- Konu Sahibi Daisyhatun
Ben öyleydim evet. Sizden farkım çok şükür çocuğum yoktu. Çook deli severek evlendiğimi düşünüyordum ozamanlar üniversiteeydim. Aslında çevremdeki herkes bu kişinin sorumluluk sahibi olmadığını bana söylemişti ama asla inanmak istemedim. Evimize bir toplu iğne bile almamıştı herşey ailesi. Bana da ozaman nedense normal geliyordu. Evlendim. 5 sene evli kaldım. Belki okuyanlara çok ama gelecek ama 5 denede belki toplam 10 kez birlikte akşam yemeği yiyebilmişizdir. Hep işi var yok şöyle yok böyle. Çalışıyordum evin herşeyini ben karşılıyordum. Her işi kendin yapıyordum. Ama sözde çook aşığım ya olsun diyordum. Birgün arkadaşım eşimin beni aldattığını ima etti yok dedim asla ben yaparım o yapmaz ama içten içe aklıma da gelmiyor değildi. Çok geçmedi bir gün yakaladım. Meğer ben körmüşüm hatta baya kör. Hemen o hafta dava açtım anlaşmalı ayrıldım. Ama yinede içim içimi yiyor ben çok seviyordum bana bunu nasıl yaptı diye. Acaba diyorum ben mi abarttım acaba o da beni seviyormuydu. Boşanma sürecinde arıyordu işlmeler için heh diyordum şimdi özür dileyecek ama değil. Gel zaman git zaman yaptığımın çok doğru olduğunu anladım. Ama evet ilk başta çok düşündüm seviyorum diye. Sevgi değilmiş bendeki alışkanlıkmış. Karşı tarafı da gözümde çok büyüttüğüm için yaptıklarını ona yakıştıramadığım için seviyorum sanmışım.Sonunda boşandık 10 yıllık birliktelik 5 dkda anlaşmalı ile bitti . Geriye 2 kızımla ben kaldım. Aldattı kabul etmedim ayrıldık çünkü evliliğin sorumluluğunu kaldıramadığını o da itiraf etti. Ama benim canım çok yanıyor bu normal mi geçecek mi ben onu çok seviyordum ama gururuma yediremedim ben onu burda özlemle beklerken hem ev hem iş hem çocuklar arasında harap olurken o keyfi bir tercih yaptı ve başka birini seçti. Ben onu özledim ona söyleyemem buraya yazmak istedim sizden olumlu güzel sözler duymak istedim bir inancım olsun geçeceğine ne yapmam gerek kendimi ona yazmamak için sesini duymak için aramamak için zor tutuyorum nasıl geçecek severek ayrılan oldu mu benim gibi oda sevdiğini söyledi ama seven insanın gözü başkasını görür mü hiç? Birçok sorun vardı evliliğimizde ama ben yine de aldatılana kadar idare ettim. Aldatma sonu oldu. İçimdeki bu duyguyu atmak istiyorum çok kızgınım ona çok canımı yakt