- 17 Aralık 2022
- 137
- 81
- 18
- Konu Sahibi hayatguzelllll06
-
Akrabalık çok çok uzaktandi .Öneriyle olmasına biraz da sevinmiştim çünkü onu çok iyi tanıyan birinci derece yakınları önermişti tanistirmisti ama iyi yardımsever bunları hep duyuyorduk biz ama şahsen tanımıyordum kendisini .iyi insan olabilir ama ikili ilişkide uyumu yakalayamadım.Zaten kaç kuşak uzaktan da olsa artık daha akraba olmasın ya haklısınızAkraba ile evlenmeyinnnn, lütfenn. Bu amaç için görüşmeyin de. Hem sağlık sorunları açısından hem de dedikodu kazanının asla dinmeyecek olması sebebiyle size yazık olur.
Bosverdim ve ben keşke dün yazsaydım buraya .çünkü dün bir mesaj attim kendisine son kez ve çok aşırı duygu yüklü bir mesajdi özellikle atmadım ama içimden geçenleri soyledim ve daha mesajı açıp okumamış bile bunun pişmanlığını yaşıyorum düşüncelerim degisti aslında bir ay öncesine kadar birisi bana böyle bişe anlatmış olsa benimde verecegim cevablar sizlerin yazmış olduğu mantiklj cevablar gibi olurdu .Ve ben onun tarafından aşırı manupule edilmisim ki kendimi sucluyordum her defasında lafıma atlama dediğinde içimden cogunlukla kendime kızıyordum .sanirim iki gün sonra tekrar bir mesaj atmak zorundayım çünkü onu halen sevdigimi düşünmesin .Çünkü benim kafam yerine gelmeye başladı ki pişman oldum duygusal mesaj attigim içinYa bir ayda ne sevmesi asik olmasi zaten sikintili bir tipmis yok sozumu kesme yok sesini yukseltme kendini bi halt sanan biri zaten ilk evliliginizde sıkıntılıymis ne gerek var bosverin
Adam narsist kişilik bozukluğu sahibi. O yüzden daha neler yapacak hele evlen bak sana ne lakaplar takacak asagilayack. Eski eşim öğrendim araması falan da seni kontrol etmek kendini hatırlatmak için. Konuyu okurken dedim zTen kesin bi bahane bulup tekrar aramistir bi konuda kendini kötü hissettirmek için ayrilik sonrası ama asıl derdi hala yerinde duruyor musun kontrol etmektir dedim. Seninki de aşk falan değil bu arada. Narsistler karşı tarafın istediği karaktere bürünür ilk zamanlar. Bambaşka bir adam çıkacak sonunda. Bu kelimelerimi unutma barisincaArkadaşlar merhaba bundan tam 1 ay önce öneriyle bir adamla tanistim .Öncelikle şunu belirteyim daha önce bir evlilik yaptım ve boşandım 30 yaşında bir bayanım yaklaşık 4 senedir ayrıldım.ve bu 4 senelik süreçte ailemden isteyenler oldu veya bı ortamda beyenenler ve randımanlı bı tanışmam görüşmem nasip olmadı .Taaki 1 ay öncesine kadar.Yine bir gün evde oturuyorum akrabam geldi dediki seni birisiyle tanistiracagiz adam hiç evlenmemiş evlenmek istiyor kabul edersen tanışın anlasirsaniz evlenirsiniz dedi bende kabul ettim o gün hazırlandım gittik görüştük ve ben gördüğüm an sevdim aşık oldum ve bu adam şehir dışında yasiyor hemde uzaktan akrabamiz tanıştığım kişi yani gitmesine son iki gün kala iki gün boyunca görüştük .Ve birbirimize o iki günde kısa bı zamanda toplasan 6 saat gorudtuk iki günde canlı olarak ve aşık olduk.Ve o artık gitti telefonda görüntülü görüşmeye başladık .Ve görüşmelerimizde güzel geciyordu sadece son iki haftada bir konuda benden sikayetciydi sürekli sen lafıma atliyosun konuşmamı boluyosun diyordu kiziyordu.Ben hayatımda ilkdefa boyle bı söz duydum .Ya arkadaşlar bişe anlatıyor yarım saate yakın ve illaki yorum yapmak istiyorum konuşmak yok agzimi açtığım anda lafıma atliyosun diyo vs.bu son iki haftada bu yüzden sık sık tartıştık .Ve sasirdigim nokta tartışırken bile yapım gerefi ben ağır argo konuşabilen bir bayan değilim .Haliyle bı tık sesim yukseliyo tabi onun sesinin yanında benim ki bişe değil .e ses yükselince bu sefer dediği senin sesin yukseliyo sen nasıl konuşuyorsun vs.
