Severek Boşandınız mı Hiç?

Konularını okudum, acele ettiniz diyen ailesi oğullarının çıkarını düşenen, ama senin boşa giden zamanına acımayan vicdansızlardır.
Adam başka kadınla yaşıyor nasıl böyle konuşmaya yüzleri var onu da anlayamadım zaten?
Her erkek aldatırmış ünlüler bile aldatılıyormuş çocukları düşün babasız bırakma o pişman olacak geri gelecek sen düzenini bozma

Her erkek aldatırmış ünlüler bile aldatılıyormuş çocukları düşün babasız bırakma o pişman olacak geri gelecek sen düzenini bozma

Daisy hanımı, farkında değilsiniz belki, ama siz zaten 10 yıldır yanlızmışınız. Ayrıca o pişman falan olmayacak, yok öyle bir şey.

Çok zoruma gitti zaten bunu duyduğumda ve bunun benim yaram olduğunu da biliyordu hatta bu trajik zamanda tanıştık onunla babamın üzüntüsü karşısında bana destek olmuştu sırtım olmuştu öyle sevdim
Sevmeyin lütfen
Ağacı sevin, taşı toprağı, havayı sevin.
Hayvanları sevin.
Dereyi, dağı, atesi, bulutu, yağmuru.
Ama bu karakter yoksununu sadece yanlış bir tercih olarak hatırlayın.

Tabi deseydin.
Ben düzenimi bozarsam oğlunuz karisiz kalıp, başıniza dikilecek.
Mimlenecek aynı zamanda karısını aldattı ,karısı da bunu bosadi.
Nasıl yedirecekler sadrazamın sol billuru oğullarına bu yakıştırmalari.
Yooo deyin gayet keyifli çatır çatır boşadim.
Ona kadın çoksa bana da koca çok.

Bir evliliği bitirmek için aldatılmak tek sebep değil. Çalışmayan sorumsuz evine çocuğuna bakmayan adamlara bir günde sorumluluk yüklenmiyor. Yıllardır çalışmayan, sabit işi olmayan, yurt dışına gidip orada da tutunamayıp dönen sefil bir adama bu kadar ağlanır mı? Üç gün ağlayın dördüncü gün basın tekmeyi. Çok önceden bitmesi gereken bir evliliği tek başınıza yaşamış ite kaka bugüne getirmişsiniz. Gençliğinizi söndürmüş, sizin paranızla gezmiş tozmuş hayvan. Hala kalkmış çocuklarımın babası diyorsunuz, bu adam ona bile layık değil. Yalnız şu da var, çok ama çok genç evlenmişsiniz ve çocuk sahibi olmuşsunuz. Yirmili yaşlarda flört sevgili olma çağında çocuğunuz olmuş. Eski eş olgunlaşmamış, aile evlat sorumluluğu bilmemiş biri. Kızım doğduğunda yeniden başlamışlar yazdınız demek ki bu kadın hep vardı.

Hemşiresiniz, korunma yollarını hepimizden iyi biliyorsunuz. Adamın aldattığını da biliyorsunuz, sadece spirale güvenilir mi? Ya hastalık bulaştırsaydı? Lütfen bir silkelenin kendinize gelin. Bırakın arkasından ağıt yakmayı. Sizde de hatalar var, zararın neresinden dönsen kardır. Şanslısınız ki çok gençsiniz, işiniz mesleğiniz var. Bir asalağı beslemekten kurtuldunuz. Asıl 9 yaşındaki çocuğa yoğunlaşın. Bende 2 kız var ve 10-11 yaşlarında başlıyor ergenlik problemleri. Götürün bir psikoloğa kontrol ettirin. Ne hissediyor, ne kadarını biliyor, içinde neler yaşıyor. Uzmana danışın. Çocuklar önemli, haysiyetsiz adamlar değil.
Ben aldatıldığımı bebeğim 7 aylıkken öğrendim evliliğimizde olan sorunlar için çabaladığını söylüyordu bazı huyları değişti iş konusunda ise bahtsız olduğunu söylüyordu inandım ona baştan bilsem aldatılma durumunu birlikte de olmazdım değil ki çocuk yapmak. Büyük kızımı yakın zamanda götürmeyi düşünüyorum zaten duygulsrını pek ifade eden bir çocuk değil zaten ama yıllardır babasının gidip gelmesine alıştı ve biz onun yanında neredeyse hiç kavga etmedik onun yanında hiç ağlamadım şimdi beni tedirgin eden şeylerden biri de onun ergenliğe yakın olması etkilenmiş olması aldatma mevzunu bilmiyor sadece anlaşamadığımız için ayrıldığımızı onun annesi babası olarak kalmaya devam edeceğimizi ama birbirimizle aynı evde yaşamayacağımızı söyledik

Oğulları adam olup çocuklarının geçimini bile temin edememiş. Neyini düşünecekmişsiniz? Ne baba varmış sanki ortada. Şunu diyen aileye öyle cevaplar verilir ki bir daha ağızlarını açamazlar. Onlar sadece kendi oğullarını düşünmüşler. Diğer kadından umduğunu bulamazsa ona kapısını açacak bir enayi olsun istemişler.

