Popüler Konu Sevgili günlük...

merhaba günlük bugün leş gibi bir gün aslında son zamanlarda hep böyle. bi adam var çok seviyorum ben onu, canı yansa ağlarım gözünden bi damla düşse içim parçalanır öyle bi adam. duygularım karşılıklı o da böyle hissediyo benim için. ama gelgelelim annem karşı çıkıyor buna. ikna etmeye çalıştıkça annemle ipler kopuyor nereye kadar dayanabileceğim bilmiyorum.

Çok yoruldum...Çok yorulduk ....Hastalıklardan ayrılıklardan ölümlerden özürlerden öldürenlerden yorulduk ... Ölmekten yorulduk ...Ha bire ölüyoruz ya bir sözle ya bir dövüş ya bir tüfekle ...yada öyle uğraşıyorlar ki kendımızı öldürelim diye dayanamayıp atıyoruz kendımızı yaşamdan ... Öldürdü kendını diyorlar ...Ama katil gerçekten görünen mi ?
Sen hiç birini öldürdün mü ? Düşün bakalım ?

Günlük hiç sevmediğim bir kelime var keşke kelimesi. Keşkelerin bir çok türü var. Bir de can yakan keşke var.. Anladın mı, sadece üç kelime bir şey: 'Keşke farklı olsaydı.'..

Merhaba gunluk gencligimde ergenligimde annemi çok üzdüm asiydim ve şimdi kendi oğlum bana yapiyor ve ben kendimle hesaplasiyorum icimdeki gecmis asiligimle ve bugunlerdeki oğlumun asiligiyle keske gecmise donebilsem anacimi hiç uzmesydim nolur gencler okursaniz bu yazıyı annenizi hiç kirmayin lütfen

Günlük şu haftayı kazasız belasız atlatabilirsem daha rahat olacak bazı konular. Birde sürekli meşgul eden bir şey vardı ya o konuyu da azbuçuk çözdüm gibi. Şu hafta gitsin akıllanmış olursam zaten o kadar meşgul etmeyecek o düşünce.

Şu burçları dinliyorum da, aşk istemiyorum ben yahu, daha sakin kalmak da istemiyorum, iş istiyorum...

pfff...

facebookta sevgilimi fake hesaplardan birisi eklemeye çalışıyor hatta bi hesap hızını alamayıp beni de takip etmiş. (beni ekleyemiyor ortak arkadaş yoksa) zararsız mı görünmek istedi nedir anlamadıııım?

önce bi komplo teorileri kurdum ama... kk sağolsun.

sonra dedim yek yeaaa. kafaya takmış biri demek ki.

hayır birinin kafaya taktığını bilmek kötü bi his. biz kızlar alışkınız ilgiye abazan tiplerden de... bu resmen kesin tanıyan gören biri içimden bi his öyle diyor, hafif platonik bir şeyse çok sinir bozucu.

şimdi yaşlandıkça böyle olacak demi benim süksem azalacak onunki artacak, buna hazır olduğuma emin değilim.

kk okumayı azaltsam iyi olacak, osuruktan nem kapıyorum, ben gibi paranoyaklara göre değil bu işler.

Günlük çok sıkıldım. Birde iyi değilim. Biri gelip iyi olmadığını biliyorum. Ben seni biliyorum dese öyle saatlerce konuşsa nasihat etse de dinlesem. Neyse günlük siteye girdiğimde uzun uzun yazmak istemiştim ama şuan hiç uzatmak istemiyorum.

Arkadas hamileymis cok mutluydu oyledd olmali bir de kendime baktim koca bir hic.Hayal bile kuramiyorsun olmuyor bizim ne sansimiz var ne kismetimiz koca bir bosluk gitmelliyim artik zaman cok gecti gec kaldik herseye .

bugün de ölmedim, bugün de sevdiklerim ölmedi.

onun dışında her şey bir önceki günden daha kötü.

her seferinde yeterince dibe vurdum bundan sonra tek yön yukarı dediğimde mutlaka daha dibi görüyorum.

artık boy veremiyorum boğuldum gittim okyanusta.