Ya sohbetinde bı usulü vardır karşılıklı olur benim bildiğim yaniliyomuyum.Hani işin garip tarafı kendisiyle alakalı bişe anlatınca zaten bolmuyorum dinliyorum .Aksine ben bişe anlatınca kendisi hemen bölüyor atlıyor lafıma ama bu yüzden hiç bişe demedim ona asil sen atliyorsun gibisinden.Ben burda herşeyi şeffaf anlatıyorum ki size hani bana yardımcı olun diye . psikolojim alt üst oldu resmen oturdum dusundum onun sözünü mu boluyorum diye düşündüm çevremde bı kaç kişiye sordum arkadaşlara .Hani sizle sohbet ediyoeum hiç lafınizi boluyomuyum gibisinden o kadar taktım yani e verdikleri cevab yok ne alaka kızım dediler böyle soruyosun gibisinden cevablar aldım .ve bir hafta önce görüştüğüm adam benden ayrıldı sırf bu yüzden .Ama bu bir ayrılma sebebi olabilirmi anlamıyorum çok saçma ?Ve şunu da belirteyim iki gün önce beni aradı bana dediki eski eşini öğrendim dedi sen evliyken sana neler yaşatmış eskiden dedi ve arkadaşlar bu detayları bizim akrabalardan öğrendi onlar biliyodu .Bende evet de dedim neden araştırdin biz bir haftadır ayrildik daha neyi merak ettin ki dedim bana inanmadın mi dedim ilk tanistigimizda neden bosandigimi sormustun bende sana biraz anlatmıştım hatta sana mahkeme çıktımı da göstermeyi teklif etmiştim yok demiştin ben geçmişe bakmıyorum önümüze bakalım demiştin .şimdi neden böyle bişe yaptın ki dedim .Ve arkadaşlar bana kalsa bu yüzden ayrılmış olabilir .şimdi diyeceksiniz ki neden bu yüzden ayrılmıştır ?Tahminim şu ben bayağı sıkıntılar yaşadım eski eşimle anlasamiyordum sikintili bir kişiliği vardi. Belki eski eşin sıkıntılı tartışmacı bir insan olmasinimi taktı kafasına evlensek bizi rahatsız edermi diye düşündü acaba ne bileyim ama ne alaka 4 senedir bosanmisim .Ama suda aklıma geliyo bana lafıma atliyosun muhabbetini iki haftadır yapıyordu kızıyordu .Ama boşanma sebebimi öğrenmesi iki üç gün öncesine ait .Ya bişe anlatiyo yarım saat dinle bazen yirmi dakika felan asla ağzini acamiyosun bı yorum etmek istiyorum da haliyle buna kziiyordu .ben bitireyim sen öyle konuş diyordu e bu seferde anlattığı sey bayağı uzun olduğu için diyeceklerimide unutuyordum .Dün son kez aradı beni görüntülü çünkü ona rica ettim son kez konuşalım diye bayağı bı kötüydü ne bileyim 6 dakika anca görüntülü güya konuştuk veya konuşamadık gözleri doldu onunda kötü bı haldeydi .Ben zaten çok kötü oldum bir hafta üstüne onu gördüm .Hayatımda ben böyle kısa zamanda bir insana aşık olmamistim .Tam bana uygundu namaz kiliyodu ezbere yasin biliyordu senede bı kez mescidi aksaya gidiyordu yani inancli bı insandı çünkü benim tanışma şartım namaz kılan bey olmasıydı Allah korkusu olsun istiyordum bende kildigim için birde kalbimde isinmisti böyle bı adamla tanışınca haliyle sevmiştim beyenmistim onu .Ne olur bana bişe deyin aslında hiç ortada bı sebeb yok lafıma atliyosun geçerli bı sebebmi ya veya kendisi sürekli lafımı boluyordu farkindami değildi anlamadım .Beni karambole bıraktı soru işaretleriyle.Bana ne olur bişe deyin ne yapayım ben . Donermi sizce bana ne tavsiyeniz olur ben daha aramam yazmam asla ona biraz uzun yazdım kusura bakmayin
