- 3 Şubat 2021
- 2.919
- 9.226
- 108
- 36
- Konu Sahibi Mutsuzkalp
-
Siz onun ailesinin çektirdiklerine sabretmişsinizNeden bu kadar kirici olmak zorundasiniz. Evimizde hersey yolunda benimle mutluyken aldatilmak daha cok koyardi. Boyle olmasi bir nebze olsa kadinlik grurum acisindan iyi hissettiriyo. Oradaki esyalarimin buyuk cogunlugunu toplattim bile.. sadece sonraki hayatim icn moral bulurum belki dedim ama cani yanan hemcinslerinizin uzerine gitmek daha kolay geliyo sanirim
Bu ikisi kesinlikle sebep sonuç ilişkisi barındırmıyor vallaCnku ailesine karsi zaten ofkeli is yerinde problemleri vardi ustune bide bu olunca iyice kotu oldu hersey. Ve bu surecte beni aldatmis
Kafasında aklamaya çalışıyor konu sahibiBu ikisi kesinlikle sebep sonuç ilişkisi barındırmıyor valla
Mutsuzsa yardım alsaymış.
Aldatma ne tür bi terapi?
Kafasında aklayacak olan nolur buralara konu açmasın artıkKafasında aklamaya çalışıyor konu sahibi
Affeder affetmez ben onu bilmem, her morali kötü olan birbirni aldatsaydı aile kavramı kalmazdı dünyada
Bende kendisi itiraf etti sandım meğer olay farklıymış siz yakalamıssınız. Hani ilgisiz diyordunuz ya hah işte o aldatma süreciydi demekki siz gidince aldatmıyor aslında öncesinde var kesin sizle aldatıyor ki size bunu o kadar yansıtmış ki sevgisizlikle sizde gitmek zorunda kalmışsınız asla affetmeyinEski telefonunuda kalan bir mesajla. Kendi telefonum bozulunca onu aldim kullanmak icin.
Aklamaya calistigima neye gore karar verdiniz anlamadim. Ben sadece olani anlattim. Aklamis gibi gorunmemek icin hersey yolundayken mutluyken esim beni aldatti mi demeliydim. O an durumumuz oydu. Benim yillarimi emegimi çöpe atan gelecege dair hayallerimi yarim birakan birini neden aklamaya calisayim burda. Yapmayin Allah askinaKafasında aklamaya çalışıyor konu sahibi
Affeder affetmez ben onu bilmem, her morali kötü olan birbirni aldatsaydı aile kavramı kalmazdı dünyada
Yok sizi yargılamak istemedim, o şekilde hissettim sebebi eşinizin söylediklerine inanıyor gibi hissettim siziAklamaya calistigima neye gore karar verdiniz anlamadim. Ben sadece olani anlattim. Aklamis gibi gorunmemek icin hersey yolundayken mutluyken esim beni aldatti mi demeliydim. O an durumumuz oydu. Benim yillarimi emegimi çöpe atan gelecege dair hayallerimi yarim birakan birini neden aklamaya calisayim burda. Yapmayin Allah askina
Biz de öyle idik.. Özellikle eş kişisi öyle idi... Temiz saf pak.. Çok sadakatle düşkün. Allahtsn korkar... Bu hayattaki son kisi en son kisi. İki lafı bşr araya getirip bi kadınla sohbet yürüyemez.. Vs vs.Biz farkli sehirlerde yasiyoduk evlenmeden once. Uzak mesafe iliskisi yani. O zaman bile boyle birseyini gormedim duymadim. Birbirimizin ilkiydik biz tertemiz bi iliskimiz vardi oyle capkinlik yapayim kafalarinda biri asla degildi. Ben bunu yapacak adam degildim bugune kadar aklimin ucundan gecirmedim diyo.herkes hayrandi bizim karsilikli sadakatimize sevgimize.yillarca uzaktan yurutebilmemize. Depresyonun boslukta kalmanin bedeli agir oldu ikimiz icinde
Ayrıca bende aldatıldım eskiden eşim bile değil sevgilimdi o sözlere inanıp barıştım, 6 ay sonra kendimi kudururken bulunca ayrıldım bitirdimAklamaya calistigima neye gore karar verdiniz anlamadim. Ben sadece olani anlattim. Aklamis gibi gorunmemek icin hersey yolundayken mutluyken esim beni aldatti mi demeliydim. O an durumumuz oydu. Benim yillarimi emegimi çöpe atan gelecege dair hayallerimi yarim birakan birini neden aklamaya calisayim burda. Yapmayin Allah askina
Biz de öyle idik.. Özellikle eş kişisi öyle idi... Temiz saf pak.. Çok sadakatle düşkün. Allahtsn korkar... Bu hayattaki son kisi en son kisi. İki lafı bşr araya getirip bi kadınla sohbet yürüyemez.. Vs vs.
