Seven ama hediye almayan sevgilim

Erkek arkadaşım benden önce mezun olup iş güç sahibi oldu, ben yine de kalacağımız otelin ücretinin yarısını hesabına yollardım mesela. Her ne kadar kabul etmese de bir kez o hesap ödemişse diğerinde mutlaka ben öderdim. Hediye almak için para biriktirirdim.

Öğrenciyim diyip kenara çekilmek, sürekli karşı taraftan bir şeyler beklemek inanın hiç hoş görünmüyordur. Biraz para biriktirip erkek arkadaşınıza hediye alabilirsiniz. İlla pahalı bir şey olmasına gerek yok, manevi bir hediye de olabilir.
Hesap ödemediğimi nerden biliyorsunuz 🥲 o yemeği ısmarlarsa ben kahve alırım. Kahve içmeyeceksek yemek hesabının yarısını öderim. Hatta jest olsun diye defalarca kahve ve tatlı alıp yanına gitmişliğim var. Ben çok yanlış anlaşılmışım bu konunun altında üzülüyorum gerçekten. Güçlü kadınlar da jest bekleyebilir ve inanın bunun alıcı verici olmakla hiçbir alakası yok. Sevgiler 💕

Parada değil, ilgi ve ince düşüncede gözüm var. Sevgiler💕
Parası çok neden bana parfümler elbiseler pırlantalar almıyor diye mi yazdım da ben mi okuyamıyorum acaba 😅 En başta belirttim bir toka bi fular anlam yüklenmiş bi taş parçası bile kalbi pır pır eder. Yazdıklarımdan para göz biri olduğum kanısına varanlar sanırım kendileri öyle olduğu için böyle yorumlar yazıyor. 🌸

Sen adam sana para yedirsin istiyorsun gibi geldi ya sen bir liranın hesabını yapıyorsan o da yapar
Linç etmek için yazıyorsunuz diye düşünüyorum artık gerçekten :/ en başta yazmışım bi bileklik bi toka olsun da düşünülmüş olsun diye ah ahh buranın kadınları ne kadar fevri böyle 😅 para göz de oldum iyi mi ahahaha

Hesap ödemediğimi nerden biliyorsunuz 🥲 o yemeği ısmarlarsa ben kahve alırım. Kahve içmeyeceksek yemek hesabının yarısını öderim. Hatta jest olsun diye defalarca kahve ve tatlı alıp yanına gitmişliğim var. Ben çok yanlış anlaşılmışım bu konunun altında üzülüyorum gerçekten. Güçlü kadınlar da jest bekleyebilir ve inanın bunun alıcı verici olmakla hiçbir alakası yok. Sevgiler 💕
Kendinizi çok yanlış ifade ettiniz sanırım ondan dolayı önyargı oluştu size karşı :)

Sizi anlıyorum. Benim de eski sevgilim boyleydi. Parasinda değilim 10 liralık bir terlik al getir. 5 liralık bir kalem al ver di mi? Bazilari düşünemiyor maalesef. Ancak kpss ucretini vermiş vesaire. Iyi yonleri bu tarz yonlerini bastirmali bence.

Ne KPSS ücretini yatırabilecek ne de eve dönüş biletini karşılayabilecek durumunuz yoksa neden part-time çalışmayı düşünmüyorsunuz? Öğretmenlik okuyormuşsunuz bir de. Hem kendi ihtiyaçlarınızı kendiniz giderirsiniz, hem de sevgilinizin "daha fazla hediye" getirmemesine takılmazsınız.

Sizi anlıyorum. Benim de eski sevgilim boyleydi. Parasinda değilim 10 liralık bir terlik al getir. 5 liralık bir kalem al ver di mi? Bazilari düşünemiyor maalesef. Ancak kpss ucretini vermiş vesaire. Iyi yonleri bu tarz yonlerini bastirmali bence.
Sonunda paragöz, adamın parasını yiyorsun adam senden ayrılır demeyen biri çıktı allahım. Evet iyi yönleri her türlü bastırıyor o benim bitanemdir ben sadece spontane ufak tefek şeyler bekliyorum. Olmasa da olur zaten ben çok aman aman bi çaresizlikle yazmamıştım kadınlar linçledi beni😅

Ne KPSS ücretini yatırabilecek ne de eve dönüş biletini karşılayabilecek durumunuz yoksa neden part-time çalışmayı düşünmüyorsunuz? Öğretmenlik okuyormuşsunuz bir de. Hem kendi ihtiyaçlarınızı kendiniz giderirsiniz, hem de sevgilinizin "daha fazla hediye" getirmemesine takılmazsınız.
Çift anadal yapıyordum. Bir dönemde 9-10 ders alıp vermek zordur üniversite okuyan/okumuş herkes bilir. Devlet bursuyla geçiniyordum. Kpss sonradan vazgeçtiğim bi konuydu başvuruların bitmesine birkaç saat kala başvurmadığımı anladı ve beni zar zor ikna edip ücretini karşıladı. Yol paramı da aynı şekilde. Ayrıca birini ödedim diğeri için de para biriktiriyorum çok şükür kimsenim parasını yeme derdinde değilim🙏 Güçlü kadınlar da küçük jestler bekler ve inanın bunun parayla hiçbir alakası yok. 🌸

Bi kere kitap ayracı bi kere de gittiğim bi şehirden magnet almıştım
Sadece bunları alıp sık sık hediye bekliyorsunuz ha? İsteseniz 2 günlük bir iş bulup gayet hediye alabilirsiniz. Adam yapacağını yapmış asıl sizin içinizden gelmiyor.

