Severek bosananlar :(

Emin misiniz sadece o süreçte olduğuna hemen birini mi bulmuş yqni yoksa hayat kadını falan mı anlamadım
Hayat kadini degil ama bir iliski yasadigi biride degilmis sevgililik gibi. O 2ay icinde kim tanistirdi nerden buldu bilmiyorum detay sormadim bile o kadar canim yandiki sadece neden soylemedin diyebildim ve evi terkettim

Oh ne güzel, kendi içinizde aklama çalışmaları da başlamış, mantıklı sebepler, hafifletici nedenler düşünülmüş, geriye şans vermek kalıyor...

ne diyeyim, mutluluklar diliyorum
Neden bu kadar kirici olmak zorundasiniz. Evimizde hersey yolunda benimle mutluyken aldatilmak daha cok koyardi. Boyle olmasi bir nebze olsa kadinlik grurum acisindan iyi hissettiriyo. Oradaki esyalarimin buyuk cogunlugunu toplattim bile.. sadece sonraki hayatim icn moral bulurum belki dedim ama cani yanan hemcinslerinizin uzerine gitmek daha kolay geliyo sanirim

Yoo asla, istediğiniz üyeye sorabilirsiniz, asla kötü niyetle yaklaşan, daha çok can acıtmak için yorum yapan biri olmadım.

Bu çıkışınızı üzüntünüze bağlıyorum, ben sinirliyim evet ama sizi düşündüğüm için sinirliyim. Bir hemcinsimin daha göz göre göre ihaneti sineye çekmesini istemediğim için sinirliyim. Hani koruma iç güdüsü ile parlar ya bazen insan, o şekilde işte.

Yoksa sizin canınızı acıtınca benim elime bir şey geçmeyecek, aksine kendime yakışmayan bir davranış sergilemiş olacağım. Eğer dediğiniz gibi amacım size yüklenmek olsaydı, durur bi düşünürdüm napıyorım diye, ama niyetimi ve kendimi biliyorum. Tek istediğim sizin duygularınıza yenik düşerek ihaneti kabullenmenizi engellemek, daha doğrusu dışarıdan biri olarak size duygudan arınmış, tamamen objektif bir yorum yapıp, sizin daha sağlıklı düşünmenizi sağlamak.

Adamın maddi sıkıntısı var kafası karisik
Ailesi sorunlar aranızı açmış
Adam bunu nasıl düzeltirim yerine daha da mahvetmek istemiş sizi aldatmis
Adamdaki çözüm yolu bu mudur?
O kadar sıkıntı içinde aldatmak nasıl aklına gelmiş beyfendinin.

Ben ailemin yanindayken.. evimizdeyken 2dk bile gec gelmezdi isten teli ortadaydi vs.
Kuzum senin eşinle kavga nedenin arkadaşının kocasının aldığı pırlanta setini senin eşinin alamaması değilmiş ki ! Sen eşinden ilgi sevgi istemişsin.. adam seninle nasıl bir tartışma içine girdiyse o gün evini bebeğinle terketmişsin (ben bu olaya çok karşıyım ama karşımdaki eşyaları kırıp döküp gövde gösterisine çevirdiyse veya beni evden koyduysa giderim)..sonraki 2 ay da "bu kız benden ne istiyor ? El kadar bebeğim var yazık günah gideyim ne haldeler " dememiş ..senden ve bebeğinden esirgediği ilgiyi sevgiyi başka bir kadına sunmuş.Eşin kendi anasından babasından amiyane tavırla kazık yedi diye evliliğine sığınmak, huzuru evinde aramak yerine seni aldatacak yollara giriyorsa çok da "kader mahkumu" sayılmaz.Bu yaşadıklarından sonra sen başka bir adamla görüşsen senin de yaptığını hoş görmem ama "seni bu yola da kocan itmiş " derim.Ama inan yaşadığın bu duruma sebep sen değilsin.Ayrıl barış,affet ,affetme anlamında yazmıyorum bunları ..kendini suçlamayı bırak diye yazıyorum

Haklisiniz haketmedim. Kimse haketmez. İhanetin acisi bir yana onun ailesinin sebep oldugu skintilar yuzunden bu hale gelipte yine en buyuk cezaninda bana kesilmesi haksizlik.. buda ayri yakiyo icimi zaten.

Teselli icin her depresyonda olan baska bir kadina mi kosuyor,ben cok ayipladim esinizi.Yani baska bir kadinla birlike oldu ve evlilige dair 3'uncu gozu mu acildi.Bir kadin isi varsa,maddi imkanlari el veriyorsa bir muhtaciyeti yoksa bu kadin ayrilsada barissada dussede kalksada mutlulugu yakalar.Mutlu olabilirmiyim demeyin,Mutlu olacagim deyin.Evet Mutlu olacaksiniz,belki ilk zamanlarda bir bosluk hissedeceksiniz ama mutlu olacaksiniz.Peki neden mutlu olacaksiniz biliyormusunuz sucluluk duymadiginiz icin,sizden yana bir hata olmadigi icin mutlu olacaksiniz..Bahtiniz guzel olsun..

