Popüler Konu Sevgili günlük...

bennn naptım günlükk sempatiksalakcinni
şaşırdım kendimii girdim bi yolaa bbakalımmm nereyee varıcam pek hayır olcanı düşünmüyorum ama
sadece zamanboshayallersmile

Sevgili Gunluk,
Bu is buraya kadar,ben artik bu dunyadan buharlasmaya karar verdim, herkes kendi yoluna...
:teytey:

naber leyn günlükcan alsanaalsanasmile
ben yılan gibi deri değiştiriyorum..yüzümün çirkinliği geçti ama vücudun çok fena..soyulup duruyorum
gören resmen diyecek ki görmemiş tatile gitmiş ne hale getirmiş kendini mafoldumben
nasıl bi tatil aşkıysa benimki bilemiyorum..resmen tipim kaydı mafoldumben
bugün kendimi oyalayacak bi sürü şey yaptım
ve hatta hayatta en nefret ettiğim şey olan temizliği bi büyük bi zevkle yaptım..
becerikli kızım vesselam ama üşengeçim işte..
akşam yemeeeni ben hazırladım falan..2 tane de film izledim
odamın dekorasyonunu değiştirdim gün bitti bile
gerçi zaman hızlı geçse ne değişçek bilmiyorum..bi amacım yok
zaman geçsin de şu gün gelsin dediğim bi günüm de kalmadı
eskiden Konyaya gideceğim gün çok çabuk gelsin isterdim..şimdi o da yok
kardeşim Ankara'da okuyo o geldi dün..sevdiğim adamın şehrinden..evlenip yuvamı kuracağımı düşündüğüm şehirden..içim buruldu
ben Ankara'yı severdim..şimdi nefret mi edicem..
çok sıcakmış orası..yansın kavrulsun beter olsun mafoldumben zaten sıcağa hiç dayamaz çok bunalır çok terler
bak kıyamadım gene..of be gökhan..ben seni sevmekten başka naptım sana?
ay aman duygusala bağlamıcam tuttum kendimi

neyse ben kaçar görüşürük

naber günlük
uzuuun bi süreden sora sana anca simdi yazıyorem :)
laptop toshiba olunca servisden 1 ay sonra gelebiliyo :/
tatil falan bitti günlük
kendimi son günlerde acayip güzel buluyorem bronz ten falan
bi de sivilceler olmasaa
tatilde geçer diyordum akdenizin denizi iyi gelir falan
yok gecmedi hicbiri
bu hafta dermatologa götürcek annem beni yüzüm cok kötü olmus ona göre :/
ben gitme taraftarı değilim aslında. niye diyosan
kullandıgım kremler vs. bronzluğumu etkiler mi düsüncesindeyim :/
kuzenimin de dermatologa gidince gectigini ögrenince annem gitmek farz gibi bişi oldu
o da gitti günlük biliyor musun
giderken aklım hep sende seni herkesden kıskanıyorum bu kadar güzel olma gibi şeyler söyledi
bense ağlamaklı falan
su an sanki o hic gelmemiş gibiyim ama :/
neden bilmiyorum ama cabuk baglanan kolay da unutan biri oldugum icin olabilir kanısındayım
koca bi 1 sene soora gelicek
ben hep beklerim ki onu
ama gercekten de beni hic kimse onun kadar heyecanlandırmamıştı
hayırlısı olsun
onun dışında son günlerde asosyal takılıyorum
hava sıcak olunca makyaj sac yap dışarı cık falan olmuyo :/
suan da yüzümde maske kirpiklerimde de badem yagı var
rimelden yıpranan kirpiklerime bakalım nası gelicek :/
yarın da hint yagı alcam
neyse gittim ben günlük çaow
gelirim yine arayı acmam

