Severek bosananlar :(

Siz kararinizdan ne kadar eminsiniz onu düşünün , direkt dava açmak zorunda değilsiniz. Biraz bekleyin emin olun toparlamak istiyorsaniz saglam bi terapistten destek alıp devam edebilirsiniz. Ayrilacaksaniz da yine destek alın verdiğiniz kararlar biraz fevri geldi . Aldatma affedilmesi çok zor bir durum ama affetmeye çok yakın geldiniz bana . Bunu yapacaksanız evlilik ilsikinizin dinamiklerini baştan yapılandırın

Ne denir ki allsh icinize ferahlik versin. Esiniz baskasini bulmaya harcayacagi enerjiyi keske ilgisiz biraktigi yuvasina harcasaydi. Bu daha da kotu bir problem bence. Siz evin ve evliligin sorumlulugu altinda ezilirken ilk firsatta disarda cirit atmis. Bir daha aldatilma ihtimalinden once hayatinizda bu kamburu istiyor musunuz onu da bir dusunun derim.

Sadece aldatma degılkı
Bır suru seyde eksıde kocası
Bebek var dıye duygusal davranıyor ama
Bence kocası sıkıntılı bırı
Cocugunda psıkolojısı bozulur aynı evdr

Öncelikle yeni boşanan biri olarak acını anlıyorum hic geçmeyecek gibi geliyor ama zamanla iyileşmeye başlıyorsun tecrübeyle sabit :)
Konuna gelince de affetmeye çok yakın gördüm seni ama bunu bebeğin ve kendin icin sakın yapma seninle ilgilenmeyip yüzüne bakmayan adam ne hikmetse sen evden gidince başkasıyla birlikte olup onunla ilgilenebiliyor
Çok basit bir davranış sergilemiş affedersen yine yapacak kanma sahte göz yaşlarına dik dur emin ol ileride aldatılmayı kabul eden ezik bir kadınsa ayakları üzerinde duran dik bir kadın olarak kendinle gurur duyacaksın

Kavga etmişsiniz, eşinizi o durumdayken bırakıp ailenizin yanına gitmişsiniz hem de boşanmak üzere. Erkekler sandığınız kadar dayanaklı,güçlü değildir; heleki ailesi bu şekilde dağılırken.Adam hayat enerjisini,eril enerjisini bir şekilde toplamaya çalışmış. Eşinizi,evinizi bir nevi terketmişsiniz o da sizi aldatmış. Çok şaşılacak bir durum değil
Evliliginiz temelden çatırdamış malesef.

Beyonce ve jay-z gibi olmus jay z depresyona girmis ve elbetteki aldatmis beyonce affetmis ustune cocuk yapmis vs... bosanip kaldiramayacaksin gibi duruyor kuzum o zaman ayrilma

Beyonce ve jay-z gibi olmus jay z depresyona girmis ve elbetteki aldatmis beyonce affetmis ustune cocuk yapmis vs... bosanip kaldiramayacaksin gibi duruyor kuzum o zaman ayrilma
İşte o olayda Beyonce aşkından falan affetmedi, kocası müzik piyasasının en güçlü adamlarından sadece bir repçi değil, müzik camiyasının en büyük ve en zengin yapımcılarından biri ve Beyonce' un tüm kariyerinin baş mimarlarından biri, hatta gruptan ayrılıp bireysel kariyerini başlatan adam. Ayrıca ortak servetlerinin 3/ 4 ' ü adamın şahsına aitmiş. Beyonce orada o adamdan ayrılırsa sadece kocayı değil, şaşalı bir müzik kariyerini, servetinin büyük bir kısmınıda arkasında bırakacaktı zira öyle bir adamı boşamak , müzik piyasasında çok büyük güç kaybetmek , uzun vadede silinmek anlamına geliyor ki eminim kocasının peşinde yerini doldırmaya hevesle binlerce kadın var. Öyle evlilikler birazda şirket birlikteliği ve o yüzden bana doğru örnekler gibi gelmiyor. Zira Amerika bile olsa oradaki müzik ve sinema piyasasında malesef çoğu yıldız kabul edilen kadınların kariyerleri ve hayatları böyle adamların iki dudağının arasında. Ünlü şarkıcı Keşha bunun en büyük örneklerinden aslında; kadın kariyerinin zirvesinde kendisni taciz eden yapımcısını ifşa etti diye, kadının kariyerini bitirdiler resmen. Kadın olmak maleaef bazı avrupa ülkeri dışında her yerde çok zor.

