Popüler Konu Sevgili günlük...

bu hafta izdirap gibi geliyor valla.. hafta sonu sinav var sonrasinda pazartesi sinav sali sunum sonra yapmam gereken raporlar makaleler yazmam gerekenler..
kafam o kadar dolu ki anlatamam.. dun gece benimkini gordum ruyamda.. garip hissettim tum gun kendimi.. hafta sonu boyunca dizi izledim ve sonunda bizdeki eksikligi farkettim..
biz birbirimizi sahiplenmemisiz.. basim skstiginda yanimda olmamis. ben de cagirmamisim. korktugumda ona siginamayacagimi ogrenmisim, korkularimla tek basima basetmisim. iyi zamanimi paylasmisim, gittiginde belki de bu yuzden yoklugunu cok hissetmedim..
bugun ara ara cok derin konular dusundum gozlerim doldu.. ne olurdu Allahim benzemeseydi bu kadar.. Seni ilk gordugum gunu hatirliyorum dedi bana bi de.. ben de hatirliyorum malesef dedim icimden unutmak icin savasiyorum. hadi ya dedim gecistirdim..
off yahu of.

günlük kardeş iyi geceler
çok sıkıldım günlük bilemezsin
yanlış anlaşılmaktan sevgisiz saygısız ortamlardan insanlardan ödüm kopuyor
ben kendimi bu fırtınada kaybetmiycem inşallah
başarmak zorundayım sağlam basmam gerekiyor kırk senedir nasıl kişiliğimden karakterimden ödün vermedim yinede veremem her nekadar içim başka söylüyorsada
günlük bu mesajı okuyan hiç birşey anlamaz anlamasında zaten bu benim iç hesaplaşmam kendimle kavgam yine kazanan ben olmalıyım
keşke keşke keşke biraz daha insanlar empati kurmayı sevmeyi bilebilseler

insanlar niye bu kadar bencil ve fesat günlüğüm
sen çözebildinmi bari
çözdüysen süpersin

Son düzenleme:
Kocaman bir Offffffffffffffffff.... Çekesim varr Dağı taşı yıkasım var günlük

sadece yanlızlığa ihtiyacım var,başımı alıp çok uzaklara gitmek istiyorum.... :gitme:

Bugun %100 sansliymisim! Vallahi ben bu kadar uzgunken buna kargalar bile guler, ama hadi bakalim iyi dusunelim, iyi olsun,hayirlisi ..:Saruboceq:

cuma günü benim bayramım olucaksositosositoçok mutluyum çookksositososito
allahım bu günü göstericeksin ya,sana şükürler olsun:Saruboceq:
bu arada tansaşın bonus kartlı reklamınınada hastayımsepetlere ayak yapmışlar,halay çektiriyolar,anam ne şeker duruyo öyle o ayaklar ya:roflol:
dün patiyleydimaklinialirimsmileallah onun belasını vermesinkaydirigubbakcemile3günlük be,ben bu karıyı çok seviyorum he:asigim:

Sevgili Kanka,
Cuma günü Amerika'ya gidiyorum. 15 gün kadar yokum ben yokken siteye iyi bak emi...

Kazen der ki : Hazineler harabelerden çıkar, haberin olsun...

Naber günlük

özledin mi nan beni
ben bildiğin gibiyim hala tavukluyom başka bişi yok boshayallersmile
ama hafta sonu evime el sürdüm accık koceme yardım edem dedim
tam bi ev erkeği oldu nan olmaz öle demi :1ninca:
cumartesiyi bekliyorum bebeğimizi görmek için
Rabbim sağlıklıca görmeyi nasip etsin inşallah
1 aydır gitmedik büyümüş mü bakalım :asigim:
zaman da çabuk geçiyo ha akannehir

Sevgili Kanka,
Cuma günü Amerika'ya gidiyorum. 15 gün kadar yokum ben yokken siteye iyi bak emi...

Kazen der ki : Hazineler harabelerden çıkar, haberin olsun...

oooo günlük can bu sefer haber vererek gittiğine göre
yaşadın parti şamata tantana herşey serbest:içelim:
mii acaba eyvahedigeldismile

Msnde Yazışıyo Olmak Neyi Değiştirirki
Sen Beni Ben Seni Suçlarken!..
Hele Senin Ellerinden Bu Kelimeler Dökülürken! senağlama
Akıttığım Her Bir Damla Yaşsın Gözümde.. Ve Biliyorum Geri Gelmeyeceksin!
Çok Sevsemde Özlesemde.. Sende Bu İnat Gurur Oldukça Asla Tekrar Biz Olamayacağız.. :1no2:
Ne Diyeyim ki Sana.. Düş'üm Düşlere Yenildi!.. mafoldumben

sevgili günlük,
dün okulda kasılmalarım ve karın ağrım oldu. eve gelip hemen ilacımı içtim , dinlendim. sonra zoraki yemek yaptım ve Allah'a şükürler olsun ki iştahla yedim. ama dün moralim cok bozuktu. aklım cıktı bebeklerime brşey olacak diye.korkumdan dr.u bile aramadım. dün hep yattım . sabah hiçbir şikayetim kalmamıştı cok şükür.
kocamla cok güzel bir kahvaltı yaptık. bir yedim bir yedim sorma.:teytey:. iştahla yemek yemek ne kadar güzel birşeymiş yaaa....kendimi cok iyi hissediyorum bugün şükürlae olsun. yemeğimi yaptım, birgüzel süslendim, püslendim buyrunnnnnnnnnşimdi artık okula gitme zamanı....öğrencilerim bekler....

P. S :sevgili bebeklerim, nolur beni korkutmayın, zamanınız gelene kadar orda uslu uslu büyüyün.. uslu olun ki işten ayrılmak zorunda kalmayayım, anneniz çalışırken daha mutlu oluyor, daha işthalı yemek yiyor bu da bilginize.... dün birazcık yaramazlık yaptınız içerde aklımı aldınız... yaaaa yapmayın yaaaa. zaten ezelden korkak bir insanım, beni korkutup durmayın ki ben mutlu, siz de rahat olun orda..bi de bana sorun sizleri nasıl taşıdığımı...oldumu minik şekerlerim.... yirim sizi ben yirim opuyorumnanaktan

... Ve kaybettim... :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

un ambalasimi neler yedi nan gunluk? delik desik etmisler canim unlarimieyvahedigeldismile

kahverengi, cansiz,kucuk sert birseyler vardi yanlarinda bunlar neki?akannehir

bugun yalnizligimi iliklerime kadar hissettiren dostlarim, sevdiklerim,
tesekkurler büyüyorum sizinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…