Popüler Konu Sevgili günlük...

Çok emek verdim... babasını yitirmiş 19 yasındaki bir kız ,tırnaklarıyla burs aldı ,dereceyle mezun oldu. Eğitimler aldı. Hakediyorum lütfen... bu mesleğe duyduğum aşk hiç bir darbeyle ölmedi ama şuan can çekişiyor. Manevi huzur istiyorum ... lütfen tanrım, lütfen evren kardeş. Güzel şeyler alma vakti gelsin... dileklerim dualarım kabul olsun.
Kaygı dolu dreamerswan cok yoruldu. Kaygılarım bir çuval yük oldu sırtımda... huzur istiyorum..

Merak ediyorum günlük gerçekten bir gün bana yaşattıkları o kötü günlerin bedelini ödeyecekler mi ? Beddua bile edesim gelmiyor o iğrenç insanlara resmen hayatımı alt üst ettiler ve hayatlarına devam ediyorlar ilahi adalete inanıyorum sonuna kadar ama böyle gerçekten gözümle görmek istiyorum içim başka türlü soğumayacak sanki çok canımı yaktılar günlük çok

Bir şey yapıyorum ama hayırlısı olsun... Umarım yanlış yapmıyorumdur. Geriliyorum.

Sevgili günlük... Bilmiyorum...
Harekete mi geçmeliyim, sabretmeye devam mı etmeliyim... Bilmiyorum...
Bilmiyorum...

Allah'ım, iç sıkıntım geçsin lütfen. Öz güvenim artmışken geriye dönmek istemiyorum, düşmek istemiyorum tekrar.
Enerjim düştü... Kaygılanmaya başladım tekrar.
Hayatımı değiştirmek istiyorum artık. Değişsin...
Yardım et Rabbim...

Artık bu kadar hassas, kırılgan olmak istemiyorum... Korkuyorum...

Sanki şarkının geri kalanına gerek yokmuş gibi..

Kendime sürpriz yapıcam

Tükendim ! Gerçekten tükendim aldığım nefes canımı acıtıyor içim paramparça ve kimse üzülmesin diye etrafa gülücük saçıp iyi görünen birini oynamak daha çok yoruyor beni.Nasıl toparlıcam nerden başlıcam nasıl bu kafam boşalacak hiç bilmiyorum çabalamaktan yoruldum güzel şeyler kendiliğinden beni gelip bulsa keşke isyan etmiyorum bi iç döküş belki de. Hazmedemiyorum o kadar kayıp yaşadım ki bi hiç uğruna zerre kadar önemi olmayan bir insan yüzünden o kadar şeye sebep olduki ya bir insanın nasıl vicdanı sızlamaz be nasıl bu kadar duygusuz gaddar olabilirsin sen ya bana bu kötülükleri yapıp o kafanı yastığa vicdanın rahat nasıl koyabiliyorsun ya !
Ama yooookkk pes etmek yoook biliyorum ki her zorluğun arkasından bir kolaylık verir Rabbim sabırla bekliyorum bu dipten zirveye çıkıcam ben inşallah

Acayip moralim bozuldu şuan. Yine bir sağlık sorunum nüksetti, niye yani neden? En son hiç bir şey yoktu işte...
Başka şeyler düşünmem, başka şeylere odaklanmam gerekiyor ama yine doktora gidip laf anlatmam ultrasona girmem kan vermem falan gerekecek böyle giderse, istemiyorum artık... Bir şey yok lafından da çok sıkıldım. Olmasın elbet ama madem yok niye? Belirsizlik daha kötü. Bilsen tedavisini bilirsin ona odaklanırsın... Radyasyon alıp duruyorum bir de.
Acaba beslenme düzenim ve hareketsizliğimle bağlantılı mı.. Aklıma gelen diğer durum olmasın da bunları düzeltmek için çabalarım.

