Popüler Konu Sevgili günlük...

İstanbul çok sıcakmış ya günlük. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı Kayseri'den gelince bunu daha iyi anladım, evet orası da sıcak ama İstanbul kadar rahatsız edici bir havası yok. :bbo::bbo::bbo:
Çok güzel bir düğün oldu, Çerkez düğünüydü bayıldım valla bayıldım danslarına, oyunlarına... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Şimdi evdeyim, dinleniyorum. Yol yorgunluğu bu sıcakta insanı mahvediyor. Yarın Ramazan, hayırlı uğurlu olsun tüm İslam alemine inşallah.

herşey olucagına varır diye boşuna dememişler bekliyorumm bakalım nereye varıcakboshayallersmile

Sevgili Gunluk,
Icim huzurlu,vicdanim rahat .... herseyin en hayirlisi neyse o olsun,degil mi?
:Saruboceq:

Ohh beeee günnüşüm... Nihayet rahatladım. kaydirigubbakcemile2
Forum yöneticilerine teşekkür ederim.
Kendini bilmez insanların saçma sapan yorumları yüzünden canım sıkılmıştı ama kurtulduk çok şükür.kaydirigubbakcemile2

Dün gece tam sana içimdeki sıkıntıyı yazmıştım ki arkadaşımla konuştuk.
Nasıl mutlu oldum nasılll... Çok iyi geldi, huzursuzluğum kayboldu.
Canım benim yaa hala Amerika'da ve sıkılıyor şu aralar. Bu kadar da kötü olacağını ummuyordu, ummuyorduk. Olsun bu da bir tecrübe.
Bir gelsin de bakalım neler yapıcaz bu yıl.
connie_1.gif

günlük beni ramazan telaşı sardı.
şimdiden galon galon su içmek geliyor içimden :nazar:
bi de tüm gün kızın peşinden resmen koşturuyorum.
evde zaten durmuyor,alıştı iyice.
tüm gün geziyoruz.
ne halt edicem bilemiyorum :nazar:

evdeki inşaat hala bitmedi.
içim daraldı artık yayıntıdan.
fenalıklar geldi.
tekrar düzenli olmak istiyorum..

ay neler olmuş burada ya.
kim kimin önünü kesmişmiş allasen.
hiç güleceğim yoktu -tatlicadiarzu-

Merhaba günlüküm. Bu sıcaklar da bir tatil yüzü göremedim çok gerginim zati kadınsal sorunlarımdan kurtulamıyorumboshayallersmile
Bugün İçime bir hoşluk doğuyor günlüküm, sanki herşey yoluna girecek ve ben anne olucam:ecrin_bebek: bilmiyorum şuan bir huzur geldi üstüme, karamsarlığımdan kurtulucam inşallah.
Umudum hiç bitmiyor hep var günlüküm. Allah'a sığınıyorum. Sabrımın sonu selamet olsun, rabbimden dileğim hayırlı sağlıklı bir evlat :CüvCüv:

Annem bugün babannemlere gitti
Babannem sende gel değişiklik olur dedi ama dedecim yok artık orada..
Değil o eve gitmek memleketin adını duyduğumda içim cız ediyor mafoldumben
Dün 10 ay oldu.. 10 koca ay.. Ben kahramanımdan mahrum..
Son zamanlarda rüyamada girmiyor.. Halbuki ne zaman sıkıntılı olsam ziyaret ederdi dedecim beni :1ninca:
Bak canım ne kadar yanıyo dedecim.. Etimden diri diri et kopartıyolar..
Sen yoksun verdiğin güç yok.. Ne Zaman mutfağa gitsem dolabımızın üstünde kardeşimle seni ortamıza alıp çekildiğimiz hastanedeki fotoyu görüyorum..
Nasıl kötü oluyorum bilemezsin.. Nasılda güzel gülüyorsun gamzeli gamzeli.. mafoldumben
Sahi senden almıştım dimi ben gamzelerimi.. Kapkara boncuk gözlerimi..
Daha çok yaşamalıydın,yaşatmalıydık ama yapamadık..
Kadere engel olamadım.. En mutlu günümüzden 4 gün önce kaybettim seni hemde yanıbaşındaydım..
Biliyorum acıların dindi o yüzden içim rahat.. Sensiz ilk ramazanımız.. Seni arardık ramazanı mubarekler sen hayır duaları ederdin..
Allah korkusu olanlarla tanıştırsın seni rabbim derdin ama bak dede ben 4 gündür Allah ından korkusu olmayan bi adam yüzünden perişanım mafoldumben
Ne olur bu gece gel rüyalarıma biraz olsun bana destek ver çok ihtiyacım var..
Hemde çok..
Seni çok özledik.. Ama en çokta babannem.. Öyleki evinizden bir adım öteye gitmiyor..

