Popüler Konu Sevgili günlük...

kız günnükkk
bugün KK ya üye olalı tam 2 sene olmuş beee hey gidi heyboshayallersmile
saçlarım röfle yüzünden yandığında, neler yapılabilir diye gugıl amcada aranırken bu siteyle tanıştım..sonra da bırakamadım malum...
o zamanlar 3-5 aylık yepisyeni bi ilişkim vardı...şimdi 9.5 aylık evliyim:nazar:
saç bakımıyla başladığım topik talanları, makyaj malzemeleri, efendime söyliyim söz nişan hazırlıkları, kına gecesi, düğündü gelinlikti derkeeen nerdeyse tüm siteye yayıldıdelikafadulden
gün geldi endişe ve sıkıntılarım "bir derdim var" da dedim, "bugün giydiklerimi" çekip ekledim...
sonra sana yazmaya başladım veeee hemen hergün burdayım malum:nazar:
ilk geldiğimde evlilik telaşında olan pek çok arkadaşım şimdi ya bebek bekliyor ya aldı kucağına...ne tuhaf dimi aslında burda harbiden hayatı paylaşıyoruz, başka hayatlara misafir oluyoruz...seviyom ben burayı yaaa valla...
iyi ki varsın KK... hayatımın pembiş komşusu

Dün uzun uzun annemle konuştuk öyle dolmuş ki
Çınarcık tatilide iyi gelmemiş sanırım Babayla olan problmleri bitmiyor maalesef
dertleştik biraz .Bekarken güzeldi çeviriyordum bir şekilde ikisinide ara buluyordum hemen
sorunların ortaya çıkmasına izin vermiyordum rol yapıyordum araya giriyordum kimsede birbirini
yanlış anlamıyordu ama şimdi oyle değil maalesef
Annem birde telefonda ayağımı kırdım evde yatıyorum diyince nasıl çıktığımı bilmiyorum
Üzülüp hastalığım nüksetmesin diye söylemek istememiş Ahh annem ahh hiç bir şey senden
önemli değil ki
İş yerinde ki tadilatta oyle yavaş ilerliyor ki her yer toz doğru düzgün çalışılmıyor bitse çok güzel olacak
ama bu gidişle bir ayı bulur sanırım off günlük hayat bir şekilde akıp gidiyor ve bazen sadece izlemekle
yetiniyorum elimdenbaşka bir şey gelmiyor çünkü.
Kendi evliliğimde de adını koyamadığım bir tatsızlık var bunun için sadece sessiz kalıyorum şimdilik biliyorum ki kafası rahat değil en iyisi üstüne gitmemek Sanırım herkese az da olsa bir faydam oluyor ama kendime asla bir faydam yok Hakkımda hayılrısı işallah......

yok günlügüm ifla olmam ben, umutsuz vakayim...

cok kizginim kendime...

korkagin tekiyim....

aldigi kararlari uygulamaktan bu kadarmi aciz olur insan...

yok yok...

Bugün keyfimpek yerinde günlük kaydirigubbakcemile2
Eşimle biraz konuştuk dün akşam olumunekankayizsmile iyi oldu bu konuşma
:asigim::asigim::asigim:

Yusuf paşam az önce bulmuş nerden bulduysa tükenmez kalemi :emir_bebek:
Heryerini çizmişte çizmiş :eek:klava:
Onu temizlemekle uğraştım yaff :çok üzgünüm:
Ama yinede çok tatlı paşam ya :1rolleyes:
Her anını fotoluyorum
Büyüdüğü zaman bak sen bunalrı yapıyodun diycem :nazar:
:roflol:
Gece yarııs uyanıp yanımıza gelip uyuma huyu başladışakkıdı
Geçen gece gözlerimi bi açtım ortamızda uyuyo sempatiksalakcinni
Sen nezman geldin oraya ben nasıl duymadım:1ninca:,
Halbuki çıt sesine uyanan biriyim
sempatiksalakcinni

Neyse ben şimdik paşamı öğle uykusuna yatırıcam
Hadi payy payy -tatlicadiarzu-
şakkıdı

Günnüş Nabeer beaa
Yarın gidiyorumm gidiyorumm.
Saat 6 buçuk feribotuyla,umarım yağmur yağmaz ve gideceğime değer..
Aşk hayatım sıfır bilion demi?Kimsecikler yok böyle gidiversin bakalımm..
Sabır acı meyvesi tatlı...
Canım çok sıkılıoo bu ara..
Dün avm ye gittim kilolu olmak ne kötü bişi..Zayıflamak istiyorum 8 kg.versem yeter...
Çıktım öpüyorem..