Hayatıma tekrar kaldığım yerden devam edeceğim .Rutinlerime döneceğim bı takım kararlar alınmak üzere kendi sağlığım hayatım için .ve ben bu yorumlar sayesinde çok daha iyi hissetmeye başladım kendimi .Sadece üzüldüğüm nokta ben ne kadar.yipranmisim nasıl bir psikoloji içine girmişim yoksa tahammül edilecek gibi değildi saatlerce dinle dinle.Benim gözümde, bir aydır görüştüğünüz kişi sevgiliniz bile değildir. Ne aşkı, ne sevgisi Allah aşkına? Evet hoşlanmış olabilirsiniz ama asıl sizin soğumanız gerekirdi o adam sizinle böyle diktatör gibi konuştukça. Daha iki günde ortaya çıkmış adamın ne olduğu, evlenseniz düşünebiliyor musunuz? Adam izin vermeden konuşma hakkınız bile olmayacaktı. Süs bitkisi gibi oturacaktınız evde. Adam manipülatif, sorunlunun teki. Siz bence bu adamın yüzünü erkenden görüp, kurtulduğunuz için iki rekat şükür namazı kılın.
Bir aylık, sohbet bile etmediğin, sıkılarak dinlediğin bir manipülatör için of demene bile değmez. Keyfine bak boşver. Daha neler neler, ne beyefendi insanlar çıkar karşına.Hayatıma tekrar kaldığım yerden devam edeceğim .Rutinlerime döneceğim bı takım kararlar alınmak üzere kendi sağlığım hayatım için .ve ben bu yorumlar sayesinde çok daha iyi hissetmeye başladım kendimi .Sadece üzüldüğüm nokta ben ne kadar.yipranmisim nasıl bir psikoloji içine girmişim yoksa tahammül edilecek gibi değildi saatlerce dinle dinle.
İlk tanistik aradan bir hafta geçti bizi tanistiran kişiye dedim ki ya bişe anlatıyor çok uzunca ama ben onu sevdiğimden dinliyorum fakat farklı bı huyu yapısı var sanki kendisi bitirmeden yorum yapılmasını istemiyor sohbet pek edemiyiruz tam çözemiyorum adamı dedim bana verdiği cevab kız sen ciddimisin iyiki uykun gelmiyor onu dinlemekren dedi .Ve ben durumun ciddiyetini daha iyi anladım ki evet ileride evlensem sıkıntı büyük olacakti
Narsist bencede ilk iki gün yüz yüze konuşurken bana çok iltifatlar ediyordu ve lafa atliyisun mubabbeti olmamisti biz dışarı çıkarken bize aracı olan aileyle çıkiyorduk dört kişi ama onlar yanımızdan ayrılıyordu zaman zaman .sonra geldiklerinde yanımıza beni övüyordu onlara .ne zaman gitti biz telefonla iletişim kurmaya başladık tuhaf tuhaf davranmaya başladı hep üzerinde durduğu tek şey işyerinde başarılı olması ve lafa atliyosun muhabbetiydi bir ay boyunca muhabbet bu iki konuda döndü .Adam narsist kişilik bozukluğu sahibi. O yüzden daha neler yapacak hele evlen bak sana ne lakaplar takacak asagilayack. Eski eşim öğrendim araması falan da seni kontrol etmek kendini hatırlatmak için. Konuyu okurken dedim zTen kesin bi bahane bulup tekrar aramistir bi konuda kendini kötü hissettirmek için ayrilik sonrası ama asıl derdi hala yerinde duruyor musun kontrol etmektir dedim. Seninki de aşk falan değil bu arada. Narsistler karşı tarafın istediği karaktere bürünür ilk zamanlar. Bambaşka bir adam çıkacak sonunda. Bu kelimelerimi unutma barisinca
Çok teşekkür ederimBir aylık, sohbet bile etmediğin, sıkılarak dinlediğin bir manipülatör için of demene bile değmez. Keyfine bak boşver. Daha neler neler, ne beyefendi insanlar çıkar karşına.
