Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük bugün nedense çok başım ağrıyo hatta ağrımıyo çatlıyo :gitme:

dünden beri stresten olsa gerek benim ne suçum var şimdi neden annem bukadar üzerime geliyo anlamıyorum üstelik kızılcak kavga edilcek bi durum yokken. onun yüzünden sabahın köründe kaldım yazık banada ya :gitme:
şimdiye kadar kendim için hiçbişey yapmadım ama ona sorsan paşada benim sultanda
neymiş dışarı göndermezmiş allah aşkına anne nereye gittiğim varrrrralsanaalsanasmile

Yorgunum ama dinginligin ne oldugunu simdi cok daha iyi anliyorum,yeni yollar beni bekliyor....

günlügüm cok biktinim ya...insan hic yazin ortasinda hastanirmi????

Basim catliyor resmen, her yerim agriyor, sabahtan beri ne is yaptigimin farkinda degilim..

Sanirim birazda atesim cikti, birazdan eve gidicem, gidicemde nasil gidecegim bilmiyorum, bu halde nasil araba kullanirim bilmiyorum..

Tükendim artik ya...nedense kendimi cok yaslanmis hissediyorum düsünsene daha yasim 22 ama ben kendimi tükenmis hissediyorum???

Gecermi bu acilar, hersey yolluna girermi dersin???

Insallah, allahtan tek duam bu.

Isimden s1kildim neredeyse nefret ediyorum, üniversiteden haber alamadim daha, basvuru yaptigim yerlerden daha hicbir haber yok, iliskim desen ondan hic bahsetmek istemiyorum...

zaten bu aralar bir dokunan bin ah isitiyor benden. Bosver sende ellesme bana bu ara...

sevgili günlük :)

Bugün o kadar çok güldüm ki sağolsun arkadaşlarım. Hani çok gülünce aman hayrolsun derler ya o hesap tatil planlarım aksadı yaa... 1 haftalık tatilim 3 günlük kısaldı.. Gözü kalanlar oldu herhalde Allahlarından bulsunlar mı diyeyim, gözü olanın gözü çıksın mı diyeyim ne diyeyim bilemedim.. en iyisi her işte bir hayır vardır deyip susayım.. Hayde kal sağlıcakla....

Son düzenleme:
çok yoruldum yaaa... kolleksiyon yüklememiz vardı... koşturmaca ; stres... bitkin düştüm valla...bu saatte paydos ediyorum işte... çay kalmış mıdır acaba ; ne iyi olurdu :sinifsinif:

bugün canım çıktı..resmen öldüm..daha sekreterin tatilden dönmesine de çok var ay nasıl başa çıkacam ben bu kadar işle
düşün yemek bile yiyemedim bisküvi atıştırdım sadece
aslında bi bakıma iyi..gün dolu dolu geçiyo oyalanmış oluyorum
gökhan beylen de konuştuk..neşesi yerinde güzel..espri falan yaptı hafif kıskançlık yaptı özlemişim kıskanmasını bile düşün..ki nefret ederdim beni kıskanmasından
üstüne düşmemek daha iyi sanırsam..böyle devam edebilirsem süper olacak
yarın sınavı var çalıyomuş..inşallah iyi geçer kalan diğer sınavları..daha stajımı başlattığımı bilmiyo ben de nispet yapar gibi söylemek istemiyom sınavlarla boğuşurken
öyle işte..birazdan çıkar evime giderim..
herşey yolunda şimdilik ama bişeyler eksik gibi hissediyorum..hayırlısı

taşlar bir bir yerine oturuyo günlük bana dua etmeye devam ettt......
kızım çok saglıklıymış şükür...
bu arada renlı resmını aldık bizim prenses tıpkı babası...eee o kadar hayran hayran saatlerce onu seyredersem olacagı buydu dimi.......:)
hayat sevincim yok olmasın allahım lütfennnn....
gelirim yine günnükümm şimdi işlerle ugraşmam gerekkk....

hani demistim ya sana üniversiteden daha haber alamadim diye iste sonunda o bekledigim haber geldi...

Üniversiteye kabul edilmisim...sükürler olsun rabbime...

insallah hersey yoluna girecek...

umutlu olmak gerek...

