Bebek İkinci El sevgili annişler kız bebiş bekliyorum sallanablir beşik,araba vs arıyorum İstnbl

nerdesiniz ve fiyat olarak ne düşünüyorsunuz aceba baktım ama göremedim resmini yeni üye oldum acemiyim biraz :)

:)rizedeyim fiyat 300 tl piyasasına bi bakın doğumdan itibaren kullanılabilir.sağlam bir araba benim kız huysuz olduğundan çok az bindi.

aslında elinizde olanlarıda söyleyebilirsiniz benim aklıma gelmeyen ihtiyaçlar vardır kesin

Öncelikle merhabalar,umarım gönlünüze göre ürünler bulursunuz kısa zamanda.Bizde de hem bambu saklanan beşik, hem de chicco bebek arabası var.Bursadayız ama biz. Açtığım konularımda var. Aklınızda olsun.

Cnm bende de park yatak ve araba var, ayrıca süt sağma makinası, emzirme yastığı, göğüs ucu kremi açılmamış var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

elimde az kullanılmış sunnybaby sb 700 var düşünürseniz konularımın içinde de var

ben beğendim fakat biraz daha indirim istiyorum birde taşıma otobüsle mi yolluyorsunuz siz onun ücretiyle birlikte düşünürsek uygun bir fiyat verin bende bir eşime sorayım

gerçekten güzel görünüyor fakat kaç aylık olana kadar kullanıyor sanki biraz küçük gibi geldi

2-3 yaşa kadar kullanılır.travel sistem 2 tane üstü var biri anakucağı oto koltuğu da oluyor diğeri daha büyüyünce kullanılır.bi tane benim kızın 4-5 aylık resmini arabayla bir de bir sitedeki resmini de ekliyorum

çok teşekkür ediyorum umarım bulacağız sizin beşik çok güzel bayıldım ama ulaşım çok sıkıntı olacak gibi geldi artı bir maliyet katacak

mesaj kutumu sildim

çok teşekkür ediyorum umarım bulacağız sizin beşik çok güzel bayıldım ama ulaşım çok sıkıntı olacak gibi geldi artı bir maliyet katacak

İstanbul içi bulursanız, içinize sinen birşey kaçırmayın hemen alın derim. Dediğiniz gibi böyle büyük ürünlerde kargo sıkıntı. Bu konuda da elimden birşey gelmez. Keşke yardımcı olabilsem de işiniz görülse.Tek yapabileceğim yardım otobüse vermek olabilir.

akşama kalmayacak sanırım açık konuşalım arkadaşlar ilgilenmiyorda değilim ayrıca.. son fiyat istedim sadece sen bir son fiyat belirle onun üstüne konuşalım

son kargo dahil 300.olmazsa yeğenime gönderecem zaten 15 gün sonra doğum yapacak:)

aslında elinizde olanlarıda söyleyebilirsiniz benim aklıma gelmeyen ihtiyaçlar vardır kesin

Merhaba bende sallanır ahşap sultan beşik var. Fiyat 250 tl. Ayrıca chicco ergogym oyun halısı var. inanılmaz bişey tavsiye ederim keşke ilk ayından itibaren keşfedip alsaymışım. Ayaklı bebek küveti var. Çok rahat yıkıyordum kızımı içinde, top elyajlı gibi filesi de var. Maxi cossi ana kucağı var. Çok rahat etmiştim evde istediğim yere rahatlıkla taşıdım. Weewell uzaktan kumandalı buhar makinem var sıfır gibi antalyanın nemini unutup kızım hasta diye almıştım neredeyse kullanılmadı gibi bişey.

siz ne istiyorsanız söyleyin bakalım var mı bizde? :)

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…