Herkes bize hayran.Gıpta ediliyorduk.peh
Öyle depresyonmus boslukmuş...geçeceksin bunları. Yasadıklarının doğru gerçek ve kapı gibi önünde e olduğunu istediğin kadr ask senaryosu yaz veya bahane bul yne de silemezsin.
Ve simdş otur iyi zamana değil aslında esinin neyi naısl iyiymiş gbi gösterdiğine, senin neleri geçinme adına alttan aldığına, neleri tolere edebildiğine ve onun aslında naısl da pek bi işe yaramadığına bir bak.
Karısını öldüren adamlarında ilişkileri o ölen kadın ile süperdi mükemmeldi. Sonuca bakmak laızm.
Aklını baısna al ve sonuca bak.. Sonucu irdelediğinde aslında normal olmayan bir ilişkin odluğına hatta fedakar kısmın hep sen olduğu sonucuna varacaksın.
Her evlilikte kavga var belki de daha fazlası demek ki gerçekten depresyonda değilmişKizlar merhaba.. Nereden baslayacagimi bilmiyorum aslinda..Biz esimle universitede tanistik okul bitti is bulma vs. Toplam 6yillik bir iliskinin uzerine buyuk bir askla evlendik. Birbirimizin herseyiydik biz sevgili arkadas aile hersey. 3yillik evliyiz suan 1,5 yasinda bir kizimiz var. Bizim sorunlarimiz evlendigimiz gun basladi esimin ailesi maddi anlamda bizi cok zor duruma soktular o konulara girmicem biz birbirimize hep destek olduk bu surecte. Ama zamanla o sorunlar buyudu dolduk ve artik birbirimizede patlamaya basladik bizim birbirimizle alakali problemimiz yokken birbirimizi yipratmaya basladik cnku ciddi anlamda psikolojimiz alt ust oldu esim depresyona girdi ve beni ihmal etmeye basladi evde iletisimimiz azalmaya basladi. Bende bir yandan evin sorumlulugu kucucuk bir bebegin sorumlulugu uykusuzluk vs ustune esiminde ilgisizligi eklenince bunalima girdim buyuk bi kavga ettik ve ben kafa dagitmaya kendimi toplamaya ailemin yanina gittim.ailem sehir disinda.ordada bi kavga ettik ve ben artik bosanmak istiyorum dedim aslinda kalben bu degildi istedigim ama dedimya dolumun tasimini yasadim saglikli dusunemiyodum. İs baya ciddiye bindi esim zaten depresyonda oda cok ustelemedi tmm oyle istiyosan oyle olsun dedi. Cnku ailesine karsi zaten ofkeli is yerinde problemleri vardi ustune bide bu olunca iyice kotu oldu hersey. Ve bu surecte beni aldatmissonra ben ne yaptim demis kendinden igrenmis basta herseyi kafasinda bitiren yakip yikan adam hatasini anlamis ve silkelenip bu mevzuyu kapatmis. Sonra bizim yanimiza geldi sorunlarimizi hallettik karsilikli anlasarak ustumuze dusenleri yapma karariyla baristik ve evimize donduk. Ve ben bu aldatma olayini daha 1,5 ay once ogrendim. Neden soylemedin dedgimde hata ettim farkina vardim ve sana dondum seninle baristiktan sonra degil oncesinde bitirdim. Yok saydim seni kaybetmek istemedigim icin gundeme getrmek istemedim dedi. Ben cok kotu oldum tabi benim kirmizi cizgim ihanet affedemzdim cocugumu alip baba eviNe geldim. Cok pisman yalvariyo sans istiyo beni birakma diyo ama ben hazmedemiyorum. Bayramdan sonrada dava acicam. Ama 9 yil iste binlerce ani emek ask kolay olmuyo. Esimi hala seviyorum bunun icinde kendime cok kiziyorum. Benim gbi olan severek bosanip sonrasnda mutlu olabilen varmi atlatabilirim degilmi yeniden mutlu olmak mumkunmu. Uzun oldu hakkinizi helal edin lutfen morale cok ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?