• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek ayrıldık

Ailem diyo ki o bahaneydi bencede ya . konuşmalarda sürekli lafımı bölme ben konusurken atlama diye beni uyariyordu son on beş gündür .ama biz sohbet ediyoruz ben ne zaman konuşacağım dediğimde ben bitireyim sen öyle konuş diyodu .ya gercekfen su yorumlariniz o kadar değerli ki hepsini okuyorum yaziyorum cevab içime ferahlik geldi sorunlu olan karşı taraf ya .sadece bir kez artık yeter dedim nerde lafını boluyorum manipüle ediyosun adeta beni dedim o zaman dahada sert çıktı .keşke o telefon görüşmesinde ayrilabilirdim ama duygusallik sevgi vardı yada bana öyle geliyordu .iki saat önceki halimden kat kat iyiyim artık
güçlü kadın fikrini söyleyen kadın istemiyor..her dediğine he diyecek pasif biri olmadığınızı görünce sinirleniyor

Demek hiç ders çıkarmamışsın ilk evliliğinden. Adam kaba saba birşey. Kaldı ki geçmişi ısıtıp ısıtıp önüne koyacak. Bir de 2 hafta da aşık olmak da büyük başarı. Ne aşkı ya engelle gitsin
Yok gercekfen ben belkide uzun zaman sonra ilk etapta kriterlerime uyan bir insanla tanistirildifim için çok duygusal yaklasmisim bunu daha net anladım iyiki buraya yazmışım herkese çok teşekkür ederim iki üç saat öncesine kadar ruh gibi odaya kapanmıştım ağlamaktan gözlerim balon oldu gunlerdir ve ben nerde hata ettim acaba bolmusmu oluyodum lafını diye diye inanın başım catliyordu ağrıdan .Sanırım iyi hissetmeye başladım az önce kahve bile yaptım kendime 🤲🙂Allah'ım sukurler olsun iyiki yazmışım içim ferahladi

.Tam bana uygundu namaz kiliyodu ezbere yasin biliyordu senede bı kez mescidi aksaya gidiyordu yani inancli bı insandı çünkü benim tanışma şartım namaz kılan bey olmasıydı Allah korkusu olsun istiyordum
Yani bu özelliklere sahip olması onun sizinle tam anlaşacağı anlamına gelmez Allah korkusu olsun gerisi zaten gelir ben evlendiğimde eşim namaz kılıyordu birlikte kılarız ne güzel diyordum bıraktı kılmıyor ama başka konularda anlaşırız yani sadece bu özelliklere bakmayın 😊

2 haftada severek ayrıldık deme motivasyonuna hayran kaldım .
ayol 2 haftada ben aldığım pantolonuma bile ısınamıyorum 😂 silkelen Allah aşkına tecrübesiz de değilsin ki ,ne bu drama .
Çık bi hava al .

Sizle konuşurken sizin konuşmanızı resmen istemiyormuş ben üstünüm duygusu gibi geldi bana insan arada sevdiği de konuşsun fikir belirtsin ister ne o öyle sanki ulusa sesleniş konuşması yapıyor gibi dakikalarca konuşmak nedir
Mesela dün bakın son görüntü konuşma yaptık hani dedim ki bari son konusalim yüz yüze bir haftadır ayrildik ya hani dedim biz düşman değiliz hoş helalleselim kapatırız dedim .tamam dedi ve goruntulu aradığı anda dediği cümle bak bugünde bölme sakın beni dinle dedi önce ben konuşacağım dedi .düşünün yani bu normal bı davranış değil ya .bende dedim ki ya daha ne bölmesi bolmemesi biz ayrıldık sonsuza dek bitirdin ya halen ordamisin dedim bana dediği cümle bak işte senle bu yüzden olmadı dinle diyorum sana dedi cevab veriyosun dedi .ama çok üzgündü gözleri dolmustu .Gercekfen ferahladim ya vallahi rahatladım sanki

Yok gercekfen ben belkide uzun zaman sonra ilk etapta kriterlerime uyan bir insanla tanistirildifim için çok duygusal yaklasmisim bunu daha net anladım iyiki buraya yazmışım herkese çok teşekkür ederim iki üç saat öncesine kadar ruh gibi odaya kapanmıştım ağlamaktan gözlerim balon oldu gunlerdir ve ben nerde hata ettim acaba bolmusmu oluyodum lafını diye diye inanın başım catliyordu ağrıdan .Sanırım iyi hissetmeye başladım az önce kahve bile yaptım kendime 🤲🙂Allah'ım sukurler olsun iyiki yazmışım içim ferahladi
Hah çok iyi afiyet şifa olsun. 4 yıl bu hanzo için mi bekledin. Daha neler çıkar karşına akışına bırak

Yani bu özelliklere sahip olması onun sizinle tam anlaşacağı anlamına gelmez Allah korkusu olsun gerisi zaten gelir ben evlendiğimde eşim namaz kılıyordu birlikte kılarız ne güzel diyordum bıraktı kılmıyor ama başka konularda anlaşırız yani sadece bu özelliklere bakmayın 😊
Tabikide yani namaz tek başına cidden kriterim değildi veya namaz kılmayan insanda olabilirdi bide görünce kalbim ısındı yani beyenmistim bu özelliklerde olunca haliyle çok üzüldüm sonuç böyle olunca

Hah çok iyi afiyet şifa olsun. 4 yıl bu hanzo için mi bekledin. Daha neler çıkar karşına akışına bırak
Teşekkür ederim sağolun 🤗Hayırlısı Rabbimden .Zaten bu bir aylık sürecte ben aşırı yıprandım galiba .ses çıkarmıyordum ama çok uzun uzadıya biseyi anlatıyordu ilgimi çekmedi halde bazı muhabbeti ama işte seviyordum ya kırmak istemiyordum 🤦🏼‍♀️🙂hayırlısı olsun ya Hepinize Rabbim kalbine göre versin dualarınız kabul olsun iyi insanlar.iyiki var.bana yardımcı oldunuz içime su serptiniz sağolun hepiniz 🌺🌺🙂

Tabiki haklısın namaz tek başına geçerli bı sebeb değil evlenmek için ama işte kalbim de isınınca haliyle ayrılınca çok duygusallasmistim kendimi sucladim ve günlerce düşündüm ben nerde hata yaptım ya dedim
Kalbiniz ısınmıştır olabilir. Ama uyum olmamış sanki.
Adam konuşmanıza bile tepki vermiş.
Sohbet edememişsiniz düşünsenize. Sıkıntı bunlar, oysa sizin konuşmanızı istemeli, sizin konuşmanızın içine düşmeli aşık olduysa....
Aklı selim düşününce siz de hak verirsiniz buradaki yorumlara 😉
Bence biraz kafanızı dağıtın, sosyalleşin.
Boşuna anlam yüklemişim diyip unutursunuz.

güçlü kadın fikrini söyleyen kadın istemiyor..her dediğine he diyecek pasif biri olmadığınızı görünce sinirleniyor
Sadece bı tartismamizda bir kez söyle bı cümle kullandı .Ben erkeğim olur sesim yukselir sen yükseltme ben çalışan yoğun insanım kafam dolu inan ki bilerek kırmam seni dedi ama sesim yukselirse sen bı bayan olarak cevab verme bana yoksa ben yapamam senle evlenirsem bosanirdim dedi .Bende dedim ki ama ben cevab verince sana bagirmiyorum argo kötüde konuşmuyorum konuşmam da zaten biliyosun sadece sen bagirinca hemen önyargılı konuşuyorsun onu düzeltmek için araya giriyorum bu seferde lafımı boluyosun diyosun .sen bitirene kadar bussuru soyleneceksin bunu önlemiş oluyorum haliyle lafını bu yüzden demi bolmemde sakınca varsa ben artık bişe.diyemem sana dedim

Kalbiniz ısınmıştır olabilir. Ama uyum olmamış sanki.
Adam konuşmanıza bile tepki vermiş.
Sohbet edememişsiniz düşünsenize. Sıkıntı bunlar, oysa sizin konuşmanızı istemeli, sizin konuşmanızın içine düşmeli aşık olduysa....
Aklı selim düşününce siz de hak verirsiniz buradaki yorumlara 😉
Bence biraz kafanızı dağıtın, sosyalleşin.
Boşuna anlam yüklemişim diyip unutursunuz.
Hayatımda ilkdefa böyle bişe duydum Zaten sohbet.karsilikli olur ama bunun sohbet anlayışı tek tarafliydi kendi biseyler anlatıyor ben evet desem tek kelime dahi kullansam kızıyordu .iyiki bitmiş demek üzereyim inanın ki şu yorumlar o kadar mantıklı doğru ki .Ben mahvolmusum sanırım 1 aydır .belkide devam etseydi ben manipuleolmaya devam edilecek ve.sonuc olarak ruh hastası olabilirdim yada konuşmayı unutabilirdim

1 aylik iliski, son 2 hafta sorunlu ama 20 yillik destan yazmissiniz. Lafima atliyorsun kisminda bıraktım. Astigmat var bende boyle paragrafsiz yazıları okuyamiyorum, uzgunum.

Sanirim 4 yıldır yalniz olmanin verdigi huzunle bu adami beyninizde abarttiniz, 1 ayda asik olmak bana pek mantıklı gelmiyor tabi askta mantik yoktur ama neyse. 2 haftadir sürekli kavga halindeyken sizi ne cekti anlayamadim.

1 aylik iliski, son 2 hafta sorunlu ama 20 yillik destan yazmissiniz. Lafima atliyorsun kisminda bıraktım. Astigmat var bende boyle paragrafsiz yazıları okuyamiyorum, uzgunum.

Sanirim 4 yıldır yalniz olmanin verdigi huzunle bu adami beyninizde abarttiniz, 1 ayda asik olmak bana pek mantıklı gelmiyor tabi askta mantik yoktur ama neyse. 2 haftadir sürekli kavga halindeyken sizi ne cekti anlayamadim.
20 yıllık destan olarak görmüş olabilirsiniz fakat herşeyi detaylı biçimde olduğu gibi yazdım ki daha net anlaşılayim insanlar daha iyi yardımcı olsun istedim .Sizede geçmiş olsun
Evet son 2 haftadır iki günde bir lafıma atlama muhabbeti olmaya başlamıştı 🤦🏼‍♀️işte bir ay sonra buraya gelecekti yüz yüze.iyi anlaşmıştık belki hani uzaklık mesafe olduğu için böyle olduk diye düşündüm yoksa iki gün görüştük gayette karşılıklı sohbet ettik bilmiyorum hayırlısı Rabbimden

Mesela dün bakın son görüntü konuşma yaptık hani dedim ki bari son konusalim yüz yüze bir haftadır ayrildik ya hani dedim biz düşman değiliz hoş helalleselim kapatırız dedim .tamam dedi ve goruntulu aradığı anda dediği cümle bak bugünde bölme sakın beni dinle dedi önce ben konuşacağım dedi .düşünün yani bu normal bı davranış değil ya .bende dedim ki ya daha ne bölmesi bolmemesi biz ayrıldık sonsuza dek bitirdin ya halen ordamisin dedim bana dediği cümle bak işte senle bu yüzden olmadı dinle diyorum sana dedi cevab veriyosun dedi .ama çok üzgündü gözleri dolmustu .Gercekfen ferahladim ya vallahi rahatladım sanki
Üzgünmüş gözleri dolmuşmuş hiç inanamadım ne yalan söyleyim son görüşmede bari yok sözü kesme nedir ayy bunla evlenen yandı be karşıdaki hep susacak konuşmayacak

Tabikide yani namaz tek başına cidden kriterim değildi veya namaz kılmayan insanda olabilirdi bide görünce kalbim ısındı yani beyenmistim bu özelliklerde olunca haliyle çok üzüldüm sonuç böyle olunca
Hiç üzülmeyin aksine sevinin ben bile sinir oldum buradan sözümü kesme demek ne demek ha bire yarın öbür gün de sözümü dinleyeceksin der

20 yıllık destan olarak görmüş olabilirsiniz fakat herşeyi detaylı biçimde olduğu gibi yazdım ki daha net anlaşılayim insanlar daha iyi yardımcı olsun istedim .Sizede geçmiş olsun
Evet son 2 haftadır iki günde bir lafıma atlama muhabbeti olmaya başlamıştı 🤦🏼‍♀️işte bir ay sonra buraya gelecekti yüz yüze.iyi anlaşmıştık belki hani uzaklık mesafe olduğu için böyle olduk diye düşündüm yoksa iki gün görüştük gayette karşılıklı sohbet ettik bilmiyorum hayırlısı Rabbimden

Karsi taraf icin soyluyorum, 1 aylik iliskide daha cicim ayindayken birseylerden rahatsiz olmak cok garip, o asik olamamis belli. Keske hisleriniz karşılıklı olsaydi, emin olun lafina da atlasaniz batmazdi, kavgaya donmezdi meseleler.

