Severek Boşandınız mı Hiç?

Ben yoluma baktıktan sonra bir şeyleri unuttuktan sonra tekrar geri dönmeye çalışması ayrı bir sıkıntı olacak değişmeyecek zaten içteniçe o kadar istiyorum ki pişman olmasını ama pişman olursa da beni rahat bırakmayacak Allah’ım çok saçma sapan duygular içerisindeyim

Bu yorumda, sizinde dört gözle pişman olduktan sonra gelip başınıza sözde bela olmasını istiyorsunuz içten içe, gelip bela olursa baya sevineceksiniz.

Ben yoluma baktıktan sonra bir şeyleri unuttuktan sonra tekrar geri dönmeye çalışması ayrı bir sıkıntı olacak değişmeyecek zaten içteniçe o kadar istiyorum ki pişman olmasını ama pişman olursa da beni rahat bırakmayacak Allah’ım çok saçma sapan duygular içerisindeyim
Geçmiş ola! Siz şu an pişman olduğu günleri görmek istiyorsunuz aslında. İnanın bir süre sonra bunun da hiçbir önemi kalmayacak sizin için

Şu kadar söylüyorum aldatıldım ve her seferinde affettim.Tekrarladi ve her seferinde nasıl olduysa benim sucummus gibi davrandı..Sonrasında zaten sorunlu olan evliliğimiz de öyle bir noktaya geldim ki resmen tokat yemiş gibi oldum ve ayrılma aşamasındayım..sonuç olarak ne dedi eee sen beni affetmistin şimdi ne oldu da boşanmak istiyorsun..Tabiki çok sevdiğimden tek taraflı sevdiğimden gerçekleri kabul etmedim herkesin gördüğü sevgisizligimi görmek istemedim.Cok acıdım kendime yıllarıma neden böyle oldu diye çok sorguladım ama keşke ilk aldatilmada bosansaydim diye kendime nasıl kızdım anlatamam..Sizi tebrik ediyorum hemen uygulamaya geçmişiniz... Yaşadığıniz acı da alışkanlık ve sevginiz yüzünden ama geçecek .Ağladım sizladim acı çektim ve bitti..Sizin de bitecek emin olun..

Bu yorumda, sizinde dört gözle pişman olduktan sonra gelip başınıza sözde bela olmasını istiyorsunuz içten içe, gelip bela olursa baya sevineceksiniz.
Hayır hayır ben sadece içimdeki bu saçmasapan duyguların bir an önce bitmesini istiyorum pişman olacak diyorlar bundan sonra pişmanda olmasın sadece ben yeterki iyileşeyim

Geçmiş ola! Siz şu an pişman olduğu günleri görmek istiyorsunuz aslında. İnanın bir süre sonra bunun da hiçbir önemi kalmayacak sizin için
Evet kimse benim kadar idare etmez etmeyecek onu biliyorum bitti zaten artık bundan sonra pişman olsa da önemi yok ama insanın kalbi işte canımı yaktığı kadar canı yansın istiyor

Haklısınız benim için yanlış adamdı ben severek evlendim başlarda her şey çok güzeldi ama zamanla bir çok şeyi benim üzerime kaldı nasıl çıkacağım bu kafadan
Evliliğe, ilişkiye bakış açınız sıkıntılı bu kafadan çıkmanız için biraz kendinizi, hayatınızı önemsemeniz lazım.
Çoğu kişi severek evleniyor ama evlilik bir noktada menfaat de içeriyor. Bir hayatı beraber yaşamak öyle sorumluluktan uzak, iki sözle olmaz. Eşler birbirini maddi,manevi en azından aşağı çekmemeli, bunun için elinden geleni yapmalı. Bunun olmadığı evliliği ısrarla devam ettirmemin sonu hep hüsran oluyor.