:a015:

selaaaaammm
ben bu adamı cok sewıyorum yaa ıııkı hayatımda.en buyuk destekcım benım
mutlulugumuzu hıcbıse bozmasın nolur...:asigim:

naber la günlükoviç sempatiksalakcinni
dün kankan bi tiramisu yapmış ki sorma..ev halkı deliye döndü resmen bu kadar mı güzel olur diye sempatiksalakcinni
kedi dili bulamadığım için kekli olanını yaptım ama süper oldu gene
bu akşam da yemeği ben yaptım yine iltifatlar falan şımartıyorlar beni be günlük sempatiksalakcinni

bugün saçımı kızıl büyüye boyadım ve süper oldum :asigim:
gökhan bey kızıl istemiyo diye istediğim kızıla boyamıyordum en son kızıl viyoleye boyayabilmiştim işte ona ok demişti..kızılı hiç sevmiyomuşmuş falan
bekarlığın en güzel yanlarından biri de bu kesinlikle..karışan eden yok istersen git yeşile boya sempatiksalakcinni
aslında rest çektiydim zamanında istediğim gibi yaparım karışamazsın diye ama sonra yine huzursuzluk olmasın diye boyamadım
neyse şimdi tam istediğim gibi..çok özlemişim kızılı..lisede hep kızıl saçlıydım
ama mutsuz olduğum bi konu da şu deri soyulmalarım..
ya yarın işe gidicem ben ama kolumun yarısı soyuk yarısı değil..off napçam ya
gece duş alıp iyice keselicem ama soyulmuyo mübarek yaaa..uzun kollu da giyemem bu sıcakta
askılı yada kısa kollu giyince de çok kötü duruyo..insan içindeyim çünkü koca gün
napçam bilemedim..inşallah banyoda soyulur..saçlar on numara ama ten berbat bu halde olmazzz
10 günlük tatil ne çabuk bitti di mi..olsun gideyim çalışayım zaman geçsin oyalayım böylece
hem bu benim ekmek param hem de çok sevdiğim mesleğim
seve seve gidip geleyim..aşk hayatına paydos ettiğime göre kariyer yapabilirim artık sempatiksalakcinni
erkek merkek istemiyorum..uzak olsunlar benden..
yarın ramazanın ilk günü..kısmetse orucumu yine tam tutmak istiyorum bu ramazanda da..
benim iş çevremde nerdeyse kimse tutmuyo..ama ben seve seve tuttum
bu sıcaklar biraz gözümü korkutuyo..çok koşturmacalı oluyo bazen işlerim
inşallah rahat rahat geçiririz
öyle günlük..daha iyiyim bugün..hak etmeyen biri için üzülmek çok mantıksız di mi..
o üzülsün o perişan olsun..
arrivederci bebek

:asigim:

Olsun be güzelim olsun
Aşkın Sağı Solu Belli Olmaz
Ben Aklımı Senle Bozdum
Hiç Kimseyle İşİm Olmaz

Nefesinde Yüzecegim
Yüzümün Kıyısına Vurdukça
Sevdim Yine Sevecegim
Aşkın Koynunda Uyudukça
:dance::dance::dance::dance::dance:

Ben Geldimmmmmm Eveeeet Uzuuuun Bir Aradan sonraa Ben Geldimmm, Ufak Bir Reklam Arası Vermiştim çünkü 1 hafta boyunca en sevdiğimle en bi çok sevdiğimle ağvadaydık Böylemi Harika Bir yer olurr küçük ufacık bir cennetti işteee süperdiii işteee ve dilimizde arabamızda artı sabahlara kadar üstte söylediğim gibi bu şarkı çalıyordu "Olsun be güzelim olsun
Aşkın Sağı Solu Belli Olmaz
Ben Aklımı Senle Bozdum
Hiç Kimseyle İşİm Olmaz

