Popüler Konu Sevgili günlük...

Şimdiye kadar, hep doğru olanı yaptım. Kendimden çok karşımdakini düşündüm, kimse üzülmesin, kimsenin kalbi kırılmasın istedim. Tüm kalbimle sevdim.

Peki bunun bana ne yararı oldu? Nothing. Aksine öyle büyük zararları oldu ki.

Şimdiyse hayatım boyunca, asla yapmam dediğim bir şeyi yapıyorum. Artık biraz bencillik yapmanın vakti gelmişti.
Aldığım sevginin, ilginin zevkini çıkaracağım. Başka hiç bir şey umurumda değil.

Ne yazık ki dünya kalbini açıkça ortaya koyanların kazandığı bir yer değilMİŞ. Ben de oyunu kuralına göre oynamak zorundayım.

Bazı şeyleri insanlara nasıl anlatabilirim bilemiyorum...
Nasıl anlatabilirim kendimi bilemiyorum...
Sanıldığı gibi değilim genelde...
Susunca ve maddi dünya için bir şeyler yap(a)mayınca şıp diye anlıyor(!) herkes maşallah.
O susmaların içi çok dolu, anlatabilecek adam yok.
Sabır diyorum ve kendimi bekliyorum, inşallah o anı, herkesin bir noktada, biraz daha anlayacağı anı.

Sevgili günlük...
Bekle bekle nereye kadar diyorum bazen, ama sonra “bekliyorsam daha güzeli olacağı içindir” düşüncesi ele geçiriyor aklımı.... Hayallerim bi kenarda gerçekleşmeyi beklerken yorulmuyordur dimi... peki ya kalbim? o da yorulmuyordur dimi....

Merhaba günlük...
Kaygılıyım, umutluyum, stresliyim, heyecanlıyım. Karışığım. Kaygılar ne yorucu şeyler.
Tezim beni bekliyor elim gitmiyor.
Başvurmam gereken yerler beni bekliyor gidemiyorum

Ne tutuyor beni ? Sorun ne? Ayaklarımı bağlayan şey ne ya !!!!
Nolur artık keşfedip çözeyim. Zaman daralıyor

Üzerimde ölü toprağı var aylardır...
Kolumu kıpırdatmıyorum mesela.. Dağ gibi bulaşık çamaşır birikti...
Dış cephe boyasına bile müdahil olmuyorum kaçıyorum..
Nil hanım balkonu bi toplasanız dediler...
Siz toplayıverin dedim.. Anla o kadar üşengeç oldum.

Evdeki fazlalıkları topladım bak...
Kitapları kıyafetleri belediyeye gönderdim.
Tabak çanak ihtiyacı olanlara verildi.
Ama hala eksiğim...

Özlüyorum biliyor musun?
Özlüyorum seni..
Benim eksiğim bu... Sevgi...
Gelsen tamamlanacağız biliyorum..
O eski Nil geri gelecek biliyorum...

Başladı yine iş güç muhabbeti. İstiyorum ben de istiyorum. Ama öyle kolay değil işte, değil, değil...
Benim iç dünyamla ilgili zerre bilginiz yok, anlatamam zaten anlamazsınız, belki bir gün patlarsam bilmiyorum... Herkes aynı değil...
Çok düştü moralim, ağlamaya başladım iki gündür. Baskıdan bunalıyorum.
Her şeyin farkındayım ama yeterli hissedemiyorum işte manen, öylece kendimi dış dünyaya atamıyorum... Maalesef hassas biriyim ve dürüstlük kavramı benim için çok mühimken iş hayatının özellikle de halkla ilişkiler kısmı benim için ruhumun kirlenmesi gibi, düzlüğü seven biriyim ben. Başka şeyler de var. Ama evet bir şekilde hallolacak bir gün bu durum çare yok, alışılıyor hayata zamanla hep.
Belki de bir şekilde hayat ittirecek beni zorunda bırakarak böyle evet ama böyle mi olmalıydı diye düşünüyor insan...
Anlaşılmak istiyorum, keyfimden yapmıyorum hiç bir şeyi... Zamanında manen yeterli yararı görseydim ailemden böyle olmazdı, destek yerine köstek olundu hep, kendi kendime bir çok şeyi halletmeye çalışıyorum.
Defolup gidip kendime bakabilecek noktaya gelip özgürlüğümü kazanıp dış dünya için daha çok olgunlaşmayı ben de istiyorum. Şu hayatta huzurla yaşayabileceğim bir alan oluşturmak ve vakti geldiğince öylece huzurla ölüp gitmek istiyorum.

Ha sevdiğim bir şeyi okumuş olsaydım çoktan olmuştu belki de, çalışıyordum şimdiye kadar bilemiyorum..
Kendimi sıfır noktasında hissediyorum çünkü bu şekilde, bu daha zor geliyor...