Sanırım bu konuda ben yanlış yaptım benim annem aldatıldıktan sonra her gece ağlayan bir insandı ağlamasından nefret eder hale gelmiştim artık duymak bile istemiyordum onu gördükten sonra ben Ağlamayı bıraktım ya hep içime attım şimdi benim kızım dokuz yaşında neredeyse ve duygularını ifade etmekten çekiniyor ağladığı zaman bir köşeye saklanıp ağlıyor

Anneniz sizi travmatize etmiş, yani acı bir film sahnesi gibi bir drama tanık olmuşsunuz.
Benim kastettiğim sağlıklı ve dengeli şekilde yaşamak duyguları.
Yoksa elbette çocuklarımız bizim ağlama duvarımız değil.
Ama en samimi duygularımızdan dışlayacağımız varlıklar da değil.
Ağlamak geldiğinde canımıza yazık ederek, kendimize uyguladığımız fiziksel şiddetti çocuklara yansıtmak doğru değil.
Ama hüznün de hayatın bir parçası olduğunu bilmek, çocuğumuzla birlikte bir duygudaşlık kurup sakince ağlayıp ardına zihnimizi regüle edecek güzel bir meşgaleye geçiş yapmak (hobi, ev işi, okumak vs.) çocuklarımıza da duygularımızı yönetmekle ilgili güzel bir örnek olur.
Gecikmediniz, bundan sonra başlayın siz de her duygunuzu kabullenip sağlıklı biçimde onları yaşamaya😊
Bu süreç size çok güzel şeyler katacak, acı ardını ferahlığa bırakacak, biraz sabır ve kendinize yönelmekle çözeceksiniz inşallah 💕

Oğulları adam olup çocuklarının geçimini bile temin edememiş. Neyini düşünecekmişsiniz? Ne baba varmış sanki ortada. Şunu diyen aileye öyle cevaplar verilir ki bir daha ağızlarını açamazlar. Onlar sadece kendi oğullarını düşünmüşler. Diğer kadından umduğunu bulamazsa ona kapısını açacak bir enayi olsun istemişler.
Onun ailesi benim yanımdaydı hep ona çok kızdılar aileni bırakma gitme dedi defalarca annesi böyle babalık olmaz uzaktan karın genç güzel iki kızın var burda iş bul dediler ama dinlemedi annesinin şimdi böyle söyleme sebebi de doğuda ailelerde bu aldatılma durumu çok normal kabullenmişler bunu yeterki erkek geri dönsün annesi çocuklar için ayrılmamızı istemedi kendisi aldatılmış ama çocukları büyüyene kadar ayrılmamış hepsini evlendirdikten sonra ayrıldı yani kendini feda etmiş çocuklar için benden de onu bekledi

Sonunda boşandık 10 yıllık birliktelik 5 dkda anlaşmalı ile bitti . Geriye 2 kızımla ben kaldım. Aldattı kabul etmedim ayrıldık çünkü evliliğin sorumluluğunu kaldıramadığını o da itiraf etti. Ama benim canım çok yanıyor bu normal mi geçecek mi ben onu çok seviyordum ama gururuma yediremedim ben onu burda özlemle beklerken hem ev hem iş hem çocuklar arasında harap olurken o keyfi bir tercih yaptı ve başka birini seçti. Ben onu özledim ona söyleyemem buraya yazmak istedim sizden olumlu güzel sözler duymak istedim bir inancım olsun geçeceğine ne yapmam gerek kendimi ona yazmamak için sesini duymak için aramamak için zor tutuyorum nasıl geçecek severek ayrılan oldu mu benim gibi oda sevdiğini söyledi ama seven insanın gözü başkasını görür mü hiç? Birçok sorun vardı evliliğimizde ama ben yine de aldatılana kadar idare ettim. Aldatma sonu oldu. İçimdeki bu duyguyu atmak istiyorum çok kızgınım ona çok canımı yaktı
Cesaretiniz için tebrik ederim.Umarım sürüm sürüm sürünür

