Severek ayrıldık

Yok tek şartım aslında namaz değildi hani inançlı olsun diye istiyordum Allah korkusu olsun her insan böyle ister.Ama bide kalbimde isinmisti bu yüzden .ya kalbim isinmasa saatlerce onu dinlemezdim kendi mesleginden bahsediyordu mesela başarılı olmasından bende ayıp olmasın diye ilgimi çekmiyor anlatma felan hiç demedim

adam sıkıntılı boş verin ve kendinizden şüphe etmeyin.. dk larca konuşup yorum almak sözünün kesilmesi değildir, karşılıklı sohbettir. pek sağlıklı görünmüyor karşı taraf.
+1
Kompleksli, takıntılı ve ters bi tipe benziyor. Kendini suçlu hissetme hiç konu sahibi.
Severek ayrıldık diye de güzelleme yapma bence. Bu kadar kısa zamanda heyecan olur, tutku olur, hoşlantı olur ama aşk, sevgi olmaz. Ne yaşadınız ne paylaştınız da ne sevgisi Allah aşkına?

Hem adama beni arama diyorsunuz hemde araması için dua ediyorsunuz. Önce ne istediğinize karar verin

Bence ayrilmaniz hakkinizda hayirlisi olmus. Umarim gercekten sizi sevecek duzgun ve imanli birini bulursunuz. Sadece namaz iyi es olmak icin yetmiyor.
Amin cumlemizin .Buda imtihan işte .Hep dua ediyordum Allah'ım ben sürekli insan tanıyıp ayrılmak istemiyorum eğer karşıma birini cikartacaksan ne olur eşim olcak kişi olsun diyordum .Belkide bu insan çıkınca o duadan sonra o yüzden bu kadar.kotu hissettim kendimi ayrılık olunca bilmiyorum

1 haftada aşk olmaz hanımefendi, ilk görüşte hiç olmaz.
Onlar filmlerde olur..
İlk görüşte olan feromon alışverişidir, iki kişinin salgıladığı ve karışıklı etkileşime girmemize sebep olan kimyasallar yani. Bu karşılıklı etkileşim bizi birbirimize çeker, devamında tanıdıkça da aşık oluruz.

Ayrıca biriyle evlenme kriterleriniz "namaz kılması, ezbere yasin bilmesi" filan olmasın hiçbir zaman. Ne namaz kılan adamlar var, karısını 36 yerinden bıçaklayan... İyi insan olsun, size özen gösteren, sizi dinleyen, sözlerinize önem veren adam olsun. Ki karşınızdaki adam sürekli kendinden bahsetmek isteyen egoistin teki, araya bile girmenize izin vermiyor bırakın sizi dinlemeyi...

"Döner mi" demişsiniz, umarım dönmez.
Size değer vermeyen, saygı duymayan biri çünkü.
Daha iyilerine layık olduğunuzu düşünüyorum.

Oyle ilk gordugunuz kisiye esim olacak gozuyle bakarsaniz daha cook uzulursunuz. iyice olcup tartmadan evlenmeyin. Taniyin bir suru insan ne olacak tecrubeleriniz artar.

Dev aynasında görmüyor aslında, tamamen aşağılık kompleksi, ondan kaynaklı büyüklenme çabası. O yüzden de gergin bi tip.
Evet aşağılık kompleksi de olabilir. Hiç çekilmez erkek tipi bunlar. birde bu tipler her şeyin doğrusunu ben bilirimci olur genelde

Evet aşağılık kompleksi de olabilir. Hiç çekilmez erkek tipi bunlar. birde bu tipler her şeyin doğrusunu ben bilirimci olur genelde
Çoğu psikopat başlarda rol yapıyor, bunda o bile yok Hemen kadını eleştirmeye, azarlamaya, aklınca yönetmeye başlamış gerzek. Nasıl hadsiz bi özgüven.

Oyle ilk gordugunuz kisiye esim olacak gozuyle bakarsaniz daha cook uzulursunuz. iyice olcup tartmadan evlenmeyin. Taniyin bir suru insan ne olacak tecrubeleriniz artar.
Haklı olabilirsin fakat
Yani ne bileyim zamanda önemli sonuçta hani durmadan birisini tanı ayrıl felan bu anlamda dedim insan istiyor ki birisiyle tanışınca sonu evlilik olsun .Hayırlısı ya

Çoğu psikopat başlarda rol yapıyor, bunda o bile yok Hemen kadını eleştirmeye, azarlamaya, aklınca yönetmeye başlamış gerzek. Nasıl hadsiz bi özgüven.
Dimi ya. Bir defa normal bir erkek böyle yeni tanıştığı bir kadını azarlamaz nezaketsizliktir aklı olan kadında bu tiplere yolu gösterir zaten

Haklı olabilirsin fakat

Yani ne bileyim zamanda önemli sonuçta hani durmadan birisini tanı ayrıl felan bu anlamda dedim insan istiyor ki birisiyle tanışınca sonu evlilik olsun .Hayırlısı ya
Herkes doğru kişiyi tekte bulmak ister, kimse bayılmıyor hayalkırıklığına ama bazen prensi bulabilmek için birkaç kurbağa tecrübe etmek durumunda kalıyoruz. Önüne gelenle görüş demiyoruz ama bu konuyu böyle takıntı haline de getirme bence, negatifi çekme üstüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…