Ben size bir şey söyleyim mi?!
Depresyon mepresyon bahane.
O zamandan beri aldatıyormuştur muhtemelen.
Sizi anlıyorum, severek ayrılmak, aldatılma şoku vs. belki şu an sağlıklı düşünemiyorsunuz ama ben olsam asla affetmezdim.
Sadakat ve güven tek kullanımlıktır.
Bu işin içinden dimdik çıkarsanız asıl o zaman gururla ve mutlulukla yaşarsınız.
Affederseniz hep içinizde kin ve şüphe olacak, hiçbir şey eskisi gibi olmaz ve aldatmanın devamı gelecek.
Kızınız sizi rol model alacak, bunu unutmayın. Aldatmayı sineye çekmeyin.

Yeniden mutlu olman mümkün mü bilemem AMA en ufak krizde tekrar aldatilacagin kesin!

Sizi bu duruma sokan, bunda emeği olan her kim varsa Allah acısını çıkartsın inşallah tez zamanda ben de diğer üyeler gibi düşünüyorum. Her başı sıkıştığında aldatacak mı bu adam? Bir yuvayı yıkmak, ihanet etmek bu kadar kolay mı? Siz yapsaydınız affeder miydi? Hiç sanmam. Umarım bundan sonraki hayatınız sizin için hep huzur ve mutluluk dolu olur.

Bosanma lafi edip tamam bosanalim noktasina geldiginiz icin ve ayri şehirlerde oldugunuz icin belkide gercekten bittigni dusundu bilemiyorum bu durum tam bir ayrilma sebebi belkide degil çünkü bu noktaya siz getirmissiniz bosanalim lafi blof olmamali gelinen aonuc ortada adam zaten depresyondaymis ne bileyim kafasinda neler ysadigni bilemedim

Sevgili konu sahibi,

Eşinizin aldatmasını depresyon, boşanma lafı vb. sebeplerden haklı çıkarmaya çalışanlar olacaktır. Kanmayın öyle sözlere. Siz aldatsanız tu kaka diyecek, yerden yere vuracak olanlardır bu insanlar.
Eşiniz için de aynı şeyi düşünüyorum. Eğer yalvarmaya devam ederse bence ben de senin beni aldatmana çok sinirlenip seni aldattım ama pişman oldum ben de senin gibi. Tamam devam edelim deyin bakalım arkasını dönüp gidiyor mu yoksa affediyor mu. Affedilmek için yalvaranlar karşı taraf aynı hatayı yapınca asla affetmiyorlar da haberiniz olsun.
Haa bir de erkektir, boşluğuna gelmiş, depresyondaymış oymuş buymuş yapmış pişman olmuş işte laflarına kanıp affedeceksiniz bilin ki tekrar tekrar olacak o aldatma.
Sevgi her şeyi bağışlamaz. Ve bir yerde biter merak etmeyin. Sevginizi bebeginize verin.

Hyr bir kez aldatmis.Akabinde aydinlanma yasamis,Evlilik nezninde 3.gozu acilmis.Simdi bu adam bir kez daha aldatirsa meslek degistirip Evlilik terapisti mi olacak ? Yani bu sozlere bence de kanmayin.

Kararlı duruşunuzu bozmayın, geri dönmeyin bu karardan.
Paşalar depresyona girsin, karısı onun yüzünden evden geçici olarak gitti diye koşa koşa karısını aldatsın, sonra “affet, ben ne yaptığımı biliyor muydum?” desin. Yemezler!

Konunuzu okumadım sadece başlığınız üzerinden yorum yapıcam severek ayrılmak diye bir şey yok bundan 1 yıl önce severek boşandık sanıyordum ama bugün seven bırakmaz üzmez kırmaya kıyamaz diyorum o yüzden gerçekçi olmanızı tavsiye ederim çünkü insanın acısı geçtiğinde gerçekler kalıyor geride

Hayat kadini degil ama bir iliski yasadigi biride degilmis sevgililik gibi. O 2ay icinde kim tanistirdi nerden buldu bilmiyorum detay sormadim bile o kadar canim yandiki sadece neden soylemedin diyebildim ve evi terkettim

Hayat kadını olsa birisi akıl vermiştir ya da intikam modunda gitmiştir diyeceğim

Ama tanışıp başkası ile ilişki yaşamak çok fazla

Adam aylarca sunamadık ilgiyi sunacak birisini bulmuş sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…