Selam pembişim :asigim:
Özledim sana bişiler yazmayı ama içimden parmağımı oynatmak gelmiyor.
Aldığım haberler keyfimi kaçırdı üzerine evdede huzursuzluk olunca iyice huysuzlaştım boshayallersmile
Annemler dönüyorlar pazartesi günü, halbuki ayın 7sine kadar kalacaklardı beraber bi kaç gün tatil yapıp dönecektik ama babamın görev süresi dolmuş
Bende şans olsa zaten :nazar:
Kocikle kendimize uzun zamandır yeni yeni uğraşlar arıyorduk
Bir hobi olabilir yada kafamızı dağıtacağımız başka bir şey
Sonunda bulduk, bir spor salonuna üye olduk :lepi:
Hem fazla kilolarımızdan kurtulalım hemde değişik bir ortama girelim dedim
Dün başladık bakalım inşallah sıkılmadan gideriz, güzel bir yere benziyor
Ramazandan sonra başlayalım dedik ama salonu gezince hemen başlamak istedik :KK1:
Yeni bir uğraş işte bize boshayallersmile
Birde bugün aile terapisti yada iyi bir psikolog araştırmaya başladım.
Aklımda uzun zamandır olan bir doktor var ona mail attım bakalım cevap gelecek mi?
Eğer olmazsa Surp Pirgiç'e gideceğim.
Daha önce bir kaç kez gitmiştim oraya ama benim gittiğim doktor ayrılmış oradan, iyi bir kadındı nerede şu anda bulamıyorum.
Üniversiteden döndükten sonra ciddi korku problemlerim vardı o yüzden gitmiştim.
Son zamanlarda yaşadığımız sıkıntılardan sanırım yine kabuslar görmeye başladım
Ayrıca eşimle de çözemediğimiz problemlerimiz var gerçekten çok çıkmaza giriyoruz.
Bir destek alsak fena olmaz tabi onu nasıl ikna ederim bilmiyorum.
Bişi oldu mu hemen bana sen hastasın tedaviye ihtiyacın var demesini biliyor bir doktor buldum hadi gel gidelim dediğimde ne gerek var diyor
Ama çözemiyoruz işte hep aynı yerde tıkanıyoruz konuş konuş konuş saatlerce hiç bir değişiklik yok
Ben kendimi ne kadar zorlasamda olmuyor elimde değil ki
O bunu anlamamak için elinden geleni yapıyor herşey benim elimdeymiş istesem çözermişim
İstiyorum ama çözemiyorum nolcak şimdi boshayallersmile
Dur bakalım, bu sabah yine sudan sebeple başlayan tartışmamız çok tatsız bitti
Gerçekten doktora gitmek istediğimi söyledim
Tamam bul bi doktor götürücem seni dedi
Madem onu ikna edemiyorum önce ben gideceğim eninde sonunda oda girecek o odaya
Çünkü doktor anlattıklarımı duyunca kesinlikle onuda görmek isteyecektir
Böyle işte günnükcancım
Neden yazmıyorum uzun zamandır anlamışsındır şimdi
Hayatımda değişen hiç bir şey yok herşey aynı
Kavgalarımız bile
Duvarlar hala üzerime üzerime geliyor, boğulacak gibi oluyorum.
Bitsin artık bu sorunlar mafoldumben

Bugün de canım çok sıkılıyor,bugün de hava kasvetli,bugün de sinirliyim,bugün de regl olamadım,dün gece de uyuyamadım,hafta sonu için deniz planı da iptal oldu,olmadım olmadım pat yarın olurum ben kesin,başka da bir şey yok,çok pis alışveriş yapasım var yalnız,ona da para yok.:dilcikar:

günlük iyi ki sekreter değilim akannehir
Allahım ölüyorum yorgunluktan yaaa bizim sekreterin değerini çok iyi anladım
koştur koştur geberdim Allahım yeni oturabildim sabahtan beri mıçımın üstüne..inan kollarımı kaldırıp zor yazıyom
neyse..mecburuz ekmek parası sempatiksalakcinni
tezcanlı bi kişiliğim ya illa herşeyi anında yapçam o yüzden bu kadar yoruluyom neyse sabredelim
klimayı açıyom üşüyom kapıyom yanıyom napçağıma karar veremedim ya..sırtımdan sırtımdan vuruyo valla havayı hasta olucum kesin..
sevgili beyin sınavı vardı bitmiştir heralde..eve gelince haber verecekti bakalım nasıl geçti acaba..belki ararım bi sesini duyarım..
öyle işte hadi ben KKda fink atayım biraz özledim

yine ben ve yine sıkıntılarım...
içimin sızısı geçmiyor günlük hamileyim ama ne olacağım hala belli değil test sonuçlarım iki yerde sürekli farklı çıkıyor test sonuçlarımı alıp doktor doktor dolaşıyorum bir umut diye :gitme:bi doktor çok rikli bebek alınmalı diğer doktor bu durumda gebeliğe devam edebiliriz diyor bebek 12haftalık oldu o artık bir bebek :gitme: bebeği aldır diyen doktor böyle bir işlemi sadece üniversite hastanesi yapar diyor üniversite hastanesine gidiyorum gebeliğe devam diyor anlamadım hiçbirşeyi...
insanlar bebeğimi istemediğimi düşünüyor ben bebeğimi istiyorum ama sağlılkı olsun istiyorum bir öyle bir böyle verilen cevaplar kimsenin almak istemediği koca bir sorumluluk anlamıyorum madem gebeliğe devam diyorsunuz benim içimi rahatlatın diyorum normal bir hamileye göre daha çok risk var ama müdahale edilecek kadar risk olduğunu düşünmüyoruz diyorlar peki sağlıklı olacakmı diyorum ultrasonda görünmeyen bir sorun olabilir bizde doğumda öğrenicez diyorlar yarın ikili testim var bebeğim ultrasonda olması gerektiğinden küçük çıkıyor neden neden neden kimse benim anlayabileceğim bir cevap vermiyor....
ben özürlü bir babanın kızıyım böyle bir riski nasıl alabilirim babamın durumu benim seçimim değildi ama bebğimle ilgili seçim benim ona sahip olmayı ben istedim kimse anlamıyor özürlü bir insanın yaşadıklarına en yakından şahit olmanın verdiği ızdırabı....
yarın doktorlarla kesin konuşacağım ya bana içimi rahatlatacak bir cevap verecekler yada bebeğimi alsınlar ....
bebeğimden vazgeçmak kolay değil ama özürlü bir çocuğa göz göre göre sahip olmam mümkün değil ben anneyim bir bebeğin kokusunu bir bebeğin gülüşünü anneliğin tarifsiz mutluluğunu biliyorum tek isteğim ikinci bebeğiminde ablası gibi sağlıklı dünyaya gelmesi....

Dün gece ondan nefret etmiştim.

Yeniden ne kadar salağım diye düşünmüştüm.

Hala ne kadar da salağım diyorum demesine de aklımdan çıkmıyor bir türlü.

Nasıl bitecek bu? Nasıl? Ne zaman?

Tam bitti diyorum ama yine içinde onun olduğu hayaller kurarken buluyorum kendimi.

mafoldumben

Günlük uykum var...
Akşama bir arkadaşımla buluşup konuşacağız gene...
Bakalım neler yumurtlayacak şimdi... a.s
Tutturmuş bir Ercandır gidiyor...
Ya ne bitmez adammış ya, adam onu bıraktı gitti ABD lerde resmen gününü gün ediyor, bizimki burada 1 senedir onu bekliyor...
akannehir
Gerçi beklese n'olacak, onlardan bir cacık olmayacağını en başından beri biliyordum...
Laf işte...
:umursamaz:
Ama sözüme geldi, geç de olsa o salaktan kurtulduğuna seviniyorum günlük...
-tatlicadiarzu-

Allah'ım noluurrr eğer biraz olsun beni düşünüyorsa ve yeniden iletişim kurmak istiyorsa noluuurrr ona biraz cesaret ver. Yapsın bir şeyler. Ya da nolurr bana düzgün birini nasip et de bitsin bu iş.
Yalvarıyorumm.
mafoldumben

