- Konu Sahibi Daisyhatun
Bir kadinin yapmasi gerekeni yapmissin bu durumdan bir zaman sonra gurur duyacaksin. Yas surecisindesin sadece.. bir sure sonra butun duygularin bitecek ve kendine geleceksin. Yasandi emin ol hepsi yasandi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben zaten son zamanlarda yükün altında kalmış ezilmiştim psikolojik olarak çökmüştüm mutsuz bir evliliğin içindeydim alışkanlık mı sevgi mi bilmiyorum onunla on yıl geçti çok hatıram var iki çocuğum var sesini duyunca heyecanlandım mesela boşanmaya geldiğimde görünce kalbim çarptı boşandıktan sonra canım yandı özlediğimi hissettim bunlar hep kalbi duygular Bunları atamıyorum
Kimse aldattıktan sonra pişman olup değişmiyor değil mi hep daha kötüsü oluyor kızlarım iyi ki varlar ama ben bu kadar sadıkken kendisinin bunu yapması ve bebeğimiz yeni doğmuştu çok zoruma gittiBence bu aldatma işi uyuşturucu gibi birşey. Ben asla bir seferlik birşey olduğunu yada olacağını düşünmüyorum. O benim yanımda değilken ben nasıl birkez bile onu aldatmayı aklımdan bile geçirmediysem onunda öyle olması gerekitiğini düşünüyorum. Ve sen bunu kabul etseydin inan bana bu bitmeyecekti. Hatta yeri gelip sana ben böyledim sen kabul ettin bile diyebilirdi.
Kalbin acıyor mutlaka herşeyden öte alışkanlıkların var. Çocuklarına sarıl onlar seni iyileştirecek inan bana
Çok teşekkür ederim o kadar güzel yazmışsınız ki evet bu acıyı da çekmem gerekiyor değil mi ben yıllarca ağladığımı kimsenin görmesini istemedim benim kızım dokuz yaşında bir kere gördü sadece ağladığımı ben hep tek başıma ağladım kimse yokken ama artık gücüm kalmadı güçlü kadın olmaktan yoruldumGeçmiş olsun, size dua edeceğim.
Tülay Kök’ün çok sevdiğim bir sözü var “İnsan güzel olanı sever. Çirkin bir şeyi seviyorsanız o bağımlılıktır, sevgi değil.”
Burdan başlayın, yani sevgiyi böyle tanımlamanıza ne neden oldu?
Onun yaptıklarını aldatana kadar sineye çekmenizin kökeninde ne yatıyor?
Hangi şemalarınız?
Bu zorlu bir süreç. İki çocukla bir enkaz. Ama siz bunu aşacaksınız. Sonrasında küllerinizden doğacaksınız. Bu krizi fırsata çevireceksiniz.
Yeniden dünyaya getireceksiniz kendinizi.
Yeni hayatınıza hoş geldiniz.
Kaygı veren, güvensiz, var gibi görünen yok hükmündeki biri silindi hayatınızdan.
Eviniz daha güvenli, siz ve yavrularınız manevi bir tehditle yaşamıyorsunuz artık.
Evet hayatta imtihan hep var, ama somut bir tehditi diskalifiye ettiniz en azından
Dileğim, her gününüz bir öncekinden güzel geçsin.
Kendinize zaman tanıyın. Sıkmayın, gereksiz güçlülük pozu kesmeyin, acınızı yaşayın ki o bedeninizde uğradığı heryeri çelikleyecek. Acıdan kaçarsanız üstünüze yıkılır ilerde.
Ağlayın, paylaşın, yazın, çizin, sağaltın..
Kolaylıklar diliyorum
İçim çok rahat her konuda elimden geleni fazlasıyla yaptım hatta yerinde başkası olsa bu kadar yapmazdı lafını çok duydum babam ilk duyduğunda bana sen elinden geleni yapmışsındır eminim kızım dedi o bana yetti o başka biriyle olunca daha çok canı yanıyor insanınÇok normal. Taş değiliz, senelerce bu adamlarla yaşadık.
Elbette özleyeceğiz. Benim 1 sene olacak boşanalı az önce bi aklıma geldi gözlerim doldu.
Ama geçiyor, böyle olması gerekiyordu böyle oldu.
Elinden geleni yapmışsındır bu evlilik için. İçin rahat olunca daha hızlı geçiyor.
