Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük, yaşam yolculuğumda kendime öğrettiğim her şey için ve buna vesile olan her olay ve herkes için TEŞEKKÜR EDERİM.. Çünkü ; Mutluyum ,mutlu kalacağım, mutlu oldukça mutlu edeceğim, hep iyi enerjimi besleyip bunu yayacağım.Ben olmazsam hiçbişeyin önemi kalmaz, ben varsam herşeyin bi anlamı var bunu asla unutmayacağım ,kendimi pozitifliğimi gülümsememi empatimi iyi niyetimi ve özel yeteneklerimi daima önce kendim sonra başkaları için iyi niyetle kullanacağım.Hayattaki en büyük armağanıma sevgili eşime hep aynı özenle yaklaşacağım.Kedi,ağaç,insan her canlıya saygılı olup daima doğanın diline kulak vereceğim.Sevgili günlük kendimi hayatımı yaşadıklarımı seviyorum umarım seninle hep mutluluğumu paylaşırım..

Bu aralar en sevdiğim şey eski günlüğü okumak. Geçmişte insanların yaşadıklarını, duygularını görmek çok hoşuma gitt günlük. Belki ilerde bu sayfaları da okuyacağım, unuttuğum şeyleri yeniden hatırlayacağım kimbilir :)

Bugün kurs var ama hiç gidesim yok. El mahkum yollara düşeceğim. Ah hemen yaz gelse şu kasvetli havadan bir kurtulsak

Sevgili günlük... aylar sonra seni tekrar okuduğumda bu acımı gülümseyerek hatırlayacak mıyım, yada geçti gitti diyebilecek miyim?...

bugünden itibaren yediğime içtiğime uykuma ve sporuma dikkat edicem.

az önce kocaman bi bardak portakal suyu ile demir haplarımı içtim.

sonra perdeleri yıkatıcam 2 tane yıkatsam bugün için yeter

kimsenin kavga çıkarmalarına cevap vermicem umrumda bile değiller

onlara harcayacağım enerjiyi kendime harcarım

Cok sikildim, cok bunaldim. Neden diye soruyorum kendime, ben de bilmiyorum. Belki yaptigim nankorluk. Oyle enteresan bir sorunum da yok ama hayatimdan cok sikildim. Sanki baskasinin hayatini yasiyor gibiyim.

Günlük dertler geldi mi üst üste geliyor. Evde huzur yok, bende huzur yok ne zamana kadar böyle sürer bilmiyorum. Ruhum daralıyor günlük. Sanki kalbimi sıkıp bir kenara atıyorlar. Çıkmaz sokaklara girmişim de geri dönemiyormuşum gibi.

sevgili gunluk bugun canim babami rüyamda gördüm ona oyle sımsıkı sarildim ki uyandigimda kollarim kasilmisti keske hic uyanmasaydim diye aglarmi insan ben agladim be günlük. ...

neler duyuyorum ben böyle günlük,kime inanıcam ben ?
tüm bildiklerim iptal, allah belasını versin yalanlarında boğulsunlar

Gerildiğim zaman ağrılarım artıyor,dün dolandırıldığımı fark ettim.Normalde cazgırlık çıkarmak için de olsa yapanı öğrenmek için çırpınması gereken ben,gönülden istemiyorum bile kim olduğunu bulmayı.Ben akıllanmam,ne halt etmeye her hıyarım var diyene elimde tuzla koşarımki

Birini sevmek,saygı duymak,değer vermek hiç bir zaman yetmiyor.O kişiyle ilgili kafanda en ufak soru işareti varsa ne kendine ne ona eziyet etmeyip bitireceksin.Ne yazık ki insanlar bazen senin ona verdiğin değeri sana veremiyor

Bir üşüyorum bir donuyorum bir ağlıyorum bir gülüyorum bir yazıyorum bir susuyorum ....
Bana bir Hikaye lazım ...

Sevgili günlükk inşallah yazılı sınavdan geçerim dua et bana emiii

Günlük bugün arkadaşım o'nun kuzeninin telefonunu yaptırmıştı bana getirdi. Hısım olduğumuz için görüşüyoruz haliyle. Telefona format atıldı sandım ama baktım ınstagram duruyor acaba açık mı yoksa çıkış yapılmış mı diye bakayım dedim bi girdim storyde kızın profili. Tabii girip bakmadım da nişan fotoğrafını koymuş. Bebek mavisi bir elbise giymiş eline almış çiçeği. O da ceketi kızın sırtına atmış ellerini omzuna koymuş öyle poz vermişler. Sadece bu kadar gördüm hemen kapattım zaten.

Biliyor musun günlük ben de bebek mavisi elbise düşünüyordum tabii olur da nişanlanırsam birgün. Tuhaf hissettim ama görünce. Üzülmedim dersem yalan olur zaten. Düşünsene tam artık o benim kaderim diye düşünürken başkası uğruna seni terk ediyor. Üzülmeyip napsaydım? 2 hafta olacak nişanlarına hiç bakmamıştım xaten her şeyimi sildim ama işte merak ediyordum karşıma çıktı. İstesem kuzeninin telefonundan profillerini didik didik ederdim ama bakmadım, bakamadım.

Böyle işte günlük. Gecenin en koyusuna doğru tam gaz gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…