Bugün çok tuhaftı güllüğüm, güzeldi. Bazı bazı hüzünlendim aslında. Annesizlik nasıl bir şey diye düşündükçe gözlerim acıdı ama ağlamadım tuttum kendimi.. Bu benim için büyük başarı biliyorsun. =)
Yarın sınavım var ve daha hiç başlamadım. içimi boşaltmam lazım öncelikle yoksa hayatta kafamı veremem biliyorum. Uykusuz bir gece beni bekliyor ne yazık..
Adını duymak bile bir tuhaf ediyor içimi be güllüğüm, bu ne sevgi be kardeşim bu ne sevgi!
Çok özledim aslında ama gel göreyim seni diyemiyorum ne komik, diyemem ki zaten.
Çok bi şey istemiyorum ben be güllüğüm. Ben halimden razıyım aslında önce Allah sonra da O razı olsun benden yana yeter. Onca hakkı var üzerimde ne de olsa..
Bak bugün bir şeyi fark ettim hayatıma dair hakkaten çok çile çektim feleğin çemberinden geçtim olayı değil bendeki tamam eyvallah derdim çok büyük de demiyorum. Ancak her derdin ya da acının ya da sızının ya da hüznün ayrı bir yeri var. Verdiği duygu başka, acı başka, his başka.. Düşünüyorum evet her bir şeyim yerinde, elim ayağım yerinde, maddi sorunumuz yok çok şükür, ailemden herkes sağ, sağlıklı.. Bunlar çok güzel evet ama O'nun sevdasının hüznü de acısı da bir başka..
Mutlu olacağım be günlüğüm, sevgimle kendi kendime mutlu olmayı öğreneceğim biliyorum. Bu sevgi beni bambaşka yerlere taşıyacak inşallah. Düşündükçe hüzünle birlikte bir ferahlık ve huzur da geliyor içime çünkü. Tek duam O'nun için hayırlısını görsün..