Günlükcanım çok gerginim yaşadklarıma inanamıyorum yaw hiçmi benim de iyi bir günüm olmayacak. herşey bukadarmı ters olur. Her sabah uyandığımda dua ediyorum nolursun Allah'ım bugün bari iyi şeyler olsun dışarı çıkcınca başıma birşey gelmesin diye ama nafile hep aynı nakarat.
malum sağlık sorunlarımdan dolayı zeynep kamil hastanesine gidiyordum ama vazgeçtim doktorlar ve hastaların dialogları gördüğüm muamele beni hayrete düşürdü. Herşeyin çivisi çıkmış yahu berbat bence işini sevmeyen yapmasın ayrıca ciddi psikolojik tedavaiye ihtiyaçları olduğunuda düşünüyorum hastanenin doktor be diğer çalışanlarının.
Patolojiden sonucum çıksın alıp başka bir doktora gidicem bakalım ne olucak böyle işte günlük canım hayat zor sabır diyorum yoluma devam ediyorum...

Ya günlük takıldım kaldım buraya.
Hiçbir şey yemiyorum.
Çikolata ve limonlu tatlıyı saymıyorum tabi.sempatiksalakcinni
Yemek adına bir şey yemedim hala.
En iyisi gidip kendime bir şeyler hazırlayayım ben.
kaydirigubbakcemile

hayat akip giderken avuclarimdan
egilip yerden toplayamiyorum parcalarimi...etrafımı izliyorum..sadece izliyorum..ama hiçbirşeye anlam veremiyorum..etrafımdaki olan hiçbirşeye..insanlara yardımım dokunuyor ama kendime hiçbir yardımım olmuyor:KK43: kendime hiçbirşey yapamıyorum:KK43: gün boyu herkes teşekkür ediyor bana..bir kişi abna merhem olsa yada kendim..neler yapmaz yada vermezdim düşünemiyorum bile..ellerin kolların bağlı haksızlıkları izliyorum...ve bu beni her gün öldürüyor..her geçen gün..eriyorum ama kimse göremez bunu..yaşım genç..ama küçüklüğümden beri yaşadıklarımı düşünüyorum..kimsenin bilmediği kimseye anlatamadığım duygusal enkazlar..içimde herşey..yüreğimde hapsolmuş..çok mu şey istedim ben...beni sevdiğine inandığım adamı sevmek..çok sevmek..her zorlukta yanında olmak..onu sevmek ya sadece sevmek? bişey istemeden sevmek...çok basit değilmi..o olmadan onu sevmeye devam etmek çok acı:KK43: birşeyler yapmak istiyorum ..sanki tüm yollar kapalı..:KK43:( açık bir yol varmı:KK43:

Çeşit çeşit insan var gerçekten : )
Bazıları beni çok güldürüyor..
Olmayan şeyleri var gibi göstermeleri çok küçük bir şeyi çok fazla abartıp sanki dünyaları onun önüne sermişler gibi anlatmaları beni güldürüyor.
Acaba karşısındaki kişileri aptal mı sanıyor yoksa kendileri de yaptıklarının farkında bile değil bunu anlamaktan yoksun kapasiteleri bu kadar dar mı bunların anlamadım gitti. Neyse ne yöne dönsek bunlarla karşılaştığımız için artık normal gelmesi gerek değil mi? Alışmak lazım.
Kendime gelicek olursak tatil iyi geçti güzeldi.
Ama ben değişiklik istiyorum hala...
Bu sefer kendimle ilgili bi değişiklik istiyorum.
Saçımın renginden sıkıldım... Zaten rengide açıldı... Ne renk boyatsam diye düşünüyorum..
Birde kaşlarımı uzatıyordum onların şeklinide biraz olsun değiştirebilirse bu değişiklik beni bi süre daha idare edebilir.. :)
Bu ayın bitmesinede çok az kaldı veee sonra gelsin ağustos..Vee kısmetse biz yine birarada olucaz.. :)
İnşallah istediğim yerede taşınabilirim pembiş dua ette olsun...