Ya ben dün hatya duygusal bir mesaj attığıma.o kadar pişmanım ki hele en son görüntülü konuşurken gozlerimin istemsizxe dolmasını gördüğüne pişmanım .Ben bu eksilerine rağmen öncelikle benim ondan ayrılmadığıma.pismanim .Ve tekrardan mesaj atmak istiyorum ama tabiki artık düşüncelerim degisti iyiki buraya yazmışım dört saattir normale döndüm .tekrar yazicam ona karşı artık içimde bişe olmadığıni vs bı mesaj atmak istiyorum neden düşünsün ki bu kız ayrıldığımız halde beni seviyorduKonuyu okurken içim sıkıldı bu ne ya?Miting mi yapıyor bu adam dinle dinle.Ben erkeğim kafam dolu yorgun olurum sen evdesin diyerek şimdiden seni manipüle etmeye başlamış.Hepimiz çalışıyoruz bu ne afta tafra.Asıl derdi lafımı bölüyorsun değil zaten önceden evlilik yapmış olmanı sindirememiş.Utanmadan araştırmış birde sana söylüyor.Gece gece sinirimi zıplattı.Mesaj attın okumadı bile tenezzül edipte.Seni artık istemiyorum diye mesaj yazıcam demişsin sakın yazma Allah aşkına iyice kendini birzannedecek.
Yada yazmasammi ama düşüncelerimin değiştiğini ona bildirmek isterdim içmde bişe kalmadı iyiki alakam bitmiş beni manipüle ediyordu şaka gibi yaKonuyu okurken içim sıkıldı bu ne ya?Miting mi yapıyor bu adam dinle dinle.Ben erkeğim kafam dolu yorgun olurum sen evdesin diyerek şimdiden seni manipüle etmeye başlamış.Hepimiz çalışıyoruz bu ne afta tafra.Asıl derdi lafımı bölüyorsun değil zaten önceden evlilik yapmış olmanı sindirememiş.Utanmadan araştırmış birde sana söylüyor.Gece gece sinirimi zıplattı.Mesaj attın okumadı bile tenezzül edipte.Seni artık istemiyorum diye mesaj yazıcam demişsin sakın yazma Allah aşkına iyice kendini birzannedecek.
Mesaj atarsan hala onu düşündüğünü anlar.Hata üstüne hata yapma.Sonra bu attığın mesajı da açmayacak iyice sinirleneceksin.Yada yazmasammi ama düşüncelerimin değiştiğini ona bildirmek isterdim içmde bişe kalmadı iyiki alakam bitmiş beni manipüle ediyordu şaka gibi ya
Pekiyi çok sağolun.Ya çok kızgınım kendime kendi kendime dusunuyirum da yaptığı çok büyük terbiyesizlik bana ben neden hep sustum .Çünkü sevmiştim diye hissediyorum şuanda inanın varya o kadar rahatladım ki .iyiki yazmışım buraya ben hatya yazarken konuyu bı yandanda umarim konuyu bitirmeden bana dönerde kimseden fikir de almamış olur kafasindaydimMesaj atarsan hala onu düşündüğünü anlar.Hata üstüne hata yapma.Sonra bu attığın mesajı da açmayacak iyice sinirleneceksin.
