Bebek İkinci El sevgili annişler kız bebiş bekliyorum sallanablir beşik,araba vs arıyorum İstnbl

bende tam konu açıcaktım canım bunları satmak için, niyetin varsa özelden konuşalım açmayım konu

şu şişme pembe simidi yanlış eklemişim canım o yok içinde
Sen konu açabilirsin canım benim çoğunu arkadaşım vericek bunların teşekkür ederim özelden gelmiyor herhalde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum araba için bir arkadaşla anlaştık beşik ve diğer ürünler olursa İstanbuldan yazarsınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aslında elinizde olanlarıda söyleyebilirsiniz benim aklıma gelmeyen ihtiyaçlar vardır kesin :1:

Bizde sallanan beşik var mobilya 4 çekmeceli kenarı asansörlü 1 yıl kullanıldı hiç bir sorunu yok içinin yatağı ile birlikte 250 tl
Belis marka fotodaki ürünün aynısıdır İstanbuldayım
İster sabit ister salllanan pozisyonda kullanılabiliyor kenarı asansörlü ilk aylar alt kademede ilerleyen aylar kenarı yüksek kullanılabilir
$3638_buyuk_zoom.jpg

Son düzenleme:
Bizde sallanan beşik var mobilya 4 çekmeceli kenarı asansörlü 1 yıl kullanıldı hiç bir sorunu yok içinin yatağı ile birlikte 250 tl
Belis marka fotodaki ürünün aynısıdır İstanbuldayım
İster sabit ister salllanan pozisyonda kullanılabiliyor kenarı asansörlü ilk aylar alt kademede ilerleyen aylar kenarı yüksek kullanılabilir
Eki Görüntüle 1114414

canım çok güzelmiş kullanışlıda ama benimde buna benzer açılan karyolalardan var yatak ucu hafif taşınabilir birşey bakıyorum daha basit birşey çok teşekkür ederim

canım çok güzelmiş kullanışlıda ama benimde buna benzer açılan karyolalardan var yatak ucu hafif taşınabilir birşey bakıyorum daha basit birşey çok teşekkür ederim

Tamam canım inşalalh bulursun aradığın gibi bir beşik.Bende kızım çok deli yattığı için park yatak almak istiyorum bence bir beşiği var ve ikinciyi alacaksan kesinlikle park yatak almalısın 70-110 yada 70-130 lardan:34:

Back