Popüler Konu Sevgili günlük...

girdim bi yolaa ama sonum hayrola günlük..
çıkmaza sürükleniyorumbilmiyorumkismile

"az biraz işi biliyorsan uza,git,kaç,kurtar kendini
hafızam bulanık evde yokum kafam yarı bozuk yarı deli
eski ben olsam ayak sürer batardım acının ta dibine kadar
şimdi tahammülsüzüm tecrübeyle sabit meseleler bunlar
İADE,AYNEN İADE,
sen o değilmişsin gözümde büyütmüşüm daha ziyade...

cesaretim aklını zorladı mı
çalıştın da tarih seni yazmadı mı
bana söz geçiremedin olmadı mı
bence bütün sorun bu
işte senin zorun bu..."

baylıyorum bu şarkıya...tam benliksengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
günlük naber cicim
bugün cok süperdi
lunaparka vs. gittik
hic bir lunapark oyuncagı fobisi olmayan ben eglenmeye doyamadım yine yeniden :/
galaksiden sora kamikazeye binince manyak olmak dısında tabii
onun haricinde bugün bir maske kesfettim günlük bu kadar mı güzel yapar benim sivilceli cildimi ya la
hep homojen bir görüntü olmamasından sikayet ederdim su an varya o kadar güzel ki p
bu maske vazgecilmezlerimin arasına girdi bile
neyse bugün onla hic konusmadık okulu vs. baslıcaktı
ama özledim be günlük
koca 1 sene beklicem ya :/
ama hani deseler onsuz yasar mısın vs. tabii ki der gecerim
su sıralar sevgi sözcüklerinden acayip tiksiniyorum ben ya n'oldu bana böyle :/
etrafta ayrıldıgı sevgilisinin ardından gözyası dökenleri falan görünce tiksiniyorum resmen
bilmem ki iyi bisi mi
mm ask acısı cekmekten iyi oldugu kesin sanki

milapa günnükmirmirmirmirmirmirmirmiraynen böleyım
uykusuzm sebebı tabisi sıcaklıklar-tatlicadiarzu-bayıldım bayılcm
mübarek ramazanada cok az kaldı Allah yarıdmcımız olsn:Saruboceq:

şimdı gelelım bana 3 gündür yoktum sana bı yazmak nasıp olmadı
ctesı günü karşıya gıttıksositosositokoçişle
ablamda kaldık orda bıle sıcakta uyyamadık o ayrıboshayallersmileneyse gezdık eğlendık dün akşam evımıze dönduk annecığımın yaptığı mantıları getrdım:hulya:kurban olduğm bana mantı makarna falan yollamış memleketten
Allah annemden babamdan razı olsn:Saruboceq:neyse eve geldık mutfağa bı gırdımkı ne göremakannehirderındondurucunun kapısı acık kalmış aralıkakannehirve tüm buz tutmuş ürünlerım salmış kendını-tatlicadiarzu-rezım bı durum neyse hemen temızleyıp kapattım hala donmamışlar
ama bugün donar hepsı ucuz kurtldm kendı soğukluyla bısı olmamış
dolapta ağzına kadar doluydu nasıl çöpe atardım emeklerımımafoldumben

şuan yağmur başladısositosositosositosositosositosositosositosositoAllahım hıc durmasın ınş
serınleyelım
evdeyım gezmek ıstıyomm sıcaklardan evden cıkamıyorm ınş normal bı yaz mevsımı yaşarız artık:gitme:

bugün cok işim var günnük mirmirmirmir
ev temızlencek çamaşır ütü bulasık dolaplar sılıncek
annlıycan sımdı kacayım yarına ancak gelırımboshayallersmileby
kocamıda cok sefıyommm cokkkk onu demeden cıkmayım

