Severek bosananlar :(

Neden bu kadar kirici olmak zorundasiniz. Evimizde hersey yolunda benimle mutluyken aldatilmak daha cok koyardi. Boyle olmasi bir nebze olsa kadinlik grurum acisindan iyi hissettiriyo. Oradaki esyalarimin buyuk cogunlugunu toplattim bile.. sadece sonraki hayatim icn moral bulurum belki dedim ama cani yanan hemcinslerinizin uzerine gitmek daha kolay geliyo sanirim
Siz onun ailesinin çektirdiklerine sabretmişsiniz
O ilk fırsatta aldatmış
Söylediklerini başka bir yorumunuzda okudum ben bunu yapacak adam değildim demiş, hayır yapacak adammış, fırsatı hemen kullanmış

Bu ikisi kesinlikle sebep sonuç ilişkisi barındırmıyor valla

Mutsuzsa yardım alsaymış.
Aldatma ne tür bi terapi?
Kafasında aklamaya çalışıyor konu sahibi
Affeder affetmez ben onu bilmem, her morali kötü olan birbirni aldatsaydı aile kavramı kalmazdı dünyada

Affeder affetmez ben onu bilmem, her morali kötü olan birbirni aldatsaydı aile kavramı kalmazdı dünyada
Kafasında aklayacak olan nolur buralara konu açmasın artık
Valla sinirim bozuluyor
Sonra cezayı biz alıyoruz

Üstelik aldattığı kişi hayat kadını da değilmiş
Bildiğimiz işin o evreye gelmesi için emek harcanması gereken bi aldatmadan bahsediyoruz
Sonuçta o kadar mutsuzluğun içinde adam isteyincr çok da güzel ilgi gösterebiliyormuş
Ama karısına değil

3. Gözü de büyük ihtimalle ilişkisi devam etmemiştir
Öyle açılmıştır da pişman olmuştur
Bu hikayenin başka türlüsünü duymadım ben daha

Eski telefonunuda kalan bir mesajla. Kendi telefonum bozulunca onu aldim kullanmak icin.
Bende kendisi itiraf etti sandım meğer olay farklıymış siz yakalamıssınız. Hani ilgisiz diyordunuz ya hah işte o aldatma süreciydi demekki siz gidince aldatmıyor aslında öncesinde var kesin sizle aldatıyor ki size bunu o kadar yansıtmış ki sevgisizlikle sizde gitmek zorunda kalmışsınız asla affetmeyin

Aklamaya calistigima neye gore karar verdiniz anlamadim. Ben sadece olani anlattim. Aklamis gibi gorunmemek icin hersey yolundayken mutluyken esim beni aldatti mi demeliydim. O an durumumuz oydu. Benim yillarimi emegimi çöpe atan gelecege dair hayallerimi yarim birakan birini neden aklamaya calisayim burda. Yapmayin Allah askina

Aklamaya calistigima neye gore karar verdiniz anlamadim. Ben sadece olani anlattim. Aklamis gibi gorunmemek icin hersey yolundayken mutluyken esim beni aldatti mi demeliydim. O an durumumuz oydu. Benim yillarimi emegimi çöpe atan gelecege dair hayallerimi yarim birakan birini neden aklamaya calisayim burda. Yapmayin Allah askina
Yok sizi yargılamak istemedim, o şekilde hissettim sebebi eşinizin söylediklerine inanıyor gibi hissettim sizi
Neyse, umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz

Aldatmak, gözden çıkarmaktır.
Gözden çıkarılmışsınız. Geri dönüş cehennem olur. Yani genelde aldatılan kadınlar severken aldatılır, bizim sevgimizde problem olsa biz aldatırdık zaten. Ben de çok seviyordum, ee? O da çok seviyordu(!) Eeee? O yüzden sevginizi hiç dinlenemeyin, sizi harcayan insanları hayatınızdan çıkarın.