selam
gunluk senı unutamıorum tatılde bıle goruosun degerımı bıl sekerım:dilcikar:
gunlugum hersey cok guzel gıdıo asla sıkıntıdan eser yok bu tatıl ıkımızede cok ıı geldı.ufak tefek surtusmelerımız tartısmalarımızda yok oldu dıyebılırım:asigim:
her ıstegım oluo gunluk resmen delı gıbı deger werdıgını goruyorum cok ustun bıse oldugumu sanıyorum bazen.ufacık bı suratım asılsa etrafımda perwane askım noldu lutfen sole bu sekılde.nazar degmesın ama sekerım herseyımız dort dortluk.bu arada tatılımız baya uzun oldu farkındaysankaydirigubbakcemile2suan askım uyuo karsımda we kılawyeyı yawas yawas kullanıorum.azcık turlım ben sekerım gorusuruzz kendıne ıı bak
bızım ıcınde dua et bu buyu bozulmasın nolurboshayallersmile

günlük yaaa güneşin altına malakk gibi yatarsannn tipin bu hale gelir işte nasıl gezıcem böylee offfsempatiksalakcinni

Günlük Lem Galiba Aşk Acımı Annem Kendi Çıkarına Göre Kullanmaa Başladı akannehir
Sabahın Körü Kaldırdı Temizlik Yaptırttı.. Neymiş Kafamı Meşgul Edermişim Dağılırmış :umursamaz:
Ya Dedim Unuttum Ben Yok Benim Acım Filan.. Ihhhh Dinlemedi Hatun Dipten Köşeden Girdik İyi Mi alsanaalsanasmile
Ev 162 Metrekare Ufacık Bişide Değil Hiç Mi Acıman Yok Be Kadın :hulya:
Şaftım Kaydı Nevrim Döndü Aşk Acısı Dahil Herşeyi Unuttum Şuanda Yorgunluktan Halada Pc Kucağımda Diye Tip Tip Bakıyo Hadi Hayırlısı :2:

Günlük yapacak hiç birşey yok öyle sıkılıyorum...
Vokki gelse de gezsek beraber ama yok ki o da...
Sıkılıyorum MSN di, telefondu...
Of ya...

günlük naber la
ben yine asosyal mod
sabah kuzenimle konustum
onun bana asık oldugnu bilen arkadasım da vardı grup yaptık
derken konu konuyu actı falan
dedi "seni kimler heyecanlandırır"
ben felsefe yapıciim ya
dedim "ben heycanlanmam heycanlandırırım" sengözlerimebaksanab
bi de smayl koydum mu ehuehueh
sora bunlar woow falan
onla konusurken cok mutluyum aslında
bilmem ki bana cook uzak geliyor öyle bisi tabii ki olamaz
sacmalık resmen kuzen kuzene
onun dışında yüzüm hala aynı sivilceler vs. :/
bakalım doktor ne dicek randevu aldı annem dermatologdan
su an tek sorunum o ya la
neyse günlük gittim ben çaow

dün ev bakmaya gittik ben ablam ve oo... ev biraz küçük ama çok güzel iç dizaynı .. mutfak dolabı, banyosu , kapıları hepsi istediğim gibi.. aslında sevdiceğim daha önce gidip görmüştü ama beğenmezsem küçük bulursam diye düşünüyordu dün iş çıkışı gittik gördük bizde... yhaa eşyalı halinide hayal edince muhteşem olur o ev günlük... inşallah alabiliriz inşallahh... gerçi sağa sola verdiği borç paraları toplarsa hiç kredi çekmeden peşin alırız ama boshayallersmile bugün gitti tekrar detayları görüşmeye... bakalım nasip ama benim içime inanılmaz sindii... ev alınsın sonra bizimkileri ikna etmek kalıyor ... inşallahh çok uzun olmaz bu süreçte biran önce kavuşmuş oluruz... dün bir heycanlı bir heycanlı evi gezerken bak şuraya şunu yaparız, şuraya şu eşyayı koyarız konuştu durdu... ablamda süper bi fikir verdi.. salonla mutfak amerikan tarzı ben pek haz etmiyorum...çünkü yemek kokusu salona sinmiş oluyor o şekilde.... oraya yarım duvar ördürür birde ufaktan pencere koyar hem kokuyuı engellersiniz hemde servis yaparken mutfaktan pratik olur dedi... akıllı kız vesselamguclubacismile bitaneminde aklına yattı fikir evi alırsak biran önce ufak tefek işlerini halletçez böyle yavaş yavaş .... sonrada eşyaları alırız annemleride razı ettimii düğün için pek beklemeyiz sanırımmboshayallersmile eşyalarıda tasarladık kafamızda.. allah ağzımızın tadını bozmasın inşallahh... ev annemlere onun annesine uzak ama işyerimize 15 dakka...artık annemlere geldiğimizde biraz yol çekicez ama olsun..vesait olarak uygun tek otobüs.. herşeye dikkat etmişim dimeesempatiksalakcinni ama napiimmm her seferinde bitanem sen götür diyememkii... yada ne bileyim arabası arıza yapar vs atlarız otobüse 45 dakka sonra annemdeyizzsengözlerimebaksanab böyle işte canımcımm dua ediyorumkiii olsun şu ev işii ve resmiyete dökelim artık... evide gördüm hepten gaza geldimm valla... orasının bizim evimiz olcağı düşüncesiii süper yaa süperr...bu bikaç gündür yaşadığım en güzel gelişmeydi o yüzden hemen paylaşayuım dedim... onun dışında iylik sağlık esenlikkk...neyse görüşürüz günlüküm pai paiiii

