- 20 Temmuz 2022
- 282
- 353
- 33
- Konu Sahibi gamzeligunler
-
Bi kere kitap ayracı bi kere de gittiğim bi şehirden magnet almıştımHep karsi taraftan beklemeyin. O dediginiz bir ip bileklik de olsa siz aldiniz mi peki? O elinden geleni yapiyor gibi.
Zor zamanımda destek olur kpss paramı o vermişti mesela. Kulaklığını vermişti bana. Biletimi almıştı eve gideceğim zaman.
Beklentileriniz farkli gibi. Sizin aşırı beklentileriniz mi var?Bi kere kitap ayracı bi kere de gittiğim bi şehirden magnet almıştım
Beklentim sadece küçük hediyelerle beni düşündüğünü hissettirmesiBeklentileriniz farkli gibi. Sizin aşırı beklentileriniz mi var?
Hediye alma alışkanlığı olmayabilir, yine de yapmış yapacağını bence.Kızlar biliyorsunuz ki biz kadınlar hediyeden hoşlanırız. Öyle pahalı şeyler de değil mesela bi ip bileklik alsın bi toka getirsin ona bi anlam yüklesin dünyanın en mutlu insanı oluruz. Erkek arkadaşımla birbirimize çok bağlı olduğumuz bi ilişkimiz var bi kere doğum günüm oldu onda da güzel bi kolye aldı. Ama onun dışında hiç hediye almıyor. İnsan ister istemez bekliyor. Durumu da iyi tatillere çıkıyor alışveriş yapıyor. Ben ona alamıyorum öğrenciyim bir liranın hesabını yapmak zorunda kalıyorum her zaman. Kendime bile bir şey alamıyorum. Zor zamanımda destek olur kpss paramı o vermişti mesela. Kulaklığını vermişti bana. Biletimi almıştı eve gideceğim zaman. Ama mesela şuanda tatilde gezmediği şehir kalmadı isterdim ki yanıma gelince bak bunu şu şehirden sana aldım gördüm aklıma sen geldin falan desin ama yok yapmıyor böyle jestleri. Bunu nasıl dile getirebilirim?
Not: lütfen sevmiyor, ayrıl tarzı yorumlar yapmayın. Ben bu durumu ona nasıl hissettiririm bu konuda tecrübesi olan ya da fikri olanların yorumlarını bekliyorum
E seni dusundugunu hissettirmis ya. Surekli beklenti sizi yorar. Sizi dusundugunu hissetmiyorsaniz onu bilemem. Bu sadece hediye ile olmaz ki.Beklentim sadece küçük hediyelerle beni düşündüğünü hissettirmesi
Yahu lavita yün 12,90..Bir topu 12,90Daha ne yapsın?
Siz maddiyat olarak iyi olmasanız bile bir yerlerden artırıp minicik bir ip hediye ediyor musunuz? Hepimiz öğrenci olduk düşünmek öyle parayla pulla hediye ile olacak iş değil.
Yahu lavita yün 12,90..Bir topu 12,90
Kes,bagla bileğine..Madem ip..İşte bu da ip.
Yani 12 TL'lik bir şeyi bile alamıyor ama sorsanız telefonu iPhone'nin en son modelidir.
Sevmiyorum böyle şeyleri.
Ve evet,biz de öğrenci olduk.
Yeri geldi çalıştık,yeri geldi ailemizden yardım aldık ama hiç bu şekilde yapmadık.
flört iken veya ilişkinin çok başlarında bir şeyler beklemek ve hissettirmek bence de çok utandırıcı ama ilişkide bir samimiyet oluşunca insan bekliyorBirşeyler beklemek ve hissettirmek. Bu tür istekleri hissettirdiğimi düşündüğüm an çok utanırım ben. Beklentiye girmekte ne bileyim o da uzak olmalı.
E sevmiyor, ne diyelim Mahmut mu diyelim?Kızlar biliyorsunuz ki biz kadınlar hediyeden hoşlanırız. Öyle pahalı şeyler de değil mesela bi ip bileklik alsın bi toka getirsin ona bi anlam yüklesin dünyanın en mutlu insanı oluruz. Erkek arkadaşımla birbirimize çok bağlı olduğumuz bi ilişkimiz var bi kere doğum günüm oldu onda da güzel bi kolye aldı. Ama onun dışında hiç hediye almıyor. İnsan ister istemez bekliyor. Durumu da iyi tatillere çıkıyor alışveriş yapıyor. Ben ona alamıyorum öğrenciyim bir liranın hesabını yapmak zorunda kalıyorum her zaman. Kendime bile bir şey alamıyorum. Zor zamanımda destek olur kpss paramı o vermişti mesela. Kulaklığını vermişti bana. Biletimi almıştı eve gideceğim zaman. Ama mesela şuanda tatilde gezmediği şehir kalmadı isterdim ki yanıma gelince bak bunu şu şehirden sana aldım gördüm aklıma sen geldin falan desin ama yok yapmıyor böyle jestleri. Bunu nasıl dile getirebilirim?
Not: lütfen sevmiyor, ayrıl tarzı yorumlar yapmayın. Ben bu durumu ona nasıl hissettiririm bu konuda tecrübesi olan ya da fikri olanların yorumlarını bekliyorum
Hakikaten. Hanımlar yine pek tok gözlü. Olay hediye değil ki, seven insan verici olur, olay sevgiyi görmek.Siz baya kucuk dusunuyorsunuz ben olsam o kadar sehir geziyor 1-2 tane şehre neden beni de yaninda goturmek istemez diye dusunurdum.
Hakikaten. Hanımlar yine pek tok gözlü. Olay hediye değil ki, seven insan verici olur, olay sevgiyi görmek.
Bir yeri gezerken, bir şey yerken, güzel bir deneyim yaşarken aklıma gelmeyen , hoş bir şey gördüğümde bu onun olmalı demediğim birini sevmiyorumdur. Bu kadar basit. Kendi de biliyor aslında, ama hazır değil.Tabi ki.
Bana tatile gidelim, x yere gidelim teklifleri gelirdi erkek arkadaslarimdan, hepsine atlayip gitmesemde gelirdi sonucta yani.
O kadar sehir sehir gezen insan gamzeli de yanimda olsa burayi birlikte görseydik diye içi içine sigmazdi normalde. Değil ki bu adamin aklina hediye bile gelmiyor. Sevmiyor ayril demeyin demişte yani seviyorsa da o kadar sevmiyor bence az seviyor.
Kaç senelik evliyim. Eşimle daha once gitmedigimiz biyere ben yalniz gitmek durumunda kaldim ve güzel şeyler gorurken eşimle de gelmeliyiz diye heyecanlandim hep, agzimdan düşmedi.Birlikte de gidecegiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?