Bu işlerde görmüş geçirmiş biri olarak söylüyorum öncelikle kendinizi kandırmaktan vazgeçin. Eşinizin size ilgisi o kadın hayatına girdiği ve sizi gözden çıkardığı için bitti çok büyük ihtimalle, ancak siz böyle olmasını kaldıramadığınız için kendinizi kandırıyorsunuz. O dönem belki o kadınla gerçek bir ilişkisi yoktur ama emin olun kadın eşinizin aklındaymış, siz evi terk edincede yuvasının derdine düşüpevliliğini kurtarmak yerine, kadının peşine düşmüş, muhtemelen o ilişkide aradığını bulamadı, büyük ihtimalle kadın sizin kadar fedakar çıkmadı ve eşinizi o kadar maddi ve manevi sorunla kabul edip fedakarlık yapmadı. Eşinize o aydınlanma o zaman gelmişitir. Siz kabullenmek istemesenizde hem işte hem ailesi ile hem evliliğinde maddi manevi sorunlar yaşayan, depresyondaki adam karısı gider gitmez başka bir kadınla gönül ilişkisine girmez, o kadın kapıda mı bekliyormuş, öncelikle kendinizi kandırmakram vazgeçin o kadın siz eşinizin yanındayken de hayatına girmiş ve büyük ihtimalle eşiniz sizden hayatında o kadın olmasa da aklında o kadın olduğu için vazgeçip ilgisiz bırakmış. Siz eşinizi seviyor olabilirsiniz ancak eşiniz size ne aşık ne de seviyor. Sadece şu an maddi ve manevi yönden en iyi seçeneği siz olduğunuz için geri dönmüş. Karısını seven adam onu kendi ve ailesinin yanlışları yüzünden kaybetmek üzereyken başka kadınlara aşk mesajları atamaz. Boşanırsınız boşanmazsınız kendi kararınız ki ben şimdiden adamı bu kadar savunup kafanızda aklamanıza bakılırsa boşanmayacağınızı düşünüyorum, ancak aklınızı başınıza alıp hemen kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya bakın, zira büyük ihtimalle o kadın eşinizi maddi ve manevi sorunları için bırakmıştır. İlerde onu bu hali ile kabul eden başka bir kadın bulduğunda ya da maddi ve manevi yönden rahata erdiğinde eşiniz tarafından gene gözden çıkarılan siz olacaksınız. Ayrıca suçu kendinize almaktan da vazgeçin, eşiniz sizin yüzünüzden o kadına aşk mesajları atıp ilişki yaşamadı. Eşiniz sizin algınızı yönetmeye uğraşıyor haberiniz olsun.

Aldatilmak cok agir bir travma ..Cocuk varsa hele biz kadinlar icin 2 kati zor.Sizi uzmek istemem ama maalesef toplumumuzun adeta kohnelenmis kodlari bu olanlar.Kendimi ayri tutarim cunku ben erkek kadin olsun sadakatsiz insanlardan igreniyorum. Esiniz ilk sapakta ilk ayrilikta kendine avunacak bir yer bulmus.Yani bakin sorsaniz onca derdi var ama gitmis hemen sizi aldatmis buna vakit firsat yaratmis.Ayrilin ayrilmayin ben bilemem ama adam bence zayif halka..

Bir kez aldattı gibi birşey okudum yanılmıyorsam, bir kez ilişkiye girmiş olsalar bile, flört yapma kur yapma aşamaları sohbetleri hepsi aldatmadır bana göre

Biz farkli sehirlerde yasiyoduk evlenmeden once. Uzak mesafe iliskisi yani. O zaman bile boyle birseyini gormedim duymadim. Birbirimizin ilkiydik biz tertemiz bi iliskimiz vardi oyle capkinlik yapayim kafalarinda biri asla degildi. Ben bunu yapacak adam degildim bugune kadar aklimin ucundan gecirmedim diyo.herkes hayrandi bizim karsilikli sadakatimize sevgimize.yillarca uzaktan yurutebilmemize. Depresyonun boslukta kalmanin bedeli agir oldu ikimiz icinde :KK43:
Biz de öyle idik.. Özellikle eş kişisi öyle idi... Temiz saf pak.. Çok sadakatle düşkün. Allahtsn korkar... Bu hayattaki son kisi en son kisi. İki lafı bşr araya getirip bi kadınla sohbet yürüyemez.. Vs vs.

Herkes bize hayran. 😅 Gıpta ediliyorduk.peh😆

Öyle depresyonmus boslukmuş...geçeceksin bunları. Yasadıklarının doğru gerçek ve kapı gibi önünde e olduğunu istediğin kadr ask senaryosu yaz veya bahane bul yne de silemezsin.

Ve simdş otur iyi zamana değil aslında esinin neyi naısl iyiymiş gbi gösterdiğine, senin neleri geçinme adına alttan aldığına, neleri tolere edebildiğine ve onun aslında naısl da pek bi işe yaramadığına bir bak.

Karısını öldüren adamlarında ilişkileri o ölen kadın ile süperdi mükemmeldi. Sonuca bakmak laızm.

Aklını baısna al ve sonuca bak.. Sonucu irdelediğinde aslında normal olmayan bir ilişkin odluğına hatta fedakar kısmın hep sen olduğu sonucuna varacaksın.

Hata yaptığımı anladım ve mevzuyu kapattım sana döndüm ne demek yahu. Bu mevzu öyle tek başına kapatılacak bişey değil. Lütfedip sana dönmüş bir de 🙄 gerçekten bu erkekler istedikleri her şeyi yaşayıp sonra da 'hadi uzatma bitti gitti' kafasına giriyorlar ya deli oluyorum. Her şeyi affedin, ihaneti affetmeyin...

Gorunen o ki sizinki tek tarafli sevgiye donusmus. Ihanet eden erkek nasil seviyor olabilir ki? Sevdigi kadini incitmeye korkan adamlari nasil tanimlariz ki o zaman?
Siz, problem cikinca onu aldatmayi dusundunuz mu? Aklinizdan gecirdiniz mi? Cevap hayir ise seven tek kisi kalmis gibi sanki.