Hakkında hayırlısı olsun mutlu olduğun için çok sevindim umarım bir gün ben de senin gibi yazabilirim bol bol dua edeceğim bugünler de geçecek inşallahŞimdi gülerek anlatıyorum ama inan sende öyle olacaksın. Hatta boşanma kararımızı ailesine söylediğimde çocuk yapsan düzelir demişlerdi çocuk yapmak için evde adamın da olması lazım tek başına olmuyor dedim ağzı açık kaldı hepsinin.
Çocuklarına sarıl ve bol bol dua et
Hemde kızların varmış bak sen onlara çok örnek bir anne olacaksın. Onlar senin sayende yanlış olan şeylerden nasıl vazgeçilir onu öğrenecekler. İnan bana sen o evde bu şekilde devam etseydin kızların için bu baba figürü çok normal olacaktı ve ileriki hayatlarında böyle bir durumla karşılaştıklarında ee babamda böyleydi annem evde oturdu ne olmuş sanki diyeceklerdi. Sen çok güçlüsün ve çocukların için herşeyi yapabilecek bir annesin unutma.Kimse aldattıktan sonra pişman olup değişmiyor değil mi hep daha kötüsü oluyor kızlarım iyi ki varlar ama ben bu kadar sadıkken kendisinin bunu yapması ve bebeğimiz yeni doğmuştu çok zoruma gitti
Gerçekten bunda kızlarımın ezilmesini istemememin payı çok ama tüm yükü de onlara atmak istemiyorumHemde kızların varmış bak sen onlara çok örnek bir anne olacaksın. Onlar senin sayende yanlış olan şeylerden nasıl vazgeçilir onu öğrenecekler. İnan bana sen o evde bu şekilde devam etseydin kızların için bu baba figürü çok normal olacaktı ve ileriki hayatlarında böyle bir durumla karşılaştıklarında ee babamda böyleydi annem evde oturdu ne olmuş sanki diyeceklerdi. Sen çok güçlüsün ve çocukların için herşeyi yapabilecek bir annesin unutma.
Yoo değişmiyor huylu huyundan vazgeçmez.
Sen bunca yıl sadık kalmışsın huyunu değiştirip onun gibi bir insan olabilirmisin. Asla! O da sadık biri olamaz. O yüzden kendine zaman ver
Evet boşandım ama soyut bir şey olunca böyle anlayamıyosun geleceğe dair çok fazla korkum var ne yapacağım nasıl yapacağım tek başıma kaldım çok teşekkür ederim sizin de yolunuz hep güzelliklere çıksınŞu an olaylari tam anlamıyla kabullenemediniz çünkü, üstelik 2 kız çocuğu ile yeni düzen kurmanız gerekecek. Düzenin bozulması, aldatılma psikolojisi, gelecek kaygısı vs vs derken modunuzun düşük olması çok normal.
Zamanla geçecek, yeni düzene alıştıkça iyi ki diyeceksiniz. Yolunuz açık olsun inşallah
Artık ağlamayacaksınız. Emin olun çok güzel günler gelecek. Aldığınız karardan gitgide daha da mutlu olacaksınız. Biraz zaman.. Sabır diliyorumKendinizi seçtiğiniz için de tebrik ediyorumÇok teşekkür ederim o kadar güzel yazmışsınız ki evet bu acıyı da çekmem gerekiyor değil mi ben yıllarca ağladığımı kimsenin görmesini istemedim benim kızım dokuz yaşında bir kere gördü sadece ağladığımı ben hep tek başıma ağladım kimse yokken ama artık gücüm kalmadı güçlü kadın olmaktan yoruldum
İşte bunu bilemezsiniz. Gönlü kaymış yanınızda olsa ne olacak bir gün yapamıyorum seni sevmiyorum da diyebilirdi. Dünya tek bir kişiden ibaret değil önünüze bakın ideal bir eş de değil yani kendisi sadakatsiz.Ben boşanmasaydım o boşanmayacaktı
İçim çok rahat her konuda elimden geleni fazlasıyla yaptım hatta yerinde başkası olsa bu kadar yapmazdı lafını çok duydum babam ilk duyduğunda bana sen elinden geleni yapmışsındır eminim kızım dedi o bana yetti o başka biriyle olunca daha çok canı yanıyor insanın