Nefesinde Yüzecegim
Yüzümün Kıyısına Vurdukça
Sevdim Yine Sevecegim
Aşkın Koynunda Uyudukça :eek:
bağıra bağıra şarkılar söylemek herkesin bize gülerek bakması ( deliler herhalde bakışlarıyla) :roflol: olsunnnn yinede en bi şahanesinden güzeldi düşün o 28 ben 26 iki koca insan çocuklar gibiydik aklımıza ne geldiyse yaptık ertelemedik bi körebe oynamadığımız kalmıştı kaydirigubbakcemile3 bu 1 hafta iyi geldi beaa hemde çok iyi bi geldiki sormaa ful enerjiğim.. Düşün okadar harika kareler yakaladık okadar harika fotolar çekildik onun makinesine güvenerek kendi makinemi götürmedim onun hafızası daha fazlaydı çünkü neyse en güzellerinden bi ton fotolar çekildik, çektim ve çektirdik :asigim: lakin gel görki ani bi parmak hareketiyle fotoları kontrol ederken benim şaşkın sen delete tuşuna bas ve hooooop hepsi gittt :mymeka: şölee bi bakış atttımCADIARZUÇok üzgünüm çoook ama okadar eğlenceli günler geçirdikki amaaan koyver gitsin gamze boşkoy dedim ve bakışlarımız buna dönüştü yerimseniben
Evimdeyim Günnüşüm Dün Geldim Çok Şükür Ve ailemde Geldiler Memleketten Immm herşey süper anlicağın bu arada öyle bir haberim varki ben bile merak içerisindeyim bi kaç güne kadar sanırım netleşecek işte ozaman haber vericem sanadavereliniortak Bu gece sahura kalkıyoruz hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda 16 saat oruç tutucaz üstelik çok sıcak RABİM eminim serinliğini dayanma gücünü verir hepimize :Saruboceq:

Neyse Günnüş Ben msn'e dönim Gülçinimin Kankamın Bana Çok İhtiyacı var ben yokken çok kötü şeyler olmuşşş hemen ilgilenmen lazım olaya el atmam lazımm neyse çıktım ben hadi paii paiii :nazar:

Selamun aleykum gunlukvereliniortak
1 haftadir misafirim vardi ve dun gittiler canlarim,Şeniz
cok guzeldi ya acayip eglendik, gezdik tozduk.olumunekankayizsmile
Para harcadik birsuru herufler iflas etti kaydirigubbakcemile3
Ilk gun onlari buranin buyuk carsisina goturdum , ciciler aldik,:sm_cool:
2. gun yine gezdik tozduk butikleri...:lepi:
Sonra almanyaya gettik europaparka acayip guzeldi ya,hihoyyyt
son gunde hayvanat bahcesine gittik, cok eglendik.yerimseniben
Kizlari beni cok sevdiler, bende onlari cok sevdim canlarim benim.:emir_bebek:
Ama tabi herzamanki gibi bu mutluluk uzun surmedi yine bir gorumce vakasi.:mymeka:
Neyse uzatmayim lafi, nasilsa ben diyecegimi dedim oh icimde kalmadi.:umursamaz:
Ama hep dedim beni aglatanlarda aglasin diye, ve oldu...guclubacismile
RABBIM hep yanimda hissedyorum, cok sukru yalniz deilim...:Saruboceq:
Ama biseyden cok mutluyum misafirimi memnun ettim, misafirim cok mutlu dondu evine :teytey: :teytey: :hooray: :hooray:

Günlüüm çok huzurluyum, mübarek günler... Rabbim bana bi yol göstericek yalnız değilim, biliyorum, hissedyorum...

Yarın çok önemli bi sınavı var günlüüm çok dua ettim, ediyorum... Rabbim yardımcısı olsun, yolumuzun açılmasına sebep olsun inşallah...

Biz ne hayaller kurmuştuk günlük... Daha bikaç ay önce tanışmış olmamıza rağmen bu ramazandan önce evlenicektik, ramazanda evimizde beraber olucaktık... Aklıma geldikçe hayalleri, hayallerimiz krize giriyorum... Dayanmak çok zor bu ayrılığa... Hayırlısını ver Rabbim hakkımıza... Biz birbirimizi çok seviyoruz hala..

"Ol" de, olsun Rabbim....

senağlama senağlama senağlama

selamın aleyküm günlük efendi:1closedeyes:ver elini öpem allasensempatiksalakcinni
remazan dolayısı ile... kapalıyız değil tabiki-tatlicadiarzu-
herkez'e hayırlı bereketli ramazanlar dilerimopuyorumnanaktan
april kankitomla da hasret giderdik:1hug:çok seviyorum kankalarımı çookhihoyyyt
huzurluyum:asigim:içimde tarifi imkansız bir huzur var..her ramazanda böyle olurum ben..ben her bahar böyleyim dümbük-tatlicadiarzu-
cabbar la küsülüyüz:umursamaz:protesto ediyorum onu burdan:enbuyukkk:
oruç tutmıyacak beyfendi:tomato:bide bi planlar yapıyoki tam kafa göz dalmalık şerepsizim!!
olum oruçlu olucam,olmaz diyorum, gidemeyiz mafoluruz diyorum,ama o planlarını yapıyo:nazar:kırıcam ağzını burnunu ya:nazar:
şehir dışından gelemedi garibim,aksilikler oldu,birde akdeniz bölgesinde!!yanıyo kavruluyo yavrum:gitme:
ama işleri biter bitmez odasına çıkıyo serin serinhihoyyytyiyosa bensiz havuza yada denize girsin:1closedeyes:
annem markette ne var ne yok topladı:roflol: :roflol: babamla sabahtan beri girip çıkıp alışverişe gidiyolar,allahım ya,sanki stok yapıyolarboshayallersmile
bide diyoki ramazanın bereketi overeliniortak
ay hadi sahur yapalım:dance:özlemişim ramazanı:dance: :dance:

Günlükkk canım çok sıkılıyo ya nefret ediyorum bu yanlızlıktan
arkadaş desen yok dost desen yok bi kızım bi ben
arayanım soranım yok canım çok sıkılıyo
eşimde işi yoğun arayıp soramıyo aslına istese arar sorar
ben çağrı yada msj atmasam arayacağı yok
hastada olmuş oralarda iğne yiyomuş dünden beri
onada canım sıkıldı
gel artık dedim burda iş bulursun
yok dedi hem uzağız hem ne halde nasıl bilmiyorum
aklım hep onda çok zor çook
ne zaman geçicek bu günler yarabbim biran önce geçsin
kavuşalım artık bu mutsuz günlerim geçsin
hır gür ederdik ama mutluyduk ya
şimdi hiç göremiyoruz birbirimizi konşamıyoruz bile
benden soğuduğunuda farkeder oldum
ya çok yorgun gerçekten yada candan konuşmak istemiyo
bayram gelsede görsem
çok sıkılıyoruumm çooookmafoldumbenmafoldumben

çok keyifli bir gündü günlük :1rolleyes:
Çocukluk arkadaşımla,aslında sırdaşım ,kardeşim olarak gördüğüm dostumla
Çok keyifli bi gün geçirdik kaydirigubbakcemile2
Onun cimcimesiyle benim küçük paşam çok güzel anlaştılar :ecrin_bebek::emir_bebek:
Arada didiştiler ,ama pek tatlıydılar opuyorumnanaktan
Yorulmuşum ama yasempatiksalakcinni

Gün sonuna doğru benim küçük paşam ateşlendi
Nedenini anlamadık ama halen ateşli
İki kez ateş düşürücü verdim
Bakalım sabahı bekliycem eğer değişiklik olmazsa
Vınn dktra
Neden birden , evde durduk yere ateşlendiki CADIARZU
Vücudunda ufak ufak tektük kızarıklıklar var
Acaba bi hastalığınımı geçiriyo
Aşılardan dolayı hafif geçermiş ,bazen hiç anlşılmazmış bile
İnşlh ateşi düşerde önemli bişi çıkmaz
Canımın içi :asigim: böyle mahzun mazlum görmeye dayanamıyorum :çok üzgünüm:
Annesinin canının taaaa içi ooŞeniz küçük aşkımm:1rolleyes:
Allahım onu korusun :Saruboceq:

Bu gece sahura kalkıyoruz
Herkese hayırlı ramazanlar diliyoruma.s.
Benim gözler kapanıyo artık sempatiksalakcinni

:eek:

Ben geldim günlük
Yarın ramazan başlıyo ama ben oruç tutamıycam bikaç gün, regl oldum. Her yıl böyle oluyo biliyomusun bi ramazanın başında bide sonunda bayramda hep regl oluyorum.Bayramın bile tadını çıkaramıyorum.Bu yıl da bi değişiklik olmadı bayramda yine regl olcam ooff puuuff :eek:lmaz:
Bugünlerde hayat ii gidiyo günlük hayatımdan çıkarttıklarımı tamamen siliyorum.Arada aklıma geliyo ama boşluktan sevdiğimden değil biliyorum. Ve yeni karar aldım bundan sonra hayatıma biri girerse öyle hemen kaptırmak yok kendimi. Aşık olsam bile ilk zamanlarda bunu karşımdaki kişiye belli etmiycem bağlanmıycam hemen çünkü ayrılırken çok sarsılıyorum.
Bu arada flash dersine çalışmaya başlıycam demiştim hala başlayamadım yarın başlıycam söz. Bi de düşündüm de flash öğrenmişken web tasarımımı da geliştireyim bi web sitesi açayım kendime.Bi tane öğrencim açmış kendine tasarımı çok beğendim gerçi o kendi yapmamış hazır şablon kullanmış ama hoşuma gitti yine de aferin ona. Bende geliştireyim kendimi de açayım bi site.Sen de gelir benim siteme yazarsın artık günlükçüm di mi
Hadi öptüm seni kaçıyrm ben dolanayım biraz zemuszemuszemuszemusbayanssulusmilebayanssulusmile