Bence onunuzdeki maclara odaklanin, cok gecmis olsun.

Akraba ile evlenmeyinnnn, lütfenn. Bu amaç için görüşmeyin de. Hem sağlık sorunları açısından hem de dedikodu kazanının asla dinmeyecek olması sebebiyle size yazık olur.

Sadece bı tartismamizda bir kez söyle bı cümle kullandı .Ben erkeğim olur sesim yukselir sen yükseltme ben çalışan yoğun insanım kafam dolu inan ki bilerek kırmam seni dedi ama sesim yukselirse sen bı bayan olarak cevab verme bana yoksa ben yapamam senle evlenirsem bosanirdim dedi .Bende dedim ki ama ben cevab verince sana bagirmiyorum argo kötüde konuşmuyorum konuşmam da zaten biliyosun sadece sen bagirinca hemen önyargılı konuşuyorsun onu düzeltmek için araya giriyorum bu seferde lafımı boluyosun diyosun .sen bitirene kadar bussuru soyleneceksin bunu önlemiş oluyorum haliyle lafını bu yüzden demi bolmemde sakınca varsa ben artık bişe.diyemem sana dedim
Böyle ben erkeğim sen kadınsın ile başlayıp kadını 2.sınıf gören leş zihniyetlere bu kadar uzun açıklama yapmak bile zaman kaybı. Kişi daha başından belli etmiş kendisini..

Hiç üzülmeyin aksine sevinin ben bile sinir oldum

Hiç üzülmeyin aksine sevinin ben bile sinir oldum
Hiç üzülmeyin aksine sevinin ben bile sinir oldum buradan sözümü kesme demek ne demek ha bire yarın öbür gün de sözümü dinleyeceksin der

Böyle ben erkeğim sen kadınsın ile başlayıp kadını 2.sınıf gören leş zihniyetlere bu kadar uzun açıklama yapmak bile zaman kaybı. Kişi daha başından belli etmiş kendisi

Böyle ben erkeğim sen kadınsın ile başlayıp kadını 2.sınıf gören leş zihniyetlere bu kadar uzun açıklama yapmak bile zaman kaybı. Kişi daha başından belli etmiş kendisini..
şimdi günah almak istemiyorum ama ben erkeğim cümlesini su manada dedi biraz onu izah ederek açıklamıştı hani çalışan insanım tüm yük üstümde disarisiyla ilgileniyorum bir erkek olarak sen sadece evdesin inan dışarısı evden daha ağır uğraşmak vs böyle aciklama yapmıştı .yoksa kadına değer vermeyen bı halleri yoktu çünkü ailesinden kız kardeşlerine davranışlarını duydum biliyorum bunla problemimiz ben konuşuyorum lafımı böldün bölme felan filan böyle saçma sapan bı hallerdi .İnanın bilmiyorum şuan tek farkına vardigim sağlığımı kaybetmek uzereymisim sürekli düşünce halindeydim bir haftadır .Çok sağolun sizlerin yorumlarınız cok çok çok çok iyi geldi

Karsi taraf icin soyluyorum, 1 aylik iliskide daha cicim ayindayken birseylerden rahatsiz olmak cok garip, o asik olamamis belli. Keske hisleriniz karşılıklı olsaydi, emin olun lafina da atlasaniz batmazdi, kavgaya donmezdi meseleler.

Bence onunuzdeki maclara odaklanin, cok gecmis olsun.
Ya bahane bencede .Zaten ara ara emin olamadım bu süreçte de düşündüm gerçekten sevdimi beni diye .Dün en son görüntülü görüşme oldu ve telefonu kapatınca ona hoşçakal yazdım buraya kadarmış demekki yazdım tabi bı kaç cümle daha yazdım onu bile açıp okumamış whatsapta bu saate kadar insan merak etmez mi.Ben sizede katiliyorum çünkü zaman zaman emin olamama duygusu vardı hani beni seviyormu diye bazen düşünüyordum bu bile aslında bitirme sebebiymis ya emin olamama duygusu ne acıymis

Back