Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük ;
Hastayım yapmam gereken şeyler var ama gücüm yok yalnızım sanki hiç kimse beni anlamıyor herşey üstüme geliyor diyorum ki hayat elimize bir kez geçen bi şans böyle olmamalıydı veeee o adamdan ve o kadından nefret ediyorum keşke ölseler

Yine geceyi sabah ettim. Yine sebebim, sebeplerim var.
Burada gecen bir yazi okumustum, yasadiklarima isyan etmiyorum, imtihanim diye.
Bende isyan edip, degistirmek icin hamle yapmiyorum, yapamiyorum.
Hicbir aci, keder, dert ilk gun ki kadar yakmaz canimi ama o izler, sozler hafizamdan silinmeyecek.
Daha da yipranarak devam ediyorum yasama, iste butun cozum bu galiba yasa(ma)!

Günlükcüüm, artık yeni yılda şöyle en yakışıklısından en zengininden en karakterlisinden bir eş adayı istiyorum.. imkansızda olsa istiyorum bananee

bugün usta geldi, çekomastik çektiğim yerleri gösterdim, bikaç şey söyledim yok değildir dedi sonra ben haklı çıktım.

usta dedim beni çırak olarak al.

ne acayip kadınım şaşıyorum bazen kendime, paralel evrende bi inşaat ustası olabilirim ukrayna'da falan.

sonra da sevgilimin saçlarının arkasını kestim uzamış rahatsız ediyomuş çok basit ya. bunun işin deli ücret alıyorlar bir de.

erkek kuaförü sektörüne mi el atsam napsam...

bu işsizlik zor zanaat. yeni zanaatlar kazandım resmen. ama olsun. çok yönlü olmak iyidir, her daim öğrenmek, her şeyi bilmek iyidir.

yarın oda boyayacağım çok işim var kk evet boyacı da olucam.

silikon kokusu kafa yaptı içmeden sarhoş oldum ohh yandan yandan

Yine saçma sapan rüyalar görmeye başladım.Zihnimin bir yanında kalan o hala silinmedi.Benim kahramanım,adam,erkek kelimesinin tanımı... Pamuk gibi adam,bir o kadar da sert.Ah ona sahip olduğum günleri öyle özlüyorumki. Bu bendeki zoru sevme sevdası ne olacak bilmiyorum. Deli gibi istiyorum.Bu gidişle içip içip arayacağımdan korkuyorum

günlük; her şey yine bombok herkes gene bomboş, nefes almak için zorladığım çiğerlerime memleketimin kükürtü doluyor yine. Unutmak için insanların riyakarlığını elimdeki sönmeden bir yenisini yakıyorum tütünün, biliyorum birazdan girer yine migrenim, oturur yine mideme yalanları insanların, bugünde her zamanki gibi yaşıyorum be günlük

Sevgili günlük bu aralar ruhsal olarak bunalımdayım belkide havalar beni böyle yapıyo ama ben bu havalari cok seviyorum ki niye boyle oluyo ya birde su kale türküsü dinledikce aglayasim geliyo ya

Sevgili günlük,
bugün sevinçli olaylar yasadigim gibi hüznünde dibindeyım. Kendimi o kadar kötü biriymişim gibi hissediyorum ki o kadar herşeye herkese kırılmışım ki anlatamiyorum. Umarım beni iyi şeyler bekliyordur. Her şeyi arkamda bırakmak istiyorum. Kimse beni sevmiyormuş bunda anladım. Gideceğim yerde beni severler umarım.

yıllarca bebek bekledim evet oldu dedim üstelik ikiz bir kız bir erkek her şey okadar güzeldi hamilelik bana verilen hediyeydi taki o güne kadar 40 gün önce hersey yolunda dediğim de erken doğum yaşadım doğum sancısını algılamıyormuşum kızım öyküm 3 gün yaşadı beyin kanamsı geçirdi oğlum umudum 13 gün yaşadı ameleyatta enfeksiyon kapmış şimdi her şey öyle anlamsız ki bom boş hayat sanki boğuluyorum nerde hamile görsem bebek görsem kaçmak istiyorum meleklerimi çok özlüyorum

ayrılırken gördüm ben senin yüzünü.Benim nasıl olduğuma bilmene gerek yok,medeni insan triplerine gerek yok.

yıldım, bıktım ama kime ne anlatayım artık bilemiyorum.. hoş anlatsam da fikir falan verilmesin istiyorum, ben sadece konuşayım, birileri de haklısın desin, sonra ben yine konuşayım.. Empati yapmak istemiyorum, birazda bana yapılsın istiyorum.. o kadar bunaldım ki yarın kuaföre gideceğim düşün.. kuaför muhabbeti çekmek konusunda ne düşündüğümü yazmıştım sanırım bir yerlere, buna rağmen gideceğim.. en son gittiğim kuaför kendisini dinleyip dinlemediğimi anlamak için ensemi ıslatmıştı mal hayır yani sen anlatıyorsun da bakalım ben modumda mıyım? bir şey de diyemiyorsun, kadın çayı-kahveyi dayamış, içine zehiri basar olan yine bana olur

ah gunluk ah...
ya rab b3nle ugrasan kim varsa ya rab s3n hakkimizi onlardan Al Allahim su cumalar hurmetine..
ben kendimi sqna teslin ettim ya rab..
bana kotuluk yapanlari da senin ilahi adaletine havale ettim Allahim..

Bugün ona gideceğim,her seferinde olduğu gibi sabaha kadar uyuyamadım heyecandan.Kendime kendim için bu kadar özenmiyorum.Şu an her şey kusursuz ama ben her seferinde olduğu gibi heyecanımdan midemi bozdum ,şaka gibiyim yeminle Nasıl olacak,nasıl geçecek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…