Tebrik ediyorum seni. Sen çok güçlüsün. Acın taze zamanla geçecektir. Dik dur lütfen.Sonunda boşandık 10 yıllık birliktelik 5 dkda anlaşmalı ile bitti . Geriye 2 kızımla ben kaldım. Aldattı kabul etmedim ayrıldık çünkü evliliğin sorumluluğunu kaldıramadığını o da itiraf etti. Ama benim canım çok yanıyor bu normal mi geçecek mi ben onu çok seviyordum ama gururuma yediremedim ben onu burda özlemle beklerken hem ev hem iş hem çocuklar arasında harap olurken o keyfi bir tercih yaptı ve başka birini seçti. Ben onu özledim ona söyleyemem buraya yazmak istedim sizden olumlu güzel sözler duymak istedim bir inancım olsun geçeceğine ne yapmam gerek kendimi ona yazmamak için sesini duymak için aramamak için zor tutuyorum nasıl geçecek severek ayrılan oldu mu benim gibi oda sevdiğini söyledi ama seven insanın gözü başkasını görür mü hiç? Birçok sorun vardı evliliğimizde ama ben yine de aldatılana kadar idare ettim. Aldatma sonu oldu. İçimdeki bu duyguyu atmak istiyorum çok kızgınım ona çok canımı yaktı
Bence ayrilmakla en iyisini yapmışsın şuan acı cekmeniz çok normal sevgilimizden bile ayrıldığımız da 1,2 ay neyse kendimizi toplayamiyoruz sonra bı bakmışsın unutmuşuz kendinize zaman verin zamanla geçecek msj atıp veya sakın aramayın bu sizin iylesme sürecinizi geciktirir hakkınızda hayırlısı olsun bu saatten sonraSonunda boşandık 10 yıllık birliktelik 5 dkda anlaşmalı ile bitti . Geriye 2 kızımla ben kaldım. Aldattı kabul etmedim ayrıldık çünkü evliliğin sorumluluğunu kaldıramadığını o da itiraf etti. Ama benim canım çok yanıyor bu normal mi geçecek mi ben onu çok seviyordum ama gururuma yediremedim ben onu burda özlemle beklerken hem ev hem iş hem çocuklar arasında harap olurken o keyfi bir tercih yaptı ve başka birini seçti. Ben onu özledim ona söyleyemem buraya yazmak istedim sizden olumlu güzel sözler duymak istedim bir inancım olsun geçeceğine ne yapmam gerek kendimi ona yazmamak için sesini duymak için aramamak için zor tutuyorum nasıl geçecek severek ayrılan oldu mu benim gibi oda sevdiğini söyledi ama seven insanın gözü başkasını görür mü hiç? Birçok sorun vardı evliliğimizde ama ben yine de aldatılana kadar idare ettim. Aldatma sonu oldu. İçimdeki bu duyguyu atmak istiyorum çok kızgınım ona çok canımı yaktı
Teşekkür ederim sanırım sadece bu süreci atlatmam gerekiyor doğru olanı yaptığımı düşünüyorum umarım pişman olmamArtık ağlamayacaksınız. Emin olun çok güzel günler gelecek. Aldığınız karardan gitgide daha da mutlu olacaksınız. Biraz zaman.. Sabır diliyorumKendinizi seçtiğiniz için de tebrik ediyorum
Bu ne kadar aşağılık bir cümle ya, ne demek annen affetti. Ne sevmesi ne özlemesi, alışkanlıktır o inanın. Böyle insanla ömür geçmezmiş zaten. Yatın kalkın şükredin kurtulduğunuza.Maalesef öyle bu boşanma sürecinde de zarar vereceğinden korktum ama şükürler olsun olmadı sakin bir şekilde boşandık.Benşm babam annemi aldattı ve bana senin annen nasıl affetti dediğinde bu kararı aldım ben .
Çok teşekkür ederim o kadar güzel yazmışsınız ki evet bu acıyı da çekmem gerekiyor değil mi ben yıllarca ağladığımı kimsenin görmesini istemedim benim kızım dokuz yaşında bir kere gördü sadece ağladığımı ben hep tek başıma ağladım kimse yokken ama artık gücüm kalmadı güçlü kadın olmaktan yoruldum
Benden çıktı ne hali varsa görsün diyorum ama yediremiyorum sanırım herkes aldatıyor diyorum çocuklarımın babası diyorum ama devam etse biliyorum ki mutsuz olacağım çünkü evliliğim boyunca ben çok değiştim kendim olmaktan vazgeçtim belki kendim olunca daha mutlu bir insan olurumŞöyle düşün, artık aldatılmıyorsun. Arkandan kimse iş çevirmiyor. Senden çıktı çıkıştı, bundan sonra hayatına alacağı kadınlara dürüst mü olacak, mutluluk mu verecek sanıyorsun ?