Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük gece neye baksam ya da ne düşünsem anında rüyama giriyor. Bakalım bu gece absürt rüyalardan hangisini göreceğim.

Üye
Nefret ediyorum ondan.. resmen beni olmadığı birine inandırmış. bir insan neden birinin ömrünü çürütmek için biriyle evlenir ki. okumuş etmiş mesleği olan bir kadınım ben. şimdi dayak yiyor her türlü küfre hakarete maruz kalıyorum allah onun belasını versin.. bunun için miydi yani.. sırf birinin hayatını mahvetmek için neden evlenir bir insan.. nefret ediyorum ve bitmiş durumdayım ölürsem sebebi eşim olacak pisliktir. hakkımı helal etmiyorum

Günlükçüm,
Bugün güzelim. Ancak yine keyifsizim. Keyifsiz olmaktan şikayetim yok, çok şükür bu günüme diyorum. İnsan ne yaparsa kendine yaparmış, hatalarımın bedelini yaşıyorum ama (lütfen lütfen) işler daha kötüye gitmesin diye de dua ediyorum. Beterin beteri vardır diyorum, inancımı kaybetmeyeceğim ve isyan etmeyeceğim. Bir sürü öpücük gönderiyorum ayrıca doğaya, yeşile, gökyüzüne. Fotoğraflarda gördüğüm muhteşem doğanın içinde, o yemyeşil ağaçların ortasında, çimenlerde, bir tarafı dağ deresi olan yerlerde yaşarım belki kısa bir süre içinde olsa. İsveç dağları, ormanları, vadileri hayalim.. Verdiğin her nefes için çok şükür Allah'ım.

merhaba günlük,
stresten kafayı yiyorum sanırım
az önce sırf rahatlamak için ağlatan videolar yazdım internete ve oturdum izledim izledim ağladım
rahatladım mı? evet
ay şu günler geçsin Allah'ım nolur çok gerginim ya nolur güzel güzel sonuçlarla bitiversin hemencecik

Bugün çok zor kalktım ve hala uykum var
Akşam olsun istiyorum zor sabrediyorum
İnşallah hayırlısıyla hallederiz bu işii

O kadar monotonki herşey ve o kadar karmaşık.Yine kalbimin sesini dinleyemem.Anı yaşamak isterken hep delicesine,şimdi yapamam .Bu beni yoruyor

Günlük
Bugün ilk defa bu kadar içten nefes alamadığımı hissettim. Ne kadar büyük imtihanlardan geçiyor insan olan bunu gördüm bunu anladım. Bişeylerin değerini anlamak için kötü şeyler yaşamakta lazımmış bunuda anladım. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Kötü insanlarda karşılaştırmasın. Banada bu imtihandan hayırlısıyla sabırla geçmek nasip etsin.

yolda yürürken ayağımın altına rüzgarla içi şişmiş ambalaj girdi ayağımda topuklu ayakkabı vardı üstüne bastım ve feci burktum

alalhtan sevgilimin kolundaydım düşmedim tuttu ve refleksle toparladım ama şişmiş feci

krem falan sürdüm umarım çatlak vs yoktur bir bu eksikti. senelerdir ayağımı burkmamıştım çok saçma oldu ya

Içimde bir ateş devamlı yanıyor devamlı bişey kemiriyor yüreğimi derdime dua edin kurtulayım yoksa kaybolup gideceğim karanlığa......

Bu hafta o kadar abarttımki alkol olayını,işten eve dönerken tekele uğramazsam işim rast gitmeyecek sanıyorum.Hayır bir derdim falan olduğundan da değil,keyfe keder.İnanamıyorum damağımda resmen tadını hissediyorum canım çekiyor.Kendi halimde karanlıkta kulaklığı takıp son ses müzik dinliyorum,kafa da hafif güzel,şarkılar söylüyorum.Böyle stres atıyorum.Umarım zarar görmem

çoooook korkuyorum...
aklimin durduğu yerdeyim...

Özledim hic yasamadigim ve yasayamadigim o aski o sevgiyi .İnsan ozler mi tatmadigini ben ozluyorum iste .Artik daha cok yalnizim ve alistim mi bilmiyorum ama cok sessizim sessizligim benim ustume ustume atti topragida karanliklar icinde birakti duyan yok ,goren yok ben yokum yoklugum bitiriyor beni .Ah bir yigit ciksa cekse beni ben geldim karagozlum ben dese sarsa beni sarmalasa o sicacik kollariyla tum sessizligimi onda bozsam ve artik bende ne denizin dalgasi olayim nede ruzgari ben artik marti olup sevdigimle kuslar gibi ucmaliyim gel be artik su omrume omrunu kat gel sevmeyi ogret bana gel tum kalbimle seveyim olene dek.Gelmeyeceksin biliyorum bense uzaktan tek basima seyredecegim hayati bir deniz kenarinda oyle bakacagim ginesin dogusuna batisina zaman gecip gidecek tek geldik tek gidecegiz anlasilan herkese nasip olan bizde yok .

Sevgili günlük
Çok sancılı günler geçiriyorum.Herşey üst üste geliyor.Beni sorgusuz sualsiz dinleyecek birine ihtiyacım var ama kim bilmiyorum.
Erken verilen kararlar daha sonra büyük pişmanlıklarla bizlere geri dönebiliyor. Onun için hayatımızla ilgili kararlar verirken sağlıklı bi şekilde bi kaç kez düşünmek gerekiyor.

Rabbim sen bana yardım et doğru yol göster.. Hakkımda hayırlısı olsun rabbim sana güveniyorum sana inanıyorum.

Meğer yanı başımdaymış huzur güven..... Kaybedince anladım karda kışta çıplak kaldım sanki ben donanma içimde bişey yanıyor hep.... İyiki çok şükür kokusunu doya doya kokladıklarım var....

Bugünde kocamla ayni yatakta fakat hic konusmadan yattik. Ameliyatimin ardindan 9 Gün gecti. Benden habrsiz kredi çektiğini ogrendigim gunun ustundende 10 Gün. 10 gündür neredeyse gerekmedikce hic konusmadik. Tam 7 yil beni deli gibi sevdigini hissettiren adam gitti. Kusken asla uyuyamayan adam gitti. 1.5 senede özür dilemeyi bile düşünemeyen bi ayı aldi yerini. Bana ailenden vazgecemiyosun diyo. Tabiki vazgeçemem ustume titriyolar. Hic kiyamiyolar. Sense hic bi sey. Öğretmenler günümde beni düşünen mutlu olayim diye birbirinden güzel hediyeler hazirlayan velilerim kadar bile onemsemiyosun beni. En azindan sözde olsaa o da yok. Çocuğumuzda yokken bosanmayi dusunuyorum fakat ya sonra? Ailem uzulecek. Belkide zaten hastaliklarla mücadele eden bedenim dayanamyacak. Ruhum zaten paramparca olacak. Seninle bosandigim ocin degil sana verdigim 8 yil çöpe gittigi icin. Nasil degistin. Nasil bu hale geldin. Bu kadar umursamaz oldun bilmiyorum.

Sevgili günlük ,

Sevgilimi çok özledim. Midem inanılmaz bulanıyor. Uyumam gerekiyor ama gram uykum yok. Yarın kan vermeye gideceğim fakat inanılmaz korkuyorum geçen seferki gibi 30 kez deneyecekler gibi geliyor da neyse. Bir de babam bir an önce iyileşsin keyfimiz kalmıyor ilk kez böyle düşünceli görüyorum onu. Neden? Söylemiyor. Depresyona girmiş gibi bir hali var.. Salı günü elinden tutup götüreceğim doktora tüm testlerini yapsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…