Evet, bir doğum günümü daha geride bıraktım... Koskoca bir sene daha geçti hayatımda. Umarım bu yeni yaş bana yeni bir iş, yeni bir aşk, şans, mutluluk, heyecan getirir... Çok şey söylemek istiyorum, yeni hayaller kurmak istiyorum ama başaramıyorum. Yıkılırsa eğer bir daha kurmak çok zor oluyor. Herşeyi akışına bıraktım ben de günlük, su akar yatağını bulur sonuçta. Artık gerçekten şu hayatta biraz mutlu olmak istiyorum, şansım yaver gitsin istiyorum. Şu kör talih bir kere de benim yüzüme gülsün be... Biliyorum bazı şeyler oldu, insan acı çekince, bir şeyleri yaşayıp görünce eskisi gibi olamıyor, hissedemiyor. Eskisi gibi olmak, o eski beni çok isterdim. Bir dilek hakkım olsa galiba hayatımın en başına dönmek isterdim. O kadar güzel günlerdi ki, hem bir bütündük ailecek. Şimdi ise yarım, eksik... Böyle yarım hissetmek insana en zor gelen şey galiba. Ne yaparsan yap o eksikliği bir türlü dolduramıyorsun. O eksiklikle yoluna devam etmek zorunda kalıyorsun. Ben artık güvenebileceğim, beni anlayan, koruyan, derin bir sevgiyle seven birisini istiyorum hayatımda ve hep onunla olayım istiyorum. Artık insanlara güvenmek istiyorum... Umarım iyi şeyler istedikçe daha kötüsü olmaz...