Anneniz sizi travmatize etmiş, yani acı bir film sahnesi gibi bir drama tanık olmuşsunuz.
Benim kastettiğim sağlıklı ve dengeli şekilde yaşamak duyguları.
Yoksa elbette çocuklarımız bizim ağlama duvarımız değil.
Ama en samimi duygularımızdan dışlayacağımız varlıklar da değil.
Ağlamak geldiğinde canımıza yazık ederek, kendimize uyguladığımız fiziksel şiddetti çocuklara yansıtmak doğru değil.
Ama hüznün de hayatın bir parçası olduğunu bilmek, çocuğumuzla birlikte bir duygudaşlık kurup sakince ağlayıp ardına zihnimizi regüle edecek güzel bir meşgaleye geçiş yapmak (hobi, ev işi, okumak vs.) çocuklarımıza da duygularımızı yönetmekle ilgili güzel bir örnek olur.
Gecikmediniz, bundan sonra başlayın siz de her duygunuzu kabullenip sağlıklı biçimde onları yaşamaya😊
Bu süreç size çok güzel şeyler katacak, acı ardını ferahlığa bırakacak, biraz sabır ve kendinize yönelmekle çözeceksiniz inşallah 💕
Umarım öyle olacak 🙏Bundan sonra artık evliliğimle kafamı doldurmak yerine kendime ve çocuklarının duygularına odaklanacağım onlarla daha kaliteli zaman geçireceğim en azından evliliğin gerginliği olmayacak üzerimde

Ben aldatıldığımı bebeğim 7 aylıkken öğrendim evliliğimizde olan sorunlar için çabaladığını söylüyordu bazı huyları değişti iş konusunda ise bahtsız olduğunu söylüyordu inandım ona baştan bilsem aldatılma durumunu birlikte de olmazdım değil ki çocuk yapmak. Büyük kızımı yakın zamanda götürmeyi düşünüyorum zaten duygulsrını pek ifade eden bir çocuk değil zaten ama yıllardır babasının gidip gelmesine alıştı ve biz onun yanında neredeyse hiç kavga etmedik onun yanında hiç ağlamadım şimdi beni tedirgin eden şeylerden biri de onun ergenliğe yakın olması etkilenmiş olması aldatma mevzunu bilmiyor sadece anlaşamadığımız için ayrıldığımızı onun annesi babası olarak kalmaya devam edeceğimizi ama birbirimizle aynı evde yaşamayacağımızı söyledik
Bir şey bilmediğinden hissetmediğinden nasıl emin olabiliyorsunuz? Bu adam evdeyken ve siz işteyken hiç mi bu kadınla konuşmadı buluşmadı? Kızınız duymaz diye hiç mi mutfakta salonda görüntülü arama vs yapmadılar? Çoluk çocuğun psikolojisi çok mu umurlarında? Kızınız sandığınızdan fazlasını biliyor olabilir. Duygularını ifade edemiyor yazdınız, kime nasıl ifade etsin? Babanın yokluğuna, sağda solda sefa sürmesine, eve gelmemesine alışmış. Baba zaten yok, anne de tek başına çok çalışıp eve bakıyor. Yetmiyor bir de annesinin bakımına muhtaç kardeşi var evde. Bu adam keşke hayat sigortası yaptırıp bir köşede ölse geberse.

Umarım öyle olacak 🙏Bundan sonra artık evliliğimle kafamı doldurmak yerine kendime ve çocuklarının duygularına odaklanacağım onlarla daha kaliteli zaman geçireceğim en azından evliliğin gerginliği olmayacak üzerimde

Umduğunuzdan da kolay olsun, yollarınız apaydınlık olsun💛🙏🏻
şu videonun 14.37 dakikasından itibaren izlemeniz iyi gelebilir. (Başları biraz karışık, konu tam orada başlıyor)

Bir şey bilmediğinden hissetmediğinden nasıl emin olabiliyorsunuz? Bu adam evdeyken ve siz işteyken hiç mi bu kadınla konuşmadı buluşmadı? Kızınız duymaz diye hiç mi mutfakta salonda görüntülü arama vs yapmadılar? Çoluk çocuğun psikolojisi çok mu umurlarında? Kızınız sandığınızdan fazlasını biliyor olabilir. Duygularını ifade edemiyor yazdınız, kime nasıl ifade etsin? Babanın yokluğuna, sağda solda sefa sürmesine, eve gelmemesine alışmış. Baba zaten yok, anne de tek başına çok çalışıp eve bakıyor. Yetmiyor bir de annesinin bakımına muhtaç kardeşi var evde. Bu adam keşke hayat sigortası yaptırıp bir köşede ölse geberse.
Ahaha keşke demek geldi içimden bir faydası olurdu belki . Şöyle ki zaten bu kadınla beraberken İstanbuldaydı . Buraya gelince mesajlaşmışlar sadece. Burada da çok uzun durmuyordu zaten ki ben doğum iznindeyim bitmek üzere bende hep vardım yani doğuma kadar çalıştım evet ama zaten baba burda değildi
Birde yaşıtları kuzenleri var onlarla duygularını paylaşıyor sadece sanırım beni üzmek istemiyor sık sık onlara soruyorum birşey oldu mu söylüyorlar zaten mesela benim şehir değiştirme planım vardı bunu kuzenleri aracılığıyla bunun onu üzdüğünü öğrendim aldım karşıma konuştum o bir çocuk ama aynı zamanda yetişkin benim için ben onu önemsiyorum elimden geldikçe birşeyler yapmaya çalışıyorum

X