Son düzenleme:
peff... sabah sabah yine ptesi sendromum birikti bea akannehir

süper bi hftasonu geçrdm.cuma akşamı işten çktm eve gittm eşyalarımı hazrladm istikamet aşkımın yanı boshayallersmile gittm yemeğin başına oturmuşlar benı beklıolar epeyde beklemısler yaa..didim yeseydnz siz nyse kynpderm kynvalıdem gorumcem fln ymek yedk oturdk flan.snra bz askmla konsere gttkk..super gçti.. dedm askm kesın sızn ısyernden bırılerı vrdr burda.arkamızı bı dondk ıs arkadasları kaydirigubbakcemile3 mstfa bıde alper dıe 2 cock wrdı.bı ara mstfyla askım kaybettıler kendılerını oynuolar fln.. bnde katldm onlara hobaa halay cekıos kaydirigubbakcemile3 ah bea volkan abi ne guzel sesın var snn yakından dha bı mest oldm wlla aklinialirimsmile gece 1 de geldk ewe. kynvalıdeck yatmamıs bz glene kdr.geldk askım dusa gırdı bzde kaynvalıdemle karpuz kesıodk.kasla goz arasnda gelms yıo butn karpuzlarımızı dedim dettt kaydirigubbakcemile3 nyse salona geçtk ayh ıısklar kapalı tv acık klıma pufur pufur usattık bacaklarıı karpus yıdıkk.. snra yattk.. bnde dyanamadm dus aldm gece.masallah ne sıcak oluo gce gundz askımlarn evı yaa.. sbah kaldırdm beebgımıı öpücüklerle.. dudakları buzuoo bıde banaa..yerımmm onuuuuu Şeniz kalktk hazırlandk cıktk sbah 8bucukta.. ıstıkamet heybelı ada :lepi: gıttk marketten bseyler aldk bındk vapura bıraz dısarda oturdk martılara sımt flan attk hihi. :) snra ıcerı geçtk bebısım kucagıma yattı..1 saat 50dk snra ındk.. ay bı sıcak bı sıcak denız cok ıı degldı bıde derındı ama yınede blseydm getırrdm bıkınılerımı yaa..nyse ıste askımcım gırdı bnm yerıme gesdk bol bol .. btanecıgmle pknık yaptk :asigim: aksamda donuste vapur pufur pufur esıodu oohh.. snra geçtk eve askımcım dus aldı yıne cok terlıo bebegm bnm yhaaa... nyse 8 flandı hazırlandk artk cktık evden benı eve bırakcaktı askım.. yolda baktk kynvalıdmle kaynpderm pzardan gelıolar.dedk posetlerı ellerınden alalm eve brakalmda ole gıdelm.öle yptk kaynvalıdem tutturdu bn dha goremedmkı aslıyı hmen nreye goturuosn bnm kızımı dıo kaydirigubbakcemile3 hmen aradı babamdan ızn aldı hihih annem bnm yaaa kaydirigubbakcemile3 ctesı aksam yıne orda kaldm.. sbah askımı ıse gönderdm mesaısı wardı :gitme: kapıdan ckarken hadi ben didiom para kzanıp gelcem tmmmı dıo kaydirigubbakcemile3 cama cıktım onu ızlıom dıl cıkarıo bana pis hayattt :dilcikar: hee buda moda oldu hee aşkım demıo AŞK dıe hıtap edıo.. hayatım demıo HAYAT dıo.. agzını yirim onunnnnnnnnnnnnnn Şeniz oglene doruu ben braz halsızlestım dus alıp yattm askımın ytagnda..kalktm 3buck gıbı.aradm bebeım acmadı mesgule attı benı :gitme: bnde o kızgnlkla kalktm mutfaga geçtm anneckle baback borek yapıolarmıs ayyy dittm yardm ettm bnde.. derkeeeennn kapı acıldı suprızzz askımm. taksıdeymıs ondan mesgule atmıs suprıs yaptı bna erken geldı aklinialirimsmile normalde 6buckta gelcektı.. dıokı bnm karım burda nasll durmm dedm ben snn karın deglım bıkerem tmmmı :dilcikar: senıde yerm tırıbınede yerım dıo kaydirigubbakcemile3 ih ihh ıste ole cnmm 5bucuk gıbıde bnm kendı annm bbm krdsm geldler.. borekler onlara hazrlanıodu yanı aklinialirimsmile oturdk ettk flan.snra yoresel kyafet gıydırdıler bna ben ıcınde kayboldm tabe kaydirigubbakcemile3 annecık babacıklrla foto flan cekındk.. snra saat 9a gelıodu artk ayrılk vktı gelmstı 2 guzel gunun ardından :gitme: askımcım ama ditmee diodu mecbur dittik akannehir