Şu sıralar kitap okumaktan daha eğlenceli bir şey yok benim için.
O kadar güzel ve bana uygun bir kitap okuyorum ki verdiğim 28tl sonuna kadar helal olsun.:teytey:
Mübarek ay da gelip çattı.
Yarın gidip birkaç kitap daha alacağım. Ve belki birkaç film ya da dizi...boshayallersmile
Bol bol okuyup, izleyerek vakit geçirmeliyim.

Veeee...
Sabahtan beri iliklerime kadar aşk doluyum günlüğüm. :asigim:
Kitaplarda, filmlerde, şarkılarda arıyordum uzun zamandır aşkı. Olmadı...
Ama bu gece gördüğüm rüya öylesine büyülüydü ki mest olmuş bir şekilde uyandım.boshayallersmile
Hala gülümsüyorum, hala hissedebiliyorum. boshayallersmile
Böylesine bir şeyi daha önce yaşadığımı hatırlamıyorum.
boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

helo beybi-tatlicadiarzu-
118-80' in muhteşem reklamları-tatlicadiarzu-olmasa,tv de izliyecek bişey yok doğru dürüst:smiley-cool:
kıvırcık saçlı olanın tipe bak çay demle zaten:smiley-cool:
bu arada feci şekilde 'secret'e sardımkıllık bu ya,ne kadar olumsuz düşünce varsa aklıma gelmezmi:mymekalum kitap okuyorum bi defol git:umursamaz:
sonra savaş veriyorum, o olumsuz düşüncelereklava:nayn diyorum nayn!!yasakkelimebunların hepsi kötü enerji,sonra başlıyorum kuşlar,böcekler çiçekler:asigim:-tatlicadiarzu-
ama ister inan ister inanma,harbiden doğru be kardeşim:smiley-cooldaklandığım olay çıkıyo,dejavu misali ve ben hööö:1shok: oluyorum
inat ettim hacı,bitiricem kitabızemuszemusolumsuz düşüncelerden kurtulucam:dance:
sana bi örnek veriyim: misal yeni araba alan bir arkadaşımız var, 'allah kaza bela vermesin' demek bile yanlış..direk kaza belayı çekiyosun..ohaoldumsmile eyvahedigeldismile
onun yerine şöyle söylesek,'allah mutlulukla kullanmak nasip etsin,şans getirsin'..gibigamyoncuiremsu
benim kod adı cabbar'ımın işleri var,bende evde pinekliyorumbu günde evde olıyım dedim
april kankitomuda çok özledim beboshayallersmilesevdalısıyla o şehir senin,bu şehir benim geziyolar tabi çifte kumrular:icecream:
önümüz remazan,sahurda bol bol yazarım sana dümbükcansempatiksalakcinni

merhaba günlük

günlerim nasıl geciyor anlamıyorum ve bilmiyorum.
Çok yogunum koşuşturuyorum işte...

