Sağlık öncelik tabi ki her zaman ama bunun dışında;
Huzurlu olacağım ömürlük bir iş diliyorum.. Kimseye muhtaç olmamayı diliyorum... Ailemin ve benim...
Gerçekten samimi, içten, iyi niyetli, düşünceli, ön yargısız, beni anlayabilecek, güzel insanlarla karşılaşmayı fesatlıktan, kötü enerjilerden, nazardan uzak kalmayı diliyorum..
Rahatça yanında/yanlarında "kendim" olabileceğim, güvenebileceğim insan/insanlar diliyorum...
Biliyorum bu çoook zor ama; çok şey yapabilecekken, çok sevgi verebilecekken, çok değer gösterebilecekken kırılacağım için bunları bastırmak zorunda olmayacağım, güvenebileceğim, ömürlük bir sevgi bağı ile bağlanacağımız yoldaşım olacak bir insan(varsa ihtimali insanlar da diyebiliriz) istiyorum... (gerçekten çok çok çok zor bu rahatlığı bulmam, hep 5 yaşında çocuk gözündeki gibi olsun istiyorum her şey...)
Ailemi, beni, beni sevenleri, kalbi temiz herkesi içten gülümsetecek olaylar diliyorum...
Daha az kırılmayı, insanların olumsuz enerjilerini daha iyi bertaraf edebilmeyi, hayatta duruşumun daha sağlam olmasını diliyorum. Ama yine çok değişmeyeyim, genele benzemekten korkuyorum, çok bencil olmayayım kendimi koruyacağım diye.
Allah'ım.. Hiç bırakma beni, lütfen. Yardımlarını hissettim bu zamana kadar, lütfen esirgeme. Kötü yönde değişecek gibi olursam da durdur beni...
Son olarak; ülkemizin sıkıntıları atlatmasını, dünyada kimsenin mağdur olmamasını, çocuklara daha iyi bir dünya diliyorum...