Sevgili günlük,
Inançlarımı sorguluyorum ve bunda haklıyım. Neredeyse butun dunyanin sahip olduklarina dahi sahip olamayarak gecen koca ömürlerin ağırlığı benim de uzerime çöküyor elimde degil. Uzun yillarini cileyle gecirenlerin dualarının kabul olmadığını görmek beni de hayat adına ürkütüyor. Dua iman teslimiyetle ilgili düşüncelerim değişiyor.

Yine de yuzumde bosver maskesiyle yasamaya devam sanirim.

Yine diken üstündeyim, bayadır olmuyordu bu ve çok huzursuzum. Sabah olmasın istiyorum...

Sevgili günlük;
Yine hayallerim doldu taştı kalbimde... yuva kurmanın o verdiği güzelliği yaşamak isterken ortaya çıkan bu maddiyat zorluğu çok yıkıyor beni... Dualarım yeter ama biliyorum... Elbet Rabbim bize de hayırlı güzel kapısını açacak... Sadece dualarımla sabrediyorum
..

Allah'ım, gerekli eksikler tamamlansın ve gerekli cesareti gösterebileyim artık lütfen...

"Sevmek" istiyorum günlük. Coşkuyla, rahatça, güvenle, içtenlikle, korkmadan.
Sadece filmlerde, dizilerde var öylesi...
Bazı anlar bunun eksikliğini çok hissediyorum, ihtiyaç duyuyorum...

Güçlü görünüp , güçlü konuşup sürekli wowww ben güçlüyüm üstesinden gelirim diyip çabalıyorum ve sonra bitiyorummm bugün de öyle işte sanki şarjım bitti böyle avazım çıkana kadar bağırmak istiyorum galiba ancak o şekilde rahatlarım ben ya günlük
Güçlü falan değilimmmm işte kırık , dökük , bitiğimmmm ve aşırı yorgunum ama ben güçlü kadın maskemle oynamaya devam etmek zorundayım.

Bir gün haber sitelerinde ilk görev yerine ilgili bir haber görürsün.Daha önceden de yaptığın gibi açıp okumak istersin.2 yıl önce ordan ayrılmış olsan bile haberdar olmak..Bahsedilen haberde bir isim sana tanıdık gelir.Fotografiyla da konduramadigin bir acı gelir içine yerleşir..İlk öğretmenlik heyecanimin ortaklarından öğrencim..Umarım seni hiç uzmemisimdir.
Şuan uyumak istiyorum aslında günlük.Uyandigimda hayatın çocuklar için daha temiz,güzel ve ölümsüz oldugu zamanlara uyanmak.Mesut çocuk yasinda,aklımda ders yerine resim yapmak isteyen halinle kalicaksin.

Bazen düşünüyorum bazı başarı hikayelerini dinlerken, "Acaba yapabilecek miyim?" diye.
Nereden nereye deyip, mutluluk gözyaşları dökebilecek miyim? Bunu düşünürken bile gözlerim doluyor.
Ne diyorsun evren?

ah be günlük...
ne çok yazardım sana dimi?
üniversiteye hazırlanırken, aşk acısı çekerken...
zaten baksana üye olalı kaç sene olmuş kk'ya.
ama girmedim ne zamandır.
eski KK değil zaten artık.
senin bile tadın kaçmış.
ay her gün kim ne yazmış diye bakardık.
beraber üzülür beraber sevinirdik, dua ederdik birbirimize.
koskoca kız oldum artık be günlük.
sana yazmayalı büyüdüm, üniversiteyi bitirdim.
kendi parasını kazanan, kendi ayakları üzerinde duran biri oldum.
sana neler yazdığıma baktım bi geçmişe gidip.
ohooo neler neler yazmışım.
ağlamışım, acı çekmişim, bazen mutlu olmuşum ama içimi dökmüşüm sana.
gelirim belki yine sana yazmaya.
keşke o zaman yazanlar da gelse yazsa.kendi yazdıklarımı okurken onlara da baktım.
birlik olmuşuz o zamanlar.
ben üzülünce üzülenler olmuş, bana dua edenler olmuş.
sana da artık çok kimse yazmıyo galiba.
baksana ben bile senelerdir gelmemişim sana.
kendine iyi bak be günlük çok kahrımı çekmişsin

ah be günlük geçiyor zaman.akıyor günler.halsizim halim yok
uyumak dinlenmek istiyorum
güzel bir tatil istiyorum.seneler yordun beni
kırdın beni
değişik bir hal içindeyim.
ne kendimdeyim ne değilim
artık insanların samimiyetsiz olduğunu görmek çok bi anlamda etmez oldu.alıştım sanırım.önce ne şaşırrırdım samimş sandıklarımın samimiyetsiz olduklarını gördüğümde.sanırım etrafımda samimi insan klamdığında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…