Dün bizim inekle görüştük...Ne bi cicek ne başka şey
o kadar imaaaa etmeme ragmen...(imaa ettiğim zamanda cicek dedi oysa bulmuştu alır dedim almamıştı. parası yokmuş öyle demişti ima ettiğim dönemdede.sıcım senin paranada pulunada!!!!)

özür diledi. sevdiğini falan söyledi. Öpüştük koklaştık.
biliyomusun günlük kalbim carpmıyordu. onu öperken onu koklarken eskisi gibi yüreğimde cırpıntıda hissetmedim. Hala ona kırgındım ondan dimi.
Bi kaç konuda tartıştık dün. Mesajlarımızdada devam etti(oooo kadar zaman sonra mesajlaşıyordukda) Ve ben ona senden sogudum dedim. Buzdolabı ol bana karşı emi dedi.
Bende bu senin eserin dedim. Ve o an mesaj cekmesi bitti.
Bu günde 2,5 saat önce mesaj cektiği.Bekleme beni ailemi ayaklar altına alamam sende alamazsın vs. diye.
Sanki al diyen var dedim. Beni sevsen gecen hafta bana gelen görücüleri umursamaz aileni alır getirirdin dedim. Ve yanıtı...Sana karşı yüzüm yok diyor. Bahtın acık olsun mutluluklar dedi.
Bende tekrar. Benim akdar yürekli olmanı beklemem hata. aileni ayaklar altına al diyen yok.Bahtım acık yada kapalı seni ilgilendirmez. alcan arvadına bak dedim.
Tekrar o cekti mesaj. Bana evlenmek haram bu son mesajım diye.
Tekrar bende...Defol git... ananlar bulur sana evlencek kız anlaşırsın ananların evindede oturur.Çekmede zaten bir daha mesaj dedim.
Bir dahada cekmedi. günlük
Sogudum dememi yediremedi galiba. ama birşeyde yapmadı
Kendi bilir ben nasıl olsa yolumu bulurum
Bu gönül bu yürek kimlerden vazgecmi bu inekten bi sevgisine sahip cıkamayan dangalamı yenilcek...
Neler diyorum bak sana...Hakaret diz boyu cünkü kusamadım sana tam kusamadım
kusmucamda...
Ve yarın carşıya gidip yeni hat alıcam....Bu defa seni yüreğimde olmasa hayatımdaki yerinde bitiricemmmmmm
Dönemiceksin bu defa bana!!!!

Son düzenleme:
günlükcan son 12 günüm kaldııııı :teytey:
ama geçmiyo mu günler ne?:çok üzgünüm:
zaten şuanda pazarlardan nefret ediyorum.-tatlicadiarzu-
2 hafta sonra en çok pazar günlerine sevicem amaa
:lepi::asigim:

2gündür ev şantiye gibi günlük.

önce pimapen takıldı tüm eve,şimdi de duvarlara ısı yalıtımı yapılıyor.
işi ben yapmadım tabi ama kız korkmasın diye gürültüden,dere tepe düz geziyoruz iki gündür.
saatlerce onu oyalamaya çalışıyorum.
dün iş bitince evin yarısının temizliğini de yaptım.
ölüyorum yorgunluktan.
sanki ben taktım o pimapenleri :bbo:

gece de saolsun 10 kere uyandı fındığım.
uykuyu da alamayınca sistemim alt üst durumda şu an

bitince güzel olacak ama..
halılar da yıkamaya gitti.
10 günden önce gelmezmiş.
napıcaksak halısız evde

günlük larisama söyle hiç üzülmesin valla sana kendimi anlatmaya geldim larisamı gördüm üzüldüm arkadaşım adına neyse herşey olucana varır

bende dışardaydım annemle alışveriş yaptım çok güzel kıyafetler aldım bide sevindirik oldum hihoyyyt

neyse şuan yazabilcek halim yok canım daha sonra ayrıntılı gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…