- Konu Sahibi axsxk hamalxix
-
kesinlikle katılıyorum iyilik rekabet halinde olursanız ters teper ve sizde böyle yaparak gözünde farklı bir yere oturursunuz özellikle sıkıntılı anlarda yaptığınız şeyler daha çok görünür...Ben bazen cidden anlam veremiyorum eğer ki isteseniz kocalarınızı parmağınız da oynatırsınız bu biraz sabır ve uraşmakla alakalı sanırım sürekli bu hal için de olamam diyen birinin işi olamaz.Evet bazı yorumları okuyorum inanılmaz güzel akıl veriyor hanımlar . Ama bu iş sen şunu yaptın ben bunu yaptım ,sen şunu yaptıysan ben bunu yaparıma gidiyor.Bakın görümceniz size suratmı asıyor inadına iner aşağıda çay demlerim kek yapar götürürüm güler yüzlü olurum .Bırakın bazı şeyleri eşiniz görsün hak versin size ruh hastası değilse zamanla yanınızda olur. Kayınvalideniz bir şey mi yaptı siz savunun onu sizin annesiyle rekabet halin de olduğunuzu düşünmesin. Ablası surat mı asıyor böyle başkasının bir hareketine kafasını takacak bir insanı kim dinlemek ister ki şahsen eşim gelip bana ablan suratıma bakmıyor dese sürekli sıkılırım.Siz öyle mükemmel olun ki ezilsin ailesinin karşısın da. Odun değilse ailesi bile sizi sever yaptıklarından pişman olurlar.Siz sabır ve biraz da kadınlığınızı kullanarak ki bence bir kadın bu fedakarlığı yapmalı.Eşinizi çok rahat yanınıza çekersiniz.
Bir gün annesi ben o otorurken k.validem dediki şununla görüşüyor musun oda eh işte çok fazaa değil telefonla falan dedi niye sordun anne deyince cevabı şu oldu oda çok iyi biri değildir gerçi sen de bilirsin onları zaten öyleler böyleler. ya dedim anne ben geldiğim günden beridir birine de demediniz ki şu iyi herkes mi kötü dedim eşim sen bilmiyosun ki olayları sen pembe pencereden bakıyorsun dedi susturdu... etraflarında kimseyi bırakmamışlar kızlar böyle yaparak. Onun çok sevdiği arkadaşlarının hep işleri şehir dışında uzaklar görüşemiyoruz benim arkadaşlarımın eşleriyle tanıştırmaya ortam oluşturmaya çalışıyprum kabul de etmiyo öyle herkese hemen ısınamazmış falan filan birsürü bahane anlayacağınız kızlar eşim kendini öyle kaf dağında görüyo ki 4 4 lük biri kendine göre. her küstüğümüzde ben laf attım sayılır. sayılıdır onun attığı oda hiç konu açılmaz özür de dilenmez geçip gidecek kendi kendine bir daha yapmam olmayacak demek asla yok. Evet kızlar eşim benmle nişanlıyken ailesini karşısına aldı bu yaptıkları onun da hoşuna gitmiyordu ama asla bana kötülemedi onları bu süreçte kaybeder gibi oldu 2 ablasıyla da konuşmuyor abisiyle zaten kendi işlerinden dolayı problemleri var diye nişanlılıkta görüşmemeye başlamışlardı. şimdi de onları beni kaybederek kazanmaya çalışıyor beni hiçe sayarak
daha çok yeni evlisiniz canım,eğer psikolojin kaldırırsa 2 seneye düzelir bence.
bu süreçte inatlaştıkça daha çok ailesine düşer emin ol.
zor olsada takmamaya çalış bence.
bu yaptıklarınıda aile etkisiyle yapıyordut. bende benzer şeyler yaşadım. evlenmeden önce eşim bir dediğimi iki etmezdi. evlendik birden değişti. annesine aşırı düştü. hep düşkündü ama öle olduki onlar gelin damat ben kaynana. cicim ayı hatta nerdeyse cicim günü bile görmedim. çok zor ama. ve erkek anlamayınca anlamıyor. birde insan evliliğin ilk günleri sürekli birlikte olmak birşeyler paylaşmak istiyor ama olmuyor. ailesinde suç. onların demesi lazım git karınla başbaşa otur die. ama nerdeee. nefret ediyorum böle insanlardan. karı kocanın arasına giriyorlar. bir kadının hayatını mahvedip hayallerini yıkıyorlar. hayal hırsızları. inş hepsi oğluyla ters yüz olur :)
Ben bazen cidden anlam veremiyorum eğer ki isteseniz kocalarınızı parmağınız da oynatırsınız bu biraz sabır ve uraşmakla alakalı sanırım sürekli bu hal için de olamam diyen birinin işi olamaz.Evet bazı yorumları okuyorum inanılmaz güzel akıl veriyor hanımlar . Ama bu iş sen şunu yaptın ben bunu yaptım ,sen şunu yaptıysan ben bunu yaparıma gidiyor.Bakın görümceniz size suratmı asıyor inadına iner aşağıda çay demlerim kek yapar götürürüm güler yüzlü olurum .Bırakın bazı şeyleri eşiniz görsün hak versin size ruh hastası değilse zamanla yanınızda olur. Kayınvalideniz bir şey mi yaptı siz savunun onu sizin annesiyle rekabet halin de olduğunuzu düşünmesin. Ablası surat mı asıyor böyle başkasının bir hareketine kafasını takacak bir insanı kim dinlemek ister ki şahsen eşim gelip bana ablan suratıma bakmıyor dese sürekli sıkılırım.Siz öyle mükemmel olun ki ezilsin ailesinin karşısın da. Odun değilse ailesi bile sizi sever yaptıklarından pişman olurlar.Siz sabır ve biraz da kadınlığınızı kullanarak ki bence bir kadın bu fedakarlığı yapmalı.Eşinizi çok rahat yanınıza çekersiniz.
