Severek ayrıldık

Bu kadar ince düşünme güzel kardeşim, gerek yok, olan olmuş, ders çıkar, önüne bak. Pişman olup kendini dövmenin bi manası yok. Geçti gitti, kurtuldun, şimdi de bunu yük etme kendine, bi rahatla artık.

Sana ulaşırsa, sakince, net şekilde, uyumsuz olduğunuzu gördüğünü ve istemediğini söyle ve geç, asla uzatma lafı, ulaşmazsa zaten sıkıntı yok.

Son düzenleme:
Tamam aynen öyle yapacagim çok sağolun aynen ne dusunurse düşünsün olurda yazarsa bı gün suanki düşüncelerimden bahseder hoşçakal derim .Dünya varmış inanın ki dünya varmış diyorum.kafam rahatladı ya

Aslında düşündüm de, şu da olabilir, "Son konuşmalarda sağlıklı düşünemedim, gereksiz romantize ettim ve saçmaladım. Sakin kafayla düşündüm ve net olarak gördüm, birbirimize bence de uygun değiliz; çok kaba ve gergin birisin, ben nezaket ve sakinlik insanıyım, ayrıca çok konuşuyorsun, sadece sen konuşuyorsun ve dinleme huyun yok, bir de sürekli karşıdakini suçlayıp tedirgin ediyorsun, ben huzur isterim ve bunlar bence sorunlu davranışlar, baştan kendini gösterip ciddi bi yola girmeden bitmesini sağladığın için teşekkür ederim, hoşça kal" yazıp, engel Kalsın mal gibi.
Ama sonrasında asla iletişime geçmeyeceksin, arasa da yazsa da cevap vermeyeceksin, bunu yapabileceksen bu minvalde yaz ve engelle gitsin Için rahatlar biraz.

Ya bu çok çok harika bı mesaj .Ama sanki biraz ağır kaçar gibi geldi.bide şimdi mesajlara bakıyordum dün ki kafayla ne yazmışım ne ses atmışım diye.Adama yemin etmişim ki sana mesaj atmayacagim diye.Yoksa bu çok güzel bı mesaj .Ama kendisi yazarsa inşallah yazar yazarsa böyle aynı bunu yazarım sadece kaba insansın kısmını eklemeden şimdi uzaktanda olsa akrabalık varya ondan dolayi .Vallahi harikasiniz asla aklıma gelmezdi böyle bı mesaj

Valla sen bilirsin, bence yazılıp engellenebilir, ağır bi şey de yok, böyle herife inceliğe zaten gerek yok, o çekinmemiş akrabadır diyerek?
Seviyorum zannediyordur dedin diye söyledim ama yazar veya ararsa da verilebilir ağzının payı. Ha hiç aramaz, yazmazsa da sorun etmem diyorsan sorun yok.

Vallahi yazacaktım son attığım mesajlara bakayım dedim yazdığım cumle ,yemin ederim seni rahatsız etmicem aramicam diye yazmisim .bu durumda mesajı gönderemiyorum ama kendi yazsa arasa anında böyle konuşucam dua ediyorum ki yazsın adamciddiyim .amacım kalbini kırmak değil sadece hani onu sevmedigimi bilsin isterim .bakalım süreçte neler olacak burda paylaşacağım yine .Ya gerçekten bugün akşam 6 dan sonra o kadar güzeldi ki yeni bı sayfa açmak kalben bitirmek yani ben anlamıyorum Allah'ım nasıl oldu bı .daha sabah diyodum ki kardeşime ben daha kimseyi sevemem yok ben bu acıyla naparim kaybettim felan vsAllah kurtarmış ancak anladım çok şükür

Cidden o yazinizdan çok etkilendim hayatımda okuduğum ayrılık sonrası eski sevgiliye atılacak haddini bildiricek en seviyeli e n kibar had bildirici harika bir kapak mesaji ya kendinize iyi bakın çok sağolun teşekkür ettim çok motive oldum sayenizde .burda yorum yapan herkesin sayesinde .Allah'a emanetsiniz iyi geceler

Kaç kaç adam narsist değil narsist kişilik.bozuklugu var tedavisi yok

Kaç kaç adam narsist değil narsist kişilik.bozuklugu var tedavisi yok
Rabbim şifa versin cidden keşke tedavisi olsa böyle hastalıkların .Gercekten bugun bir ay önceki bayana döndüm neşeli bir haftadır aglamaktan gözlerinin şişliği inmiş eski günlere dönmüş insandim arkadaşlarla bulustum gayette güzel sohbet muhabbet ettik kimse kesintisiz ders anlatan oğretmen kesilmedi başıma veya lafa atliyosun gibi bı muhabbet olmadi30 senedir olmamış bugun mu olacakti ay öyle bişe olsa yikilirim dusunsene kendini ikna etmişsin manipule olduguna karşı taraftan bu yüzden sogumussun burda herkes hak vermiş yardımcı olmuş bide arkadaslardan biri az sus lafa atlama dese yikilirdim adeta

Niyeti ciddi olsa bakmazlar ne demek?