deminde aradı grıp olmus didim haydaaa noldu sna..sensızlk yramadı yerın bos kaldı dıo yedı tabı klımaları bıde cam acık yatıo e yagmurda yagdı halada soguk hava.usttu tabıı haspammm boshayallersmile

off nasl tuttcas bıs oruc yaa rqbbım versın sabrını ınsallah :Saruboceq: :1closedeyes:

nyse bu kdr yiterrr cok yasdmmm sempatiksalakcinni

Dün acayip yorulmuşum günlük
Pikniğe gittik abim ve yiğenlerimle birlikte
Mangala yapamak pek keyifli oluyoda...
Eve döndüğümüzde ki yorgunluk feci boshayallersmile

Bugün bir dürü işim var :hulya:
Yarın çok sevdiğim bir dostum oturmaya gelicekolumunekankayizsmile
11 yaşımızdaydık tanıştığımızda ,
Yan yanaydı dairelerimiz ,aynı okula gidiyo aynı sınıf ,aynı sırada oturuyoduk
Kardeş gibi olmuştuk:1hug:
Barby bebeklerimiz vardı oyunlar oynardık .
Tam 12 senelik dostum.1 sene oldu neredeyse yüzyüze görüşemeyeli (sadece ceple görüşüyorduk :)
Çok özlemişim, onunda çok tatlı cimcime kızı var
Bi sürü hazırlık yapıcam sempatiksalakcinni

Hadi görüşürük sonra

şönın gutın morgın günnük hav arrr yuuu
nan yine pazartesi oldu geldik şuraya...ama çok şükür iş var geliyos dimi..hem klimalı bööle ofis 15 derece midir nedir, nasıl iyi geliyo bilin mi...
haftasonum güseldi be günnük ama sıcaktı çookkk...
cumartesi biliyon çalışıyodum biliyosun, saat 5 gibi geldim eve...kızım dedim oturunca yerinden kalkamazsın bi daha, hemen bi kovaya bol çamaşır suyuuuuu...hooop diye tuvaaaletle banyoyu sildim miss gibi, küveyti felan yıkadım, bööle ıyyy diye huylandım paspasları da attım makineye ooohh...sonra bi de duş.mis.
geçen haftadan konuşmuştuk kankalarla, onlara yemeğe gidecektik sonra da gezmeye...kocem geldi eve hazırlandık, gittik yemeemizi yedik Allahım ne kadar hamarat bi kız yaaa maşallah süper bi yemek yedik...sonra yallah taksime..
abicim bi gittik, İstanbulun %85i taksimde...nasıl da sıcak...lebiderya ya gittik önce, ama tabe ağzına kadar dolu...sonra barcelona da oturduk; yedik içtik...sonra t-shirt felan aldık derkeeeen bi baktık saat 11:30 olmuş, son metro da 12:00 dee...koştur koştur gittik aksaraya ama metro kapanmıştı...( istanbul'da, yaz mevsiminde, gece12 de biten metro...pes.) taksiylen döndük evimize yattık uyuduk..
dün de çamaşır ütü faslı vardı işte, onun dışında pek bişey yapmadım üşendim günnük...bu hafta cuma günü de izin alayım da evi bi kaldırayım sileyim...hem kuaförsel işlerim de var...hem kardeşimiz askerden dönüyo hayırlısylan...
ööle işte beybi...yine görüşmek üzre si yu

Günaydın günlük

iyiyim ya iyiyim
güçlü olucam yenilmicem cekip giden oooo adiye
cekip giden o sevda düşmanına yenilmicemmmm
yeni bir gün yeni bir hafta ve yeni bir ben işteeeeeopuyorumnanaktan

İçimin yangınını söndürücem hemde hiç zaman gecmeden
zamana bırakmadan söndürüccem
ve kaldıgım yerden hayatıma devam edicem...
Banada bu yakışır cünkü giden adiye yakışmaz yasını tutmak!!!!

