- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.437
Merhaba sevgili cowgirl, benim hiç sizin kadar uzun süren bir ilişkim olmadı ama en azından tahminlerime dayanarak konuşayım. Bence evlenme isteği doğaal değil toplumsal olduğu için kişinin yaşam biçimine, çevresine göre de kendini faklı biçimlerde belli eder. Mesela tutucu akrabalarınızın normali liseden sonra hemen evlenmek ve bunu yapmayan erkeği sevmiyor zannediyorlar, sizin ve erkek arkadaşınızın normali ise tamamen ekonomik bağımsızlıktan sonra evlenmek olduğu için liseden sonra hemen evlenene "Kız hamileydi herhalde" diye bakarsınız, garipsersiniz :) Yani her seven insanda "acilen evlenmeliyim" gibi bir duygu oluşmuyordur bence :) Tamamen çevresine, kişiliğinevs göre değişebilir bence. Yani doğru insan olmdığın bu yüden evliliğe yanaşılmadığı zamanlar da olabilir, yoktur demiyorum ama sizin durumunuz bana öyle görünmedi. Ama dediğim gibi bunlar oturduğum yerden uydurduğum tamamen kişisel tahminlerim
Yok yok haklısınız bence Aslında ben kendi içimde her şey tamam olunca evlenmeyi doğru buluyorum, çünkü ailem de bu yapıda insanlar. Erkek arkadaşım olmasını falan da garipsemezler. Yani kaç yaşıma gelsem de bu böyle olur benden evlilik beklentileri olmaz diye düşünüyorum. Fakat dediğiniz gibi tutucu olan akrabalar ister istemez beni etkiliyor. Erkek arkadaşımın da evlilik odaklı bir çevresi yok. Sanırım bundan kaynaklanıyor dediğiniz gibi. Her şey zamanında güzel:)