözlerinden Öper Slm Ederim :kedi:
Mektup Gibi Oldu Ama İdare Ediver..
Oruç Tutanların Allah yardımcısı olsun çok sıcak.. Allahım kabul etsin inş. :Saruboceq:
Malum sebepten tutamıyorum orucumu.. Dualarımı şu günleri atlatıp başlayacağım..
Neyse gideyimde temizlik yapayım bari.. kafamçokkarıştı

günaydın günlükoviççç
önce herbikimselerin Ramazanı mübarek olsun..Allah oruç tutma kolaylığı versin hepimize inşallah
sonra söyle o larisa garısına bana laf yetiştirmesin günlüklerden bi derdi varsa çıkışta görüşelim sengözlerimebaksanab
vermem ona tarif marif sonra benden güzel yapar kıskanırım olmaz :dilcikar:
gökhan hakkındaki düşüncelerine de katılmadan edemeyeceğim ondan çok daha mükemmellerini bulacağımdan eminim..ama ben istemiyom erkek sinek bile hepsinin canı cehenneme kötükedihüso
neyse..bugün işe döndüm tatilin ardından..biraz artizz olayım dedim topuklu ayakkabı giydim..aman tanrımmmm giymez olaydım :sinifsinif: kan kaybından ölüyodum resmen
zor attım kendimi büroya..bi güzel bantladım falan ama yine acıyo..üstelik ilk giyişim de değil bu ayakkabıları
kurtulamıcam şu ayakkabı yarası derdinden sanırsam..şuan gayet dua ediyorum Allahım bugün çok işim olmasın diye..nasıl yürücem bilemiyorum valla
neyse Allah kolaylık versin..oruç şimdilik iyi gidiyo gerçi herzamanki gibi sahurda çok az yiyebildim yine..
ay yazcak bişi bulamadım..dün gece sahurdan önce ve sahursan sonra olmak üzere 2 kere rüyamda gördüm zat-ı muhteremi..rüyamda bile kaba davranıyodu sanki bana öyle hissettim..ama kötü hissettim kendimi uzun süreden sonra rüyamda gördüm..özlemişim..
neyse kapatıyoruz bu konuyu ve ben kaçar

hayırlı Ramazanlar günlükçüm:hulya:ılk aılemden ayrı Ramazanım ılk eşimle Ramazanım
Allah sonuna kadar götürmeyı nasıp etsın:Saruboceq:
cok huzurluyum ama ıcımde bı sıkıntı var onu anlatamadığm:sinifsinif:bugün eşimle konuşmayı düşünüyorm içimde daha fazla tutamıycam
benı anlayacak emınım boshayallersmileama genede cnmı cok sıkıo bu durum
bu akşam görümcem gelıo memketten ılk bıze gelcek
zaten burdaydı ama 1 aydr memleketınde tatıldeydı
bugn ne yemek yapılcak hıcte yapasım yok ıcmdekı sıkıntıdan dolayı ptesı başlıycam işe bıle sevınemıyormmafoldumbenneden böle oluyo
neden bızı rahat bırakmıyorlar zaten derdım başımdan aşkın
off off
ben gıttım gunlk Allah kocama ömür versın onunla tüm skıntım son buluyo:asigim:

allahım sabır ver bize bu sıcakta oruç tutanlara..sahura 20 dk kala uyandım kostur kostur yemek yedım uyuz kocam kalkıp ne yemek yedı ne de oruclu bıde bagırıyo ya nıye kalkmadın dıye zaten oruç tutmaya nıyetı yok bahane arıyo nıyetı olsa açda tutar.kendine savabı günahı banane yaa..
neyse simdilik ıyıyım umarım ogleden sonra tansıyonum düşmez.bu ramazan hiç heyecan yok içimde nedense allahın zoruna gıtmesınde..
yaz bitti hala izne cıkıcaz bu haftayı saymazsam 2 haftam var 27 agustosta izindeyim.inş. tatile gidebiliriz.
yesil gözlü gibi bende neredeyse ramazanda haftanın 4 günü güllaç yiyorum ..ohh sefam olsun.çok seviyorum yaa ..
iştede ortalık karışık santral çöktü telefonda çalmıyo oh rahatım öğleden sonraya kadar tabi..
off sıkılıyorum bye günlük.

Bende günlük bende güllaç alayım bari akşama da misafirler var zaten amcam amcamın kızı ve kocası samsuna gittiler doktora dönüşte yemeğe bize kalırlar heralde.Yemeği de sen yap dedi annem bi çıkıyım alış-veriş yapıyım da gelim yemek yapim.Sen de gel günlük ilk iftarını bizimle yap :1hug:

Ramazan ayı cümlemize hayırlı olsun

Ne sigarada gözüm nede yemekte hiç birini aramıyorum valla ama şu susuzluk dilim kurudu sanki ..

Bu Ramazan büyük bi huzur var içimde :1rolleyes:
Sanırm hamileliğimde ve doğumdan sonraki Ramazanda oruç tatmadığım için özlemişim bu Maneviyatı :1rolleyes:
Nasıl huzur var içimde...Tarifsiz.opuyorumnanaktan
Hakkıyla tammalamayı nasip etsin Allahım ...

Ben mutfağa gidip bakınayım
Ne var ne yok yemekliksempatiksalakcinni
Ne yapayım ona karar vereyim

Sevgili günlük,

Bugün hem Ramazan'ın birinci günü hem de doğum günüm. Çok istediğim bir şeydi böyle doğumgünümü sakin huzurlu geçirmek. Oruçlu olduğumuz için de öyle geçiyor. Çok iyi hissediyorum kendimi. Bi taraftan klima bi taraftan da vantilatör açık, dolayısı ile susamıyorum çok şükür, sevinçliyim, şimdi biraz çalışmam lazım, kal sağlıcakla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…