Şu kadar söylüyorum aldatıldım ve her seferinde affettim.Tekrarladi ve her seferinde nasıl olduysa benim sucummus gibi davrandı..Sonrasında zaten sorunlu olan evliliğimiz de öyle bir noktaya geldim ki resmen tokat yemiş gibi oldum ve ayrılma aşamasındayım..sonuç olarak ne dedi eee sen beni affetmistin şimdi ne oldu da boşanmak istiyorsun..Tabiki çok sevdiğimden tek taraflı sevdiğimden gerçekleri kabul etmedim herkesin gördüğü sevgisizligimi görmek istemedim.Cok acıdım kendime yıllarıma neden böyle oldu diye çok sorguladım ama keşke ilk aldatilmada bosansaydim diye kendime nasıl kızdım anlatamam..Sizi tebrik ediyorum hemen uygulamaya geçmişiniz... Yaşadığıniz acı da alışkanlık ve sevginiz yüzünden ama geçecek .Ağladım sizladim acı çektim ve bitti..Sizin de bitecek emin olun..
Bazen diyorum eninde sonunda bitecekti neden uzatayım başka sorunlar varken bende görmezden geldim ama o sorunlar yaşanmaya devam etti tek elde tutulur tarafı sadakatıydı o da son damlası oldu. Sevgimizi halletmeyen adamlara çok değer vermekten böyle olduk hep. Dilerim sizde çok mutlu olursunuz aldatmak kesinlikle karakter meselesi eksikliğimiz değil

Evliliğe, ilişkiye bakış açınız sıkıntılı bu kafadan çıkmanız için biraz kendinizi, hayatınızı önemsemeniz lazım.
Çoğu kişi severek evleniyor ama evlilik bir noktada menfaat de içeriyor. Bir hayatı beraber yaşamak öyle sorumluluktan uzak, iki sözle olmaz. Eşler birbirini maddi,manevi en azından aşağı çekmemeli, bunun için elinden geleni yapmalı. Bunun olmadığı evliliği ısrarla devam ettirmemin sonu hep hüsran oluyor.
İnsanlar mutlu olmak için evleniyor doğru ben evliliğimde değiştim aşağı çekildim sindirildim ama devam ettirmedim aklım neleri boş yere idare etmiş olduğumun farkında sadece şuan hislerim çok karışık yıkık onu toparlamaya çalışmalıyım

İnsanlar sadece seks için değil farklı sebeblerle de aldatabilir hatta bazen belki aldattığı insan yüzde yüz suçlu bile olabilir ama bana göre buna rağmen ihanet olmamalı cidden suçluysa soğumuşsan seni buna itmişsse bile git boşan yani ! Çünkü evlilikte ya da ilişkide karşındaki insana sadakat sorumluluğun var kardeşim .Ayrıl ya da boşan yani. Zaten başka birini duygusal ya da cinsel bir kez istedi ise size karşı bir şey bitmiştir eksilmiştir .Bir kez aldatmış bir insanın da er geç bunu gel yapacağına inanıyorum. Ne bileyim Allah korusun eşimi bir kez aldatırsam aldatacak seviyeye soğukluğa gelmişsem affetse bile beş sene on sene yirmi sene sonra yine aldatırım. Demekki sorunlarla zaaflarla nefisle ne gerekçe ile olursa olsun bende aldatma potansiyeli varmış. Ondan bundan değil ,bakin direkt kendimi aldatan yerine koyarak örnek verdim. Yani ben bir kez ihanet edenin hep edeceğini düşünüyorum. İhanet eden birine birdaha güvenmem şahsen.

Sevmeyin böyle şerefsizleri.
Neyini seviyorsunuz?
Evlilik demek birlikte olmak , iyi günde kötü günde demek.
Ama bu demek değil ki sorunlu bir evlilige hayatını ada, saçını süpürge et.
Bir başka kadının koynunda kendini bulan adamın neyini seviyorsunuz?
Konfor alanınız için üzülürsünüz anlarım
Geçmişe bakar iclenirsiniz anlarim
Ama sizi aldatmış bir adamla severek ayrılmayi anlayamam.
Siz de aldatin ama bosandiginiz da seviyorum seni deyin.
Onu geçin siz inanacak misiniz sahiden onu sevdiğinize?
Sevmiyorsunuz sizinki aliskanlik.
Gelecek kaygısı.

Maalesef öyle bu boşanma sürecinde de zarar vereceğinden korktum ama şükürler olsun olmadı sakin bir şekilde boşandık.Benşm babam annemi aldattı ve bana senin annen nasıl affetti dediğinde bu kararı aldım ben .
Şeref yoksunu.
Annen affetti, sen de alışıksindir bu senaryoya sen de affet diyor yani.
Hadsiz