slm günlük bu gece tatıl köyünde son gecemız 1 haftadır eşim ve oglumla superrrr eglendık çok tatlı arkadaslarımız oldu gezdık tozduk eglendık bızı almanyaya kadar davet ettıler ama esım ışım var dıyor tlf numaralarımızı aldık grşmeye devam edıcez ınsallah.
Bu arada ogluşum 1 haftadır burda anaokuluna gıttı ve bıze ılk yaptıgı resmı getırdı esımle cok duygulandık.
Allah nasıp ederse cuma gunu ıstanbuldayız yegenımızı görmeye koklamaya gıtcez 3 gun kalıp samsuna gıtcez ordanda siirt ne gezentı olduk yahu bana kalsa bayramdan sonra gıtcem ama esım ayrılamıyor arkadasımda cok ısrar edıyor gel dıye sımdılık gıtmek ıcın kandım bakalım
K.i.b gunluk bugunluk bukadar

Bu tatil bizi bizden aldı ,yaradı günlük.sempatiksalakcinniEşimle hemtatil,hem de iş gezisi yaptık.Yorgunum ,ama tatlı bir yorgunluk.Tatilin Çeşme ayağı mükemmeldi.Çok güzel geçti.Alaçatı,Çeşme Marina,Ilıca'nın altını üstüne getirdik.
Komik olaylar da olmadı değil.Clup dönüşü...:KK1:Bana kalsın o da.
Alaçatı'da Çinli turistler benle fotoğraf çektirmek istedi.Eşimden onay çıktı,kızarıp bozarsa da.kaydirigubbakcemile3 Seni Tr'de ünlü biri sandılar herhalde dedi durdu günlerce.:roflol: Bu arada eşimi de ısrarla kadrajın içine dahil ettiler.Çektiler birkaç poz.Bakıp bakıp bizi hatırlasınlar artık.sempatiksalakcinniŞeker insanlar şu Çinliler.sempatiksalakcinni
Güzeldi tek kelime ile.Ailemi de çok özllemiştim zaten.İlaç gibi geldi bu seyahat bana.bayanssulusmile

Yalandan bu güne kadar kim ölmüş be günlük ?
Kimse dimi ? Atıp tutmalar off valla bayılcam yeter diye bağırmak istiyorum ama sonra zamanı var sus diyorum.
Pazar günü yasminle benim için değişik bi gündü.. Hiç ummadığımız bir şeyle karşılaştık.. Şaşırdık..Hemde nasıl şaşırdık hiç beklemediğimiz insanlardan bunu görmek bizi o kadar şaşırttı ki hemde üzdü...
Hala şaşkınım... Bana yapılan bir şey yoktu ama sonuçta yasmin ben ve onlar nerdeyse haftanın her gününü birlikte geçiriyorduk..Şimdi anlatması çok uzun... Ama yasmine öyle bi oyun oynadılar ki.. Beni de aptal yerine koydular bana bi zararları olmadı ama sonuçta hep birlikte zaman geçiriyorduk asıl amaçları yasmine zarar vermekti.Onlara yazıklar olsun diyorum... Ve sebebide çok saçma Hiç olmicak bir şey... Yazık yazık insanlara yazık...Yalan dolan ,oyun ,herşey yaa ..Yüzümüze gülüp arkadan kuyu kazmak bu nasıl birşeydir... Anlam veremedim.. Veremiyorum..Kızgınım!
Bazıları yalanlarını çook güzel belli ediyor da bazılarıda işte çok güzel oynuyor çok güzel saklıyor kendini.. Kendini belli edenler için diyorum ki uyan uyan karşında aptal yok neyin ne olduğunun çok iyi farkındayız.. Belli etmeyenler içinde alkışlıyorum sizi güzel oyunculuk!

X