Ayrıca bende aldatıldım eskiden eşim bile değil sevgilimdi o sözlere inanıp barıştım, 6 ay sonra kendimi kudururken bulunca ayrıldım bitirdim
Yani affettseniz bile kimsenin size diyeceği birşey yok, sizin hayatınız, sadece bu acıyla göremediğiniz şeyler olabilir 🤷🏻‍♀️

Düzeltme: ilişkilerinin başında...
Biz de öyle idik.. Özellikle eş kişisi öyle idi... Temiz saf pak.. Çok sadakatle düşkün. Allahtsn korkar... Bu hayattaki son kisi en son kisi. İki lafı bşr araya getirip bi kadınla sohbet yürüyemez.. Vs vs.

Herkes bize hayran. 😅 Gıpta ediliyorduk.peh😆

Öyle depresyonmus boslukmuş...geçeceksin bunları. Yasadıklarının doğru gerçek ve kapı gibi önünde e olduğunu istediğin kadr ask senaryosu yaz veya bahane bul yne de silemezsin.

Ve simdş otur iyi zamana değil aslında esinin neyi naısl iyiymiş gbi gösterdiğine, senin neleri geçinme adına alttan aldığına, neleri tolere edebildiğine ve onun aslında naısl da pek bi işe yaramadığına bir bak.

Karısını öldüren adamlarında ilişkileri o ölen kadın ile süperdi mükemmeldi. Sonuca bakmak laızm.

Aklını baısna al ve sonuca bak.. Sonucu irdelediğinde aslında normal olmayan bir ilişkin odluğına hatta fedakar kısmın hep sen olduğu sonucuna varacaksın.

Allah yardımcınız olsun.
Sizi yıpradan bi sevgiyse bu zamanla dahada mahvolacaksın eğer affedeceksen hiç yüzüne vurmadan devam edeceksin
Anlam veremiyorum ben neden illa bi kadının teninde teselliyi buluyorlar😒

Kizlar merhaba.. Nereden baslayacagimi bilmiyorum aslinda..Biz esimle universitede tanistik okul bitti is bulma vs. Toplam 6yillik bir iliskinin uzerine buyuk bir askla evlendik. Birbirimizin herseyiydik biz sevgili arkadas aile hersey. 3yillik evliyiz suan 1,5 yasinda bir kizimiz var. Bizim sorunlarimiz evlendigimiz gun basladi esimin ailesi maddi anlamda bizi cok zor duruma soktular o konulara girmicem biz birbirimize hep destek olduk bu surecte. Ama zamanla o sorunlar buyudu dolduk ve artik birbirimizede patlamaya basladik bizim birbirimizle alakali problemimiz yokken birbirimizi yipratmaya basladik cnku ciddi anlamda psikolojimiz alt ust oldu esim depresyona girdi ve beni ihmal etmeye basladi evde iletisimimiz azalmaya basladi. Bende bir yandan evin sorumlulugu kucucuk bir bebegin sorumlulugu uykusuzluk vs ustune esiminde ilgisizligi eklenince bunalima girdim buyuk bi kavga ettik ve ben kafa dagitmaya kendimi toplamaya ailemin yanina gittim.ailem sehir disinda.ordada bi kavga ettik ve ben artik bosanmak istiyorum dedim aslinda kalben bu degildi istedigim ama dedimya dolumun tasimini yasadim saglikli dusunemiyodum. İs baya ciddiye bindi esim zaten depresyonda oda cok ustelemedi tmm oyle istiyosan oyle olsun dedi. Cnku ailesine karsi zaten ofkeli is yerinde problemleri vardi ustune bide bu olunca iyice kotu oldu hersey. Ve bu surecte beni aldatmis :KK43: sonra ben ne yaptim demis kendinden igrenmis basta herseyi kafasinda bitiren yakip yikan adam hatasini anlamis ve silkelenip bu mevzuyu kapatmis. Sonra bizim yanimiza geldi sorunlarimizi hallettik karsilikli anlasarak ustumuze dusenleri yapma karariyla baristik ve evimize donduk. Ve ben bu aldatma olayini daha 1,5 ay once ogrendim. Neden soylemedin dedgimde hata ettim farkina vardim ve sana dondum seninle baristiktan sonra degil oncesinde bitirdim. Yok saydim seni kaybetmek istemedigim icin gundeme getrmek istemedim dedi. Ben cok kotu oldum tabi benim kirmizi cizgim ihanet affedemzdim cocugumu alip baba eviNe geldim. Cok pisman yalvariyo sans istiyo beni birakma diyo ama ben hazmedemiyorum. Bayramdan sonrada dava acicam. Ama 9 yil iste binlerce ani emek ask kolay olmuyo. Esimi hala seviyorum bunun icinde kendime cok kiziyorum. Benim gbi olan severek bosanip sonrasnda mutlu olabilen varmi atlatabilirim degilmi yeniden mutlu olmak mumkunmu. Uzun oldu hakkinizi helal edin lutfen morale cok ihtiyacim var :KK43:
Her evlilikte kavga var belki de daha fazlası demek ki gerçekten depresyonda değilmiş

Back