Sakın arama sakın mesaj cekme sakın!!!!!!!
İçin yanıcak sesimi duyamadıgın için habersiz kaldıgın için benden
o yangın seni mahvedicek. Sendeki o yangını duydukca ben güclenicem güclenicem seni toz zzerresi gibi mahvedicemmmm....

2 gün önce seven adamı gömdüm ben.... O adam yoktu
ben kendi hayal dünyamda yaşattıgım bi adamın ihaneti üzerine onu öldürdüm
oysa sen hiç yoktun. ve olmucanda...

ccanın cehenneme!!!! sana ve ailene öyle birini versinki rabbim
bana bu yaşattıklarının on bin katını ailecek cekin!!!!
zaten abinin karısı size az cektirmemiş.... onun dahada kat kat fazlası gelsin
cektirsin sizlere. Hepinizin dişini söksün hatta...
Ve bende bunları duyum katıla katıla gülümsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Son sözüm...Benden değil ALLAHINIZDAN bulun....:Saruboceq:

günlük cumartesi akşam amcamlara gittik bol kahkaha gülüşü cümbüş
pazar sabahı da erkenden kalktık ver elini mudanya Zeki Kaptan
onunla gezdik yolculukta çok keyfli geçti zaten üçümüz biraraya gelince kahkahalarımız hiçç surmuyo
gerçekten de güzeldi detayları anlatmayayım
canım ailem iyi ki varsınız...

günlükdün yazamadım sana doğru düzgün

cumartesi denizdeydik bi güzel verdim kendimi güneşe bayanssulusmile

pazar alışverişe gittik annemle ciciler aldık bi sevindirik oldum sorma ne fenayım ya nasılda hoşuma gidiyo ohaoldumsmile

bu sabahta kalktım bi güzel giyindim süslendim

sabahta hertaraf kalabalık heryer felçti trafik kazası olmuş ölü falan olmuş mafoldumben

gecede zaten sıcaktan uyuyamadım yandım resmen daraldım mafoldumben akşama bi pervane alıyım

Günlük,
Bu ara biraz haftalık falan oldun, hadi neyse! Ben kendimi amaçsız, umutsuz , mal gibi, aynen öyle mal gibi hissediyorum. Çok üzgünüm, kelimelere sığmaz... İnsanoğlu yalnız gelir, bu dünyadan yalnız göçer ... Göreceğiz, böyle yalnız göçeceğim bende. Bu dünyaya anlatamadım kendimi. Bu dünyanın entrikaları bana göre değil. Bu kadar kötülük, bu kadar huzursuzluk, bu kadar mutsuzluk bana göre değil. Er ya da geç. Bitecek bu dünya, hep beraber göreceğiz. Buradaki günlerimiz bitip de öbür tarafa gidince göreceğim ben herkesi.

Canımın içi, bitanecik babam, ben seni nasıl özlemeyeyim he, dağdın arkamda. İceberg din. Soğuğun kalbimdeki bu yangınları soğutuyor. İçimdeki hüzün ateşini söndürüyordu. O gece bari, sadece doğumgünümde gel rüyama, de ki, çok özledim seni, de ki doğum günün kutlu olsun. Rüyamda bile olsa bi kerecik sarıl bana ne olur, çok ihtiyacım var sana. O baba sıcağına, o baba şevkatine... Senden sonra gitti annemde. Ardından gelmeye çalışıyor da Allah izin vermiyor. Bir babasız, yarım da annesiz kaldım... Ne olur o gün gel rüyama , Allah'ım ne olur , sadece o gün...senağlama

