arkadaşlar hepinize teşekkürler...tatlım yapma allah aşkına senin bu kadar abartığın kadar da kilon yok ayrıca..........
seni anlıyorum bana da oluyo diyet yapmaktan sinirlerimiz bozuluyo bazen....
100 kg olan 120 kg olan arkadaşlarımız da var bu forumlarda, inan onlar bizim kilomuzda olanların yazdıklarına çok sinirleniyolardır, şımarık diyolardır bizim için.....ki haklılar!!!!
ben de diyete başlayalı 20 gün oldu, düne kadar iyi gidiyodum dün akşam çok acıktım, bugün de öyle, bugün kendime koce bi tabak makarna yaptıp dometes sarımsak soslu bi kaşık zeytin yağıyla, yetmedi 50 gr kadar badem yedim o da yetmedi 3 tane çikolata kaplı biskuvi yedim. çünkü diyet azmim bitmişti. pazartesi aynı azimle başlayım 20 gün kadar diyetime devam edicem....
sen de öle yap bugün ye yarın ye, pazartesi yenilenmiş bi şekilde tekrar başla herşeye.................
üzme tatlı canınıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
deurycim sana da.. senin de topiğine el atcam müsait bi zamanda:)
ben de aynı sevgi gibi bu aralar depresif moddaydım, deurynin dediği gibi kafama göre takılıyorum yemek konusunda tabii eskisi gibi kontrolsüzce değil...
dikkatli kaçamaklar yapıyorum
ama merak etmeyin arkadaşlar Sevgim şimdi iyi ben onun yerine yazayım şimdi online değil:)
hepinize onun yerine cok ama cok teşekkür ediyorum
sevgiler...