- 28 Haziran 2015
- 698
- 4.659
- 33
Erkek çocuğu gibiydim.. büyümeyeceğimi düşünürdüm yaşım kaç olursa olsun.hiç evleneyim çocuğum olsun evime incik boncuk alayım diye hayalimde olmadı... çocukları da sevmezdim zaten... birkaç gün önce bi bebek mağazasının önünden geçerken vitrinin önünde saatlerce kalmışım farkında değilim. O an ne hissettim bilmiyorum. Bi beşiğin başındayım içinde minicik bi kız çocuğu cicili bicili giydirilmiş. Sonra kapı çalıyo ve O; babacım daha sen uyumadın mı diye bebeği kucağına alıyo. Kemdime geldiğimde gözümden damlayan yaşları farkettim. Utandım onca insanın karşısında böyle zayıf göründüğüm için. Ben çok istemişim çok hayal kurmuşum aslında sadece kendime itiraf etmemişim. Bir gün onun çocuğu olacak ve bana benzemeyecek çünkü annesi ben olmayacağım.Günlük bugün arkadaşım o'nun kuzeninin telefonunu yaptırmıştı bana getirdi. Hısım olduğumuz için görüşüyoruz haliyle. Telefona format atıldı sandım ama baktım ınstagram duruyor acaba açık mı yoksa çıkış yapılmış mı diye bakayım dedim bi girdim storyde kızın profili. Tabii girip bakmadım da nişan fotoğrafını koymuş. Bebek mavisi bir elbise giymiş eline almış çiçeği. O da ceketi kızın sırtına atmış ellerini omzuna koymuş öyle poz vermişler. Sadece bu kadar gördüm hemen kapattım zaten.
Biliyor musun günlük ben de bebek mavisi elbise düşünüyordum tabii olur da nişanlanırsam birgün. Tuhaf hissettim ama görünce. Üzülmedim dersem yalan olur zaten. Düşünsene tam artık o benim kaderim diye düşünürken başkası uğruna seni terk ediyor. Üzülmeyip napsaydım? 2 hafta olacak nişanlarına hiç bakmamıştım xaten her şeyimi sildim ama işte merak ediyordum karşıma çıktı. İstesem kuzeninin telefonundan profillerini didik didik ederdim ama bakmadım, bakamadım.
Böyle işte günlük. Gecenin en koyusuna doğru tam gaz gidiyorum.
Sevgili günlük ve sevgili arkadaş...birileri bizim hayallerimizi yaşayacak tadını çıkara çıkara.