Seven ama hediye almayan sevgilim

Bence sitedeki gercek dertleri, Ana haberleri devamli okuyun. Ve sonra arkadasinizin yardimlarini tekrar dusunun, hatta yazdiklarinizi tekrar tekrar okuyun. Ortada bir sorun olmadigini gorene, sindirene, tum hucrelerinizde hissedene kadar da buna devam edin

Adam koskoca KPSS kursunun parasını ödemiş daha nasıl göstersin değer verdiğii? Siz hala çer çöp almadı diye dert yanıyorsunuz.

Yukarda yazılan yorumlardan birine de %10000 katılıyorum, adam ananız değil babanız değil neden kurs parasını versin , onu geçtim nasıl kabul ettiniz böyle bir şeyi? Yarın ayrıldınız diyelim, siz de admaın parasıyla kursa gidip KPSS kazandınız ee ben bu parayı ayrıldığım adamdan aldım onun sayesinde iş sahibi oldum diye düşünmeyecek misiniz

Kurs parasını ödemiş ama sanki hayır yapıyormuş gibi olmamış mı yav? Bi bana mı tuhaf geldi, adam Kpss kursunun parasını ödüyor, şehir şehir geziyor laf olsun diye davet ettiği yok, gittiği yerden eli boş gtü yaş geliyor, bi doğumgününde ufak bir şey yapmıyor falan. Bu bana daha tuhaf geldi. Ben kabul etmezdim . Hadi ettim, ilk fırsatta geri ödemenin planını yapardım. Saçma bir durum bu çünkü.

Bence sevgisini hissettiriyorsa bu konuya böyle takılmayın. Hediye almaması sevmediğini göstermez. Benim sevgilim de hediye almaya pek alışkın değil ama sevgisinden eminim. Ben istediğimi söylüyorum direkt. Mesela benim için resim çizer misin diyorum, çizerim aşkım diyor. Siz de söyleyebilirsiniz ne olacak ki?

Bir şey istesem hiç gocunacak bir insan değil hemen yapar alır ben onun düşünmesini istiyorum ama bu bir ilişki bazen benim de açık olmam gerekir haklısınız

Kpss kurs parası değildir inşallah, sadece sınav parasıdır ki o bile fazla. Ayrıca hediye için bir kek yapabilirsiniz herhalde ya da pikniğe davet edebilirsiniz. Hep ben hep ben çok bencilce.
Yok asla hep ben hep ben değilim. Ona sarmalar börekler kekler yapmışlığım çoktur. Kitap ayracı magnet gibi ufak tatlı şeyler de alırım ben sadece kendisi düşününce daha tatlı olur diye isterdim. Kpss kurs değil sınav paramı verdi yanlış anlaşılmasın aman

Ayy hayır hayır doğum günümde altın kolye aldı bana..

Sen adam sana para yedirsin istiyorsun gibi geldi ya sen bir liranın hesabını yapıyorsan o da yapar

KPSS kursuna kadar karşılayan, biletinizi alan adam ip bileklik almasa da olur. Zaten ekonomik olarak destekliyor, babacan bir tavır sergiliyor. Öyle ufak tefek şeyleri de siz alın madem minnetinizi belli etmeniz için.
Doğru diyorsunuz
Sevgilime değil kendime güvenip girdim. O ara ailem para gönderemedi benim de elimde yoktu zaten başvurmaktan vazgeçmiştim. Başvuruların bitmesine birkaç saat kalan yapıp yapmadığımı sordu ben de yapmadım dedim o yardımcı olmak istedi ben de zaten borcumu ödeyeceğimi söyledim. Bütün yıl çalıştığım sınava param yok diye girmememi kabul etmedi. Almaya alışan biri olmadım hiç çok şükür ona pastalar börekler sarmalar sarıp yedirdiğim minik hediyeler aldığım zamanlar da oldu. Sadece küçük jestler beklerim bazen bunu yapmasa da o benim her şeyim zaten

Erkek arkadaşım benden önce mezun olup iş güç sahibi oldu, ben yine de kalacağımız otelin ücretinin yarısını hesabına yollardım mesela. Her ne kadar kabul etmese de bir kez o hesap ödemişse diğerinde mutlaka ben öderdim. Hediye almak için para biriktirirdim.

Öğrenciyim diyip kenara çekilmek, sürekli karşı taraftan bir şeyler beklemek inanın hiç hoş görünmüyordur. Biraz para biriktirip erkek arkadaşınıza hediye alabilirsiniz. İlla pahalı bir şey olmasına gerek yok, manevi bir hediye de olabilir.

İşte bu yüzden sen

İlişkimiz 10 aylık doğum günü daha gelmedi. Şimdiden para biriktiriyorum iyi bir şey almak için. Hatta bir ara böyle bi konu da açacağım tavsiyelere ihtiyacım var
10 aylık ilişkide kpss ücretini, biletini ödemiş, hediye falan da almış arada. Ama bu sana az geliyor, evet parada gözün yok, hmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…