Severek bosananlar :(

Ne kadar erkeksi bir konusma tarzı zira bunu yazanın bir kadın olduğunu düşünmüyorum, yazıklar olsun
Olaya mantıktan yoksun baktığiniz çok aşikar ki kadınlığımla ilişkilendirmeye çalışıyorsunuz. Gerçekten çok komik. Adamın kafasına sıkmasından filansa aldatması içgüdüsel bile olabilir. Araştırmak lazım.
Inanilmaz sığ bir bakış açınız var.

Hadi diyelim sizin dediginiz gibi konu sahibi yeni bir hayat kurdu diye psikolojisi alt üst olacak olmasın diye böyle bir öneri verdiniz anlıyorum.

Ya tam tersi olursa affetti diyelim eşini 2. Bir çocukta yaptılar 2. Kez aldatma ihtimali var bu adamın bu sefer daha büyük bir yıkım olmayacak mı? Oysa hayatına devam etse 1 yıl zorluk çeker unutur.

Aldatan bir adamı affetmek üstüne bir daha aldatılmak çok daha yaralayıcı bir durumdur. Hayatını alt üst etmeye değer mi?

Hiç aldatmayacak olsa bile bence bir kere aldatan terkedilmeyi haketmiştir çünkü aldatan aldatırken bizi gözden çıkarmış kaybetmeyi zaten göze almıştır..

Bazı Erkekler ne kadar aciz. Boşluğa düştüm: hemen aldatayım. Bunalımdayım: hemen aldatayım. Siz de işgi görmemişsiniz ama aldatmak hiç aklınızdan geçti mi? Hayır çünkü karakterinizde yok. Ama o karaktersiz işte

Konu sahibine boşan yada boşanma demiyorum ama yorumlarınız çok enteresan. Allah akıl fikir vermiş. İnsansa içgüdüleriyle hareket etmeyecek. Kafama sıkmamdan iyidir deyip herşeyi yapalım o zaman.

İlla başında bi kocan olsun o da seni boynuzlayan adam olsun bari diyorsunuz sanırım mealen.

Affetseniz de omur boyu suphe icinde yasanilmaz zaten, eskisi gibi de tat vermez zaten.
Bundan sonra mutlu olacak miyim demissiniz. Bu size bagli. Siz mutlu olmayi secerseniz mutlu olursunuz. Daha huzurlu olacaginiz kesin. Ama eger gecmisle yasamayi surdururseniz, surekli arkaya bakinca insan onunu goremediginden mutlu da olamiyor.
Su an hersey cok taze. Oncelikle gecmis olsun. Tavsiyem calismiyorsaniz, calisin. Cevre edinin, gecmise takili kalmayin. Kendi ayaklarinizin uzerinde durunca da kendinize ayri bir duzen kurun. Ozgurlugu tadinca oh be iyi ki bitmis diyeceksinuz. Cok mutlu olmanizi dilerim.

İlla başında bi kocan olsun o da seni boynuzlayan adam olsun bari diyorsunuz sanırım mealen.
Benim fikrim bu
Senin fikrin o
Ben hayata dar pencereden bakmıyorum
Hayat uzun ve insanın başına hersey geliyor
Evliysen büyük konuşma bence
Ben bekarım benlik bir durum yok zaten

Konu sahibine boşan yada boşanma demiyorum ama yorumlarınız çok enteresan. Allah akıl fikir vermiş. İnsansa içgüdüleriyle hareket etmeyecek. Kafama sıkmamdan iyidir deyip herşeyi yapalım o zaman.
Evrimsel olarak türler tehlike altındayken üreme içgüdüleri aktive oluyor. Bu türün devamı için gerekli. İnsan türünde de böyle bir eğilim söz konusu.
Kime ne diyorum tabi

Depresyona girdim ve aldattım çok ilginç bir kafa çünkü kaç kere ciddi depresyona girdim çıktım aldatmak hiç aklıma gelmedi...yani işten gelip külçe gibi yatıyordum içimden bir şey gelmiyordu depresyondaki insan aldatacak enerjiyi nerden bulmus cidden bu bahaneye inanmayın.
Tekrar sans verirken de şunu düşünün: siz aldatmış olsanız 2. Bir sansiniz olur muydu