Boşanmış kadınlar tekrar ilişkiye başlayınca aşırı duygusal oluyor bende boşandım bilirim bu duyguyu.Kendini hiç üzme ve şuçlama.Yazdıklarından bile kalbinin güzelliği hissediliyor.Sen çok değerlisin bunu unutmaPekiyi çok sağolun.Ya çok kızgınım kendime kendi kendime dusunuyirum da yaptığı çok büyük terbiyesizlik bana ben neden hep sustum .Çünkü sevmiştim diye hissediyorum şuanda inanın varya o kadar rahatladım ki .iyiki yazmışım buraya ben hatya yazarken konuyu bı yandanda umarim konuyu bitirmeden bana dönerde kimseden fikir de almamış olur kafasindaydimCidden boyle ya .Sanırım uzunca zaman sonra bı insanla tanışınca birden fazla anlam yüklemişim aynı aile gibi burası annem ailemin dediklerinden bahsediyorsunuz çok sagolun
YaaaBoşanmış kadınlar tekrar ilişkiye başlayınca aşırı duygusal oluyor bende boşandım bilirim bu duyguyu.Kendini hiç üzme ve şuçlama.Yazdıklarından bile kalbinin güzelliği hissediliyor.Sen çok değerlisin bunu unutma
Ben eşimle tanıştım 3 hafta sonra nişanlandık 1 ay sonra evlendik 1 yıl sonra ilk çocuğumuz oldu şuan 2. Yılın içindeyiz ve birkaç hafta sonra 2. Çocuğumuzu kucağımıza alacağız Allah izin verirse inşallah. ( maşallah deyin lütfenArkadaşlar merhaba bundan tam 1 ay önce öneriyle bir adamla tanistim .Öncelikle şunu belirteyim daha önce bir evlilik yaptım ve boşandım 30 yaşında bir bayanım yaklaşık 4 senedir ayrıldım.ve bu 4 senelik süreçte ailemden isteyenler oldu veya bı ortamda beyenenler ve randımanlı bı tanışmam görüşmem nasip olmadı .Taaki 1 ay öncesine kadar.Yine bir gün evde oturuyorum akrabam geldi dediki seni birisiyle tanistiracagiz adam hiç evlenmemiş evlenmek istiyor kabul edersen tanışın anlasirsaniz evlenirsiniz dedi bende kabul ettim o gün hazırlandım gittik görüştük ve ben gördüğüm an sevdim aşık oldum ve bu adam şehir dışında yasiyor hemde uzaktan akrabamiz tanıştığım kişi yani gitmesine son iki gün kala iki gün boyunca görüştük .Ve birbirimize o iki günde kısa bı zamanda toplasan 6 saat gorudtuk iki günde canlı olarak ve aşık olduk.Ve o artık gitti telefonda görüntülü görüşmeye başladık .Ve görüşmelerimizde güzel geciyordu sadece son iki haftada bir konuda benden sikayetciydi sürekli sen lafıma atliyosun konuşmamı boluyosun diyordu kiziyordu.Ben hayatımda ilkdefa boyle bı söz duydum .Ya arkadaşlar bişe anlatıyor yarım saate yakın ve illaki yorum yapmak istiyorum konuşmak yok agzimi açtığım anda lafıma atliyosun diyo vs.bu son iki haftada bu yüzden sık sık tartıştık .Ve sasirdigim nokta tartışırken bile yapım gerefi ben ağır argo konuşabilen bir bayan değilim .Haliyle bı tık sesim yukseliyo tabi onun sesinin yanında benim ki bişe değil .e ses yükselince bu sefer dediği senin sesin yukseliyo sen nasıl konuşuyorsun vs.
Ya sohbetinde bı usulü vardır karşılıklı olur benim bildiğim yaniliyomuyum.Hani işin garip tarafı kendisiyle alakalı bişe anlatınca zaten bolmuyorum dinliyorum .Aksine ben bişe anlatınca kendisi hemen bölüyor atlıyor lafıma ama bu yüzden hiç bişe demedim ona asil sen atliyorsun gibisinden.Ben burda herşeyi şeffaf anlatıyorum ki size hani bana yardımcı olun diye . psikolojim alt üst oldu resmen oturdum dusundum onun sözünü mu boluyorum diye düşündüm çevremde bı kaç kişiye sordum arkadaşlara .Hani sizle sohbet ediyoeum hiç lafınizi boluyomuyum gibisinden o kadar taktım yani e verdikleri cevab yok ne alaka kızım dediler böyle soruyosun gibisinden cevablar aldım .ve bir hafta önce görüştüğüm adam benden ayrıldı sırf bu yüzden .Ama bu bir ayrılma sebebi olabilirmi anlamıyorum çok saçma ?Ve şunu da belirteyim iki gün önce beni aradı bana dediki eski eşini öğrendim dedi sen evliyken sana neler yaşatmış eskiden dedi ve arkadaşlar bu detayları bizim akrabalardan öğrendi onlar biliyodu .Bende evet de dedim neden araştırdin biz bir haftadır ayrildik daha neyi merak ettin ki dedim bana inanmadın mi dedim ilk tanistigimizda neden bosandigimi sormustun bende sana biraz anlatmıştım hatta sana mahkeme çıktımı da göstermeyi teklif etmiştim yok demiştin ben geçmişe bakmıyorum önümüze bakalım demiştin .şimdi neden böyle bişe yaptın ki dedim .Ve arkadaşlar bana kalsa bu yüzden ayrılmış olabilir .şimdi diyeceksiniz ki neden bu yüzden ayrılmıştır ?Tahminim şu ben bayağı sıkıntılar yaşadım eski eşimle anlasamiyordum sikintili bir kişiliği vardi. Belki eski eşin sıkıntılı tartışmacı bir insan olmasinimi taktı kafasına evlensek bizi rahatsız edermi diye düşündü acaba ne bileyim ama ne alaka 4 senedir bosanmisim .Ama suda aklıma geliyo bana lafıma atliyosun muhabbetini iki haftadır yapıyordu kızıyordu .Ama boşanma sebebimi öğrenmesi iki üç gün öncesine ait .Ya bişe anlatiyo yarım saat dinle bazen yirmi dakika felan asla ağzini acamiyosun bı yorum etmek istiyorum da haliyle buna kziiyordu .ben bitireyim sen öyle konuş diyordu e bu seferde anlattığı sey bayağı uzun olduğu için diyeceklerimide unutuyordum .Dün son kez aradı beni görüntülü çünkü ona rica ettim son kez konuşalım diye bayağı bı kötüydü ne bileyim 6 dakika anca görüntülü güya konuştuk veya konuşamadık gözleri doldu onunda kötü bı haldeydi .Ben zaten çok kötü oldum bir hafta üstüne onu gördüm .Hayatımda ben böyle kısa zamanda bir insana aşık olmamistim .Tam bana uygundu namaz kiliyodu ezbere yasin biliyordu senede bı kez mescidi aksaya gidiyordu yani inancli bı insandı çünkü benim tanışma şartım namaz kılan bey olmasıydı Allah korkusu olsun istiyordum bende kildigim için birde kalbimde isinmisti böyle bı adamla tanışınca haliyle sevmiştim beyenmistim onu .Ne olur bana bişe deyin aslında hiç ortada bı sebeb yok lafıma atliyosun geçerli bı sebebmi ya veya kendisi sürekli lafımı boluyordu farkindami değildi anlamadım .Beni karambole bıraktı soru işaretleriyle.Bana ne olur bişe deyin ne yapayım ben . Donermi sizce bana ne tavsiyeniz olur ben daha aramam yazmam asla ona biraz uzun yazdım kusura bakmayin
Maşallah Rabbim sağlıkla evladiniza kavuşmayı nasip etsinBen eşimle tanıştım 3 hafta sonra nişanlandık 1 ay sonra evlendik 1 yıl sonra ilk çocuğumuz oldu şuan 2. Yılın içindeyiz ve birkaç hafta sonra 2. Çocuğumuzu kucağımıza alacağız Allah izin verirse inşallah. ( maşallah deyin lütfen) şimdi sen karar ver ilk görüşte aşk sevgi ne demek nasıl olur ? sizinki danışıklı dövüş. Sen sus ben konuşcam sen az konuştun yok ben konuştum bu nedir yapma Allah aşkına. Adam zaten karakterini belli etmiş evlensende hep böyle sürtüşmelerle geçer günleriniz yol yakınken ayrılmanız isabetli olmuş üzülme hiç.
Lafa atlama demek ne demek mesela ya, daha üç gün olmuş olmamış, ne kadar laçkalaşmış, hanzo.Kendimi çok şanslı hissediyorum ne kadar iyi insanlar var gercekfen hepinizin Rabbim kalbine göre versin dualarınız kabul olsun .Ben yok ya yok neden böyle oldum anlamadım ?Doğru bir tecrube yaşadım ben çok iyi seçmeliyim hep gözümün önünde davranış şekli konuşmaya başlayınca beni susturmak istemesi lafa atlama demesi vs.galiba ben kararımı verdim ben başımı yakamam .Yazmasın Allah korusun yazmasın Yemin ederim içimden gecenler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?