Günnnüş Acaip şeyler oluyor ve kelebekler uçuşuyor bende :) Ama Söylermiyimmmm detaylara inermiyim artıkkkkkk avcunu yalarsınnnnnnnn :))) sadece mutlu olduğumu kelebekler uçuştuğunu bil yeter bu bile fazla ya sana neyseeeeeeee :))) Hayırdırrr inşallaaaah hayırdır inşallaaaahhhhhh ('',)
Hadi Beni Görürsen Selam Söyleeee Paii Paiiiii :)))

''Kendine bi sor. En son ne zaman birinin yanından ayrıldıktan sonra -Tüm şehir onunla aynı parfümü sıkmış herhalde- diye düşünüp gülümsedin?''

Sanırım aşık oluyorum günlük... boshayallersmile

Gerçek hayatta yaşayamasam da kitaplarla beraber aşkı biraz olsun hissedebilmek istiyorum yeniden.

Bu yüzden bugün aldığım 3 kitaptan 2si aşkla ilgili.Özellikle Cezmi Ersöz'ün 'Şizofren Aşka Mektup' unu çok merak ediyorum. Eserlerinde yoğun bir karamsarlık ve melankoli hissiyatı varmış.
Aşkı o kadar çok özlemişim ki ayrılık sonrası yaşanan o berbat ötesi tarifsiz acılara bile razıyım. Böyle ot gibi yaşamaktansa aşkın getireceği her şeyi göğüslemeye hazırım.

Yoksa büyük mü konuşuyorum?

Oooffff!!
Keşke benim de kalbimde kelebekler uçuşsa, ben de aşık olsam da yazsam sana.

ben bu kocayı alacagım bir dövecegim bir dövecegim
öylesine
ama dövmeden önce narkoz vereyimki
benim dövdüğümden haberi olmasınn

huhhhhh yine ben geldım gunnukk..işlerimi hallettim de....
ya bu ev işleri artık çok agır gelmeye başladı bana....
ama mecburum kim yapacak sanki başka.....
kocişim patlıcan közleme istemişti onu yaptım hemencecık...yanına bişi istemem dedii ohhh ne güzel valla hiç yemekle ugraşasım yoktu zatenn...
hmm ama bıde kızılcık vardı onu şurup yaptım tabüü ama o kızım içinn:))
dogal organık meyve suyu o kızımın:)) kendım için yapıyosam namerdım gunnukum yaaa:jeyyar:
yarın merdıvenler boyanacakk renk degişecek...degişikliklere bayılırımmm:)) ranklerı güzel seçtigimi düşünüyorum ama bakalım güzelde olur ınşallah...
sıcaklar benı çok bunaltıyor günlük evın içinde bile ne giyecegimi şaşırıyorum hatta bazen o kadar şaşırıyorum kiiii neysee yazmasam daha iyikaydirigubbakcemile3
kociş gelmek üzeree bian önce gelsın istiyorumm yaa haaa bu arada bugun evın tapu işlemleride halloldu..şükürler olsun rabbim...rabbim utandırmasın ,inşallah.....
aa aklıma ne geldi anlatmak istiyorummm....
geçen gece uyurken kociş e arkadan sarılmışım malum göbegımden dolayı artık onun sarılması ımkansız gibi bişii:CüvCüv:
uyurken bırden sırtına bişeylerin vurdugunu farketmiş..ben yapıyorum sanmışş...:))oysa şımarık kızımız uyanmış ve tekme atıyormuş ben derin uykuda oldugum için hissetmedim daha dogrusu alıştım artık:))
bunu görmen lazım günnük bi mutlu olmuş kii:)
dalga geçiyo bide birdiniz iki oldunuz bi uyutmuyosunuz:))
önüne gelen herkeze anlatıyo..canım yaaa.....anammm kociş geldi günnük ben kaçarrr...

günlük nan
bizim KK hatunlarından accık coolluk öğrensem ne güzel olur
çünkü bu sefer daha önce yaptığım hataları yapmak istemiyom,üstüne çok düşmek istemiyom,şımartmak istemiyom
hadi aylak olsam yapçak şey bulamıyom da hep onu düşünüyom dicem ama ne kadar yoğun olursam olayım ona ayıracak vakti hep buluyom
ama istemiyom artık böyle olmak..görmemişin sevgilisi olmuş hesabı..
hadi kendine aşık ediyo ondan böyle çok seviyom desem o da değil sağolsun odun cinsinden
bende sorun var o yüzden..duygularımın uçlarından aldırmak istiyom