Allahım benim çok iyi bi tatile ihtiyacım var..Günlükcan resmen ölüyorum yorgunluktan her yanım dökülüyo ya..
Offf..Keşke bugün cuma olsaydı..Yarın hiç gidesim yok işe..Banyo yapmam lazım ama ona bile üşeniyorum bu yorgunlukta..
Bugün 10 senelik arkadaşıma nişan görmeye gittik ben işten çıktığım gibi..Ne güzel şeyler yapmışlar ne güzel şeyler almışlar..
İçim buruluyo böyle gördükçe..
Acaba ben de o günleri görebilecek miyim..Çok uzak günlük hem de çok..İkisinin de okullar bitti çalışıyolar..Engelleri yok..Seneye yaza da evlenecekler..Yaşıtlarım hep evleniyo zaten
Ama benim daha ilişkimin geleceğinin olup olmadığı tam belli değil..Sevgilimin okulu ne zaman bitireceği belli değil..
Aslında acele de etmek istemiyorum bol bol para kazanmadan ailemi rahat ettirmeden evlenmek de istemiyorum ama böyle görünce de acayip özeniyorum..
Ben neler neler alırım bebeğime nişan için..Allahım o günleri nasip et bana da nolur..Yaşım çok müsait en azından nişan yapabilmek için..
Haftaya Cuma olacak nişanları..O nedenle geçen günler gördüğüm ama almaya cesaret edemediğim o dar elbiseyi aldım dönüşte..Günlük 36 beden elbiseye sığabiliyorum ben artık harika bi haber bu di mi..Gerçi daha önce hiç cesaret edip denemiyodum direkt 38e yöneliyodum ama zayıfladım heralde..Gerçi tartılmadım bilemiyorum..Olsun sonuç olaralak o 36 beden daracık elbiseye sığdım
Ailemle beraber gidicez..Ailem de gelsin tabi ki ama sevgilimin koluna girip gidebilmek isterdim..Allahım ne kadar uzak bu şeyler bana..
O şuan Konyada bütünlemelerle boğuşuyo..Bugün konuştuk telde..Yeni faturalı hat alcam seni arıcam falan dedi..Dedim işte arkadaşım nişanlanıyo seneye de evlenecekler dedim..Gülerek kaçıyo sanki evlilik aman evlensinler dedi..Ben de sen düşünmüyon heralde dedim o da zamanı var dedi..Kaç sene dedim 3 sene dedi..Bu en iyi ihtimal heralde günlük..Okulu bitmezse nolur bilemiyorum ki bitemicek yani..O kadar sene uzaktan yürütmek zor olacak..Neyse hayırlısı ya..Allah büyük..

Merhaba günlüktoş, günlüktoş falan diyorum ama beni mutlu veya neşeli sanma tam tersi çok mutsuzum :çok üzgünüm: bıktım artık bütün sıkıntılardan bi uyusam 1 yıl sonra kalksam hem kendi ailevi sıkıntılar belki yerine oturmuş olur hemde hakan gelmiş olur...Kafam çok karışık hakanın izne gelmesini bekliyorum yinede içten bi heves işte ama gelince nolucak onu bilmiyorum 4 gündür kafamda olmuş gibi yazdığım ama olmamış olan senaryo gerçekleşicekmi?! Gerçekleşirse bn napıcam ne karar vericem?...Kafam aşırı karışık birsürü sorunum sıkıntım varken bari sevgilimle aram iyi olsaydı ya... senağlama ne zaman biticek bu sıkıntılar problemler?Büyümek hiç güzel değilmiş bunu anladım büyüdükce daha çok konuda sözün geçio bunlar yorum yapmak istemediğin konular olsa bile off be günlükcan napıcağımı hiç bilmiyorum belki hakanla olan olayı fazla büyütüyorum yada tam tersi dahada büyütülücek bi sorun bnm için.Hiçbi zaman hergün sabah cafelerde akşam barlarda sorunsuz sıkıntısız sorumlulukları olmadan sadece saçının başının süsüyle ilgilenen kızlardan olamadım be günlük belki öle olmaya çalışsaydım şuan hiçbi problemim olmazdı o şekil yaşardım...Nese ya inş. herşeyin hayırlısı olur şu ailevi sorunlar bi rayına oturur belirsizlik çok kötü bişi çünkü..Tek bu durumda dayanabiliceğim yer hakan hakkında düşündüklerimin tersinin olması belki bana biraz daha moral olur belki hakan konusunda içim rahatlar ve ondan biraz daha destek alırım ama pek sanmıyorum yinede inş. bn kafamda uydurup bencilce düşünüyorumdur inş. ben bu konuda haksız çıkarım.Nese günlüktoş grşrz yine birgün......

Hoşçakal...

X