Popüler Konu Sevgili günlük...

Konu aile kavramı ve bunun açtığı yaralar, getirdiği engeller olunca kendimi küçük bir çocuk gibi hissediyorum...

Ruhum daraltıyorsunuz! Allah'ım ileride beni akraba tartışmalarıyla, onlarla para muhabbetleriyle muhatap etme lütfen... Lütfen. Herkese bol bol ver, herkes huzurlu, sağlıklı olsun. Ben de kendi çapımda huzurlu olayım, kendime yeteyim, en azından biriktirerek istediklerimi yapabilecek kıvamda olayım öncelikle yeter, kimseye muhtaç etme. Ailem de öyle olsun.

Ah be günlük buraya yazmayalı çok uzun bir zaman oldu. Herkes gibi ben de değiştim, ben de çok şeyler yaşadım. Gitmek istiyordum hep evimden, her şeyden kaçıp kurtulmak istiyordum. Olmadı ama. Şehir değiştirmenin bir şeye faydası yokmuş. İnsan kendinden kaçamıyor ki işte bütün mutsuzluğunu, acılarını da yanında götürüyor. Gittim de ne oldu sanki... Daha mutsuz oldum, daha da üzüldüm, yaralandım... Ve tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı işte ben de evime geldim. Çok hata yaptım. Mutluluğu bir başkasında aradım. Halbuki ben kendi kendime de yetebiliyormuşum, mutluluk benim elimdeymiş. Bunu keşke ilk başta anlayabilseydim. Yine de hatalarımdan çok ders çıkardım. O yaptığım hatalar beni büyüttü, olgunlaştırdı. İnsan hata yapa yapa doğruyu buluyormuş. Küçüktüm, neyin doğru neyin yanlış olduğunu kestiremiyordum ki. Önceden hata yapmaktan korkuyordum her şeyi düzgün, mükemmel bir şekilde yapmak, sıfır hata istiyordum ama artık korkmuyorum hata yapmaktan. Nasılsa doğruyu buluyorum, bulacağım da...

Bazen hiç kimsenin beni tanımadığı bir yerde yeni bir başlangıç yapsam çok daha iyi olur gibi geliyor... Benim modumu düşürebilecek kimse olmasa. Sıfırlanma hissi...

Acaba yeni bir şey için önce dibi görmem gerekecek mi tekrar? Derinden bir kırılma, acı?
Yükselen akrep ve satürn kavuşumlu ayı olan ve satürn döngüsü de yaklaşan biri olarak...
Ya da kendimi hazır hissettiğim için o kadar yoğun olmaz mı artık? Bilmiyorum...
Belki adım atabilsem daha az olur ama adım atamadıkça daha yoğun olabilir.
"Hayırlısı olsun"...

Çocuk halimi en ihtiyacı olduğu anda bulup ona sarılmak istiyorum.
Şu parçalı ay tutulmasından beri duygusallığım geçmedi...

Sevgili günlük,
Korkularım ve heyecanlarım var.
Hayatımın çok tuhaf bir dönemindeyim..
Mazi aklımı karıştırırken bir yandan gelecek günleri dört gözle bekliyorum. Şu günlerde Allah'tan yalnızca korktuğum şeylerin başıma gelmemesini istiyorum. Yemin ederim kötü niyetli birisi değilim, hak eden herkes iyilik bulsun.
İyi niyetten çok kaybettim. Belki de bu kadar dert tasa sahibiyim.
Sabaha karşı şu saatlerde kendimi sorguluyorum. Karşımdaki duvarlara kafamı sürtme fikri şu saniyelerde pek cazip.

Ahh her neyse, iyi geceler...

Sevgili günlük..
Sen beni selamete çıkar ne olursun Rabbim diye geçiyor her günüm çok şükür.. Sonuçta biliyorum ki her dert ve sorunların sonunda gökkuşağı çıkacak.. O yüzden yalnızca tevekkül ediyorum..
İyi geceler günlük

Seni çok özledim kabak artık hiç gelmiyceksin dimi ben gelirim belki ama ne zaman

Seni üzen herkesten nefret ediyorum ama nefret le yaşanmıyor sensiz de yaşanmıyor şu evdekiler olmasa çoktan kavuşmuştuk yada hiç olmuycaktık olsun ikiside güzel ama gelemiyorum. Belki orda gökkuşağı vardır sen koşuyorsun belki yağmur yağıyor burası güneşliydi ama Bi süredir kış artık beynim uyuşmuyor acı tamamen sardı. Seni seviyorum

Daha kaç şişe içmem lazım kardeşim sen gerçi artık biraktın içmeyi belki de içki yüzünden gittin belkide kader bilmiyorum bilmemek daha acı bogazım yanıyor acıdan sonra senin gözlerin ne kadar büyük tü gülünce içi parladı acaba kime çekti gözlerin annem le babam a benzemiyor bidaha gülmüycen mi burda mı gülmüycen

Bugün hep senden bahsettim insanlar şaşırdı olsun ben yine bahsederim kimse umurumda değil

Kendi acımı bile yaşayamadım kimse üzülmesin diye avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum keşke senden önce gitseydim neden kötüler gitmiyor sen neden gittin ne işin vardı sana oraya gitme demiştim. Neden bu kadar iyi kalpli kırılgansın

Mutluysan, kendini seviyorsan ve öz güvenliysen güzelsin...

Neden bu dünyadayız, niye varız merak ediyorum. Merak etmeden duramıyorum.
Ve burayı sevilesi bir yer olarak göremiyorum, sadece katlanabilir kılmak için iyi şeyler de var...
Sınavım her neyse, umarım iyi bir şekilde geçerim...

Hayat bana sürekli "sevmediğin işi yapma" diye mesaj verirken, ben nasıl hareket edebilirim ki...
Allah'ım... Gözlerim doldu yine...
Yardım et, lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…