Severek şiddetli geçimsizlik

Bu yazdiklarimiz şiddet zaten. Adam size şiddet uyguluyor.
Uzatmadan boşanin.

İki insan birbirini seviyorsa birbirleriyle bu kadar tartışmaz.

oy.

yani bunun daha dönülür onarılır bir yeri kalmamış.

diyecektim ki siz fazla hanım hanım bir kadınsınız muhtemelen (vajinusmus iyi eğitimli kadınlarda genelde fazla korunarak yetiştirilmiş kızlarda oluyor, gözlemlediğim) eşiniz ise muhtemelen daha taşralı aile çocuğu, kültürel farklar var büyüyor, filan....

ama siz zaten geçmişsiniz oraları.

Üzerinize çıkması,durmadan bağıra bağıra konuşması...

Ben dışardan böyle bir manzara görsem bu adam kaçık,kadına şiddet uyguluyor derdim

Fiziksel olarak bazıları için şiddet sayılmayabilir hatta sizin içinde.Ama bu alênen psikolojik şiddet.

Çok sabırlısınız ama,bence artık bu çileyi çekmeyin,yazık etmeyin kendinize.

Bunca sene kendini yetiştiremeyen adamı siz yetiştirip onaramazsınız.

Bu arada banyodaki eşyaları toplayıp atmanız çok isabetli bir davranış olmuş.

Bu altınları alma nasıl olabiliyor ya? Sizin ailenizin ya da akrabalarınızın taktıklarini da mı aldılar?

Cinsellik yoksa ona dokunmak istemiyorsanız zaten bir şeyler bitmiş içinizde. Ayrıca sürekli tartışmak, bağırış çağırış, evde eşyaların parçalanması, mutsuz hissetmek, hayat kalitesinin azalması, ailesine karşı dik durmayıp düğününüzden alıp götürdükleri altınları istemekten çekinmesi tüm bunlar boşanma sebebi evet .

Benim için boşanmada son nokta annesinin attığı iftiralara inanıp benimle tartışması, beni anlamaya çalışmak yerine suçlaması, psikolojik baskı yapması oldu. Aşırı kıskanç, kısıtlayıcı ve temizlik takıntısı olan birisiydi. İlk aydan baba olmak istediğini söyledi fakat ben ilk 2 yıl çocuk istemiyorum daha yeni evliyiz buna hazır değilim diye söyledim ona. Sizin de hazır çocuğunuz yokken bence boşanın, kendinize yeni bir sayfa açın. Mutlu olmayı hak ediyorsunuz. İlk zamanlar zor gelebilir, acı çekebilirsiniz. Ama adım atmaktan korkmayın. Bir ömür acı çekip mutsuz olmaktansa birkaç ay üzülür sonra toparlanır kendinize gelirsiniz.

Bu adam için mi bu başlığı attın yani?

Kimsenin değişmeyeceğini anladığın an kafanda da kalbinde de bitiyor zaten. Tek bir şey boşanmak için sebep olmuyor. Birike birike o sorgulama aşamasına gelmiş oluyorsun. Siz düzelemezsiniz kendinizi tüketmeyin. Boşanmak için birinin kötü olmasına gerek yok. Birbirinize göre değilsiniz.

Şiddet kısmını okumamışım. Kesinlikle boşanmalısın.

Bu yorumu yeni gördüm şiddet de varmış. Kesinlikle boşanmalısınız. Şiddet olmasaydı yine de cinsel sorundan dolayı boşanın derdim. Kendinizi kurtarın bu kişiden.

Ve bazen ben sana dokunmadım sen kendini hırpaladın ben seni sakinleştirmeye çalıştım diyor aklımla oynuyor benim. Gerçekten kendimden şüphe ediyorum
Sizi öyle bir manipüle etmiş ki şiddet gördüğünüze bile ikna olamıyorsunuz buna inanmıyorsunuz... yaşadıklarınıza üzüldüm çok geçmiş olsun.

Bence i
Bence insanlar asla değişmez 7 yıldır böyleyse aranız 70 yıl geçsede böyle olur belliki artık duygusal bir bağ kalmamış aranızda sürekli kavga olan bir ilişkiden hayır gelmez ne kadar erken o kadar iyi sizin için ama eşinizlede konuşmayı deneseniz boşanma konusunu belki o zaman bir şans verilebilir

Asıl şiddet mağduru sizsiniz.
Ve bir an önce boşanmalısınız.

Şiddetin her türlüsünü( fiziksel, psikolojik,finansal ) kınıyorum. Eşiniz sorumsuz tembel birisiymiş aynı zamanda. Fakat sizin onun zekasıyla ilgili hakaret etmeniz de doğru değil bana göre. Hiçbir kadın şiddet görmeyi, zorbalanmayı hak etmiyor. Eşinizin yaptığı şeyler çok korkunç... Uzaklaştırma almayı denediniz mi ?

Konu sahibi erkekler sinirli iken onlarla tartışmak çocuğu zaman anlamsız. Çünkü tartışma sırasında üste çıkmak için kırmaktan hiç çekinmezler.
Her erkek öyle değildir bence. Genelleme yapmamak lazım. Kırmaktan,incitmekten korkan kalbi güzel,merhametli erkekler de vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…