Bebek İkinci El sevgili annişler kız bebiş bekliyorum sallanablir beşik,araba vs arıyorum İstnbl

aslında elinizde olanlarıda söyleyebilirsiniz benim aklıma gelmeyen ihtiyaçlar vardır kesin :1:

$09.022.4138.046901t3.jpg $9f77fc02-4b78-4e48-9e62-6ab31a11f79e_b.jpg $bebedoraspiratör.jpg $eyDl0L.jpg $KZRqLk.jpg $lBON-BL1012_2.jpg

bunlar yeni doğan için kullanılabilecekler,ihtiyacın olursa konuşuruz canım

Merhaba bende sallanır ahşap sultan beşik var. Fiyat 250 tl. Ayrıca chicco ergogym oyun halısı var. inanılmaz bişey tavsiye ederim keşke ilk ayından itibaren keşfedip alsaymışım. Ayaklı bebek küveti var. Çok rahat yıkıyordum kızımı içinde, top elyajlı gibi filesi de var. Maxi cossi ana kucağı var. Çok rahat etmiştim evde istediğim yere rahatlıkla taşıdım. Weewell uzaktan kumandalı buhar makinem var sıfır gibi antalyanın nemini unutup kızım hasta diye almıştım neredeyse kullanılmadı gibi bişey.

siz ne istiyorsanız söyleyin bakalım var mı bizde? :)

sevgiler
Eki Görüntüle 1113664 Eki Görüntüle 1113665 Eki Görüntüle 1113666 Eki Görüntüle 1113667

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba bende sallanır ahşap sultan beşik var. Fiyat 250 tl. Ayrıca chicco ergogym oyun halısı var. inanılmaz bişey tavsiye ederim keşke ilk ayından itibaren keşfedip alsaymışım. Ayaklı bebek küveti var. Çok rahat yıkıyordum kızımı içinde, top elyajlı gibi filesi de var. Maxi cossi ana kucağı var. Çok rahat etmiştim evde istediğim yere rahatlıkla taşıdım. Weewell uzaktan kumandalı buhar makinem var sıfır gibi antalyanın nemini unutup kızım hasta diye almıştım neredeyse kullanılmadı gibi bişey.

siz ne istiyorsanız söyleyin bakalım var mı bizde? :)

sevgiler

Aslında bu beşikleri çok seviyorum çok güzel ama Antalya dan istanbula çok uzak yollaması sorun ahşap bide öncelikli istanbul dan bakıyorum canım benim elden alayım diye anakucağı ve küveti arkadaşım verecek zaten araba öncelikli baktığım şey otobüsle yollanabilir hem beşik de istanbuldan olursa alacağım çok teşekkür ediyorum ilgin için

Tamam 300 de tokalaşalım madem artık 😄ne zamana yollarsın nasıl yapılıyor burdan satış bilmiyorum ben sen söylersin

Özelden mesaj atamıyorum galiba yazdım ama gelmediyse bana özelden no nu yazar mısın

Ana kucağı canım 240a satılıyor benimki sıfır gibi olduğu için 150 düşünüyorum
file 10 puf puf bir file birkaç şekli var yatma oturma. ben düz olanla başladım bunu sonradan aldım kullanamadım çünkü artık kızım ayaklanmıştı
ankaradayım ben

Hayırlı olsun Cnm kızın sağlıkla kucağına al ınsallah meleğini...
Bende geçen Ağustos dogum yapmıştım...ıstanbul maltepedeyım...
Kız ıcın kuvet araba süt sağma makınası sterılazator yenı doğan kullanılmamıs bıberon...kıyafet süt saklama posetı ne ararsan var kısaca...özelden msj atabılırsın görüşmek ıstersen yardımcı olurum...

canım bendee istanbul metrobüs hattı üzerindeyim elden teslim edebilirim kargo çok tutuyo helede bebek araabası düşünürsen
elimde pier cardine çocuk arabası var üç yaşındaki çocuk içine rahatça oturabiliyor lumuzin gibi, bacaklarının üstüne kapatmaya yarım tulum gibi birşeyi var
85 tl olur canım eim küçük biran önce kurtulmalıyım (kız erkek bebeğe uyumlu, ikinciyide yaparsanız işinize çok yarar)
süper kaliteli çok az kullanılmış nevresim takımı var
süt mama ısıtma makinesi
buhar makinesi
pembe sallanan at (oyuncak)
plaj havlusu
denizde kullanmak için şişme yatak

he birde etiketi üzerinde boy ölçme cetveli var resim koymak için yerleri var yumuşacık, en üstünde ayıcığın kafası var gövdesinde cetvel beenim odama olmadı hediye geldi çok şık

canım bendee istanbul metrobüs hattı üzerindeyim elden teslim edebilirim kargo çok tutuyo helede bebek araabası düşünürsen
elimde pier cardine çocuk arabası var üç yaşındaki çocuk içine rahatça oturabiliyor lumuzin gibi, bacaklarının üstüne kapatmaya yarım tulum gibi birşeyi var
85 tl olur canım eim küçük biran önce kurtulmalıyım (kız erkek bebeğe uyumlu, ikinciyide yaparsanız işinize çok yarar)
süper kaliteli çok az kullanılmış nevresim takımı var
süt mama ısıtma makinesi
buhar makinesi
pembe sallanan at (oyuncak)
plaj havlusu
denizde kullanmak için şişme yatak

Fotoğraf var mı aceba ya arabanın özellikle

bende tam konu açıcaktım canım bunları satmak için, niyetin varsa özelden konuşalım açmayım konu

şu şişme pembe simidi yanlış eklemişim canım o yok içinde

Back