Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgiki gunluk...
hic iyi degilim ..
bir karar almam lazim..
bu karar iyi mi kotu mu ??
cozemiyorummm.
ölümüm senin elinden olacak...
hislerim iyi degil ..
mutlu ola cagima inamiyorim..
kacisimda yok gibi..
pisi pisine lades diyecem..
basima ne gelirse hak..
cok kotuyum..
Allahim eger hakkimda hayirli degilse o kisiyi bana yar etme..
eger beni uzecekse beni ona nasip etme..
ben bir travma daha kaldiracak halde degilim ya rabbb..
bana kaldiramayacagim seylerlee beni imtihan etme ya rab..
gidecek kapim yok senden baska..

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlük geç kalmamış olmayı çok istiyorum. Bir sabah kalktığımda her şey istediğim gibi olmuş olsun sorunlar çözülmüş olsun.

Günlük, beni tebrik et, bi insan ancak bu kadar kaybeder...birinin şerefsizliğinin hıncını başkasından almakta zirve yaptım. Kaybettim kaybediyorum kaybedeceğimde. Hayatımın hatasını o herife aşık olarak yaptım. Şimdiyse onun yaralarını başkalarına mal ederek etrafımda kimsenin kalmamasına sebep oluyorum. Kanserli hücre gibi bu lanet aşk sarıyo tüm vücudumu, yavaş yavaş sağlam hücrelerimi yıkıyor.tüm umutlar tüm inancım hepsi birer birer ölüyo. Günlük yapamıyorum. Herşey kötüye giderken iyi olmanın hayalini kuramıyorum.

ölumum senin elinden olacak be adam..
bile bile lades diyecm artikk..

eşimin değişmeye başladığını zannetmiştim. bana karşikarşı birazcık fedakar birazcik anlayışlı olabileceğine inanmışım. tek bir cümleyle bütün emeklerimi yerlebir etti. bu evliliği ayakta tutmak için daha fazla cabalamiycam.

Nefret ediyorum,yine yanılmadım demekten,vay be dediğini yaptı sözünün arkasında durdu diyememekten.Özellikle de hiç beklemediğim insan tarafından yanıltılmaktan,o da aynıymış demekten nefret ediyorum

Günlükcüm cok karın agrım var yaaaa doktora gıtcem ıcımde ne olup bıtıyo merak ediyorum kocamıda özledim denizin ortasında bugun aradım yıne o meshur söz aradıgınız kısıye ulasılmıyor he tabi uyuz dun lafta soktu ben gelınce neseli gelmıyo sesin dıye nıye boyle dusundu ki ya aılenın yanında daha mutlusun benım yanımda bu kadar degılsın dedı uzuldum acıkcası ama oda benı gerıyo napım

selam gunluk..
ilk defa bu sene dün kar yagdi..
cok sukur..
ya istanbula bile kar yagdi buraya yagmadi.. neyseki yuce rabbim yuzumuze guldu de kar yagdi ..
bugun doya doya kar topu oynadim yegenimle..
cok guzeldi.
Allah"im bu gunleride gordum ya artik olsemde gam yemem..
karq doydumm..

Sevgili Günlükcüüm bugün alışverişin dibine vurdum resmen, çok seviyorum kendime birşeyler almayı bütün stresimi attım valla sefamm olsun oh ohhh

bugun kursumun son gunu..
alismistim be gunluk arkadaslarima hepsini cok sevmistim..
ama ayriliyoruz maalesef..
ugun cok guzeldi onca kar olmasina ragmen okullar tatil olmasina ragmen bizim kursumuz devam etti..
bugun hoca hepimize slayt yaptirdi herkes bir ulkeyi tanitti istedigi ..
bende en sevdigim ulkeyi sectimm.
cok guzel bir gundu keske en kotu gunum bugunku gibi olsa..

Sevgili Günlük :)
Yarin sınavım var. Deli divane dolaniyorum. Neymis efendim önceden calismismisim. Yok bu sene yine bitiremezsem okulu cildiracagim.
Annem yine ayri triplerde... dellenmeden evlenseydik bari.
Is bulsam nisanlicigimin yanibasinda hatta.
Dua ediyorum.
De asil bugün ne oldu. Nisanlimla gezdik bir sürü gezmekti hayalimiz. Kara saplandık. Çıkamadık. Yarim saat ugrastik ama saatlerce olmus gibi hissettik. Bundan sonra arabaya kürek koymaya karar verdik kürek olsaydi kurtarirdik bence paramiz bos yere gitti cekiciye. Hayallerimizi yedi kar iyi mi :)

Günlük bugün çok tuhaftım. Sanki hiç halim yokmuş gibiydi, ayakta duramayacak gibi, zaten fark ediliyordu da. Neden böyle oldu anlamadım. Ama sen elinden geleni yaptıktan sonra nasipte varsa oluyor bazı şeyler bunu anladım. Şöyle derin bir nefes alıp vermek var. Düzelecek mi sence günlük? Hayal etmediğim şeyler bir gün olacak mı sence? Sanki çok geç kalmışım gibi ama bir yerden devam etmek başlamak gerek..

sevgili gunluk..
9 yasimdan beri ve4digim hauat mücadelem..
bugunden itibarem sona eriyor..
cunki artik yoruldum..
cunki surekli haksizliga ugramak ..
surekli incitilmek ..
artik yoruldum..
dibini gormedigim bir kuyuya iniyorum..
baska carem de yok..
neyse artik bundan sonraki hayatim iyi olur tek istegim ümidim 100%30 ama napayim..
insanlar beni yordu..
k8msenin olmadigi diyarlara göc edecegim..
biktim cunki..
ogretmeninden arkadasindan..
hepsinden biktim..
akil birakmadilar bende..
bi gram akil kalmadi..

Onu çok özledim... Sarılınca unutuyor muşum meğer tüm dertlerimi... Ne büyük destekmişsin bana kolum kanadım senmişsin..... Çok özledim mutfakta evde onu görmeyi çok özledim dayanamıyorum....

Günlük uzunca bir aradan sonra ben geldim.
Dengesiz insanlardan bıktım günlük ya, akım diyene kadar b.kum diyenlerden bıktım az önce a.... ismindeki eşek kadar adam güya bana şaka yapıyor "abla bayanların yaşı sorulmaz ama kaç yaşındasın" bende evet sorulmaz a.... bey dedim "38 var mısın? " Dedi bana ÇÜŞ DEVE diyecektim nerdeyse Bismillah daha 32 yeni oldum .Bıktım günlük valla bıktım yaşımdan utanıyorum çünkü 32 yaşında ve bekarım ALLAH'ım duy sesimi

O kadar bunaldım ki günlük.. Sayıp sövesim var birde. Bir saat öncesine kadar güçlüyüm ben diyordum. Şimdi sıkıldım. İnsanın kendini iyileştirmesi ne kadar uzun sürüyor günlük?

Sevgılı gunluk bugun eşime uyuz oldugumu soyledım cunku araba sevdası yuzunden benı delırttı kucuk cocuk gıbı her ıstedıgını yaptırmaya calısıyor madem oyle bende bıktım artık tasınıcam bende o aılesıde kalsın uzakta bıktım ya bıktım suraya bi yere onu ozledıgımı söylemıstım ya uzaktan bile yetıyo canıma özlemedim vazgectım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…