Bebek İkinci El sevgili annişler kız bebiş bekliyorum sallanablir beşik,araba vs arıyorum İstnbl

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

chicco lite way baston bebek arabası 250 tl düşünürseniz kırmızı renkte.bebeğim sayılı binmiştir.

Ana kucağı canım 240a satılıyor benimki sıfır gibi olduğu için 150 düşünüyorum
file 10 puf puf bir file birkaç şekli var yatma oturma. ben düz olanla başladım bunu sonradan aldım kullanamadım çünkü artık kızım ayaklanmıştı
ankaradayım ben

Hayırlı olsun Cnm kızın sağlıkla kucağına al ınsallah meleğini...
Bende geçen Ağustos dogum yapmıştım...ıstanbul maltepedeyım...
Kız ıcın kuvet araba süt sağma makınası sterılazator yenı doğan kullanılmamıs bıberon...kıyafet süt saklama posetı ne ararsan var kısaca...özelden msj atabılırsın görüşmek ıstersen yardımcı olurum...

canım bendee istanbul metrobüs hattı üzerindeyim elden teslim edebilirim kargo çok tutuyo helede bebek araabası düşünürsen
elimde pier cardine çocuk arabası var üç yaşındaki çocuk içine rahatça oturabiliyor lumuzin gibi, bacaklarının üstüne kapatmaya yarım tulum gibi birşeyi var
85 tl olur canım eim küçük biran önce kurtulmalıyım (kız erkek bebeğe uyumlu, ikinciyide yaparsanız işinize çok yarar)
süper kaliteli çok az kullanılmış nevresim takımı var
süt mama ısıtma makinesi
buhar makinesi
pembe sallanan at (oyuncak)
plaj havlusu
denizde kullanmak için şişme yatak

he birde etiketi üzerinde boy ölçme cetveli var resim koymak için yerleri var yumuşacık, en üstünde ayıcığın kafası var gövdesinde cetvel beenim odama olmadı hediye geldi çok şık

Fotoğraf var mı aceba ya arabanın özellikle

bende tam konu açıcaktım canım bunları satmak için, niyetin varsa özelden konuşalım açmayım konu

şu şişme pembe simidi yanlış eklemişim canım o yok içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…