zona olmusum yaaa inanamıyorum ben nelere katalandım yanı bundamı yıkılacaktım!!!
totom acıyor beee hergun iğne vurun nere kadar oturmak bilem ızdırap yatarak yazmakta varmıs buarada sana
ne oldugumu anlamadıgım için annemlere benı kaplıcaya goturmelerını soylemıstım tabekü sıcak su daha kotu yaptı farkında olmadan..pzstı ilk işim hava hastanesıne gitmek oldu aa neymıss nızamıyede tel verıyosun bılmem ne sonra yıne telle randevu almak zorundaymıssın filan vs.. deıdm ben acılım lutfen bakın .
bakamazmıssss rabdevum yoksa olmazmıssss..yahu ölsem gebersem tın yanı tabı önce rabdevu sart
@@
Allahım ölecektım sınırımden yaa dedım bana baska hangi hastane bakıyor nızamıyede askerlere neymıs ilk askeri hastane bakarmıs bilmem nee... sonra dusundum nere gıtsem safsaf...
özel hast.bırıne gıttım randevuyu cars (yanı yartına verdı)ama ben okadar dayanamıcaktım artık gecelerı çokzor gecer oldu ..dayanamaz oldum
(
sonra baska bı özel hast aciline gittik orasıda benı klınıge acil hasta olarak sevk ettı neyse doktor baktı sonra kayda gectık iyi hoşş.. acile geldıgım hast.askeri hast. anlasması yokmus neyse dedım verdım ücreti neyse artık napem.. ölecem kalacam bu askeri hastane daha randevu diye cırpınsın dursun aaa olmazkı ama !!!
bu doktorda iğne ,aksama yutulcak hap,cıkan yaraların ustune eczaneden merhem hazırlattı insallah gecer Rabbim..
derdim yokken dert actım basıma onu bunu kafama takmaktan hatta çok kafama takmaktan..
''çocukk yapma masraf olur dedı önce ocak ayından bu yana sonra benı uzdugu yetmedı ailemı arayp soylemıs yaa mubarek kadın benı uzdugun yetmedı neden ailemıde uzuyorsunkı bizde cocouk berekettır!! neyseee...
daha doğmamıs çocugumu masraf olarak gören bi k.validem var (
Allaha havale ediyorum senıııı..Allah senı bıldıgı gibi yapsın insallah... son olarak ahirette iki elim yakanda olacaktır bunu bil!! ''