Günnüküm günaydın opuyorumnanaktan
Yepyeni bir haftayla beraber yepyeni bir yıla başladık sevgilimle :asigim:
Bundan 3 yıl önce bugün tanışmıştık, saat 19:45 civarıydı işten çıkmış midemde kelebekleri uçura uçura onun yanına gidiyordum, ilk göz göze gelecektik...
Buluşmak için sözleştiğimiz yere doğru yürüyordum, elimde telefon neredesin diye sormak için onu arıyordum, tam hızlı hızlı yanından geçtim bir iki adım attım durdum, arkamı döndüğümde o da durmuş bana bakıyordu elinde telefonu
Önce çekingen bir merhaba döküldü dudaklarından
"Sen O'sun"
"Evet benim"
Yürümeye başladık (Gideceğimiz yer neredeyse tüm zamanımızı geçireceğimiz en sevdiğimiz cafe olacaktı.
1 yıl boyunca neredeyse her gün orada buluştuk, zaman zaman hala gideriz oyun oynamaya yada maç izlemeye) :asigim:
Bir masa seçip oturduk (o günden sonra bizim masamız oldu orası, ne zaman gitsek o masada oturduk :asigim:
- Cafenin düzeni değiştiğinden dolayı artık o masada oturamıyoruz ama her gördüğümüzde birbirimize bakıp gülüşüyoruz "Bak bizim masamız" "Evet bizim" - :asigim: )
Sohbet ederken zaman su gibi akıp geçmişti, gitme vakti geldiğimde hiç ayrılmak istemedim yanından çünkü onunla sohbet etmek çok keyifliydi, sıcacık bakışlarından uzak kalacağım için de üzülüyordum. Beni evime kadar bıraktı, yürüdük mü arabayla mı bıraktı hatırlayamıyorum ama genelde beni evime bırakacağı zaman yürürdük usul usul :asigim:
Zaman geçti ve biz birbirimize çok alıştık, akşamları da ayrılmak istemedik birbirimizden. Herşeyim oldu o benim, sevgilimdi canımdı nefesimdi, sırdaşımda oldu çok sır sakladık birlikte, herşeyimdi, her zaman yanımdaydı, çok eğlendik, çok gezdik, çok tartıştık ama her zaman aşıktık birbirimize.
Uzun uzun hayaller kurdum ikimizle ilgili, sonra birliktede planlar yapmaya başladık.
Sonunda 1. yıl dönümümüzde birbirimize kavuştuk, o ilk gözgöze geldiğimiz yerde hemde, nikah salonunun önüydü karşılaştığımız yer :asigim:
Zor bir şey iki farklı insanın tek bir hayatı paylaşması, bizim içinde kolay olmadı.
Zaman zaman kırıldık, kırdık, çok üzdük birbirimizi.
Bir hayatı paylaşmanın güzel yanlarıda vardı elbette, çok güldük, çok eğlendik birlikte bugünlere kadar geldik.
Bazen ben fazla beklenti içine girdim hayal kırıklıklarım oldu, bazende hiç beklemediğim şeyler yaşadım şaşırdım sevindim.
Ve bugünlere geldik işte :asigim:
Bugün gözgöze gelişimizin tam 3. yılı, ve ben herşeyim sevgilimi, canımın canını hala o günki gibi seviyorum :asigim: