Severek ayrıldık

Yemin ederim içim çok rahatladı ben bı bir haftada.ne.yasadigimi ben bilirim kendimi çok sucladim lafına atlamışım ben acaba atliyomuydum diye dusune dusune.beynim uyusuyordu tabi aglamakta cabası gözlerim balık gibi oldu ya üzüntüden çok şükür şuan huzurla uyuyacağım bu bir ay beni çok yipratmis bunu ben şuan sağlıklı düşünerek şu son üç saatte anladım neye maruz kalmışım .

Aşık olduğunuz tam istediğiniz adam bu olabilir mi?
İletişim sorununuz var.
Adam da bunu fark etmiş ayrılmış demek ki kendini uzun süre dinleyecek biri lazım ona da öyle bir kadın bulabilirse tabii.
Sizin ayrılmanız lazımdı belki de.
Bak fırın küreği ile ağzına vururum haa ne çok konuştun diyerek.
İsteklerim vardı diyorsunuz ama 6 saat yüz yüze görüşmüşsünüz ne biliyorsunuz tam olarak istediğiniz şeyleri yaptığını vs.
Aşık olma kısmını da tam anlamadım sanırım tipi hoşunuza gitmiş sizin.
Ama olmaz bu adamla zaten geçsin aynanın karşısına anlatsın bence sözünü kesen de olmaz 180 dakika konuşsun

Sakın ama sakın mesafe yüzünden böyleydi diye düşünme, herif gerçek yüzünü göstermiş daha gelmeden etmeden, bravo cidden helal olsun, o kadar bile gizleyememiş kendini, üç günde hallere hareketlere bak. Anlaşan insanlar uzak mesafede de anlaşır, sorunlu tiplerle istersen her gün bi arada ol, seni kişiliğinden ederler, sürekli mücadele ve sıkıntı.
Zaten bi savaştan çıkmışsın, bırak Allah aşkına, kendine kastın mı var.
Kompleksli ezik, lafı bölünmüşmüş, kimsin sen acaba da kadın fikrini bile beyan etmeyecek? Ay denyo, düşündükçe sinirlerimi zıplattı.

Son düzenleme:
Yemin ederim tam nokta atışı .butun yorumları okudum hepimiz aynı dusuncedeyiz demekki anormal olan karşı taraf .Bilmiyorum bahanemi sundu neyin nesi anlamadjm .Tip konusunda kesinlikle haklısınız çünkü hayatımda ondan yakışıklısıni görmemiş tanismamistim ama eş olarak yapamazdık sanırsam iyiki varsınız çok sağolun

Ya söz kesen biri olsan 30 senede birileri daha söylerdi, kendin de düşünürken geçmişten az buçuk örnekler bulurdun buna dair ama baksana şoke olmuşsun, çevrendekiler de şaşırmış sorunca, herif seni manipüle etmiş, şimdiden kendinden şüphe etmiş, mutsuz olmuşsun.
Böyle hıyarlara ağzını açtığın an dırdır yapma diye çemkirirler, kadınlara tahammülleri yok ki komplekslerinden.
Cidden boşver, bi duş al, bi temiz hava çek içine, bi şükür namazı kıl İnşirah oku. Huzurla uyu sonra da.
Ha bi de, tüm iletişim kanallarını kapat bence, hem görme duyma hem de kimseden onunla ilgili haber alma daha, senden de haber alamasın. Önüne bak, genceciksin, kendi değerini bil

Son düzenleme:
Ah ben kendime çok kızgınım ben nasıl sabrettim neden ayrılmadım alakami kesmedim ya adam beni bırakıyor şaka gibi benim bırakmam gerekirken önce
Ama soylede içimi rahatlattim ki rahatsız ya cidden rahatsız Rabbim şifa versin ona bu kafada giderse o nasıl yuva kuracak ben akşam 6 ya kadar ruh gibi dolaştım evde iyiki yazmışım buraya

Yemin ederim ki bunu sindiremedim Zaten şoktayım deli gibiyim anneme bugün yeminler ettirdim ne olur anne doğruyu söyle ben lafa atlayan tipmiyim diye veya muhatap olduğum çevredeki insanlara böyle laf arasında espirili sordum sırf anlamasinlar hani bu kız bı sıkıntısı var.gibisinden diye
.o kadar sarsıldım ki gündüz uyku nedir bilmem ve ben bugün öğlen uyumuşum uyanınca çok kötü hissettim kendimi ve o andan itibaren buraya da yazmaya karar verdim .Ya çok tuhaf ya ben adam dönsün niyetiyle derdimi anlatmıştım ama cidden dönmesin ya vallahi billahi dönmesin

Seni kendine fazla görüp, iyice komplekse girip seni ezerek ve ayrılarak rahatlamaya çalışmış gibi geldi bana. Terslenmesi, kabalığı, hanzoluğu da gerçek kişiliğini yeterince gösteriyor.
Yine söylüyorum; genceciksin, belli ki nahif ve kibar birisin, bi kötü tecrübe de yaşamışsın, sevmek sevilmek istiyorsun tabii ama daha temkinli olmalısın. Görüşüp, hemen doğru kişiyi bulup evlilik yoluna girmeliyim takıntısında olma, akışa bırak, Rabbim ayarlamıştır en doğrusunu.

Benden ayrıldı çünkü zaman zaman bişe anlatırken derin nefes almam bile battı.neden derin nefes alıyordum gerçekten icim sisiyodu onu dinlerken çünkü robot gibi hissediyordum aman hiç yorum yapmayayım şimdi yine sinirlenmesin diyodum.derin nefes aldım sıkıldın demi ne oldu bunaldın mi gibi sözler diyodu.bunu bile istemiyomus adam sadece onu dinleyeceksin o ne zaman bitirirse o zaman konuscaksin.bi gün dinledim tamam sen konuş dedi ama rica etsem iki üç dk sonra uyumak istiyorum dedi çabuk konuş dedi ay bunları şuan daha iyi hatirliyorum yemin ederim kendime sinir oldum ah salak kafam neden bitirmedim o an şuan uyuyacagim aklıma geliyo.neyseki kurtuldum of bu bir ay neydi ya .

Nasıl travmaları varsa artık, kafayı bozmuş sözünü dinletmekle. Kurtulmuşsun, gerçekten şükret.
Yanında rahat, huzurlu ve değerli hissetmediğin kimseyle de olma.

Yok belki 8 senedir çalışmıyorum ama artık sıkıldım sanırım başvuruda bulunacağım karar verdim çalışacağım
Bence işe girip, sevdiğin bi şeyler varsa onlarla alakalı kurslara da gidebilirsin, ücretsiz kurslar oluyor, yaşadığın şehirde araştır derim.
Yarın ilk iş bi duş alıp, ferahlayıp, kendine bi güzel bakım yapıp, aynada kendine kendini çok sevdiğini söyleyip çıkıp bi sonbahar güneşinin tadını çıkar lütfen, sadece yürümek bile iyi gelir

Nasıl travmaları varsa artık, kafayı bozmuş sözünü dinletmekle. Kurtulmuşsun, gerçekten şükret.
Yanında rahat, huzurlu ve değerli hissetmediğin kimseyle de olma.
Yaaaa şuan sesli güldüm bir hafta üstüne Allah'ım şükürler olsun ya .Cidden sözünü dinletmekle ilgili sorunu vardı sanki bana konferans veriyor sanki sunum yapiyo öyle onu dinleyeceksin of ah derin nefes alma yok bitene kadar cevabta yok .Ya ne enteresan uğruna daha akşama kadar göz yaşı doktugum adamdan soğudum vallahi soğudum herseyde hayır varmis iyiki yazdim buraya iyiki algilarim açıldı cidden ya

Ailem bugün dışarı çık iki hava al demisti ama ben uyumayı tercih etmiştim yarın için sabirsizim gerçekten eski Rutinlerime döneceğim yüzüme maske yapicam yaaaa özlemişim

Kendini değersiz ve suçlu görmekten vazgeçersen üzerindeki ağırlık dağılır gider.
Diyorum ya, manipüle edilmişsin, dingil triplere girmiş de girmiş. Söylediği her şey ayrı ayrı falso, buram buram cehalet ve bencillik kokuyor. Kendine layık görme böylelerini ve böyle muameleleri. Herkes haddini bilecek, eşin başta olmak üzere.

Peki şuanda bı pişmanligim var ben dün tuttum görüntülü kısacık bir konuşma vedalasmadan sonra duygularima yenildim ve duygusal mesaj attım ona hislerim den bahsettim ama daha rahatsız etmem aramam diyede ekledim hayırlısı böyleymiş vs.doye mesaj attım ve o mesajı asla açmamış okumamış whatsapta çünkü mavi tik olmamış mesaj yada okudu bazen mavi olmadan da okunuyomus sanırım ve bı kaç tane ses çektim artık uzun uzun yazmayayım dedim ses kaydı attım ve ben çok pişmanım.Simdi yeni bı mesaj atıp onu sevmedigimi felan böyle güzelce izah etmek istiyorum ama sizce ne yapmalıyım .adam dün goruntude bana yalvarır gibi konustu lütfen beni rahatsız etme mesaj atma felan dedi şoka girdim o cümleler karşısındda.ama yeni mesaj atmak istiyorum bı yandan atmasammi diyorum bı yandanda atmasam halen onu sevdiğimi düşünecek diye düşünüyorum kararsızım

Sakın ama sakın yazma, arama, ses falan atma. Pişman olma, olan olmuş, bundan sonrasını kurtaralım, tamamen kes, tüm iletişim kanallarını kapat, haber alamasın senden, sen de onu stalklama asla.
Bi şey yazarsan daha beter olur her şey, ters bi şey söyler bi de veya hiç cevap vermez, iyice bozulur, delirirsin.
Sal gitsin.

Ya zaten sosyal medyam yok sadece whatsap var.Of.gercekten 1 hafta once buraya yazsaydım odalara kapanmasaydim tek düşündüğüm su halen onu sevdiğimi düşünecek diye korkuyorum bide vicdan edip benle barışmak ister neden bana acısın veya barismasa bile aklı kalsın moreli bozulsun istemem sırf o duygusal mesajımdan dolayı ama bilmiyor ki Rabbime şükürler ediyorum ben sürekli kaç saattir iyiki bitmiş diye .çok ince düşünüyorum ne bileyim yada nasıl bilirse bilsin demi yazmayayım.ya ben böyleyim işte istemiyorum hani kimseye yük olmak kafasında .kimsenin kötülüğünüde istemem ama benden uzak olsun .

Mesajı atıp hani direk engelleyecektim yazarsam eğer şuanda
Ama yine sizi dinlicem cidden çok güzel ne güzel söylüyorsunuz fikirler veriyosunjz Allah hickimsenin sizinde ayağınıza taş degdirmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…