Son düzenleme:
Sevgili Günlük,
Kimseyle hiçbir şey konuşamadığım zamanlardayım. Bugünlerde içimden o kadar çok şey koptu ki... İçimdeki nefret desem değil, öfke desem değil, kızgınlık desem değil... Belki hiçbiri belki hepsi belki de bambaşka bir şey...

D vitamini icip balkonda guneslenmeye devam..

Doğum günüm geliyor, yeni bir yaş; 28... Bakalım bu yeni yılımda bir şeyler değişecek mi yoksa yine başka zamana mı kalacak?

nasılsın günlük...yıllardır kafama taktığım bir konu vardı.bir üye vardı.zamanın birinde gelip canımı sıkıp gitmişti.acımasıdı.acımadan yorum yapmıştı yaralamıştı.kanatmıştı.aramızda eski bir mevzu olduğunu söylemişti...hatırlamamıştım o zmanlar.kafaya taktım yıllardır.şimdi biraz geçmiş yapıp konu didikledim.bahsettiği ama benim hatırlayamadığım mevzuyu buldum.yine anlamsızca gelmiş.canımı yakarcasına yorum yapmış yaralamış sonra yine salağa yatmış iyi günler diyip konuyu kapatmış kendince.ahh be günlükkk ahhh ne acımasız insanlar var şu hayatta nasıl denk gelip konuyu bulduysam.ha onca yıl geçmiş bunamı kafayı taktın dersen bilemedimki.kafa duman

Aslan için bir şeyi kalpten gelerek, severek, kendi isteğiyle yapması önemlidir... Yoksa işkenceden farksız olur, zor olur, çok huzursuzluk yaşar... Herkes için önemlidir elbet ama daha vurgulu olduğu bir yerdir burası.
Allah'ım, yardım et Seveceğim bir işim olsun. Ya da bu gidişle geçici bir işle para biriktireceğim galiba, araya ay oğlak sabrı girecek.
Bilmiyorum. Zaten üzerimdeki ataleti de atamıyorum hala. Ve karar veremiyorum ne yapacağıma... Nereden nasıl başlayacağıma. Bu ara biraz artsa da(henüz yetersiz görünüyor yine de) genel olarak çok da hırssız bir insanım maalesef.
Huzursuzlukla yaşamak hasta edebilir insanı...

Son düzenleme:
Hayır yalanı, laf çevirmeyi de beceremiyorum ki, ağzım laf yapmıyor.. İstemediğim yerde işi kapmak için gerekebilecek şeyler Hoş isteyeyim istemeyeyim genel olarak ağzımın biraz laf yapması gerekiyor, söylenmesi gereken şeylerin karşıdakine daha politik, farklı, yumuşak aktarmayı falan öğrenmem lazım ya da söylememem gerekiyorsa orta yollu konuşabilmem falan Öf.

Ne kadar korkunç bir yaş geçirdim be günlük ne kadar çok kayıp yaşadım elimden herşeyim alındı ben başka bir ben oldum umudum hayalim hiç bir şey kalmadı keşke bi kabus olsaydı diye ağladığım gerçekler yüzüme tokat gibi çarptı üzerime binen yükler beni devirdi bitirdi o kadar yorucu üzücü hayal kırıklıkları ile dolu bir yaş geçirdim doğduğuma pişman ettiler kısaca ve bugün yeni bir yaş daha aldım umarım bu yaşım geçen senelerden güzel olur beklentilerimi hayata geçirdiğim mutlu olduğum ve sevdiklerimle olduğum bir yaş olur belki ilk defa böylesine buruk bir Doğum günü geçirdim ilk ve son olur umarım bu kadar dipteyken yine de şükredecek bir çok şeyim var olsun be günlük çok şükür yine de ben iyiki doğmuşum

Şu hayatta olabileceğim en dengeli, doğru "ben" olmak istiyorum... Hayatın benden istekleriyle kendi isteklerimi olabildiğince dengelemek istiyorum.
Olgunlaşmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…