İnsanlar sadece seks için değil farklı sebeblerle de aldatabilir hatta bazen belki aldattığı insan yüzde yüz suçlu bile olabilir ama bana göre buna rağmen ihanet olmamalı cidden suçluysa soğumuşsan seni buna itmişsse bile git boşan yani ! Çünkü evlilikte ya da ilişkide karşındaki insana sadakat sorumluluğun var kardeşim .Ayrıl ya da boşan yani. Zaten başka birini duygusal ya da cinsel bir kez istedi ise size karşı bir şey bitmiştir eksilmiştir .Bir kez aldatmış bir insanın da er geç bunu gel yapacağına inanıyorum. Ne bileyim Allah korusun eşimi bir kez aldatırsam aldatacak seviyeye soğukluğa gelmişsem affetse bile beş sene on sene yirmi sene sonra yine aldatırım. Demekki sorunlarla zaaflarla nefisle ne gerekçe ile olursa olsun bende aldatma potansiyeli varmış. Ondan bundan değil ,bakin direkt kendimi aldatan yerine koyarak örnek verdim. Yani ben bir kez ihanet edenin hep edeceğini düşünüyorum. İhanet eden birine birdaha güvenmem şahsen.
Bende devam etsem güvenemeyeceğimi artık evliliğin cehennem gibi olacağını düşündüğüm için bitirdim zaten

Herkes bunu söylüyor yani benim ailem arkadaşlarım onun ailesi ise acele ettiğimi söyledi

Konularını okudum, acele ettiniz diyen ailesi oğullarının çıkarını düşenen, ama senin boşa giden zamanına acımayan vicdansızlardır.
Adam başka kadınla yaşıyor nasıl böyle konuşmaya yüzleri var onu da anlayamadım zaten?

Sevmeyin böyle şerefsizleri.
Neyini seviyorsunuz?
Evlilik demek birlikte olmak , iyi günde kötü günde demek.
Ama bu demek değil ki sorunlu bir evlilige hayatını ada, saçını süpürge et.
Bir başka kadının koynunda kendini bulan adamın neyini seviyorsunuz?
Konfor alanınız için üzülürsünüz anlarım
Geçmişe bakar iclenirsiniz anlarim
Ama sizi aldatmış bir adamla severek ayrılmayi anlayamam.
Siz de aldatin ama bosandiginiz da seviyorum seni deyin.
Onu geçin siz inanacak misiniz sahiden onu sevdiğinize?
Sevmiyorsunuz sizinki aliskanlik.
Gelecek kaygısı.
Sanırım haklısınız hislerimi karıştırmış olabilirim ama onun varlığını özlemek sevgimdendir diye düşünmüştüm bunu koparıp atmaya çalışıyorum zaten bir daha olmaz bizden iyileşmem lazım bunun içinde çocuklarım içinde

Bir evliliği bitirmek için aldatılmak tek sebep değil. Çalışmayan sorumsuz evine çocuğuna bakmayan adamlara bir günde sorumluluk yüklenmiyor. Yıllardır çalışmayan, sabit işi olmayan, yurt dışına gidip orada da tutunamayıp dönen sefil bir adama bu kadar ağlanır mı? Üç gün ağlayın dördüncü gün basın tekmeyi. Çok önceden bitmesi gereken bir evliliği tek başınıza yaşamış ite kaka bugüne getirmişsiniz. Gençliğinizi söndürmüş, sizin paranızla gezmiş tozmuş hayvan. Hala kalkmış çocuklarımın babası diyorsunuz, bu adam ona bile layık değil. Yalnız şu da var, çok ama çok genç evlenmişsiniz ve çocuk sahibi olmuşsunuz. Yirmili yaşlarda flört sevgili olma çağında çocuğunuz olmuş. Eski eş olgunlaşmamış, aile evlat sorumluluğu bilmemiş biri. Kızım doğduğunda yeniden başlamışlar yazdınız demek ki bu kadın hep vardı.

Hemşiresiniz, korunma yollarını hepimizden iyi biliyorsunuz. Adamın aldattığını da biliyorsunuz, sadece spirale güvenilir mi? Ya hastalık bulaştırsaydı? Lütfen bir silkelenin kendinize gelin. Bırakın arkasından ağıt yakmayı. Sizde de hatalar var, zararın neresinden dönsen kardır. Şanslısınız ki çok gençsiniz, işiniz mesleğiniz var. Bir asalağı beslemekten kurtuldunuz. Asıl 9 yaşındaki çocuğa yoğunlaşın. Bende 2 kız var ve 10-11 yaşlarında başlıyor ergenlik problemleri. Götürün bir psikoloğa kontrol ettirin. Ne hissediyor, ne kadarını biliyor, içinde neler yaşıyor. Uzmana danışın. Çocuklar önemli, haysiyetsiz adamlar değil.

X