İlişkimiz 10 aylık doğum günü daha gelmedi. Şimdiden para biriktiriyorum iyi bir şey almak için. Hatta bir ara böyle bi konu da açacağım tavsiyelere ihtiyacım var😅
10 aylık ilişkide o size yeterince jest yapmış ama.

Sizi anlıyorum, gittiği yerlerde sizi düşünsün, ince, ufak jestler yapsın istiyor olabilirsiniz. Ama belli ki böyle ince düşünceleri yok.
Direkt kpss kursuna yazdırmak daha ona göre demekki 😃

Doğru diyorsunuz🥺

Sevgilime değil kendime güvenip girdim. O ara ailem para gönderemedi benim de elimde yoktu zaten başvurmaktan vazgeçmiştim. Başvuruların bitmesine birkaç saat kalan yapıp yapmadığımı sordu ben de yapmadım dedim o yardımcı olmak istedi ben de zaten borcumu ödeyeceğimi söyledim. Bütün yıl çalıştığım sınava param yok diye girmememi kabul etmedi. Almaya alışan biri olmadım hiç çok şükür ona pastalar börekler sarmalar sarıp yedirdiğim minik hediyeler aldığım zamanlar da oldu. Sadece küçük jestler beklerim bazen bunu yapmasa da o benim her şeyim zaten❤️
Herkes yapardı ki bu iyiliği. Arkadaşınıza deseniz onun da gönlü razı olmazdı bütün bir yılınızın çöp olmasına .

10 aylık ilişkide o size yeterince jest yapmış ama.

Sizi anlıyorum, gittiği yerlerde sizi düşünsün, ince, ufak jestler yapsın istiyor olabilirsiniz. Ama belli ki böyle ince düşünceleri yok.
Direkt kpss kursuna yazdırmak daha ona göre demekki 😃
Ay hayranım böyle yapıcı yorumlaraa 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Herkes çok ince düşünceli olmak zorunda değil kesinlikle onun düşünceli olma tarzı da zor zamanımda destek olmak ❤️

Adam koskoca KPSS kursunun parasını ödemiş daha nasıl göstersin değer verdiğii? Siz hala çer çöp almadı diye dert yanıyorsunuz.

Yukarda yazılan yorumlardan birine de %10000 katılıyorum, adam ananız değil babanız değil neden kurs parasını versin , onu geçtim nasıl kabul ettiniz böyle bir şeyi? Yarın ayrıldınız diyelim, siz de admaın parasıyla kursa gidip KPSS kazandınız ee ben bu parayı ayrıldığım adamdan aldım onun sayesinde iş sahibi oldum diye düşünmeyecek misiniz :KK57:

AA ben kpss sınav parasını yatırdı sandım.
Kurs parası nedir ya 😶

Kızlar biliyorsunuz ki biz kadınlar hediyeden hoşlanırız. Öyle pahalı şeyler de değil mesela bi ip bileklik alsın bi toka getirsin ona bi anlam yüklesin dünyanın en mutlu insanı oluruz. Erkek arkadaşımla birbirimize çok bağlı olduğumuz bi ilişkimiz var bi kere doğum günüm oldu onda da güzel bi kolye aldı. Ama onun dışında hiç hediye almıyor. İnsan ister istemez bekliyor. Durumu da iyi tatillere çıkıyor alışveriş yapıyor. Ben ona alamıyorum öğrenciyim bir liranın hesabını yapmak zorunda kalıyorum her zaman. Kendime bile bir şey alamıyorum. Zor zamanımda destek olur kpss paramı o vermişti mesela. Kulaklığını vermişti bana. Biletimi almıştı eve gideceğim zaman. Ama mesela şuanda tatilde gezmediği şehir kalmadı isterdim ki yanıma gelince bak bunu şu şehirden sana aldım gördüm aklıma sen geldin falan desin ama yok yapmıyor böyle jestleri. Bunu nasıl dile getirebilirim?
Not: lütfen sevmiyor, ayrıl tarzı yorumlar yapmayın. Ben bu durumu ona nasıl hissettiririm bu konuda tecrübesi olan ya da fikri olanların yorumlarını bekliyorum 🙏
Merhaba kader arkadaşım merhaba. Sevdiğinden emin olduğum sevgilimin ilk dönemlerde aldığı hediye dışında hiçbir hediyesi olmadı 2 senedir🥰🥰🥰🥰🥰 ben de sizin gibi beklerim düşünülmek önemsenmek istiyor kadın. Ama bekle bekle nereye kadar? Valla ben artık söylüyorum senden bir hediye bekliyorum diye. Ya da kimseden fayda yok kendi hediyemi kendim alayım diyorum. Böyle diyince geçen işyeri adresimi istedi beklemedeyim bakalım 😂 siz de benzer taktikleri uygulayabilirsiniz

Back
X