Severek ayrıldık

Haklı olabilirsin fakat

Yani ne bileyim zamanda önemli sonuçta hani durmadan birisini tanı ayrıl felan bu anlamda dedim insan istiyor ki birisiyle tanışınca sonu evlilik olsun .Hayırlısı ya
Her evlilik iyi gitmiyor ama sirf evlenmek icin evlenmeyin. Karsiniza cikacak en duzgun kisiyi secin evlenip ayrilinca daha cok zaman gidiyor sonucta.

Fabrikada işçi.yorumunuz için teşekkür ederim bana yol gosteriyor sizlerin yazdıkları

Doğru diyosunuz .kendimi çok yorgun hissediyorum mecazi anlamda diyorum .Yarın olsun sanırım daha iyi olacağım .

Doğru diyosunuz .kendimi çok yorgun hissediyorum mecazi anlamda diyorum .Yarın olsun sanırım daha iyi olacağım .
Bulduğum gibi evlilik olsun dersen hem daha çok hayalkırıklığı yaşayabilirsin hem de bu düşünceyle gerçekleri göremeyip yanlış bi evlilik yapabilirsin Allah korusun. Hayırlısını ve güzellikleri dile Allah'tan ve akışına bırak, rahatla biraz.
Yorgun hissediyorsun, çünkü sorunlu bi ezik tarafından manipüle edilmişsin, suçluluk hissi insana ağır geliyor.
Hiç kendini hatalı görme, herif ağır kompleksli ve sorunlu, bundan emin olabilirsin. Kurtulduğun için şükret hatta.

1 ayda 2 kez yüzyüze görüştüğünüz adamı bu kadar sevemezsiniz yaa.
Hele sizi rencide ederek sizden ayrılan adam için "severek ayrıldık" hiç diyemezsiniz.
Dindar bir erkekle evlenme isteğinizi anlarım. Hak da veririm. Fakat Yasini ezbere bilmesi ve namaz kılması yeterli bir sebep olamaz.
Komple yanlış bir ilişki.
2. Evliliğinizi yapacaksınız, bence sağlam temeller attığınız biri ile yapın bunu.

Adam normal degilki gerekcesi normal olsun.
Yok ya vallahi iyiki buraya yazmışım iyiki gercekten fazlamı duygusal baktım olaya ben .Şuan düşünüyorum da bende sıkıntı yok .yok ya dönmesin yok bu zihniyetle demi olmaz ki .Vallahi billahi bı rahatlık gelmeye başladı içime

Galiba bana bı rahatlık hissi geliyo .Allah razı olsun ben bir haftadır kendime ne eziyet etmişim sizlerin yorumlari içimi rahatlattı surda dakikalar geçtikçe sizler yorum yaptıkca ferahladim .cunku şuanda bu duygularla ben doğru yorumlayamadim hep kendimi sucladim .yokya vallahi böyle bıse olamaz .

Tabiki haklısın namaz tek başına geçerli bı sebeb değil evlenmek için ama işte kalbim de isınınca haliyle ayrılınca çok duygusallasmistim kendimi sucladim ve günlerce düşündüm ben nerde hata yaptım ya dedim

Aklın karışıp yine kendini suçlamaya başladığında gel tekrar oku buradaki yorumları. Emin ol nokta atışı çoğu.
Bidaha arar, mesaj atarsa hiç uzatma bence, çok değişik tepkilerin var, rahat hissetmiyorum seninle iletişim kurarken, uyumlu olduğumuzu da düşünmüyorum, falan yaz, kestir at, hiç uzamasın, çünkü konuşursan yine manipüle edilirsin veya hoşlandığın için ikna edilirsin, yakma başını.

Muhabbet edemediğiniz adama ne ara aşık oldunuz?

Kendimi çok şanslı hissediyorum ne kadar iyi insanlar var gercekfen hepinizin Rabbim kalbine göre versin dualarınız kabul olsun .Ben yok ya yok neden böyle oldum anlamadım ?Doğru bir tecrube yaşadım ben çok iyi seçmeliyim hep gözümün önünde davranış şekli konuşmaya başlayınca beni susturmak istemesi lafa atlama demesi vs.galiba ben kararımı verdim ben başımı yakamam .Yazmasın Allah korusun yazmasın Yemin ederim içimden gecenler bunlar

Ayy varsın dönmesin gitmiş sormuş soruşturmuş eski eşinizi öğrenmiş bir de gelmiş size söylüyor ne gerek var eski eşten bahsetmeye

Muhabbet edemediğiniz adama ne ara aşık oldunuz?
İşte gitmeden iki gün boyunca görüştük zaten gitmesine iko gün kala tanışmıştık beni o iki günde tanıştıran kişilere karşı göklere çıkardı çok ovuyordu konuşmalarimi gidince birden yere düşürdü .narsist mi acaba bak buda aklıma geldi şimdi .

Ayy varsın dönmesin gitmiş sormuş soruşturmuş eski eşinizi öğrenmiş bir de gelmiş size söylüyor ne gerek var eski eşten bahsetmeye
Ailem diyo ki o bahaneydi bencede ya . konuşmalarda sürekli lafımı bölme ben konusurken atlama diye beni uyariyordu son on beş gündür .ama biz sohbet ediyoruz ben ne zaman konuşacağım dediğimde ben bitireyim sen öyle konuş diyodu .ya gercekfen su yorumlariniz o kadar değerli ki hepsini okuyorum yaziyorum cevab içime ferahlik geldi sorunlu olan karşı taraf ya .sadece bir kez artık yeter dedim nerde lafını boluyorum manipüle ediyosun adeta beni dedim o zaman dahada sert çıktı .keşke o telefon görüşmesinde ayrilabilirdim ama duygusallik sevgi vardı yada bana öyle geliyordu .iki saat önceki halimden kat kat iyiyim artık

İnanın ona beslediğiniz aşk sevgi de değildi belki de uzun süredir kalbinizde biri olmayınca ilgiye karşı bir hoşlantıydı canınızı sıkmayın

İnanın ona beslediğiniz aşk sevgi de değildi belki de uzun süredir kalbinizde biri olmayınca ilgiye karşı bir hoşlantıydı canınızı sıkmayın
Aynısıni kuzenim dedi bana .İnanın çok rahatladım ben ya .iyiki buraya yazmışım ne güzel ne mantıklı yorumlar aldım kendimi çok sucladim lafına atliyorum diye belkide haklı diye düşündüm .oysaki bende sacmalamisimboyle dusunerek benim ruh sagligim bozulacakti sanırım

Demek hiç ders çıkarmamışsın ilk evliliğinden. Adam kaba saba birşey. Kaldı ki geçmişi ısıtıp ısıtıp önüne koyacak. Bir de 2 hafta da aşık olmak da büyük başarı. Ne aşkı ya engelle gitsin

Sizle konuşurken sizin konuşmanızı resmen istemiyormuş ben üstünüm duygusu gibi geldi bana insan arada sevdiği de konuşsun fikir belirtsin ister ne o öyle sanki ulusa sesleniş konuşması yapıyor gibi dakikalarca konuşmak nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…