Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında elinizde olanlarıda söyleyebilirsiniz benim aklıma gelmeyen ihtiyaçlar vardır kesin![]()
aslında elinizde olanlarıda söyleyebilirsiniz benim aklıma gelmeyen ihtiyaçlar vardır kesin![]()
:)rizedeyim fiyat 300 tl piyasasına bi bakın doğumdan itibaren kullanılabilir.sağlam bir araba benim kız huysuz olduğundan çok az bindi.Eki Görüntüle 1113498 Eki Görüntüle 1113499 Eki Görüntüle 1113500 Eki Görüntüle 1113501
:)rizedeyim fiyat 300 tl piyasasına bi bakın doğumdan itibaren kullanılabilir.sağlam bir araba benim kız huysuz olduğundan çok az bindi.Eki Görüntüle 1113498 Eki Görüntüle 1113499 Eki Görüntüle 1113500 Eki Görüntüle 1113501
elimde az kullanılmış sunnybaby sb 700 var düşünürseniz konularımın içinde de var
gerçekten güzel görünüyor fakat kaç aylık olana kadar kullanıyor sanki biraz küçük gibi geldi
Öncelikle merhabalar,umarım gönlünüze göre ürünler bulursunuz kısa zamanda.Bizde de hem bambu saklanan beşik, hem de chicco bebek arabası var.Bursadayız ama biz. Açtığım konularımda var. Aklınızda olsun.
2-3 yaşa kadar kullanılır.travel sistem 2 tane üstü var biri anakucağı oto koltuğu da oluyor diğeri daha büyüyünce kullanılır.bi tane benim kızın 4-5 aylık resmini arabayla bir de bir sitedeki resmini de ekliyorumEki Görüntüle 1113577 Eki Görüntüle 1113578
karar verirseniz yaparız birşeyler.
karar verirseniz yaparız birşeyler.
canım özelden mesaj attım fakat doluymus mesajların arkadas ılgılenmıyosa en son ne olur ne dusunuyosun bırde bursada nerdesın bende bu tarz arıyorum ama fıyat yuksek bıraz suan bursada akrabalarım var yakınsan elden teslımde olur
çok teşekkür ediyorum umarım bulacağız sizin beşik çok güzel bayıldım ama ulaşım çok sıkıntı olacak gibi geldi artı bir maliyet katacak![]()
mesaj kutumu sildim
akşama kalmayacak sanırım açık konuşalım arkadaşlar ilgilenmiyorda değilim ayrıca.. son fiyat istedim sadece sen bir son fiyat belirle onun üstüne konuşalım
son kargo dahil 300.olmazsa yeğenime gönderecem zaten 15 gün sonra doğum yapacak:)[/QUOTE
280 e hemen alırım yarın
son kargo dahil 300.olmazsa yeğenime gönderecem zaten 15 gün sonra doğum yapacak:)[/QUOTE
280 e hemen alırım yarın
:)piyasası 700 valla olmaz kadınlar kulubunde bi arkadaş 370 e veriyor kargo dahil.