Evrimsel olarak türler tehlike altındayken üreme içgüdüleri aktive oluyor. Bu türün devamı için gerekli. İnsan türünde de böyle bir eğilim söz konusu.
Kime ne diyorum tabi
Herkese aşağılayıcı yorumlar yaparak asıl sığlığı siz yapıyorsunuz ve ağzı açık gülmemiz sacma sapan beni destekliyor devam gülmeye

Biz kadınlar sevdiğimiz erkeğe ne kadar aciyoruz. Sürekli msjlarinda depresyondaydi diye üzülüyorsun. Peki sen? Bir çocuk bakımıyla ilgilendin ilgisiz bı kocayla aynı evde uykusuz halsiz kaldin. Sen depresyona girmedin mi. Kocan hiç dusunmedi ama karim depresyondamidir yoruluyomudur diye?
Erkekler için ne kadar basit ya depresyondaydim bır bosluguma geldi yok silkelendim falan filan. Gerçek hayatta yaşıyoruz arkadaşım dizi çekmiyoruz. Başka kadının yanına giderken aklı gayettte başındaydı.
Kimse başına gelsin istemez, sevdiği insandan bunun başına gelecegini de düşünmez ama bende affedilir bir hata olarak görmüyorum.
Sunuda unutmayin sizde insansınız. Annenizin evine giderken sizinde moraliniz bozuktu ama aldatmayı düşünmediniz.oda dusunmeyebilirdi

Ben aldatmayı uçkurunu düşünen adamın depresyonda mepresyonda olduğuna inanmam. Her depresyona giren birini bulsun o zaman ohhhh paşam karnım doysun pastam dursun.

Bir şans verilmeli bence. Insanlar hata yapabilir. Hata yapmış. Önce kendinize odaklanin. Bilincalti terapisi vs alın. Çok şey yaşamışsınız. Eşiniz de depresyon yaşamış. Boşluk hissetmiş. Tutunacak dal aramış. Belki sizden daha çok anlaşılmaya ihtiyacı var.

boşanmaya gerek yok , kimse kimsenin malı değil ama sadakat ekip olmak için faydalı ... bence !!!

severken ayrılmayın ne gerek var şimdi unutmak için o kadar acı çekeceksiniz. bazen ilişkilerde çıkmaza girilir ve taraflar birbirinden uzaklaşır ayrılmaya karar verir, sonra bu ayrılık süreci aşı gibi olur ve daha çok sarılırlar eskisinden daha iyi devam ederler. birbirinin kıymetini anlarlar çünkü. sevgi her zaman kolay bulunan birşey değil kaybetmeyin birbirinizi. eşinizin hakareti şiddeti vs hiç bir kötü özelliği anlatmamışsınız. depresyona girmiş, o dönemde karşılıklı anlaşamamış, birbirinizi idare edemeyince de ayrılmaya kalkmışsınız. hepimizin işin içinden çıkamadığı, zayıf düştüğü, sağlıklı kararlar alamadığı dönemler vardır. ayrılık kararı alındığı ve artık birlikte yaşanmadığı dönemde olduğu için bence ortada teknik olarak bir aldatma yok. aldatma olursa seviyor olsanız da boşanmak lazım. ama onu yapmayanda çok. seviyorum katlanırım diyende var. biraz özgüven meselesi mi aşk meselesi mi hastalık mı bilemicem. nice aşk hikayeleri var. frida kahlo mesela. kocası çapkının önde gideni baldızıyla bile yatıyor ama frida hep affediyor. frida da aldatmış ayrılık dönemlerinde. bir insan ilişkinin bitmesi gerektiği zamanı hisseder ve ayrılır zaten. bence sizin daha bitmemiş. prensip sahibi olmak iyidir ama bazen kendimize koyduğumuz kurallarda boğuluruz boğarız. çok katı düşünmemek lazım. boşanma maddi manevi yıpratıcı bir süreç. bana yetersiz bir sebep gibi geldi. teraziye koyunca eksiler daha fazla sizin için sanki. boşanma sürecine harcadığınız enerjiyi çabayı eşinizle kaldığınız yerden mutlu olmaya harcarsanız daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.

erkeklerde 2. şansı veriyorlar tabi sayı çok az kadınlarla kıyaslanamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…