dün yine izmir'deki olay yüzünden diğerlerine bakarak sayısı az da olsa bazı ailelerin ocağına ateş düştü. kahraman polisimiz için gece göz yaşı döktüm. her patlamada veya her olayda vatan görevlilerimiz için göz yaşı dökmekten harap oluyorum. insanlar nasıl böyle musmutlu, hiç birşey yokmuş gibi davranıyor anlamıyorum. Her sabah eşimi işe gönderirken tek dileğim akşam eve sağ salim dönmesi. bu kadara düştük artık. koltuk hırsı başınıza dolansın emi. ne işsizliğimi düşünebiliyorum ne karnımdaki çocuğu, lütfen eşim sağ salim gelsin eve.

Şu hayatta herkes tektir günlük. Herkesin tek kalacağı, tek olacağı bir gün var.

Koca şehirde arkadaşsızlığı iliklerime kadar yaşıyorum günlük. Yalnızlık zor yalnızlık yıpratıcı.

bugünkü kavgada o kadar ağır şeyler işittim ki.

biri görse duysa ne adi, ne şımarık, ne s.rtük kız der.

halbuki hiçbiriyle alakam yok.

bana böyle hissettirmeye hakları yok.

artık annemi anne olarak göremiyorum, sokaktaki herhangi biri, cahil kadının teki.

ablamın da annemin de içinin çirkinlikleri mi yüzüne vurdu sevgim mi bitti bilmiyorum çirkin ötesi geliyorlar artık bana.

bana bu yaptıklarının intikamını alıcam. hayatımda kimseden intikam almadım ama onlardan alıcam. ahdım olsun.

Günlük bugün kartopu oynadım. O 15 dakika bana çok iyi geldi hiçbir şey düşünmedim. Allah dışarda kalan insanlara, hayvanlara yardım etsin çok fazla kar yağmıştı.

günlük aşık oldum, hani herkes diyordu ya... "kötü şeyler yaşadıktan sonra tanrı ödüllendirir, yeter ki bekle" diye.
ben hep bekliyordum, düştüğünde 'L' şeklinde gitmez o grafik diyorlardı, 'V' şeklinde gider. yara çok kanıyordu ama ben dursun diye bekledim. duruyordum ama dibine doğru duruyordum.
çarptın mı dibe, yükselirsin derlerdi bir de. inanamayacağım kadar düşmüştüm, diptesin sanıyorsun, daha dibe iniyorsun, daha dibi var mı diye isyan edesin geliyor.

ve inanamayacağım kadar yükseldim. bir adam geliyor, elini tutuyor, seni havaya doğru çekiyor. sonrası kendi gücün, yüzme öğrenmek gibi. biri seni tutup suya attı sanki. boğulmayacağını biliyorsun bir yandan bir yandan da öğreniyorsun, güçleniyorsun. onunla güçlendim. o çok güçlü.
öyle güzel bir adam ki.

hani hayal etsem, çizsem bir adam kendime, yazsam uzun uzun böyle böyle olsun diye... bunu yapardım, teşekkürler tanrım.

bu forumda da çok dediler bana, "bu iş olmaz" dedikleri oldu mesela zorladığım ilişkilerde, 'ayrıl' dedikleri hatta esprisine 'boşan' dedikleri de çok oldu. 'doğru kişiyi bulduğunda fark edersin zaten, böyle taktiklerle uğraşma' dedikleri de...

zerre taktik yapmadığım, her an benimle olan, her an beni sevdiğini bildiğim, rüyamda bile onu kaybetmekten ölesiye korktuğum bir adamla birlikteyim, "kaybetme korkusu kaybetmeyi getirir, kötü düşünme" deme... kaybetmeyeceğini de hissediyor insan.

her an beni seviyor ya, arkamı topluyor resmen. ben hata yapsam görmüyor, büyüklük yapıyor. ağırlığını koyuyor, sahip oluyor, ait oluyor.

allah bu kez bozmasın zira dualarımın karşılığını buldum gibi hissediyorum. bunu da sırf içim içime sığmadığı için yazdım. konuşasım, anlatasım, yazasım geliyor onu sürekli çünkü :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…