:)piyasası 700 valla olmaz kadınlar kulubunde bi arkadaş 370 e veriyor kargo dahil.
Canım benim zaten kendin 300 demedin mi doğumuma 3 ay var benim daha acelem yok sen sat o isteyene arkadaş vazgeçerse benim teklifim geçerli
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim zaten kendin 300 demedin mi doğumuma 3 ay var benim daha acelem yok sen sat o isteyene arkadaş vazgeçerse benim teklifim geçerli
300 diyorum zaten kargo içinde kargo sizden olacaksa olur 280
Merhaba bende sallanır ahşap sultan beşik var. Fiyat 250 tl. Ayrıca chicco ergogym oyun halısı var. inanılmaz bişey tavsiye ederim keşke ilk ayından itibaren keşfedip alsaymışım. Ayaklı bebek küveti var. Çok rahat yıkıyordum kızımı içinde, top elyajlı gibi filesi de var. Maxi cossi ana kucağı var. Çok rahat etmiştim evde istediğim yere rahatlıkla taşıdım. Weewell uzaktan kumandalı buhar makinem var sıfır gibi antalyanın nemini unutup kızım hasta diye almıştım neredeyse kullanılmadı gibi bişey.
siz ne istiyorsanız söyleyin bakalım var mı bizde? :)
sevgiler
Eki Görüntüle 1113664 Eki Görüntüle 1113665 Eki Görüntüle 1113666 Eki Görüntüle 1113667
Merhaba bende sallanır ahşap sultan beşik var. Fiyat 250 tl. Ayrıca chicco ergogym oyun halısı var. inanılmaz bişey tavsiye ederim keşke ilk ayından itibaren keşfedip alsaymışım. Ayaklı bebek küveti var. Çok rahat yıkıyordum kızımı içinde, top elyajlı gibi filesi de var. Maxi cossi ana kucağı var. Çok rahat etmiştim evde istediğim yere rahatlıkla taşıdım. Weewell uzaktan kumandalı buhar makinem var sıfır gibi antalyanın nemini unutup kızım hasta diye almıştım neredeyse kullanılmadı gibi bişey.
siz ne istiyorsanız söyleyin bakalım var mı bizde? :)
sevgiler
Aslında bu beşikleri çok seviyorum çok güzel ama Antalya dan istanbula çok uzak yollaması sorun ahşap bide öncelikli istanbul dan bakıyorum canım benim elden alayım diye anakucağı ve küveti arkadaşım verecek zaten araba öncelikli baktığım şey otobüsle yollanabilir hem beşik de istanbuldan olursa alacağım çok teşekkür ediyorum ilgin için
Tamam 300 de tokalaşalım madem artık 😄ne zamana yollarsın nasıl yapılıyor burdan satış bilmiyorum ben sen söylersin
Tamam 300 de tokalaşalım madem artık 😄ne zamana yollarsın nasıl yapılıyor burdan satış bilmiyorum ben sen söylersin
Özelden mesaj atamıyorum galiba yazdım ama gelmediyse bana özelden no nu yazar mısın
Özelden mesajım gelmedi herhalde bana özelden nonu yazar mısın
Eki Görüntüle 1113657 Eki Görüntüle 1113658 Eki Görüntüle 1113659 Eki Görüntüle 1113660 Eki Görüntüle 1113661 Eki Görüntüle 1113662
bunlar yeni doğan için kullanılabilecekler,ihtiyacın olursa konuşuruz canım
Ana kucağı canım 240a satılıyor benimki sıfır gibi olduğu için 150 düşünüyorumiPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bendee istanbul metrobüs hattı üzerindeyim elden teslim edebilirim kargo çok tutuyo helede bebek araabası düşünürsen
elimde pier cardine çocuk arabası var üç yaşındaki çocuk içine rahatça oturabiliyor lumuzin gibi, bacaklarının üstüne kapatmaya yarım tulum gibi birşeyi var
85 tl olur canım eim küçük biran önce kurtulmalıyım (kız erkek bebeğe uyumlu, ikinciyide yaparsanız işinize çok yarar)
süper kaliteli çok az kullanılmış nevresim takımı var
süt mama ısıtma makinesi
buhar makinesi
pembe sallanan at (oyuncak)
plaj havlusu
denizde kullanmak için şişme yatak
Fotoğraf var mı aceba ya arabanın özellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?