Niyeti ciddi olsa bakmazlar ne demek?
Niyeti ciddi olsa bakmazlar cümlesinin manası benim için şöyle.Niyeti ciddi olsa laf atmazlar hani kesontisiz bakmazlar öyle tıp tıp sonuçta tanımadığı insansın neden laf atanı ciddiye alayım .
Tabiki cevab vermiyorum görmemezlikten geliyorum böyle insanlarıda .Ya hayırlısı herşeyin gerçekten .Şükürler olsun ki kafam rahatladı artık dünden beri güzel uyku çekiyorum artık uykum geliyor düne kadar uyuyamıyorum .İyi geceler

Adam anormal sende bisi yok kuzum

Belkide adam birden fazla kişiyle görüşüyordu ve sizi bir bahaneyle terk etti. Çünkü lafını bölmeniz çok sudan bir sebep. "Severek ayrılan" adam böyle bir sebepten ayrılır mı sizce?

Kendini değersiz, önemsiz hissediyor olmalı ki lafı bölündüğünde bunu bizim gibi normal algılamak yerine kişiliğine yapılmış bir saldırı gibi algılayıp aşırı tepki veriyor. Çünkü o önemli biri ve siz onu saatlerce bölmeden dinlerseniz değerli ve önemli olduğunu kendince pekiştirecek.

Diyelim ki evlendiniz, böyle yarım saat aralıksız konuşup sizin yorum bile yapmanıza müsaade etmeyen adamı ömür boyu dinleyecek misiniz? Aşk, heyecan bir yerde bitecek sonra boş teneke adamı dinle dinle dur. Aman ne iç açıcı.

Son olarak namaz kılmak, yasin ezberlemek gibi şeyleri adam kendi ahireti için yapıyor. böyle şeyler kişinin iyi olduğunu ya da iyi eş olduğunu otomatik olarak kanıtlayan kıstaslar değildir. Hani kamu yararına çok büyük işler yapar gönüllü olarak anlarım da adam kendi ahiretine yatırım yapıyor. Nereden anladınız iyi insan iyi eş olduğunu?

Ha bir de bir daha arayıp yeniden denemek isterse "eeeh saatlerce seni mi dinleyeceğim be düdükkk" deyip suratına kapatın lütfen. Çok iyi gelecek.

Son düzenleme:

Ayrılıp araştırmaya devam etmesi saçma, ayrılma sebebi saçma, kızma sebebi de ona keza saçma. Saçma sapan bi adam. Dönmesini beklemeniz üzüldüm. Ben Arasa bile istemezdim böyle bi insanla devam etmek.

Ne güzel yazmışsınız gerçekten de öyle günlerdir kafam dinlek .yapacağım işlerimi daha rahat yapıyorum .Namaz yasin okuması tabiki kendi ahiteti için hazırlık .Ama ne bileyim bizlerde böyle insanlarız işte nama kiliyo iyi insandır mantalitesi var işin şakası sadece ortak yonlerimiz de olduğu için ve onu beğenmis olduğumdan ötürü bı miktar yıkılmistim .
Ayrıca belkide başka kadınlarda olabilirdi hayatında.Whatsap son görülmesini açmasını çok istiyordum tek bahanesi ben Bilmiyorum açmasını dediği cümle buydu
Ve yakışıklı olduğunu bununla da çok gurur duyuyordu . İyice nefret ettim ne kadar takmıyorum kafama desemde elbette biraz takıyorum çünkü 1 aydır neyin muhabbetiydi bu psikoloji kalmadı bende.
Değerli yorumlariniz için çok teşekkür ederim

Ayrılıp araştırmaya devam etmesi saçma, ayrılma sebebi saçma, kızma sebebi de ona keza saçma. Saçma sapan bi adam. Dönmesini beklemeniz üzüldüm. Ben Arasa bile istemezdim böyle bi insanla devam etmek.
Yok yok asla bende istemiyorum.Sadece çok zoruma gitti hayatımda ilk defa böyle bi saçma sapan karakteri olan bir adamla tanıştim bir aydır manipüle oldum ancak daha iyiyim 10 gün olcak .

Kendini beyendigini diyordu zaman zaman .Ama sürekli demiyordu .Sadece işyerinde çok başarılı olduğundan sürekli bahsediyordu .
Eee, daha ne demesini bekliyordunuz? Bu tip karakterlileri sevmiyorum. Çok da konuşup sizi eleştiriyor. Üzerinizde baskı kurup sizi aşağılayabilir. Yaşam tarzı ve manevi dünyası uysa da huyu bozuk adamın. Bulaşmayın.

Yok yok çok şükür bitti .Ben nasıl unuturum ben başkasını sevemem derken işin şükürler olsun kısmına geçtim İyiki bitmiş diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…