Günlük,
Bu ara biraz haftalık falan oldun, hadi neyse! Ben kendimi amaçsız, umutsuz , mal gibi, aynen öyle mal gibi hissediyorum. Çok üzgünüm, kelimelere sığmaz... İnsanoğlu yalnız gelir, bu dünyadan yalnız göçer ... Göreceğiz, böyle yalnız göçeceğim bende. Bu dünyaya anlatamadım kendimi. Bu dünyanın entrikaları bana göre değil. Bu kadar kötülük, bu kadar huzursuzluk, bu kadar mutsuzluk bana göre değil. Er ya da geç. Bitecek bu dünya, hep beraber göreceğiz. Buradaki günlerimiz bitip de öbür tarafa gidince göreceğim ben herkesi.
Canımın içi, bitanecik babam, ben seni nasıl özlemeyeyim he, dağdın arkamda. İceberg din. Soğuğun kalbimdeki bu yangınları soğutuyor. İçimdeki hüzün ateşini söndürüyordu. O gece bari, sadece doğumgünümde gel rüyama, de ki, çok özledim seni, de ki doğum günün kutlu olsun. Rüyamda bile olsa bi kerecik sarıl bana ne olur, çok ihtiyacım var sana. O baba sıcağına, o baba şevkatine... Senden sonra gitti annemde. Ardından gelmeye çalışıyor da Allah izin vermiyor. Bir babasız, yarım da annesiz kaldım... Ne olur o gün gel rüyama , Allah'ım ne olur , sadece o gün...senağlama