Ne kadar erkeksi bir konusma tarzı zira bunu yazanın bir kadın olduğunu düşünmüyorum, yazıklar olsun sana

Ailesi yüzünden depresyona girip size kötü davenıyor ama paşa beyefendi başkasına kur yapa biliyor. Siz aynı şeyi yapıp pişman olsanız affedilir misiniz? Yok tabi ki.

Kadınlar olarak biz de eşimiz sevgilimizle kriz yaşarsak, dişil enerjimizi toplamak için başka erkeklerle yatalım mı ki?

Az dişil enerji topladım geldim kocacım, şimdi sana daha dişil olcam sevin aşkım mı diyelim?

Konu sahibi güven gitti, bundan sonra dikiş tutmaz

Gelip kendi itiraf etse ben yine affetmezdim ama pişman olduğuna inanabilirdim. Bu şerefsizi sen yakalamışsın, neymiş kendi içinde halletmiş oldu paşam. Donuna kadar al bunun, ekran resmi aldın mı? mesajları faln silme.

Beyonce iyi bir ses dünyada kaç kişide o ses var ?
Kocası güçlü bir adam olabilir ama onsuz kariyerine gayet devam edebilirdi
Kadın küçük yaşlardan beri aynı adamla ilk erkek arkadaşıymış zaten kopmak istememiş olabilir ben kararının duygusal bir karar olduğunu düşünüyorum maddi kaygıdan çok

Ben herkesin aksine bu evliliğin toparlanabileceğini düşünüyorum cnm
Eşin çok pişmansa 1 şans daha vermelisin
Herkes 2.şansı hak ediyor.
Bu benim fikrim
Doğrusu boşanmak belki ama herkes o kadar güçlü olucak diye bir kural yok
İnsanlar bu tür şeyleri başına gelmeden boşarım kapıya koyarım falan diye konuşur rahat bir şekilde ama başına gelince o kadar kolay olmuyor.
Genç bir kadınsın bir çocuğun var gururlu olucam diye tekrardan bir hayat kurmak senin psikolojini mahvedebilir
Gençsin tekrar evlenmek isteyebilirsin ok ama çocuğun için böyle birşey uygun olmayabilir
Yani etraflıca düşünmek gerek diye düşünüyorum

mutsuz çiftlerin evlilikleri bile biterken insanlar çok yıpranıyor..
ben kırmızı çizgilerden hoşlanmıyorum zira asla denen şeyler en kolay yutulan şeyler haline geliyor.
aldatılmışsınız evet ama içinizde hala eşinize sevgi ve geri dönme isteği de var..
bunu kınamak büyük hata olur.
bence kesinlikle çift terapisi almalısınız. bitirecekseniz bile önce kendi içinizdeki soruları bitirmelisiniz. bu şekilde boşandığınızda ileride mutlu olma imkanı yok..
aldatıldın öyleyse boşa gitsin demek insan psikolojisine komple aykırı..
evet devam etmemek gerek ama hiçbir şey kesin çizgilerle çizilmemeli insan hayatında.

Sadece aldatma degılkı
Bır suru seyde eksıde kocası
Bebek var dıye duygusal davranıyor ama
Bence kocası sıkıntılı bırı
Cocugunda psıkolojısı bozulur aynı evdr
bana verdiği izlenim hazır olmadığı yönünde, yoksa dediklerinizde çok haklisiniz Şu anda verecegi her karardan pisman olacak hissi uyandırdı. Eş gerçekten değişmek istiyorsa destek alınabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…