günnüş naber lennnnnn opuyorumnanaktan
ayhhhhhh çok sıcak ölüyorum bitiyorum :dilcikar:yarabiimmmmm bu haftasonu ikramşyemi alıp evime
çıkıyorum hayırlısıyla oh beeee dünya varmış valla onca ay boyunca sabrettim elinde sonunda bu haftasonu allah iizn verirse evime çıkacağım yavvvv :teytey: :sm_cool:
ayyy kafayı yicem ya ank.da neden deniz yok ya ufffffff klava: ya hergün şu ank.ya neden burad deniz yok diye lanet ediyorummmmmmmm ayyhhhhhhhhh henüz ttaile gidemediğim için kafayı sıyırcam sanırım bu aralar :1closedeyes: allah izin verirse şu evime çıkayım düzenimi kurayım aslısığımın yanına ist.a gidicem yupiiiiii alkisalkisalkis yaaa kara kara düşünüyorum şimdiden yaaa bu sene ramazanda nasıl oruç tutcam diye yaaa 16 saat boyunca nasıl dayanacım açlığa inann tasavur edemiyorum allahım bana dayanma gücü ve sabır ver yarabbim:Saruboceq: :Saruboceq:

Selam,
Haftasonu binbir yalan ile çalışmadım ama napıyım çok bunaldım kaç haftadır çalış çalış :umursamaz:
Cuma akşam aşkımlarda kaldım keriz oynadık okey oynadık yavrucuklarımı sevdim :ecrin_bebek:
Gece 3te falan yattık sanırım belki de daha geçti ama sohbet koyu idi gelin-görümce-kaynana alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ertesi günü mayayı sahiplendirecektik çok şükürki ona iyi bakabilecek bi sahip bulabildik delikafadulden:Saruboceq::Saruboceq:
Sonra bize geçtik 12 falandı sanırım bi yatmışız hava öyle çok sıcakki rüzgar nerede ise o taraftayız -tatlicadiarzu-
5te kalktık oda annem geldi çay koymuş falan onun için çok güzel oldu ama çok iyi geldi
Sonra düştük yollara akşam serinliğinde zeytinburnu+aksaray+beşiktaş+taksim derken bi sürü düğün salonu gezdik fikir edindik istediklerimize baktık beğendik :asigim:
sonu kavga ile bitti :bbo::bbo:benneyaptımki

Pazar günü de düğüne gittik yine hakanlarda kaldım :2: bugünde işe geldim kavga kapandı umarım bi daha olmaz Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Düğünümüz için bişeyler yapmak almasak bile fikir edinmek en azından zamanı geldiğinde en güzeli ama en uygununu alabilmek çok güzel olacak olumunekankayizsmile
Düğün salonumuız şimdlik net olmasa bile beşiktaş olacak akannehir delikafadulden
Daha böyle çok keyifli günlerimiz geçecek delikafaduldendelikafadulden

eriyorumakannehir
bu ne sıcak allahım:gitme:ramazanda napıcaz bimiyorum..allah yardımcımız olsun
özledimboshayallersmileama istanbulda dışında...işleri var:ecrin_bebek:bende doya doya kk'da takılıyorumhihoyyytözledim siteyi valla:hulya:
üfürük olmasa uyuyamıcamgamyoncuiremsuüfürük nemi??vantilatöre üfürük der benim aney:smiley-cool:üfürüyo bizi:icecream:
kışı daha çok seviyorumboshayallersmileyağmuru,soğuk havayı,gri görünümü..seviyorum işteboshayallersmile
yazın her yer cıvıl cıvıl,heleki yazlık beldeler..oda hayatın ayrı bir tadı,yada bu gün ruh halim kış:smiley-cool:yarın yaz olurum bellimi olur:1closedeyes:

Günlük...
Bugün çok yorucu bir gün.
Daha az evvel oturdum yerime :bbo:
Derinss'in deyimiyle zat-ı muhteremle aram iyi. Fotoğrafımı istedi dün facebook a koymadıklarımdan...
Masa üstüne ayarlamış beni sırnaşık şey Kuzenim söyledi, eniştem görmüş. sempatiksalakcinni
Ama bana söylemiyor, eee kafasız yaratık ya bana erkeklik taslayacak güya delikafadulden
Ama Allah'tan ajanlarım var. :lepi:
Yalnız tek kötü huyu çok alıngan be günlükkkkkkk CADIARZU O da olmasa tamam da ne yani erkek değil alınmaz, kırılmaz sengözlerimebaksanab
Bu da tam tersi, bir yandan da erkek üstünlüğü taslamaya çalışıyor bana. Aklınca!!! şutarafagitti
Ama ben onu dize getircem inşallah...

Yeni havadislerle geleceğim günlük bekle beni gayri...

Sevdiceğimle kavuşmanın verdiği şaşkın mutluluk içerisindeyiz Günlük...:asigim:
Şehirden şehire koşuyoruz, gündem çok yoğun...:1ninca:
Tanrıçamı kankalarımı KK yı çok özlüyorum insan alışınca ne kadar zor geliyormuş...mafoldumben
Dün 13 saatlik yolculuktan sonra gene Karadeniz yöresinde bir şehirdeyiz...
Akdeniz kavruluyordu...akannehir

Buralar da yanıyor...akannehir

Yakın zamanda bir daha Akdenize gideceğiz bakalım...

Sonra bir ara İstanbul...:2:

Arada fırsat bulup alışveriş ve gece hayatından geri kalmıyoruz...:sm_cool:

İş durumları da hareketli, bakalım neler olacak
...:hulya:

günlük seni aradım bulamadım kaç gündür..

zor zamanlar geçiriyorum diycem ama geriye baktığımda zaten hep zor günler geçiriyormuşum.. gülmeyi erteliyorum belki de..

babamın hastahanede ne kadar kalıcağı belli değil günlük.. korkuyorum.. geçirdiğim ameliyat sabır gücümü çok sınadı, halada sınıyor ve ben artık kendimde değilim.. nasıl geçiricem bunca zamanları hiç bilmiyorum.. tevekkül bile edemiyorum.. kiminle konuşursam konuşıyım aslında uyarılıyorum biliyorum.. babama bişi olmasın allahım.. dualarımından huzurumuz sağlığımız eksik olmasın diye hep dua ederdim, isyandan uzak yaşardım.. bir tek ölüme çare yok, herşeyin çaresi var.. çalışamıyorum günlük.. işyerinde içim içimi yiyo.. eskisi gibi duada edemiyorum.. psikolojim ters köşe olunca hep böyle oluyo.. geçsin bu günler.. babama bişi olmadan geçsin.. dayanamıyorum.. Allah kulunun kaldıramayacağı yükü vermezmiş.. yok günlük öyle ama gülmek sevinmek hayallerime ulaşmak bu dünyada haram bana.. sevdiklerimi sevindirmek haram bana.. çok korkuyorum günlük.. ileriki zamanlarda karşıma çıkta bunlar da neymiş dedirttir bana.. o kadar zor durumdayım

görüşürüz..

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
heyyy slm güünnnüüüşşşş
Naber bakalım ben kaç gündür gündüz evde akşam dışarda
Bugünde öyle mutfakda oyanlandım durdum yeni yeni düzen buluyorum kendime
Bu akşam konsere gidiyorum amaaaaa
Ferhat Göçerin konseri varmış
Davetiye gelmişti dün gidip biletimizide aldık
Akşam konser
Ayy nasıl heycanlıyım akşam olmak bilmiyor
Bayılıyorum Ferhat Göçerin sesineee
akannehirakannehirakannehirakannehir
Neyse gidip hazırlanayım ben
görrüşürüz bu arada tiremisu kankim buketimi özledim:asigim::asigim:boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…