perşembe olmuş, bugun yine organizasyonda görevliyim o yüzden iş hem çok hem de yok.
projemiz bitti raporu bitti bastık gönderdik.. dün çok güzel bişey oldu, hocanın odasında otururken kocaman bir buket pembegül geldi hoca heycanla gitti aldı bana verdi çiçekleri ve çıktı odadan. kokladım içime çektim sonra geldi hoca aldı elimden bi yere saklamaya çalıştı ben de azıcık takıldım dolaba koymayın solar molar diye.. yemeğe çıkmalarının ay dönümünü kutluyorlarmış.. oha dedim içimden.. romantiklik içten gelen birşey işte ya yaş kaç olursa olsun.. bizim odunlar yoldan yoldukları bir çiçekle bile zor gelirler..
olgun bi herif bulcem artık.. gençlerle uğraş adam et sonra da hooop bıraksın seni..malakmıyım la ben günlüğüm? bi buket pembe gül ben de istiyorum işte ne var.. çok güzeldi içim gitti valla..
öyle huzurlu günler geçiriyorum ki, sabah kalk işe gel akşama bişeyler yap.. sabah 7 de çıkıp akşam 11 de gelince zaman su gibi akıyor işte..
aman aksın ya hemencecik geçsin bu yaz.. bu içimdeki acı.. bu tarifsiz boşluk hissi hemen geçsin.. sanki bu yaz bitince herşey güzel olucakmış gibi hissediyorum.. bi de bi de dün güzel bir film izledim gece.. bişey vardı filmde baya güldüm.. güzl olcak herşey evet..

günlük,

bugün cuma olsa yarında öğlene kadar yatma hayali kursam
nolurdu sanki boshayallersmile

günaydın günlük

dün kuzenin nişanı vardı döktürdüm döktürdüm hopaaaaa:sm_cool::sm_cool:
cok güzeldi cok eglendim eglendik...:teytey::teytey::smiley-cool:

heee dünnn 2 gündür aramayan özür dilemeyi bırak mesaj dahi cekmeyen angut dingil hödük bana mesaj cekmiş. measja bakarmısın. cok komikti yemine derimki
kahkahayı bastımsırnaşık şeysırnaşık şey
''sana bu günden itibaren hayatında mutluluklar dilerim.''
kim kimden vazgecti. kim kimi terk etti acaba düşünemedi galiba:icecream:
neyse gencliğine veriyorumsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bende hiç bir şey yapmadım kayıtsız şartsızım:lepi::lepi::lepi:

kendi bitirdi bi gönlümü almayı cok gördü bana
sanki trilyonluk eşya malk mülk istedim...
kendi bilir. ben hayatı kendime cevirir yine aynı yaşarım
ama oooo hiç bi halt yiyemez. yesede umrumda olmucak

son durum böyle günlükcüm...
kalbim mi? bilmem kaldırdım onu morga kokmasın diye

görüşürüz hadi cüzzzzzzzzzzzzzemuszemuszemuszemusbayanssulusmile

Yerinden çıkarınca dağılıyorsun avuçlarımda...
önemli değil aslında şimdi anlıyorum bunca senenin boşluğunuduygusuzluğunu...
bana yaptıklarını yeni görüyorum ve üzülmüyorum gidişine hayali bir sevgi(li)yi yaşamaktan iyidir böylesi
kanasam da bilirim nedenini en azından yokluğuna bahane bulurum sahte bir mutlulukta kaybolmam.
Şimdi bütün bunları sana anlatmak zor biliyorum anlayamazsın da zaten.
Çünkü bu kadar yürek yok sende!!
sadece özgürlüğünü veriyorum sana ama bu özgürlük geçici değil unutma!! gezip tozup geri döneceğin bir kapı yok artık.
ben yokum sıkıldığın zaman çıkıp geleceğin omzuna yaslanacağın biri yok...
işte şimdi bütün kapılar açık
istediğin kapıdan
istediğin şeyi alarak
çıkabilirsin
geri dönülmezliğin ağırlığıyla

Selam günlükcüm
yarın bodruma gidiyorumm aşkımla tatil yapıcaz ilk tatilimiz kaydirigubbakcemile2
belli bir süre burda olmıycam
o kadar çok ihtiyacım var ki tatile
aşkımıda özledim :gitme:
neyse ki kavuşucaz Allahın izniyle :kedi:
yarın olsun çabukkkk

günlük tam 1 sene oldu
göz açıp kapayana kadar geçti sanki bu 1 sene
neler sığdırdık neler...
o hayatta olsaydı belki de herşey çok farklı olurdu
hakkını helal et ümidim... biz seni hiç unutmayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…