Sakın hamile falan kalma sonra çok üzülürsün çok dikkat et kendine canım enazından evliliğiniz yoluna girene kadar.
özel mesaj gönderen arkadaşım yazdıklarını okudum çok teşekkür ediyorum ben cevap yazamıyorum
Olsun canım samimi gelmese bile bunu düşünmüş olması bile iyi.Kendimizden yola çıkalım biz her zaman söylediklerimizi yaptıklarımızı içtenliklemi söylüyoruz .Bazen o an öyle uygun olduğu için söylüyoruz.En azından sizi önemsiyor ki bunu söyleme ihtiyacı hissediyor.Bide canım bir şey diyeyim mi benim kayın validem 15 dk yürüyerek falan uzaklıkta oturuyor ben o kadar çok isterdim ki altlı üstlü oturmayı.İlk zamanlar iyi ki mesafe var diyordum ama gün geçtikçe keşke yakın olsaydı diye düşünüyorum çocuğum olduktan sonra özellikle.Hiç bir şey için kendinizi mecbur etmeyin siz o evin kızısınız artık kavgada edeceksiniz güleceksiniz de eşinizi evin oğlu kendinizi dış kapının mandalı olarak görmeyin .Kayınvalidenizin evide sizin eviniz.Annecim annecim babacım babacım tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.Misal ben kayınvalideme böyle annecim annecim diye üstüne düştüğüm dönemler de farkttim ki:))Kadın durmadan hediye alıyor banaevet demeleri lazım tabiki bizim ne günahımız var madem dizlerinin dibinden ayırmak istemiyolar evermeyecekler oğullarını :) 2 gün üst üste gitmemişti eşim üçüncü gün de benm aileme giderken içeri girdi annesi neden 2 gündür hiç gelmedin ne oldu diye merak edip durdum acep hastamı oldu diye diyo verem etmek istiyo kadın beni ya ... diğer oğlu da öyle bi bakarsın sabah on arabası kapıda kahvaltıya buraya gelmiş saat 11 gece çay içmeye gelmiş bir gün kendi rahatsızlığım değilmiş gibi söyledim dedim neden hep buraya geliyor kaynım sen desene oğlum git evinden niye bu kdar uzak kalıyosun otur çoluk çocuğunla ye diye sana da zor oluyo bu yaşında getir götür dedim. gelene git diyemessin ki diyo tabi burdada yiyip içecek anasının evi diyo iyi dedim.bir gün benm eşime kızdığımı anladı kızma numarası yapıyo eşime ne zırt pırt geliyosun ben bu yaşımda size hizmet edemem karınız evde falan diye ama malesef samimi olduğunu hiç sanmıyorum sadece benm gözü kara olduğumu anladığı için göz boyadı
evet ben de öyle düşünüyorum iğne yaptırmayı fakat şunu da merak ediyorum bi yandan evliliğimiz iyice yoluna girdi ve ben kendimi hazır hissettim diyelim bunun uzun süre kullanılması benm bebeğimin olmasını engelleri mi? çünkü düşük yaptım ve düşük olunca ardından rahim toparlanınca hemen bebek olur diyor herkes, olmaması da dikkat çeker eminim ben korunduğumda
okudum üzüldüm.
ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin durumu var sende.
ne desem boş... eşini değiştirme şansın hiç yok bence... çünkü adam değişmek istemiyor. istediği herşeye sahip. neden değişsin ki?
moralini bozmak istemem ama normalde siz yeni evlisiniz... sizin her boş anınızda öpüşüp koklaşmanız sevişmeniz gerekir.
eşinin anasına gidip dedikodu yapması değil.... demek ki en çok sevdiği şey bu... dedikodu.
bu erkekleri de hiç anlamıyorum. bekarken analarından bucak bucak kaçarlar, evlenince anaları kıymetli olur dizinin dibinden ayrılmazlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?